- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.101
aynen cnm :)Sen de güle güle kullan. Yaşasın gecelik kardeşliği o zaman
Amin inşallah cnm buna da şükürGecmis olsun canim ... hamilelikte normalmis iste bunlarsaglikla sihhatle gelsin bebisler hepsi gecer insallah
Kesinlikle hastane ve Dr tecrübesi çok önemli. Bir arkadaşıma Dr u 4 kilo doğacak demiş bebek 3200 gr doğmuş. Benim Dr um 4 e yakin doğar dedi 3980 gr doğdu. Tecrübe çok onemliMaşallah tontişe. Yalnız ben geçen gün şöyle birşey tecrübe ettim kilo konusunda: Hastalandım ve doğum yapacağım özel hastaneye gittim. Orada hemen kadın doğumcu ultrasona aldı, 32.haftada 2400 gr dedi. Ertesi gün kendi doktorum ( daha önce o hastanede çalışmış), hastanenin cihazının doğru ölçmediğini söyledi, kendi cihazı ile 2064 gr ölçtü. Bu bahsetttiğim Ankara'da fena bir ünü olmayan bir hastanenin cihazı. Ölçümler yanılabiliyormuş onu görmüş oldum.
boy ve kilonu da yazabilir misin? ben şuan 68 kiloyum 165 boy büyük beden mi almalıyım?Ben buyuk boy almisim canim 42-50 beden yaziyo
Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz o da yapar aslında canım benim ama bütün işide ona bırakmak istemiyorum sonra anlatıyor çünkü ben yaptım diye bu sefer ben bir şey yapmayan oluyorum onun için kendimi toparladığım bebeğimden vakit bulduğum sürece kendi işimi kendim görmek istiyorum zaten normalde de birinden yardım istemek hiç huyum değildirBizimde gelen çok olur canım haberli habersiz hazırlıklı olmak lazım dediğim gibi. Birkaç kurabiye hamuru poğaça keke koyarım diye düşündüm bende
Aynen canım atlattım valla biraz daha bekleseymişim hiç yapamayacakmışım onu anladım tam zamanında yapmışım. İnşallah gönlüne göre bulursun canım sende elbiseyiOh ne güzel cnm kurtulmussun. Ben isler bitmeyince stres oluyorum ya. Bayramda yapicam bizde bakalım. Ama elbise bulamadim. Perşembe bakicaz yine
Benim de boyum 165 ama 80 kilo oldum saka makaboy ve kilonu da yazabilir misin? ben şuan 68 kiloyum 165 boy büyük beden mi almalıyım?
doktoruna söyledin mi? belki bu kadar fazla olması normal değildir ihmal etme bence canım.Kalp çarpıntısından ağlycam artkbi iş yaptığımda yok oturduğum yerde nefesim kesiliyo soluma uzanınca düzeliyorum şimdi yine devrildim kalbim öyle attıkça bedenim sarsılıyo öyleki şiddetli, napsam kızlar
L beden mi almalıyım acaba? inşallah tam olur kafam çok karışıkBenim de boyum 165 ama 80 kilo oldum saka makahamile pantolonlarimin bedeni 42
inşallah canimDaha erken kucağına alacaksınsüpriz yapmazlarsa tabi Biz daha konuşmadık doğum şeklini normal istiyorum ama nasip. Önemli olan sağlıkla gelmeleri
ben 6 ve 8 yıl önce doğum yaptım drun soyledigiyle dogunca 400 gr farketmistiMaşallah tontişe. Yalnız ben geçen gün şöyle birşey tecrübe ettim kilo konusunda: Hastalandım ve doğum yapacağım özel hastaneye gittim. Orada hemen kadın doğumcu ultrasona aldı, 32.haftada 2400 gr dedi. Ertesi gün kendi doktorum ( daha önce o hastanede çalışmış), hastanenin cihazının doğru ölçmediğini söyledi, kendi cihazı ile 2064 gr ölçtü. Bu bahsetttiğim Ankara'da fena bir ünü olmayan bir hastanenin cihazı. Ölçümler yanılabiliyormuş onu görmüş oldum.
Kıyamam ya ozaman hic görüntülüyor girmeyin :) onlarada değişiklik olur canları sağolsun sayılı gün geçer. Benimde takvimde 22 temmuz 10 gün erken alınca hemen hemen aynı zamanlardayiz. Takvim ekleme için kendi profiline gir orada bebegin doğacağı tarih bölümüne tahmini doğum tarihini gir canim.Canım sizin mesafe yakınmış, o bile insanın yüreğine su serper. Görüntülü konuşma yapmayı pek göze alamam, bide tutturursa anneme gidicem diye. 9 saat mesafe.
Ben acemisiyim buranın takvim nasıl ekleniyo? Emojiler nasıl çıkıyo bilmiyorum. Benim muhtemel doğum tarihim 21 Temmuz, ama sezeryan olacağı için daha erken olucak. Yanımda olacaklar nasip olursa kızlarım
Cok felaket evde bile yanıyorum dikkat et canim .Cok su tuketmeliyiz.Sıcaklar çok fena ve ben bu ayın sonuna kadar işe gelmeliyim nasıl dayanacağımı bilmiyorum
Ben ben ben hamileliğin basinfan beri çok sık olmasa da kullanıyorum yani hapşırik çok sıkıştırmazsa içmiyorum.Bugune kadar geldim bu aralar daha az oluyor mesela o yüzden de oldulca kullandım sadece Dr mümkün olduğunca sıkıştırmazsa kullanmamaya calis dediGünaydın kızlar. Herkese iyi haftalar..
Bahar alerjisi vardı bende, bu sene şanssızlığımıza haberlerde çıktı yaZa kadar sürüyormuş, hakikaten de kurtulamadım alerjiden. Ben dayanayım dedim ama aürekli hapşurmak bebişe zarar verirse diye bugün pes ettim. Zyrtec önerdi doktorum. Kullanan var mı?
Birde bende bel ve kalça ağrılarından sonra, eklemlerde gittilavabo için bile otururken bağırıyorum resmen magneZyum, muz, su hepsini alıyorum ama fayda etmedi (
Teşekkür ederiz teyzesi evet bi aksilik olmazsa normal düşünüyorum
teşekkür ederiz teyzesi sizin de maşallahınız varmış böyle giderse çok tombik doğacak diyor doktor bizimkide haftasını dolduracak gibiymiş bakalım ne olacak
Maşallah tontişe. Yalnız ben geçen gün şöyle birşey tecrübe ettim kilo konusunda: Hastalandım ve doğum yapacağım özel hastaneye gittim. Orada hemen kadın doğumcu ultrasona aldı, 32.haftada 2400 gr dedi. Ertesi gün kendi doktorum ( daha önce o hastanede çalışmış), hastanenin cihazının doğru ölçmediğini söyledi, kendi cihazı ile 2064 gr ölçtü. Bu bahsetttiğim Ankara'da fena bir ünü olmayan bir hastanenin cihazı. Ölçümler yanılabiliyormuş onu görmüş oldum.
Günaydın kızlar nasilsiniz,bende doktordan geliyorum azıcık azarı işittim moralim bozulducok hızlı kilo almaya başladım geçen hafta 10 gunde 2 kilo almıştım,şimdi yine 1 kilo almışım ama bişey yemiyorum hep aç geziyorum doktor inanmiyo geçen hafta çok aldım diye bu hafta hep aç kaldım çocuğum haftada 150 gram felan almış çöl üzüldüm gecem hafta 500 almıştı cok siskinligim var toplam 14 kilo aldm tokluk şekerim 130 doktor cok fazla dedi,nette normal yazıyor ama
Hayret doğrusu.isteyen olmuş sanki ..boyle insanlar yokmuKızlar baya yorgunum....
Kaynanam aradı sözde ıftardan sonra mutfağı temizlemeye gelcekmis.
Bana emir veriyor daha gelmeden mutfak dolaplarini boşalt yıka.
Perdeleri sok yıka diye.
Bende hem başım dönüyor hem de sancim var dedim. Ses tonu da öyle soğuk ki gorceksinz.
Bu kadar şeyi kendim yapabilceksem sen ne diye geliyosun ki demi.
Ki cagiranda olmadi.
Agridan geberiyorum sesimden belli insan tek bırakmamak için bile gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?