- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.041
Canım bizim burda özel haber veriyorlar gelcez diye yani resmen hazırlayın yiyecekleri diyorlar hastaneden eve geldiğin gün bile gelen komşular oluyor düşünKesinlikle aynı fikirdeyim birileri lohusa anneye yemek yapmalı
Sonucta güne gelmiyorlar. Gelen kisinin sormasi lazim yapılacak isin var mi diye .Kesinlikle aynı fikirdeyim birileri lohusa anneye yemek yapmalı
Şerbeti hic konusmadik annemle. Eger yaparsak kahve yanı mini su bardaklarim var onlarla veririz .Ben bişey hazırlayıp koymayı düşünmüyorum kızlar yaparsam da az yaparım. Ev zaten kalabalık olacak gelenlere koyunca evdekilerde yer gelenlere kalmaz muhtemelen biri yer biri bakar olmaz, kuru pasta falan alırız diye düşündüm bende. Bide lohusa şerbetini nasıl ikram edeceksiniz bu minik bardaklardan mı alacaksınız
Anlayışsız insanlarmış ama sabret canım birşey kalmamış.sorma canım ya valla çok sıkıldım artık...
ve perşembe gününü izin istedim son günüm birde yarım gün gelmeyim diye ona bile söylendiler ve net birşey söylemediler belki yarım günü bile gel diyecekler amaannnn
seninde umarım çabucak geçer
Sen de güle güle kullan. Yaşasın gecelik kardeşliği o zamangüle güle kullan ben de aynı gecelikten almışım:)
kızlar içinizde bebeğine özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünen varmı ben bakınıyorumda sgk lıya tamamlayıcı sağlık sigortasını önermişler onu araştırıcam şimdide sizlerden araştıran yada bilgisi olan varmı. malum bebekler çok hasta oluo izmirdede sağlık pahalı en azından sağlık sigortası yaptıralm dedk ama bilemedm
Normalde özel sağlık sigortaları doğum ve gebelikle ilgili masrafları karşılamıyor diye biliyorum. Bizde özel bir tamamlayıcı sigorta var, karşılamadı hiçbirşeyi. Sizinki nasıl bir sigorta canım? Reklama girer mi bilmiyorum, özelden yazabilirsin belki.Canim esimin is yeri tum aileye ozel saglik sigortasi yapiyor bebis gelince onun da olcak. Ozellikle hamilelik ve dogumla ilgili hic para pul dusunmeden saglik hizmeti almak bizi cok rahatlatti. Senin de soyledigin gibi bebisler cok hasta oluyor o yuzden durumun uygunsa bence olmasi iyi olur.
Bol serin su içsen işe yarar mı acaba? bir iki damla da limon suyu ekleyebilirsin canım.Kalp çarpıntısından ağlycam artkbi iş yaptığımda yok oturduğum yerde nefesim kesiliyo soluma uzanınca düzeliyorum şimdi yine devrildim kalbim öyle attıkça bedenim sarsılıyo öyleki şiddetli, napsam kızlar
kahve yani bardaklari şerbet için idealBen bişey hazırlayıp koymayı düşünmüyorum kızlar yaparsam da az yaparım. Ev zaten kalabalık olacak gelenlere koyunca evdekilerde yer gelenlere kalmaz muhtemelen biri yer biri bakar olmaz, kuru pasta falan alırız diye düşündüm bende. Bide lohusa şerbetini nasıl ikram edeceksiniz bu minik bardaklardan mı alacaksınız
Ilk günler biraz ağladım yalan yokAmin canım, Allahım yokluklarını göstermesin. Kısa süreli ayrılıklar olur da o kadarla kalsın en azından. Bizdede bayrama kayınvalidemler gelecek Balıkesir ‘den. Bayram sonu gidecekler, benim kızlar da gidicek tatil yapmaya Onlarla. Artık 2 hafta falan kalacaklar bi aksilik olmazsa. Bu ilk ayrılışımız olucak. İçim bi buruk, hayır yakın bi yerde değil he deyince gidip göriym, ben Antalya’dayım. Bakalım nolcak
benim anladığım insanlardan anlayış beklersek daha çoook bekleriz kimsenin lohusa anne dikişi kanaması mı var uykusuz mu emzirme sorunu mu yaşıyor umrunda değil millet merak derdinde.Canım bizim burda özel haber veriyorlar gelcez diye yani resmen hazırlayın yiyecekleri diyorlar hastaneden eve geldiğin gün bile gelen komşular oluyor düşün
Anlamayana söyleyeceksin kimse kusura bakmasın yeni doğum yapanın kalabalıkta ne işi var benm annem memleketten gelecek bi eşim olur bi annem. Arkadaslarda gelirse hastaneye gelir biraz durup giderler. Kilometrelerce uzak olmanın faydalarıYa doğumda bize de eşimin teyzesi falan gelcekmişşehir dışından geliyolar bi de görümcem de doğum yaptı ona gelemediler ama bize gelceklermiş piyango bize vurdu daha önce 2 kere falan gördüm bana göre yabancılar yani ve hiç hiç sevmedim. kalabalıklar çocukları falan var. ya ben lohusa olcam kanamam olcak emzircem off mahremiyet istiyorum ama biraz en azından bebek 1 aylık olunca gelseler ben de toparlanmış olurum niye bu kadar düşüncesizler ki
Birsey yapmana gerek yok canim o carpinti cani isteyince geliyor malesef. Serin dus al derin derin nefes al hafifler biraz. Sicaklardanmi nedendir bilmiyorum bendede cok oluyor. Olduğu zaman yemek bile yiyemiyorum iyice artıyor nefesim daraliyorKalp çarpıntısından ağlycam artkbi iş yaptığımda yok oturduğum yerde nefesim kesiliyo soluma uzanınca düzeliyorum şimdi yine devrildim kalbim öyle attıkça bedenim sarsılıyo öyleki şiddetli, napsam kızlar
Gelen yiyeceğini de yanında getirsin o zaman . Tövbe ya ay ben sinir oldum size Allah sabır versinCanım bizim burda özel haber veriyorlar gelcez diye yani resmen hazırlayın yiyecekleri diyorlar hastaneden eve geldiğin gün bile gelen komşular oluyor düşün
Canim sigorta icerik olarak dogum kapsamliysa ve hamilelikten en az 6 ay once yaptirilmissa gecerli oluyor. Ama iceriginde dogum yoksa yada gec yapilmissa karsilamiyor. Tum sigorta sirketleri boyle calisiyor diye biliyorum.Normalde özel sağlık sigortaları doğum ve gebelikle ilgili masrafları karşılamıyor diye biliyorum. Bizde özel bir tamamlayıcı sigorta var, karşılamadı hiçbirşeyi. Sizinki nasıl bir sigorta canım? Reklama girer mi bilmiyorum, özelden yazabilirsin belki.
Sıcaklamamıştım halbuki. Klima da açık üstümde ince kıyafet var çok rahattım şimdi yattığım yerde bebiş vuruyo kasıklarımın orda fıkır fıkır maşallah. Ben anlamıyorum bu çocuk her saat pozisyon değiştiriyo sanırım :) Allah yardımcımız olsun giderek zorlaşacak sanırım bu durumumuzBirsey yapmana gerek yok canim o carpinti cani isteyince geliyor malesef. Serin dus al derin derin nefes al hafifler biraz. Sicaklardanmi nedendir bilmiyorum bendede cok oluyor. Olduğu zaman yemek bile yiyemiyorum iyice artıyor nefesim daraliyor
Canim sigorta icerik olarak dogum kapsamliysa ve hamilelikten en az 6 ay once yaptirilmissa gecerli oluyor. Ama iceriginde dogum yoksa yada gec yapilmissa karsilamiyor. Tum sigorta sirketleri boyle calisiyor diye biliyorum.
Aynen öyle canım sırf meraktan valla birde aa ayıp olmasın geçmiş olsuna gidelim diyorlar. Öğrenmeleri lazım bebek nasıl ne kadarlık olmuş emiyo mu falan diye sırf hastaneye doluşmasınlar diye uzak hastane seçtim doğum için ben yoksa hastane misafirden geçilmezdibenim anladığım insanlardan anlayış beklersek daha çoook bekleriz kimsenin lohusa anne dikişi kanaması mı var uykusuz mu emzirme sorunu mu yaşıyor umrunda değil millet merak derdinde.
Getirende oluyor ama çok nadir canım ramazandan önce kv ile gittim öyle geçmiş olsuna diye hemde hediye götürmeye diye onlar arkadaşlarıyla anlaşmışlar banada gelir misin dedi gittim bende oturuyoruz mamaları getirdiler kadının biri demez mi burda yicem diye evde akşam yemeği yemedim diye çok şaşırdım ben utandım vallaGelen yiyeceğini de yanında getirsin o zaman . Tövbe ya ay ben sinir oldum size Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?