- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.021
canım tuzlu kurabiye yapıcam ben o kolay kolay bayatlamiyor buzluga atıcam bit kurabiye ,susamli kurabiye güzel oluyor buzluga yine börek sarıp atabilirsin annene pratik olurKızlar eve gelecek misafirler için ikramlık yapan var mı aranızda? Neler koyabiliriz buzdolabına? Evde benimle bir anneler olacak ama bebeğimle ilgilenmek varken mutfağa girmek istemiyorum.
O zaman ben yarın ağda işini halledeyim çünkü haftaya perşembe doğum olcak.Evet ben de bi yazida denk gelmistim. İste bi gun once dus alin, son 1 hafta agda yada tras yapmayin fln yaziyodu. Enfeksiyon riskini dusurmek icin
Kızlar eve gelecek misafirler için ikramlık yapan var mı aranızda? Neler koyabiliriz buzdolabına? Evde benimle bir anneler olacak ama bebeğimle ilgilenmek varken mutfağa girmek istemiyorum.
Canim esimin is yeri tum aileye ozel saglik sigortasi yapiyor bebis gelince onun da olcak. Ozellikle hamilelik ve dogumla ilgili hic para pul dusunmeden saglik hizmeti almak bizi cok rahatlatti. Senin de soyledigin gibi bebisler cok hasta oluyor o yuzden durumun uygunsa bence olmasi iyi olur.kızlar içinizde bebeğine özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünen varmı ben bakınıyorumda sgk lıya tamamlayıcı sağlık sigortasını önermişler onu araştırıcam şimdide sizlerden araştıran yada bilgisi olan varmı. malum bebekler çok hasta oluo izmirdede sağlık pahalı en azından sağlık sigortası yaptıralm dedk ama bilemedm
bende gelenlere ne ikram etsek diye düşünüyorum böyle pratik yormicak şeyler olsun istiyorum. kesme dondurma hazır mozaik pasta alsam dilimleyip versem die düşündüm yanına kola vs vsKızlar eve gelecek misafirler için ikramlık yapan var mı aranızda? Neler koyabiliriz buzdolabına? Evde benimle bir anneler olacak ama bebeğimle ilgilenmek varken mutfağa girmek istemiyorum.
b iz karı koca sgk lıyız ama sgkda olsa sağlık hizmetleri çok masraflı oluo sadece bebişe özel yaptıralm dedk bizler idare ederz zatenCanim esimin is yeri tum aileye ozel saglik sigortasi yapiyor bebis gelince onun da olcak. Ozellikle hamilelik ve dogumla ilgili hic para pul dusunmeden saglik hizmeti almak bizi cok rahatlatti. Senin de soyledigin gibi bebisler cok hasta oluyor o yuzden durumun uygunsa bence olmasi iyi olur.
sorma canım ya valla çok sıkıldım artık...
ve perşembe gününü izin istedim son günüm birde yarım gün gelmeyim diye ona bile söylendiler ve net birşey söylemediler belki yarım günü bile gel diyecekler amaannnn
seninde umarım çabucak geçer
Sonn aylarda daha cok kilo aliniyor canim hic sikma canini bebisi düşün bak yemeyince yavru da kilo alamiyorGünaydın kızlar nasilsiniz,bende doktordan geliyorum azıcık azarı işittim moralim bozulducok hızlı kilo almaya başladım geçen hafta 10 gunde 2 kilo almıştım,şimdi yine 1 kilo almışım ama bişey yemiyorum hep aç geziyorum doktor inanmiyo geçen hafta çok aldım diye bu hafta hep aç kaldım çocuğum haftada 150 gram felan almış çöl üzüldüm gecem hafta 500 almıştı cok siskinligim var toplam 14 kilo aldm tokluk şekerim 130 doktor cok fazla dedi,nette normal yazıyor ama
Perine masajı dedikleri şey vakina girişine yağ ile Esneterek masaj yapma olayı görseli de ekliyorum bence sakıncalı bir görsel değil tıbbi bir şey faydalanmak isteyenler olursa bakabilirler ama bana nedense pratik gelmedi
Ben hiç bişey hazırlamayacağım sadece çikolata ve lohusa şerbeti ikram edicem o kadar.Kızlar eve gelecek misafirler için ikramlık yapan var mı aranızda? Neler koyabiliriz buzdolabına? Evde benimle bir anneler olacak ama bebeğimle ilgilenmek varken mutfağa girmek istemiyorum.
Ya doğumda bize de eşimin teyzesi falan gelcekmişYok canım bğe kusuru hayatımızın gerçeği oldu bu zaten sık sık aklıma geliyor daha dün akşam konusu geçti :) bide hiç arayıp sormuyorlar, geçen acile gittim serum bağladılar haberleride vardı, bi kere aramadılar bile. sonra kıymetliymiş gibi gelmek istiyorlar gıcık oluyorum.
Millet gezmek icin bahane ariyor arkadasim .Degilse cocugun olmus filan o degil mesele .Firsat bu firsat kafasinda herkes .Ya doğumda bize de eşimin teyzesi falan gelcekmişşehir dışından geliyolar bi de görümcem de doğum yaptı ona gelemediler ama bize gelceklermiş piyango bize vurdu daha önce 2 kere falan gördüm bana göre yabancılar yani ve hiç hiç sevmedim. kalabalıklar çocukları falan var. ya ben lohusa olcam kanamam olcak emzircem off mahremiyet istiyorum ama biraz en azından bebek 1 aylık olunca gelseler ben de toparlanmış olurum niye bu kadar düşüncesizler ki
Boyle seyler bana cok ayip geliyo ve kiziyorum.Ya doğumda bize de eşimin teyzesi falan gelcekmişşehir dışından geliyolar bi de görümcem de doğum yaptı ona gelemediler ama bize gelceklermiş piyango bize vurdu daha önce 2 kere falan gördüm bana göre yabancılar yani ve hiç hiç sevmedim. kalabalıklar çocukları falan var. ya ben lohusa olcam kanamam olcak emzircem off mahremiyet istiyorum ama biraz en azından bebek 1 aylık olunca gelseler ben de toparlanmış olurum niye bu kadar düşüncesizler ki
Aminnnn.Hadi hayırlısı zamanlarımız cok yakın sağlıkla doğuralım
Insanlari hic anlamiyorum bu kadar anlayissiz olunmazYa doğumda bize de eşimin teyzesi falan gelcekmişşehir dışından geliyolar bi de görümcem de doğum yaptı ona gelemediler ama bize gelceklermiş piyango bize vurdu daha önce 2 kere falan gördüm bana göre yabancılar yani ve hiç hiç sevmedim. kalabalıklar çocukları falan var. ya ben lohusa olcam kanamam olcak emzircem off mahremiyet istiyorum ama biraz en azından bebek 1 aylık olunca gelseler ben de toparlanmış olurum niye bu kadar düşüncesizler ki
Kesinlikle aynı fikirdeyim birileri lohusa anneye yemek yapmalıK koprulu canim ben zaten kendime zor yetiyorum .Bir de ikramlikla uğraşamayacağım .Herkes cok farkli yerlerden gelcek zaten hemen gelecek sadece esimin anneannesi ,yengesi,dayisi vs .Benim akrabalarim zaten uzak .Arkadaslarim da hemen gelmez toparlaninca gelir .Hava zaten sicak .Esim dondurma filan alir .Soguk icecek alir .Cikolata ,lokum yeterli bence .
Sanırım artık kilo değilde ödem canım bende 2 haftadır bir şey yemiyorum sıcak zaten su içerek geçiriyorum resmen günümü ama kendimi çok şiş hissediyorumBende yemiyorum cnm ama inandiraniyorum kimseyehele bu hafta hep akşam ogununde süt meyve felan gecistirdim 6 gibi yiyorum en geç ama anlamadım neden bu kilo artışı
Poğaça,sigara böreği falan koyucam canım ben birde bol bol hazır kurabiyelrrden alırım diye düşünüyorum bizim burdada da komşular çok geliyor illa yiyecek bir şey koymak gerekiyor malesef haberli gelenlere hazırlanır ama aniden haber verenler için bulundurmak lazım dolaptaKızlar eve gelecek misafirler için ikramlık yapan var mı aranızda? Neler koyabiliriz buzdolabına? Evde benimle bir anneler olacak ama bebeğimle ilgilenmek varken mutfağa girmek istemiyorum.
Bende anlamıyorum insanlar ne zannediyor ilk günden gelmeleri marifetmiş gibi davranıyorlar sanki iyilik yapmış gibi ama insanı strese sokmaktan başka bişey değil bu ne yazık kiYa doğumda bize de eşimin teyzesi falan gelcekmişşehir dışından geliyolar bi de görümcem de doğum yaptı ona gelemediler ama bize gelceklermiş piyango bize vurdu daha önce 2 kere falan gördüm bana göre yabancılar yani ve hiç hiç sevmedim. kalabalıklar çocukları falan var. ya ben lohusa olcam kanamam olcak emzircem off mahremiyet istiyorum ama biraz en azından bebek 1 aylık olunca gelseler ben de toparlanmış olurum niye bu kadar düşüncesizler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?