- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.461
Gecmis olsun canim.. birden mi sismeye basladi ayaklarin? Gebeligin sonunda olur boyle seyler ama bence bir tansiyonuna baktir... ve dr una haber ver...birden bire sistiyse tansiyonla alakali olabilir ... insallah bisey yoktur ama tedbir amacli bi baktir... bende hala sisme olayi yok ama sanirim terlikle rahat edersin gibi ...tekrardan gecmis olsun
Ben de normalde annemin hislerine güvenirim ama şimdi yaşadığım şehirde başka bir temizlikçi bulamam kimseyi tanımıyorum zaten. Annem şeye gıcık oldu başında durup ne yaptığına bakmak istedi kendi dediklerini yaptırmak falan temizlikçi de yalnız iş yapmaya alışmış hep çalışan kişilerin evinde tek başına olmaya ondan anlaşamadılarNeden gıcık oldu ki ? Anneler birinden gıcık alıyosa valla altından bişey çıkıyo anneme kimi savunduysam ayda geçse yılda geçse sonunda o haklı çıktı :) ben zaten başlarsam onun rahatlığına alışırsam surekli çağırırım kesin
Canim inşallah bebisin 1 hafta daha beklerMerhaba arkadaslar yorum yapim yardimci olan herkese tsk ederim. Evet bugun 35+2 yiz. Doktor ciger gelistirici igne verdi tekrar pazartesi gorucem dedi suyunda hafif artis olmus ama preklampsi hala devam ediyor bebegi aimdi almak istemiyorum en azindan 36yi doldur dedi. 1 hafta daha idare edelim ignelerin bitsin dedi. Suyun artmis ne yaptin dedi yattim dedim. O zaman bu hafta yatmaya devam ediceksin pazartesi tekrar idrar nst renkli doppler cektiriceksin dedi. Anlayacaginiz 1 hafta icinde 3 keredir doktora gittim 7 kere tahlil yaptrdm. Devam edicek gibi en azndan 1 hafta daha.
Bazen nefesim daraliyor baski oluyor canimPeki o esnada acı veya ağrı oluyor mu ?
Ben 2 donemi kapatcam .Cunku annemle ayni sehirde değiliz. KV bakmaz .Bakcak olsa da evi cok uzak.Mirin kirin eder o yuzden minnet etmem .Guvenebilecegim de hic kimsem yok canim .Maalesef bir sure tek maas idare etmeye calisacagiz .Kira ,aidat, ev giderleri nasil olur bilmiyorum artik.Aynen canım bütün izinler yaz tatili diye kaynıyor. Eylülü kurtarsam ekimde iş başı yapmam gerek. Bir anda ücretsiz izin alamam. İstanbul gibi yerde hele ki kirada ve kredi borcu öderken bebek de olunca tek maaşla geçinmek imkansız yani. Alabildiğim kadar rapor almaya çalışcam. Son ay rapor alamazsam ücretsiz alırım. İlk dönemi kapatmak istiyorum. 2.dönem başlarım inş okula. Sen bütün yıl boyu mu ücretsiz alacaksın yoksa ilk dönem mi?
Canim inşallah bebisin 1 hafta daha bekler
Bu haftada doğsa bile bir sıkıntı olmaz içini ferah tut
Allah yardımcın olsun bol bol dinlen bol bol su iç
Canım gozunaydin. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla büyütmek nasip etsin. Darısı sıradaki arkadaşlara inşallah.Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Gozunaydin cnm göreceksin korktuğunu başına gelmeyecek Rabbimin izniyle iyi olacak herşey.Kızlar bugün ünide kontrolüm vardı oğlum 2550 gr olmuş maşallah.sezaryen günü belli olur dedim ama olmadı henüz bugün iyi doktorlardan biri vardı barış bey daha önceki ismini bilmediğim doktor plasenta previa totalis demişti kesin tanı barış bey ise plasenta previya parsiyel dedi yani risk var yinede ama totalis gibi değil dedi hatta ben. Parsiyal bile olduğunu düşünmüyorum dedi o kadar sevindim ki ağladım ultrason odasında herkes bana bakıyo üzülme diyenler oldu mutluluktan diyorum bende.
Yani rahmim alınmayabilir kanamam aşırı olmayabilir en önemlisi de oğlum zamanında doğabilir erken doğacak diye çok üzülüyordum içim okadar rahatladı ki gittim bu haberin üstüne oğluma yine ciciler aldım
İnşallah bir hafta daha bekleyevrkler annesi sen bol bol konuş minikle.Merhaba arkadaslar yorum yapim yardimci olan herkese tsk ederim. Evet bugun 35+2 yiz. Doktor ciger gelistirici igne verdi tekrar pazartesi gorucem dedi suyunda hafif artis olmus ama preklampsi hala devam ediyor bebegi aimdi almak istemiyorum en azindan 36yi doldur dedi. 1 hafta daha idare edelim ignelerin bitsin dedi. Suyun artmis ne yaptin dedi yattim dedim. O zaman bu hafta yatmaya devam ediceksin pazartesi tekrar idrar nst renkli doppler cektiriceksin dedi. Anlayacaginiz 1 hafta icinde 3 keredir doktora gittim 7 kere tahlil yaptrdm. Devam edicek gibi en azndan 1 hafta daha.
Sıcaklarda ödem yapıyor canım bol su iç sik-sik düş al rahatla ve ayakta çok durma ayağını sarkitma.İki üç gün içinde şişti canım. Çarşamba 37+0 oluyorum randevum var. Sorucam doktora da.normal der kesin. Bu gün parmak arası terliklerden aldım. Şu herkeste olan var ya :) inş rahat ederim.
Orda mı doğum yapcaksn cnm yenidoğn yoğunbakımı yok oranın aklında olsun.. ben doktrn özel muayenehanesine gidyrm opera yaşamda olcak muhtemelen doğumAlıntıyı yanlış yaptım galiba :) ben Atatürk Devlet Hastanesinde Hande Nalan Töre’ye gidiyorum canım, sen kime gidiyordun?
İyi mi kötü mü bilemedim :))) galiba orda ultrason merkezleri oluyormuş isteyen gidip paralı olarak baktira biliyormuş ama zaten çok az kalmış doğuma Dr gerek görürse yönlendirirAmerika new jersey de yasiyorum.evlendim esim burda yasadigi icin burdayiz.en son ben 29 haftalikken ayrintili ultrason yaptilar sonra ki randevularimda sadece bebegin buyuklugune kalp atisina bakiyolar o da kilosunu filan olcen buyuk ultrasondan degil.gobegimin buyuklugunu olcuyorlar o kadar.mecbur kalmadikca ultrasona girdirmiyolar.hatta nst bile daha yapilmadi.Sadece 13 unde randevum var o zaman 37. Haftama girmis olcam aciklik muayenesi yapacaklar.onun disinda yine ultrason filan yok
Hemde nasılKocaa haftalar aylar geride kaldı bile. Şurda bikaç hafta belkide sayılı gün var :) hep dibinde gece gündüz yanında olacak kokusunu bolll boll çekersin inşallah oksijen niyetine :)) karnımızdaki kıpırtılarını özlycez bide o var :)
36 hafttada hurmaya başla, hareketi artir berki doğumu tetiklemez ama doğumu kolaylaşdırır.Evet 40 haftaya kadar beklemek istemiyorum açıkçası 37-38 arası gelsin , haklısın canım 40 hafta doğarsa 4kg olur muhtemelen
Yaa neresi iri turkiyedeki doktorlarin bu dogumdan kacmaya calisma hallerine sinir oluyorum kilosu gayet guzel haftasina gore bence sen normal dogumda diret.Burda bebege kordon dolanmadiysa yada bebek makat gelis degilse son ana kadar sezeryana hayir diyorlar yapmiyorlar
Sakin ol kuzu beynine olumsuz şeyler gönderme lütfenKızlar yine çok sık kasılmalarım oluyor takip etmedim psikolojikmen daha da artmasın diye şimdi takibe baslicam dua edin korkuyorum
Çok sık oluyor canım düzenli değil anlayamıyorum da artık çok sık olduğu için kasılma mi değil mi ayırt bile edemiyorumSakin ol kuzu beynine olumsuz şeyler gönderme lütfen
Canim sakin ol geçen gun bende de cok fazla oldu hatta 2 gun ust uste. DR karnini sicak tut dedi parol at gecer dedi .Ben parol atmadim ama karnimi sardim dikkat ettim ve azaldı kasilmalar.Usutmeden olmus benimki. Bence sen de dene belki ise yarar .Varsa maden suyu ic bir deÇok sık oluyor canım düzenli değil anlayamıyorum da artık çok sık olduğu için kasılma mi değil mi ayırt bile edemiyorum
Canım bir magnezyum iç. Bugün Dr a sorduk iki magnezyum iki soda gün içinde 4/5 kere oluyor max kasilmam ve kemik agrilarim da baya azaldı. İnşallah doğum değildir cnm nu haftalarda biraz zorluyor olması çok normal.Kızlar yine çok sık kasılmalarım oluyor takip etmedim psikolojikmen daha da artmasın diye şimdi takibe baslicam dua edin korkuyorum
Nasıl oldun canım ?Çok sık oluyor canım düzenli değil anlayamıyorum da artık çok sık olduğu için kasılma mi değil mi ayırt bile edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?