2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyle biliyordum ama 130 çok dedi ya mesela bugün 119 çıktı tokluk,ben 35+6 yim cnm şuan 29 haziran a gün verdi kismetse,bebis 3200 şuan,yavrum cok güzel kilo aliyodu her hafta 400 500 aliyodu bu hafta sadece 150 almış çok üzüldüm, kilolu bebege cok meraklısınız diyo benlik bişey yok ki ekstra bişey yapmıyorum,bu hafta aç gezdim de ne oldu ben yine kilo almışım ama bebeğim cok az almis

karnimiz iyice büyüdü iki kızım var haliyle ev dağılıyor eğilip yerden birsey almaya çalışırken Karnım ağrıyor bebek sıkısıyor heralde 3 haftam kaldı çabucak geçse keşke

bende gelenlere ne ikram etsek diye düşünüyorum böyle pratik yormicak şeyler olsun istiyorum. kesme dondurma hazır mozaik pasta alsam dilimleyip versem die düşündüm yanına kola vs vs
Yaz olacağı için güzel olur aslında Hem pratik hem lezzetli aklımda olsun benimde sağol.

Canım kime gitsem bebek gezmesine ikramlık vardı ondan bende hazırlayım dedim ufak tefek bir şeyler
bende ayin sonuna doğru hazırlayıp buzluga atıcam çay olmasa bile kahvenin yanına minik bir ikram güzel olur

Bizimde gelen çok olur canım haberli habersiz hazırlıklı olmak lazım dediğim gibi. Birkaç kurabiye hamuru poğaça keke koyarım diye düşündüm bende

Masallah bebişe :) benimde 33+3 de 2720 cikti kilosu. Biz bayagi bir iriyiz galiba masallah ne yapalim. Doktor ne kesin sezeryan derim ne de erken dogar derim diyor. Haftasini bekleme ihtimali yüksekmiş
Maşallah tontişe. Yalnız ben geçen gün şöyle birşey tecrübe ettim kilo konusunda: Hastalandım ve doğum yapacağım özel hastaneye gittim. Orada hemen kadın doğumcu ultrasona aldı, 32.haftada 2400 gr dedi. Ertesi gün kendi doktorum ( daha önce o hastanede çalışmış), hastanenin cihazının doğru ölçmediğini söyledi, kendi cihazı ile 2064 gr ölçtü. Bu bahsetttiğim Ankara'da fena bir ünü olmayan bir hastanenin cihazı. Ölçümler yanılabiliyormuş onu görmüş oldum.

Canım sizin mesafe yakınmış, o bile insanın yüreğine su serper. Görüntülü konuşma yapmayı pek göze alamam, bide tutturursa anneme gidicem diye. 9 saat mesafe.
Ben acemisiyim buranın takvim nasıl ekleniyo? Emojiler nasıl çıkıyo bilmiyorum. Benim muhtemel doğum tarihim 21 Temmuz, ama sezeryan olacağı için daha erken olucak. Yanımda olacaklar nasip olursa kızlarım

Hmmm doktorlari anlamak zor.... bebeginede sanada masallah bence gayet iyi gelmissiniz bugune saglicakla tamamlayin insallah

İnşallah gönlüne göre bulursun canım evet herkeste beyaz ama güzel oluyor gelin gibi :) ben dün yaptım çekimimi taçlarla renklendirdim çok güzel oldu
Oh ne güzel cnm kurtulmussun. Ben isler bitmeyince stres oluyorum ya. Bayramda yapicam bizde bakalım. Ama elbise bulamadim. Perşembe bakicaz yine

Bazen oluyor öyle koku kaynanam bi keresi sarimsak rendesini koymuş Pof o kokuyu çıkarana kadar imanım gevredi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…