2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normal dogum yapan tanidigim var. Ama standarda gore daha hizli olmasi gerekiyor diye biliyorum. Mesela 18 saat normal dogum beklenebilir ama siddetli preeklamsi de o kadar zaman beklemek tehlikeli olabilir.

Anladm canm pazartesi doktor karar vericek keske normal yapabilse kismet gerci .s

Nöbetçi eczane filan varsa yakınlarda bi nöbetçi eczaneye gidip tansiyonunu ölçtür istersen normalse eğer bebekte hareket ediyosa bi sorun yoktur endişelenme bence canım
Teşekkürler canım gece parol ağrı kesiciyi içince rahatladım sanırım uyumuşum şimdi uyandım iyiyim. Komşumda var tansiyon aleti o da hamile sürekli ölçüyoruz hep normal çıkıyor dün anlık oldu herhalde tatlı falan yemiştim. Hemen doktora gitmek istemedim kendimi yoklayayım önce dedim. Şimdi iyiyim ama. Ölçerim birazdan yine tansiyonumu.

Arkadaslar gunaydin :) agri ve kasilmalar icin hepinize gecmis olsun ... bisey soracagim bu karpuz-kavun bebegi besliyormus anladigim kadariyla degil mi? Ben ikisinide cok severim fakat gebelik sekerim var (sinirda ve sadece dikkat ediyorum ilac kullanmiyorum şükür) ... aranizda gebelik sekeri olan var mi? Biz yiyebiliyor muyuz bunlardan yahu? Bildigim kadariyla sekeri cok yuksek bu meyvelerin? Ama bebisimin kilosu cok düşük kilo aldirmam lazim

Hepimiz göreceğiz Allahın izniyle ♡ panik yok sakiniz bebişlerimiz iyi Allaha çok şükür ağrılarıda son aya bağlayalım içimizi ferah tutalım :)
Amin inşallah canım beni sıcaklar maffetti sanırım ondan böyleyim ben işe gel git yoruluyorumda fazla zorladım bu ara kendimi ondan oldum heralde

Evet canım aynen hergün farklı geçiyor bu bulanık görüp düzelme bikaç kez olmuştu bende kısa sürüyor o yüzden zaten hemen eşimi falan panik yapmak istemedim. Gece parol içtim iyi geldi şimdiye kadar ıyumuşum.

AdaisyLove canım şimdiden hayırlı olsun ne güzel gün almakta başka birşey sanırım ne zaman olacağını bilmek daha çok heyecan bana göre

Afilim92 canım çok geçmiş olsun
Sağol canim.
Elleriyle ayaklarini ayirt edebiliyor musun ?Belki elleridir.
Cok sukur sabah oldu agrilar gecti. Ne senaryolar yazdim o an.Bir de evimde degilim düşün yani kalkip gitsem 2 saatten fazla yol sürecek .Hadi esim gelene kadar bir sey olursa acaba abim mi götürse esim orda karsilasa diye bile düşündüm.
Geçenlerde 3 saat bende kasılma oldu doktorumu aradim ilacını ikiye çıkar dedi bi tane ilaç içtim kasılmam geçti hemen.
Sadece kasilma olunca korkmuyordum ama adet sancisiyla birlesince ödüm koptu.Bir de 2 gun once midemi bozmustum .Doguma yakin bağırsaklar temizlenirmis diye okudum .Onu da bilince panik katlandi.

Canım şekerim yok ama dediğin gibi şekeri çok yüksek meyveler sakıncalı olabilir kilo alsın diyede eşeker yükselmesin Allah korusun. Kaşar yiyebilirsin canım o da çok kilo aldırıyormuş bebeğe

AdaisyLove canım şimdiden hayırlı olsun ne güzel gün almakta başka birşey sanırım ne zaman olacağını bilmek daha çok heyecan bana göre

Afilim92 canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım evet insan rahatlıyor bir nebze de olsa
Korku heyecan mutluluk hepsi bi arada
Maşallah size bende dün yine karpuz aldırdım bu hafta onu gömerim artk :)) bize yemek olsun yeterki :) Kızın akıllı bence üzmeyecek panik yaptırmayacak sana :)
Afiyet bal şeker olsun lop lop kg olsun bebişe inşallah ☺❤❤

Canım şekerim yok ama dediğin gibi şekeri çok yüksek meyveler sakıncalı olabilir kilo alsın diyede eşeker yükselmesin Allah korusun. Kaşar yiyebilirsin canım o da çok kilo aldırıyormuş bebeğe
Kasarida yiyorum hergun :) sut urunleri-kuru yemis-bol protein-bol yumurta :) insallah ise yarar bu gebelik şekerinden dolayi dikkat et dedi dr ben o iki hafta tedirgin olup cok kıstım herseyden hatta 2.5kg verdim ben ve bebis hic kilo almadi ondanvicdan yaptim sanirim.. dr en son muayenede vur dedim öldürmüşsün dedi butun yasaklari kaldırıyorum sana dedi ama.. iste icim huzursuz yinede ...az oncede canim istedi yedim kavunu ama ölçülü tabi :)

Benimde gece yarısıydı canım kalktım gezindim hep duşa mı girsem diye düşündüm ama korktum duşta düşer kalırım diye çok tuhaf bir ağrıydı benim ki ilk defa böyle bir ağrı yaşadım kasıklarıma falan hiç vurmadı sertlikte yoktu sadece sol tarafımda içten bir ağrı serinlikte uyumuşum Allahtan sabah kalktım bende de bir şey yoktu. Senin daha zormuş canım evde olmayınca insan daha çok panikler. Bende eşyaları yıkadım ama ütülemedim en azınndan temiz kırışık giyer diye düşündüm hep kendi geceliklerimi yıkamadım neyse ben kirli giyerim diye düşündüm ağrı belki az sürdü ama bana sene gibi geldi bütün planları yaptım

Aynen benim de gece saat 1de ağrıya uyandım ama sancı değildi değişik ağrıydı soldan sağa dönemedim resmen bir de sabah 8de oldu ilk defa öyle ağrı gördüm bebeğim hareket ediyor çok şükür ama yine de merak ettim o ne ağrısıydi acaba

Cnm bnmde gebelik şekerim var ilaç kullanmıyorum dikkat ediyorum bnde ama arada karpuz da yiyorum çikolatada yiyorum ama gün içinde dengelemeye çalışıyrm ekmek yediysem karpuz yemiyorum tatlı yediysem ekmek yemiyorm gbi bide salatalık kan şekerinin ani yükselmesini önlüyo tatlı şeylerin üstüne salatalık yiyorum ayrıca kaşar süt ceviz bnlrda bebeğe kılo aldrr

Nette fazla şeyler okuma cnm en azından doguma kadar, kendini korkutma. Doktorun kasılma ve ağrı için ilaç vermedi mi sana ?

Tansiyondan olabilir canım ama acilde de bişey yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. Şimdi nasılsın?
Şimdi daha iyiyim canım sadece baş ağrısı geçince bi sersemliği kalıyor ya öyleyim. Ama eşime çok kızdım yatarken halimi gördü gece boyu acile götüreyim bile demedi uyudu resmen. Acile falan gitmeyecektin ama sorabilirdi endişelenip. Bu erkekler ne zaman evrimini tamamlayacak bilmiyorum.

Oh hepsi kilo olarak dönsün bebeğind inşallah. Ölçülüden bir şey olmaz bence canım ya dengelediğin sürece. Kaç kg ki canım bebişin
Bende zorla ytaktan kalktım canım oturdum baktım geçmiyor yürüdüm bende çok merak ediyorum ne ağrısıydı diye kasılma yaşadım daha önce öyle bir şey değildi gaz ağrısı da değildi kasıktanda gelen bir ağrı yoktu çok tuhaftı. Sol tarafımdı canım benim senin ne tarfta oldu ağrı ben acaba üstüne mi yattım diye korktum ama hissederdim heralde onu da

Onu bende merak ediyorum canım. Uykudan vazgeçemiyorlar. Benim eşimde aynı geçenlerde tuvalete kalktım kasılmam oldu bağırdım aniden bende açtı gözlerini kasılmam var su ver dedim suyu verdi döndü arkasını yattı. Bir akşam şakasına suyum geldi kalk kalk diye uyandırcam onu görcek ozaman

tesekkur ederim bende dengelemeye calisiyorum... banada diyetisyen bi arkadasim sekerli seyler yedigin zaman süt ve sut urunleriyle birlikte tuket demisti ... sekerin ani yukselmemesi icin.. bende dr hersey serbest dediginden beri yiyorum canim ne isterse bakalim ne olacak pazartesi randevum var ... yazdiklarinin hepsinide tuketiyorum insallah işe yarar

Kızlar yine çok sık kasılmalarım oluyor takip etmedim psikolojikmen daha da artmasın diye şimdi takibe baslicam dua edin korkuyorum
Canm ağrı oluyomu kasıklatinda fln yoksa karninda bi yerde sisme sertlesme seklindemi oluyo. Karinda sisme sertlesmeyse bendede dun inanilmaz fazla oldu ve beni cok rahatsz etti

31+4 te 1710gr di canim ... tam iki hafta once 1680 cok korktuk o yuzden bu haftada kilo almazsa erken dogum olacak maalesef iki hafta önce "iri" olacak demislerdi... sonra "gelismiyor" dediler(kilo olarak diger olcumleri hep haftasiyla uyumluydu) basimizdan asagi kaynar sular döküldü. . Telasim hep bu yuzden dua edin neolur gelissin bebek... pazaryesiye randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…