2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Magnezyum kasılmalara iyi mi geliyor ? Sağlık ocağına gtsem verırler mi acaba ? Napsam ki banada vuruyo doktora soyledm her zamn ki gbi normal diyor .

İyi mi kötü mü bilemedim :))) galiba orda ultrason merkezleri oluyormuş isteyen gidip paralı olarak baktira biliyormuş ama zaten çok az kalmış doğuma Dr gerek görürse yönlendirir
Yani bebek icin saglik sorunu olmazsa erken farkedilmesi gereken sanirim daha saglikli hareket ettigi surece sıkıntı yok bir saat içinde hareket etmezse acilden gir diyolar sadece o kadar

Kızlar gece sol gözüm hafif bulanık gördü düzeldi sonra da başım ağrımaya başladı sağ taraftan. Tansiyonuma bişey mi oldu diye limonlu su içtim yattım şimdi uyandım hala ağrıyor. Parol içtim bi tane. Acile mi gitsem bilemedim eşimden de tık yok zaten horul horul uyuyor bebek de hareketli hıçkırıyor hatta şuan.

Nöbetçi eczane filan varsa yakınlarda bi nöbetçi eczaneye gidip tansiyonunu ölçtür istersen normalse eğer bebekte hareket ediyosa bi sorun yoktur endişelenme bence canım

Kizlar bu preeklampsi olan normal dogum yapabiliyor mu acaba ?
Normal dogum yapan tanidigim var. Ama standarda gore daha hizli olmasi gerekiyor diye biliyorum. Mesela 18 saat normal dogum beklenebilir ama siddetli preeklamsi de o kadar zaman beklemek tehlikeli olabilir.

Hergünümüz aynı yada iyi olacak diye kural yok ki canım gebelik takibinde yazıyordu puslu gorme olayları vs ama bence bir sıkıntı yoktur bebişinde iyidir yani limon yaramış heralde hıçkırıyosa :) gece yazmışsın uykusuzluk yada dengesiz uykudan da olabilir, şimdi nasıl oldun ?

Günaydın kızlar, eşimle şöyle öğlene kadar uyuyım dedim, hatta biraz geç yattık. Yine yine sabahın köründe kalktım

Tansiyondan olabilir canım ama acilde de bişey yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. Şimdi nasılsın?

Yok canım
Ayaklarım
Vücudum
Ellerim
Çok fena ağrıyor..
Yerimden kalkmak istemiyorum ki hafif dogrulsamda ağrım artıyor

Rüyamda nisan geliyordu.
Bebeğim doğacaktı..
O ağrılar son zamanlarda muhtemelen hepimizde var canım benim el ve ayak parmaklarım sızlıyor diye hem doktora hem sağlık ocağındaki ebeye söyledim normal dediler. Kol bacak kasık ağrısını geçtim parmaklarımın sızlaması uyuşuk gibi his çok anormal geliyor. Kahvaltı yaptıkdan sonra soda iç bakalım biraz iyi gelir belki.
Rüyanda hayır olsun, günlerimiz ilerledi herşey olabilir tabi. Ama duyduğuma göre doğumdan önceki 1-2 günde insana bi enerji geliyormuş doğum sırasında yardımcı olması için.

Tamam canım içerim
Gerçi 9. 5 te otobüs var ona yetiscem
Şimdi kan ilacımı içsem
Kahvaltiyi dışarda halletmem gerekicek...
Allah yardımcımız olsun...
Canım dün kendime çok şaşırdım
Görümcem niyetliydi
Sırf yorulmasın diye beş dk oturmadım

Oglusumda sadece sertlesip durdu.
Asla bir tekme kipirdanma yok...

Allahtan gece biraz hareket etti.
Minik yavrumun hareketlerinin eksikliğini hissetmek çok kötü olmuştu..

Olsun canım dışarda içersin sodayıda, kendini çok yormamaya çalış havada sıcak.
Dün bende çok enerjiktim nedense hiç oturmadım, hatta bi ara bu bahsettikleri enerji mi geldi diye korktum.
Oğlunun hareketlerini sen hareketli olduğun için hissetmemişsindir canım bir süre oturunca oynuyor minikler. Sertleşme varsa da korkulacak bişey yoktur sanırım çünkü oda onun hareketleri sonucu oluşuyor.

Nasıl oldun canım ?
Teşekkür ederim kızlar gece bayağı sürdü
Pazartesi kontrolüm vardı ben bugün geldim
Şu an nstdeyim
Dün bende 20 yi geçti sadece kaydettiklerim 8. 9 du

Ay hem hava sıcak
hem ben havanın sıcaklığını x3 olarak hissediyorum resmen...

Teşekkür ederim kızlar gece bayağı sürdü
Pazartesi kontrolüm vardı ben bugün geldim
Şu an nstdeyim
Dün bende 20 yi geçti sadece kaydettiklerim 8. 9 du
Ben sayfaları hızlı hızlı geçerken gözümden kaçmış
Sancıların mı başladı canım
Ay hem hava sıcak
hem ben havanın sıcaklığını x3 olarak hissediyorum resmen...
Maalesef hava çok sıcak dikkat etmemiz gerekiyor canım biz daha çok etkileniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…