2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle hastane ve Dr tecrübesi çok önemli. Bir arkadaşıma Dr u 4 kilo doğacak demiş bebek 3200 gr doğmuş. Benim Dr um 4 e yakin doğar dedi 3980 gr doğdu. Tecrübe çok onemli

Bizimde gelen çok olur canım haberli habersiz hazırlıklı olmak lazım dediğim gibi. Birkaç kurabiye hamuru poğaça keke koyarım diye düşündüm bende
Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz o da yapar aslında canım benim ama bütün işide ona bırakmak istemiyorum sonra anlatıyor çünkü ben yaptım diye bu sefer ben bir şey yapmayan oluyorum onun için kendimi toparladığım bebeğimden vakit bulduğum sürece kendi işimi kendim görmek istiyorum zaten normalde de birinden yardım istemek hiç huyum değildir
Oh ne güzel cnm kurtulmussun. Ben isler bitmeyince stres oluyorum ya. Bayramda yapicam bizde bakalım. Ama elbise bulamadim. Perşembe bakicaz yine
Aynen canım atlattım valla biraz daha bekleseymişim hiç yapamayacakmışım onu anladım tam zamanında yapmışım. İnşallah gönlüne göre bulursun canım sende elbiseyi

doktoruna söyledin mi? belki bu kadar fazla olması normal değildir ihmal etme bence canım.

ben 6 ve 8 yıl önce doğum yaptım drun soyledigiyle dogunca 400 gr farketmisti

Kıyamam ya ozaman hic görüntülüyor girmeyin :) onlarada değişiklik olur canları sağolsun sayılı gün geçer. Benimde takvimde 22 temmuz 10 gün erken alınca hemen hemen aynı zamanlardayiz. Takvim ekleme için kendi profiline gir orada bebegin doğacağı tarih bölümüne tahmini doğum tarihini gir canim.

Ben ben ben hamileliğin basinfan beri çok sık olmasa da kullanıyorum yani hapşırik çok sıkıştırmazsa içmiyorum.Bugune kadar geldim bu aralar daha az oluyor mesela o yüzden de oldulca kullandım sadece Dr mümkün olduğunca sıkıştırmazsa kullanmamaya calis dedi

Eyvah o zaman biz daha da ilerdeyiz sezeryana dogru kosuyorum galiba ben. Bizimkine makrozomi(iri bebek) teşhisi konmuştu ama insan yinede duydukca sasiriyor . Ben yesem de yemesem de o tontonluga devam masallah. Dışardan yemek soyluyor herhalde :)) baska ihtimal yok

Evet evet onu bende deneyimledim bizzat. Iki hastane arasi fark cikiyor. Ama bizde son 2 aydir gittigim iki hastanenin ikiside yaklasik degerler veriyor. Birisi mesela karnina 2 hafta 4 gun basina 3 hafta ilerde diyor. Diğeri karnina 2 hafta 5 gun kafasina 3 hafta 1 gun ilerde diyor. Maksimum 3 4 gun oynuyor. 16 haftalikken ankarad muayene olmustum baska bir doktora doktor bu bebek iri bebek olacak demisti. Ama yuzde 70 diyeyim ilerde daha belli olur dedi. Hakikaten hafta ilerledikce farklar acildi.

Kızlar baya yorgunum....
Kaynanam aradı sözde ıftardan sonra mutfağı temizlemeye gelcekmis.
Bana emir veriyor daha gelmeden mutfak dolaplarini boşalt yıka.
Perdeleri sok yıka diye.
Bende hem başım dönüyor hem de sancim var dedim. Ses tonu da öyle soğuk ki gorceksinz.
Bu kadar şeyi kendim yapabilceksem sen ne diye geliyosun ki demi.
Ki cagiranda olmadi.

Agridan geberiyorum sesimden belli insan tek bırakmamak için bile gelir.

Eşime ısrarla ne senin aileni ne kendi ailemi iftar yemeğinde ağırlayamam dedim ama bugün bi elim yemekte bi elim temizlikte üstelik canım burnumdaykenya abisi yengesi canavar gibi üç çocuk kardesi kardesinin eşi kv ile kp offf napıcam benbide kızdı gtti beyefendi.ama pişman edicem onu

Toplam 14 kilo muu, ben 20 kilo aldım

4-5. aylarımda tamamen bilinçsizce meyveyi fazla kaçırdım sırf 6 kiloyu o zaman aldım malesef Sonrasında durdurdum kendimi de, şu an 80 im

Aynen ben de hep aç geziyorum sofradan aç kalkıyorum kendimi durduryorum mecburen. Az yemiyorum ama her zamanki ölçümde yiyorum. Yetmiyor tabi orası ayrı Ama çok şükür bebeğimin kilo alımı iyi , şu an 3,200

Hayret doğrusu.isteyen olmuş sanki ..boyle insanlar yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…