- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.521
Puseti ayrı mı alıcaksın canım nasıl bişey alıcaksınBende dün akşam sular seller gibi terledim ve sanki taş taşımışım gibi kolumu kaldıracak halim yoktu eşimin zoruyla duş aldım noluyo anlamadım hala yorgunum ve başka bi şehre gtmem lazım nası gdcem bilmiyorum iftara davetliyim artı bebek pusetim yok onuda almam lazım bugün offf
Geçen soyledm balık yağı bile yazmadı ceviz ye dedi onuda yiyorum zatenRica ederim benim Dr da zorla yazar ama ben sağlık ocağında yazdiriyorum
Hic yormuyorum her isi annem yapiyor surekli uzaniyorum ama neden oldu anlayamadim .Günaydın cnm yorma kendini dinlen.
Başta yemek hazırlarken bir ağrım oldu ama yalancı sancı ağrısı gibiydi o kapattım hemen ocakları gittim yattım dediğin gibi karnımı okşadım sakin kızım yok bir şey diye sonra geçti devam ettim akşam uykumdan uyandım ağrıya sol tarafımdı acaba üstünede mi yattım dedim korktum kalktım gezindim oturdum hafifledi şimdi yok Allahtan çok yorma canım kendini havalarda sıcak bana artık bir yerden bir yere gitmek eziyet gibi geliyorBende dün akşam sular seller gibi terledim ve sanki taş taşımışım gibi kolumu kaldıracak halim yoktu eşimin zoruyla duş aldım noluyo anlamadım hala yorgunum ve başka bi şehre gtmem lazım nası gdcem bilmiyorum iftara davetliyim artı bebek pusetim yok onuda almam lazım bugün offf
Benim başta yalancı sancı ağrısı gibiydi canım o yatınca geçti ama akşam uykumdan uyandıran ağrı çok tuhaftı üstüne mi yattım acaba diye korktum kalktım gezindim sertlik falanda yoktu sadece ağrı doğurucam galiba dedim sık sık tuvalete gittim gelen bir şey var mı diye. Şuan bende yok canım geçti senin nasıl durum sertlik falan yoktu bende sende oldu muGunaydin. Aynisini yazmaya geldim. Ben de sabah karin agrisiyla kalktim. Arada azaliyo arada siddetleniyo. Midem de bulaniyo. Korktum vallahi.
Yaa şimdi nasılsın ? Ağrı kısa sürüyosa bi sıkıntı yok diye okumuştum ben.Gunaydin kizlar .Gece hem kasilmam hem de adet agrisi gibi agrım oldu cok korktum .Esimi aradim her an cagirabilirim hazir ol diye .Evimde olsam kesin giderdim doktora
Akşam herkesin bebişi haberleştimi naptı anlamadım herkeste bir ağrı olmuş akşamGunaydin kizlar .Gece hem kasilmam hem de adet agrisi gibi agrım oldu cok korktum .Esimi aradim her an cagirabilirim hazir ol diye .Evimde olsam kesin giderdim doktora
Su an iyiyim canim şükür. Cok uzun sürdü. 12 de yattim geve 3 te hala ağrıyordu. Biraz daha bekledim esimi çağırmak icin sonra hafifledi uyumusum .Yaa şimdi nasılsın ? Ağrı kısa sürüyosa bi sıkıntı yok diye okumuştum ben.
Adet sancısı gibi miydi acaba kanala doğru yol mu alıyodu kiSu an iyiyim canim şükür. Cok uzun sürdü. 12 de yattim geve 3 te hala ağrıyordu. Biraz daha bekledim esimi çağırmak icin sonra hafifledi uyumusum .
Aynen canım ya anlaştılar mı naptılar şimdi iyiyim çok şükür çok felaketti ama son haftalar çok zormuşGece noldu hepinize birden böylegelen ağrım oldu diyo
Çok teşekkür ederim canım benim ❤Ayy gozunaydin cnm çok sevindim. Sağlıkla kavuşum inşallah. Tarih bli olunca daha bir heyecan oluyor. Vaktinde gelirse siz bir aylıkken biz dogacagiz inşallah.
Sancı için magnezyum soda cnm rahatlatır unutma. Maşallah boyu kilosu gayet güzel.
Evet canim 28 haziran amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun sağ salim kucağımıza alalimDığum 28 haziran mı yani? Hayırlısı olsun canım
Teşekkür ederim canım ❤maşallah bebisine :)
19 günün kaldı canım Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Kavunu da duymuştum ben canım bu hafta denedim 2 gün e 1 kavun u tek başıma yedim 1 haftada 350 gram almış ❤ doğuma kadar 1 kg daha alır dedi böyle devam ederse bir de her gün kahvaltıda 500 ml e yakın süt içtim onun etkisi de olabilirKarpuz değil miydi o ya :)))
Çok sevindm canım iyi olmanıza. Rabbim sağlık versin iyiliğinizi daim kılsın. Geri sayım başladı artk inşallah erken gelmek istemez minnoş ♡
Aaa öyle mi canim ne güzel senin doğum gününde ben dogum yapacamAyy benim dogum gunum 28 Haziran .Oglusum da o gun dogsa diyeceğim ama cok erken korkuyorum :) Rabbim saglikla kavustursun
Çok geçmiş olsun canım son zamanlar diye vücut kendini doğuma hazırlıyor sanırımGunaydin kizlar .Gece hem kasilmam hem de adet agrisi gibi agrım oldu cok korktum .Esimi aradim her an cagirabilirim hazir ol diye .Evimde olsam kesin giderdim doktora
Ay bilmiyorum ki agrinin verdigi huzursuzlugu unuttum acaba erken mi gelcek diye panikledim.Akşam herkesin bebişi haberleştimi naptı anlamadım herkeste bir ağrı olmuş akşam
Sanmıyorum ayaklarini hala cok yukarida hissediyorum.Adet sancısı gibi miydi acaba kanala doğru yol mu alıyodu ki
Onu diyecektim anlaşmış haberleşmiş sizinkiler :) zor tabi giderek çekilmez oluyor Allah yardımcımız olsun son aydayız artık bi aksilik olmasında ağrı gelip gidip vursun tekAynen canım ya anlaştılar mı naptılar şimdi iyiyim çok şükür çok felaketti ama son haftalar çok zormuş
Bende sabah eşime kahvaltı hazrladm oturdm bende yiyordum bi rahat vermedi arkama yaslanmak zorunda kaldım bikini bölgemde fıkır fıkır sanki köpük üstüne köpük çıkar ya öyleydi tabiri caizse böyle anlatabiliyorum buna gore bizmki yine ters mi dönmüş oluyorAy bilmiyorum ki agrinin verdigi huzursuzlugu unuttum acaba erken mi gelcek diye panikledim.
Sanmıyorum ayaklarini hala cok yukarida hissediyorum.
Bende öyle canım yattım oturdum okşadım konuştum kızım daha çok erken diye. Dakika başıda tuvalete gittim gelen bir şey var mı diye. Alltan hem ağrı çekiyorum hemde hareketlerini hissediyorum birde hareket hissetmesem hastaneye giderdim kesinAy bilmiyorum ki agrinin verdigi huzursuzlugu unuttum acaba erken mi gelcek diye panikledim.
Sanmıyorum ayaklarini hala cok yukarida hissediyorum.
Valla ya ay Allah korusun toplu doğum olacaktı :) Amin canım bir yandan sıcaklar bir yandan sancılqr hayırlısıyla şu 37yi bir görsek rahatlıcam vallaOnu diyecektim anlaşmış haberleşmiş sizinkiler :) zor tabi giderek çekilmez oluyor Allah yardımcımız olsun son aydayız artık bi aksilik olmasında ağrı gelip gidip vursun tek
Maşallah size bende dün yine karpuz aldırdım bu hafta onu gömerim artk :)) bize yemek olsun yeterki :) Kızın akıllı bence üzmeyecek panik yaptırmayacak sana :)Çok teşekkür ederim canım benim ❤
Allah izin verirse öyle olacak inşallah ☺
Magnezyum verdi doktor canım hap şeklinde onu iç rahatlatır dedi birazdan alıp icecem
Soda içemiyorum günde 1 taneyi bitirmeyi çalışacam ama çok çok teşekkür ederm cnm
Evet canim 28 haziran amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun sağ salim kucağımıza alalim
Teşekkür ederim canım ❤
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kuzularimizi❤
Kavunu da duymuştum ben canım bu hafta denedim 2 gün e 1 kavun u tek başıma yedim 1 haftada 350 gram almış ❤ doğuma kadar 1 kg daha alır dedi böyle devam ederse bir de her gün kahvaltıda 500 ml e yakın süt içtim onun etkisi de olabilir
Amin canım inşallah erken gelmek istemezse doğum pozisyonunu da almış kızım uyarıyorum hep atraksiyon yaratma kızım zamanını bekle diye insallah sözümü dinler
Aaa öyle mi canim ne güzel senin doğum gününde ben dogum yapacam
Sana erken olur biraz daha beklesin kuzucuk canm kg alsın
Çok geçmiş olsun canım son zamanlar diye vücut kendini doğuma hazırlıyor sanırım
Hepimiz göreceğiz Allahın izniyle ♡ panik yok sakiniz bebişlerimiz iyi Allaha çok şükür ağrılarıda son aya bağlayalım içimizi ferah tutalım :)Bende öyle canım yattım oturdum okşadım konuştum kızım daha çok erken diye. Dakika başıda tuvalete gittim gelen bir şey var mı diye. Alltan hem ağrı çekiyorum hemde hareketlerini hissediyorum birde hareket hissetmesem hastaneye giderdim kesin
Valla ya ay Allah korusun toplu doğum olacaktı :) Amin canım bir yandan sıcaklar bir yandan sancılqr hayırlısıyla şu 37yi bir görsek rahatlıcam valla
Geçenlerde 3 saat bende kasılma oldu doktorumu aradim ilacını ikiye çıkar dedi bi tane ilaç içtim kasılmam geçti hemen.Su an iyiyim canim şükür. Cok uzun sürdü. 12 de yattim geve 3 te hala ağrıyordu. Biraz daha bekledim esimi çağırmak icin sonra hafifledi uyumusum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?