- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.061
Amin. Bebislerin keyfi yerinde tabi kıpır kıpır olsunlarda biz dayanırız:) sıcaklar hergun artıyor gerçektende yazın hamilelik zormuş.Sıcaklamamıştım halbuki. Klima da açık üstümde ince kıyafet var çok rahattım şimdi yattığım yerde bebiş vuruyo kasıklarımın orda fıkır fıkır maşallah. Ben anlamıyorum bu çocuk her saat pozisyon değiştiriyo sanırım :) Allah yardımcımız olsun giderek zorlaşacak sanırım bu durumumuz
Buzluğa su atmıştım soğuk soğuk onu içiyorum :)Bol serin su içsen işe yarar mı acaba? bir iki damla da limon suyu ekleyebilirsin canım.
Maşallah tosuna ♡♡♡ normal doğum mu yapacaksın ?Tosunum 2700 olmuş şükür problem yok doğum pozisyonunda. Nstye 2 hafta sonra kontrolüm var ozaman alacaklarmış. Dediğiniz gibi çatı muayenesi 37den sonra yapılıyormuş. Birde bebeğin iri olması erken doğuma sebep değilmiş yani 40 haftada doğup 2 kilo da olabilir 4 kiloda olabilir diyor bebeğin yapısına bağlıymış.
Banade öyle geldi canım yapamam yaptıramamKesilere Faydalı olduğu kesin de bana da çok zor geldi bi kere doğru dürüst eğilip kalkamıyoruz bile göbekten dolayı tüy temizliği yapmak bile zor yani yapanlar vardır Eminim ama bana bu perine masajı işi pratik gelmedi
Hemde nasıl elimden ateş püskürüyo soğuk suya tutuyorum su ılıklaşıyo elimdeAmin. Bebislerin keyfi yerinde tabi kıpır kıpır olsunlarda biz dayanırız:) sıcaklar hergun artıyor gerçektende yazın hamilelik zormuş.
Al bendende okadar serin duşa gidiyorum simdi bunaldim yineHemde nasıl elimden ateş püskürüyo soğuk suya tutuyorum su ılıklaşıyo elimde
canım ben 1 tane 10lu 1 tane de 5li aldım. yaz günü olduğu için fazla giydirmem diye düşünüyorum uzun kollu. izmirdeyiz burası çok sıcak. ilk on gün falan geçince bi kısa kollu tulum giydiririm sadece. ayakları üşürse bi çorap üstüne de ince bi örtü tamamdır :) çok bunaltmayalım bebişleri :)Eki Görüntüle 2156006 teyzelerii ben bugün prensesime prenses takımı aldımmilk hastane çıkışı bu.kaç tane daha almak gerek kızlar.şöylr bi baktım cidden hastane çıkışı 3 ay giydirmek imkansız çok minik çünkü :) siz kaç tane aldınız.piyasada güzel şeylerde yok güzelleride çok pahalı 1 ay için o ladar verilmez
Benimkini esimin sirketi yaptigi icin tam fiyat bilmiyorum ama muhtemelen yuksektir. Cunku kontroller tahliller yok detayli ultrasondu yok ikili testtir nstdir epidural sezeryandir bidi bidi derken nerden baksan 20-25 bin lira sigorta sirketine masraf cikarmisimdir.Bundan sonrası için ben de araştırayım o zaman... Peki doğum kapsamlı olunca fiyat çok mu yüksek oluyor?
Ay onlar yine alır öper :/Kızlar tecrübeli olarak söyleyim gelenlere ne kadar hoş bakarsanız o kadar geç gidecekler ben doğum yaptigimda haftalarca misafir geldi komşular tanıdıklar hatta akrabaların tanıdıkları çoğunu tanımıyorum sinir oldum iyice aldik pastaneden kuru pasta yanına da çay ilk 40 gün gelenlere anca lokum ve lohusa şerbeti hatta size bir tüyo vereyim çocuğun boynuna önlük asmiştim üstünde beni öpme yazıyordu kızım 3 aylıkken bile geliyorlardı kucağa alıp sevme öpme hevesleri vardı yazıyı gören hemen bana işittirme yapıyorlardı opemiycez mi şimdi seni falan diyorlardı bebeğe bana da bakarak yarı kinayeli guluyorlardi ben de sadece gülüyordum hiç umursamayordum mutlaka siz de yapın o önlüklerden ve ya beyaz badiye bile yazdıra bilirsiniz
Hiç bi ücret ödemiyo musunuz ? Biz TSK indiriminden yararlanıyoruz ama %25.Benimkini esimin sirketi yaptigi icin tam fiyat bilmiyorum ama muhtemelen yuksektir. Cunku kontroller tahliller yok detayli ultrasondu yok ikili testtir nstdir epidural sezeryandir bidi bidi derken nerden baksan 20-25 bin lira sigorta sirketine masraf cikarmisimdir.Tabi ucretsiz olunca en pahali hastaneyi bulup seciyosun o da var.
Yok canim odemiyoruz. Dogum icin de hastaneyle gorustuk fark vs olacak mi diye. Sigortaniz kapsiyor dr profesor yada docent fln olmadigi surece fark yok dediler. Benim dr normal uzmanHiç bi ücret ödemiyo musunuz ? Biz TSK indiriminden yararlanıyoruz ama %25.
Tosunum 2700 olmuş şükür problem yok doğum pozisyonunda. Nstye 2 hafta sonra kontrolüm var ozaman alacaklarmış. Dediğiniz gibi çatı muayenesi 37den sonra yapılıyormuş. Birde bebeğin iri olması erken doğuma sebep değilmiş yani 40 haftada doğup 2 kilo da olabilir 4 kiloda olabilir diyor bebeğin yapısına bağlıymış.
TSK indiriminden nasıl yararlanıyorsunuzHiç bi ücret ödemiyo musunuz ? Biz TSK indiriminden yararlanıyoruz ama %25.
Beni opme cok iyiymisKızlar tecrübeli olarak söyleyim gelenlere ne kadar hoş bakarsanız o kadar geç gidecekler ben doğum yaptigimda haftalarca misafir geldi komşular tanıdıklar hatta akrabaların tanıdıkları çoğunu tanımıyorum sinir oldum iyice aldik pastaneden kuru pasta yanına da çay ilk 40 gün gelenlere anca lokum ve lohusa şerbeti hatta size bir tüyo vereyim çocuğun boynuna önlük asmiştim üstünde beni öpme yazıyordu kızım 3 aylıkken bile geliyorlardı kucağa alıp sevme öpme hevesleri vardı yazıyı gören hemen bana işittirme yapıyorlardı opemiycez mi şimdi seni falan diyorlardı bebeğe bana da bakarak yarı kinayeli guluyorlardi ben de sadece gülüyordum hiç umursamayordum mutlaka siz de yapın o önlüklerden ve ya beyaz badiye bile yazdıra bilirsiniz
Teşekkür ederiz teyzesi evet bi aksilik olmazsa normal düşünüyorumMaşallah tosuna ♡♡♡ normal doğum mu yapacaksın ?
teşekkür ederiz teyzesi sizin de maşallahınız varmış böyle giderse çok tombik doğacak diyor doktor bizimkide haftasını dolduracak gibiymiş bakalım ne olacakMasallah bebişe :) benimde 33+3 de 2720 cikti kilosu. Biz bayagi bir iriyiz galiba masallah ne yapalim. Doktor ne kesin sezeryan derim ne de erken dogar derim diyor. Haftasini bekleme ihtimali yüksekmiş
Aynen katılıyorum ne kadar cok ikram o kadar cok uzun oturma .Mesela normalde aksam ziyaretlerinde ben cay + ikramlik sonra meyve tabagi koyuyorum. Ama bazilari kahve icmeden gitmiyor .Beni öpme yazisina gerek yok direk öpemezsiniz sakincali der gecerim .Alinan alınsın umrumda değil. Sigara iceni var, disini fircalamayani var ,ucuk cikani var.Kızlar tecrübeli olarak söyleyim gelenlere ne kadar hoş bakarsanız o kadar geç gidecekler ben doğum yaptigimda haftalarca misafir geldi komşular tanıdıklar hatta akrabaların tanıdıkları çoğunu tanımıyorum sinir oldum iyice aldik pastaneden kuru pasta yanına da çay ilk 40 gün gelenlere anca lokum ve lohusa şerbeti hatta size bir tüyo vereyim çocuğun boynuna önlük asmiştim üstünde beni öpme yazıyordu kızım 3 aylıkken bile geliyorlardı kucağa alıp sevme öpme hevesleri vardı yazıyı gören hemen bana işittirme yapıyorlardı opemiycez mi şimdi seni falan diyorlardı bebeğe bana da bakarak yarı kinayeli guluyorlardi ben de sadece gülüyordum hiç umursamayordum mutlaka siz de yapın o önlüklerden ve ya beyaz badiye bile yazdıra bilirsiniz
Canım pişirip mi atıyorsun yoksa hamur şeklinde mi?canım tuzlu kurabiye yapıcam ben o kolay kolay bayatlamiyor buzluga atıcam bit kurabiye ,susamli kurabiye güzel oluyor buzluga yine börek sarıp atabilirsin annene pratik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?