2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tosunum 2700 olmuş şükür problem yok doğum pozisyonunda. Nstye 2 hafta sonra kontrolüm var ozaman alacaklarmış. Dediğiniz gibi çatı muayenesi 37den sonra yapılıyormuş. Birde bebeğin iri olması erken doğuma sebep değilmiş yani 40 haftada doğup 2 kilo da olabilir 4 kiloda olabilir diyor bebeğin yapısına bağlıymış.

Amin. Bebislerin keyfi yerinde tabi kıpır kıpır olsunlarda biz dayanırız:) sıcaklar hergun artıyor gerçektende yazın hamilelik zormuş.

Maşallah tosuna ♡♡♡ normal doğum mu yapacaksın ?

Banade öyle geldi canım yapamam yaptıramam

Kızlar tecrübeli olarak söyleyim gelenlere ne kadar hoş bakarsanız o kadar geç gidecekler ben doğum yaptigimda haftalarca misafir geldi komşular tanıdıklar hatta akrabaların tanıdıkları çoğunu tanımıyorum sinir oldum iyice aldik pastaneden kuru pasta yanına da çay ilk 40 gün gelenlere anca lokum ve lohusa şerbeti hatta size bir tüyo vereyim çocuğun boynuna önlük asmiştim üstünde beni öpme yazıyordu kızım 3 aylıkken bile geliyorlardı kucağa alıp sevme öpme hevesleri vardı yazıyı gören hemen bana işittirme yapıyorlardı opemiycez mi şimdi seni falan diyorlardı bebeğe bana da bakarak yarı kinayeli guluyorlardi ben de sadece gülüyordum hiç umursamayordum mutlaka siz de yapın o önlüklerden ve ya beyaz badiye bile yazdıra bilirsiniz

canım ben 1 tane 10lu 1 tane de 5li aldım. yaz günü olduğu için fazla giydirmem diye düşünüyorum uzun kollu. izmirdeyiz burası çok sıcak. ilk on gün falan geçince bi kısa kollu tulum giydiririm sadece. ayakları üşürse bi çorap üstüne de ince bi örtü tamamdır :) çok bunaltmayalım bebişleri :)

Bundan sonrası için ben de araştırayım o zaman... Peki doğum kapsamlı olunca fiyat çok mu yüksek oluyor?
Benimkini esimin sirketi yaptigi icin tam fiyat bilmiyorum ama muhtemelen yuksektir. Cunku kontroller tahliller yok detayli ultrasondu yok ikili testtir nstdir epidural sezeryandir bidi bidi derken nerden baksan 20-25 bin lira sigorta sirketine masraf cikarmisimdir. Tabi ucretsiz olunca en pahali hastaneyi bulup seciyosun o da var.

Ay onlar yine alır öper :/

Hiç bi ücret ödemiyo musunuz ? Biz TSK indiriminden yararlanıyoruz ama %25.

RYSA beni öpme olayını bebek yeni doğunca da mi taktın

Valla bende kimseyi istemiyorum.
Bu kadar ay bir ihtiyacın var mı canım bişey çekiyor mu diye kimse arayıp sormadı.
Kaynanam bile evine gidersm anca öyle yemek verdi.

O da gelmesin.
Sancidan ölüyorum .
Yanimda bir insan yok.

Millet gezme meraklısı gerçekten..
Gezme olunca dert etmiyorlar.

Masallah bebişe :) benimde 33+3 de 2720 cikti kilosu. Biz bayagi bir iriyiz galiba masallah ne yapalim. Doktor ne kesin sezeryan derim ne de erken dogar derim diyor. Haftasini bekleme ihtimali yüksekmiş

Beni opme cok iyiymis

Maşallah tosuna ♡♡♡ normal doğum mu yapacaksın ?
Teşekkür ederiz teyzesi evet bi aksilik olmazsa normal düşünüyorum
Masallah bebişe :) benimde 33+3 de 2720 cikti kilosu. Biz bayagi bir iriyiz galiba masallah ne yapalim. Doktor ne kesin sezeryan derim ne de erken dogar derim diyor. Haftasini bekleme ihtimali yüksekmiş
teşekkür ederiz teyzesi sizin de maşallahınız varmış böyle giderse çok tombik doğacak diyor doktor bizimkide haftasını dolduracak gibiymiş bakalım ne olacak

Aynen katılıyorum ne kadar cok ikram o kadar cok uzun oturma .Mesela normalde aksam ziyaretlerinde ben cay + ikramlik sonra meyve tabagi koyuyorum. Ama bazilari kahve icmeden gitmiyor .Beni öpme yazisina gerek yok direk öpemezsiniz sakincali der gecerim .Alinan alınsın umrumda değil. Sigara iceni var, disini fircalamayani var ,ucuk cikani var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…