- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.501
GünaydınGünaydın kızlar:)
Cnm geçmiş olsun nasılsın şuan ne durumda sancı çıktı mi nst de? Günaydın bu arada. Gözünü açtım sen gelsin aklıma uyumusum TV karşısında dunTeşekkür ederim kızlar gece bayağı sürdü
Pazartesi kontrolüm vardı ben bugün geldim
Şu an nstdeyim
Dün bende 20 yi geçti sadece kaydettiklerim 8. 9 du
Bende dün akşam sular seller gibi terledim ve sanki taş taşımışım gibi kolumu kaldıracak halim yoktu eşimin zoruyla duş aldım noluyo anlamadım hala yorgunum ve başka bi şehre gtmem lazım nası gdcem bilmiyorum iftara davetliyim artı bebek pusetim yok onuda almam lazım bugün offfGünaydın kızlar. Nasılsınız? Akşam çok kötü bir karın ağrısı yaşadım daha önce başına gelen var mı doğuruyorum sandın kalktım gezintim serin odam var orya geçtim uyumuşum sonra
Tabi ki canım kasılma ve kemik ağrılarına çok iyi direncini de artırıyor. Sağlık ocağı yazar devlet ödüyor. Ben çoğu ilacını saglik ocağında yazdiriyorum. Hatta Dr demeden aldım ben magnezyum Dr a anlatınca 3. Olunca tecrübe oluyor diyor. Sen yazdır al coknfayda gorursunMagnezyum kasılmalara iyi mi geliyor ? Sağlık ocağına gtsem verırler mi acaba ? Napsam ki banada vuruyo doktora soyledm her zamn ki gbi normal diyor .
Bende bian karnımı okşayıp kızım gelmeyemi karar verdin dedim ama hanımefendinin keyfi yerinde zamanından önce hiç niyeti yok sen nasıl oldun iyimisinBende dün akşam sular seller gibi terledim ve sanki taş taşımışım gibi kolumu kaldıracak halim yoktu eşimin zoruyla duş aldım noluyo anlamadım hala yorgunum ve başka bi şehre gtmem lazım nası gdcem bilmiyorum iftara davetliyim artı bebek pusetim yok onuda almam lazım bugün offf
Hemen koşmuş doktora canım benim :) Nst de durumlar nasıl ?
Ben sayfaları hızlı hızlı geçerken gözümden kaçmış
Sancıların mı başladı canım
Maalesef hava çok sıcak dikkat etmemiz gerekiyor canım biz daha çok etkileniyoruz.
Kızlar çok teşekkür ederim ❤❤❤Cnm geçmiş olsun nasılsın şuan ne durumda sancı çıktı mi nst de? Günaydın bu arada. Gözünü açtım sen gelsin aklıma uyumusum TV karşısında dun
Ayy gozunaydin cnm çok sevindim. Sağlıkla kavuşum inşallah. Tarih bli olunca daha bir heyecan oluyor. Vaktinde gelirse siz bir aylıkken biz dogacagiz inşallah.Kızlar çok teşekkür ederim ❤❤❤
Çıktım doktordan nstde hafif sancı cıktı ama doğum sancısı değilmiş normal kasılma dedi
Bebeğim baş aşağı dönmüş ağrıların sebebi oymuş kızlar
Kilosu 2750 gram boyu da 47 cm olmuş maşallah yediğim kavunlar ise yaramış:)
Ve en can alıcı nokta doğum tarihi kesinleşince erken gelmek istemezse tabi dedi
28 haziran saat 09.00da hastaneye yatısım yapılacak
☺❤❤
Dığum 28 haziran mı yani? Hayırlısı olsun canımKızlar çok teşekkür ederim ❤❤❤
Çıktım doktordan nstde hafif sancı cıktı ama doğum sancısı değilmiş normal kasılma dedi
Ve en can alıcı nokta doğum tarihi kesinleşince erken gelmek istemezse tabi dedi
☺❤❤
maşallah bebisine :)Kızlar çok teşekkür ederim ❤❤❤
☺❤❤
Günaydın cnm. Kesinlikle katılıyorum artik uzanma dinlenme zamanı. Bende dun karneydi yemektir hastaneydi ilk defa sistik gece ayaklarım. Simdi daha iyi. Sende ayak altin@ yastık koyGünaydın iyi hafta sonları herkese
Bol bol dinlenin arkadaşlar. Artık ağırlaştık işleri yavaştan yavaştan yapmak lazım.
Dün çaya misafirimiz vardı, öncesinde çok ayakta kaldım ve ayaklarımı uzatamadım diye iki ayağımda davul oldu.
Yurt dışına çıkacak arkadaşımızı çaya çağırdık normalde kesinlikle sonraya bırakırdım davet işini ama işte arkadaş hatırı. Bayağı da oturduk gece sohbet muhabbet uzadı öyle olunca..
Bugün kesinlikle yayıcam, ayaklarım anca inmiş
Gunaydin. Aynisini yazmaya geldim. Ben de sabah karin agrisiyla kalktim. Arada azaliyo arada siddetleniyo. Midem de bulaniyo. Korktum vallahi.Günaydın kızlar. Nasılsınız? Akşam çok kötü bir karın ağrısı yaşadım daha önce başına gelen var mı doğuruyorum sandın kalktım gezintim serin odam var orya geçtim uyumuşum sonra
Karpuz değil miydi o ya :)))Kızlar çok teşekkür ederim ❤❤❤
☺❤❤
Günaydın canım bugun senin yan gel yat osman günün olsun boşver bi iş yapmada zaten dünün acısı anca çıkar kendini şımart haketmişsin :) bende uzun zamandır bi ilk yapıp sağı solu toplycam şuanki aklım o bakalım yapacak mıyım.. ben hergün osmanım zaten :))Günaydın iyi hafta sonları herkese
Bol bol dinlenin arkadaşlar. Artık ağırlaştık işleri yavaştan yavaştan yapmak lazım.
Dün çaya misafirimiz vardı, öncesinde çok ayakta kaldım ve ayaklarımı uzatamadım diye iki ayağımda davul oldu.
Yurt dışına çıkacak arkadaşımızı çaya çağırdık normalde kesinlikle sonraya bırakırdım davet işini ama işte arkadaş hatırı. Bayağı da oturduk gece sohbet muhabbet uzadı öyle olunca..
Bugün kesinlikle yayıcam, ayaklarım anca inmiş
Pazartesi gideyim o zaman özeldeki doktorum pek ilaç yazma taraftarı değilim diyordu ben bi sağlık ocağı yapim 1 aydır gtmiyorum orayada zaten. Çok sağol canım♡Tabi ki canım kasılma ve kemik ağrılarına çok iyi direncini de artırıyor. Sağlık ocağı yazar devlet ödüyor. Ben çoğu ilacını saglik ocağında yazdiriyorum. Hatta Dr demeden aldım ben magnezyum Dr a anlatınca 3. Olunca tecrübe oluyor diyor. Sen yazdır al coknfayda gorursun
Ayy benim dogum gunum 28 Haziran .Oglusum da o gun dogsa diyeceğim ama cok erken korkuyorum :) Rabbim saglikla kavustursunKızlar çok teşekkür ederim ❤❤❤
☺❤❤
Rica ederim benim Dr da zorla yazar ama ben sağlık ocağında yazdiriyorumPazartesi gideyim o zaman özeldeki doktorum pek ilaç yazma taraftarı değilim diyordu ben bi sağlık ocağı yapim 1 aydır gtmiyorum orayada zaten. Çok sağol canım♡
Günaydın cnm yorma kendini dinlen.Gunaydin kizlar .Gece hem kasilmam hem de adet agrisi gibi agrım oldu cok korktum .Esimi aradim her an cagirabilirim hazir ol diye .Evimde olsam kesin giderdim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?