2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


İki üç gün içinde şişti canım. Çarşamba 37+0 oluyorum randevum var. Sorucam doktora da.normal der kesin. Bu gün parmak arası terliklerden aldım. Şu herkeste olan var ya :) inş rahat ederim.
 
Ben de normalde annemin hislerine güvenirim ama şimdi yaşadığım şehirde başka bir temizlikçi bulamam kimseyi tanımıyorum zaten. Annem şeye gıcık oldu başında durup ne yaptığına bakmak istedi kendi dediklerini yaptırmak falan temizlikçi de yalnız iş yapmaya alışmış hep çalışan kişilerin evinde tek başına olmaya ondan anlaşamadılar
 
Canim inşallah bebisin 1 hafta daha bekler
Bu haftada doğsa bile bir sıkıntı olmaz içini ferah tut
Allah yardımcın olsun bol bol dinlen bol bol su iç
 
Peki o esnada acı veya ağrı oluyor mu ?
Bazen nefesim daraliyor baski oluyor canim
Ben 2 donemi kapatcam .Cunku annemle ayni sehirde değiliz. KV bakmaz .Bakcak olsa da evi cok uzak.Mirin kirin eder o yuzden minnet etmem .Guvenebilecegim de hic kimsem yok canim .Maalesef bir sure tek maas idare etmeye calisacagiz .Kira ,aidat, ev giderleri nasil olur bilmiyorum artik.
 
Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Canım gozunaydin. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla büyütmek nasip etsin. Darısı sıradaki arkadaşlara inşallah.

Gozunaydin cnm göreceksin korktuğunu başına gelmeyecek Rabbimin izniyle iyi olacak herşey.

İnşallah bir hafta daha bekleyevrkler annesi sen bol bol konuş minikle.
 
İki üç gün içinde şişti canım. Çarşamba 37+0 oluyorum randevum var. Sorucam doktora da.normal der kesin. Bu gün parmak arası terliklerden aldım. Şu herkeste olan var ya :) inş rahat ederim.
Sıcaklarda ödem yapıyor canım bol su iç sik-sik düş al rahatla ve ayakta çok durma ayağını sarkitma.
 
Alıntıyı yanlış yaptım galiba :) ben Atatürk Devlet Hastanesinde Hande Nalan Töre’ye gidiyorum canım, sen kime gidiyordun?
Orda mı doğum yapcaksn cnm yenidoğn yoğunbakımı yok oranın aklında olsun.. ben doktrn özel muayenehanesine gidyrm opera yaşamda olcak muhtemelen doğum
 
Temizlikçi bana da her hafta yarim gün gelir Ayşem. Valla evinin üyesi gibi hicbir şey ellemem herşeyi yapar. Kendi ayarlar ben birseye karismam. Kisin ufak oğlum alerjik alerjisi nuksederse o hafta gelmez sadece. Dogumayakin tam gün gelecek. Çok memnunum hic sıkıntı yasamadim. Aksine yapmadığı bir yer gorursem söylerim boyle şöyle yap .derim. Büyük rahatlık özellikle hamileyken.
 
İyi mi kötü mü bilemedim :))) galiba orda ultrason merkezleri oluyormuş isteyen gidip paralı olarak baktira biliyormuş ama zaten çok az kalmış doğuma Dr gerek görürse yönlendirir
 
Kızlar yine çok sık kasılmalarım oluyor takip etmedim psikolojikmen daha da artmasın diye şimdi takibe baslicam dua edin korkuyorum
 

Benim 33 de 2700 ama doktor genede sezeryan demedi. Bazilari isrrla kaciyor normalde cunku mesakkatli. Digeri bildigin ameliyat ver gununu gelsin sezeryani yap is bitti.
 
Çok sık oluyor canım düzenli değil anlayamıyorum da artık çok sık olduğu için kasılma mi değil mi ayırt bile edemiyorum
Canim sakin ol geçen gun bende de cok fazla oldu hatta 2 gun ust uste. DR karnini sicak tut dedi parol at gecer dedi .Ben parol atmadim ama karnimi sardim dikkat ettim ve azaldı kasilmalar.Usutmeden olmus benimki. Bence sen de dene belki ise yarar .Varsa maden suyu ic bir de
 
Kızlar yine çok sık kasılmalarım oluyor takip etmedim psikolojikmen daha da artmasın diye şimdi takibe baslicam dua edin korkuyorum
Canım bir magnezyum iç. Bugün Dr a sorduk iki magnezyum iki soda gün içinde 4/5 kere oluyor max kasilmam ve kemik agrilarim da baya azaldı. İnşallah doğum değildir cnm nu haftalarda biraz zorluyor olması çok normal.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…