- 18 Ekim 2017
- 6.659
- 40.425
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.121
Canim yorgunsan kendini iyi hissetmiyosan hiiic elleme. Yanlis hatirlamiyosam senden bi bardak sut esirgeyen kvnin lafiyla kendini paralama. Allah korusun bisey olsa kime vebali. Temizlik elbet yapilir bi sekilde.Kızlar baya yorgunum....
Kaynanam aradı sözde ıftardan sonra mutfağı temizlemeye gelcekmis.
Bana emir veriyor daha gelmeden mutfak dolaplarini boşalt yıka.
Perdeleri sok yıka diye.
Bende hem başım dönüyor hem de sancim var dedim. Ses tonu da öyle soğuk ki gorceksinz.
Bu kadar şeyi kendim yapabilceksem sen ne diye geliyosun ki demi.
Ki cagiranda olmadi.
Agridan geberiyorum sesimden belli insan tek bırakmamak için bile gelir.
ne enterasan hakkaten onları sen yapacaksan o neye geliyo ? boy göstermeye mi yoksa ben temizlik yaptım havalarında gezmeye mi töbe yarabbim... bugün kv lere ayrı bi gıcığım zaten ayar oldum yeminleKızlar baya yorgunum....
Perdeleri sok yıka diye.
Bende hem başım dönüyor hem de sancim var dedim. Ses tonu da öyle soğuk ki gorceksinz.
Ki cagiranda olmadi.
Atnen zaten o kadar seyi yaptıktan sonra dolabida kendim silerim.Hayret doğrusu.isteyen olmuş sanki ..boyle insanlar yokmu
Canim yorgunsan kendini iyi hissetmiyosan hiiic elleme. Yanlis hatirlamiyosam senden bi bardak sut esirgeyen kvnin lafiyla kendini paralama. Allah korusun bisey olsa kime vebali. Temizlik elbet yapilir bi sekilde.
ne enterasan hakkaten onları sen yapacaksan o neye geliyo ? boy göstermeye mi yoksa ben temizlik yaptım havalarında gezmeye mi töbe yarabbim... bugün kv lere ayrı bi gıcığım zaten ayar oldum yeminle
Ay iyi demissin .Madem is buyuracak ne diye geliyor .Temizlikten ziyade 2 kap yemek getirse daha cok ise yarar.Iyi beslenmek lazim .Kızlar baya yorgunum....
Perdeleri sok yıka diye.
Ki cagiranda olmadi.
Ne sacmalik yaa Illa iftar daveti verecekse goturseydi herkesi maile iftara .Durumunuz musait degilse de boyle bir seye kalkismayacakti.Esim sen iyi olmazsan cagirmayiz dedi .Benim icim rahat etmedi .Evde agirlama durumum yoktu onlari da aldik piktikte iftar actik .Eşime ısrarla ne senin aileni ne kendi ailemi iftar yemeğinde ağırlayamam dedim ama bugün bi elim yemekte bi elim temizlikte üstelik canım burnumdaykenya abisi yengesi canavar gibi üç çocuk kardesi kardesinin eşi kv ile kp offf napıcam ben bide kızdı gtti beyefendi.ama pişman edicem onu
Haydiii bugun herkes tersinden kalkmis herhalde .Moralini bozma canim .Oluyor boyle pürüzler.bizde kv kazığı yedik bugün...
malum çocuklara köyde o bakıyor.. normalde eşim çarşamba gidip alıp gelecekti.. sonra ben kıyamadım ailesiyle bayramlaşsın diyerek bende gideyim seninle dedim... perşembe günü gidelim sürpriz olsun bayramın 2.günü sabahta çocukları da alır çıkar geliriz diye konuştuk... bugün kv aramış eşimi gel çocuklarını al perşembeye kadar bekleme benim işim gücüm var ev silip süpürücem yemek yapıcam çocuklarla olmuyo demiş... eşim çok üzgün bakacak birileri olsa bugün gidip alacak ama yok maalesef bende dedim çarşamba günü git al gel perşembe bi şekilde atlatırız... amaan herşey karıştı bizde yani
Ay iyi demissin .Madem is buyuracak ne diye geliyor .Temizlikten ziyade 2 kap yemek getirse daha cok ise yarar.Iyi beslenmek lazim .
Ne sacmalik yaa Illa iftar daveti verecekse goturseydi herkesi maile iftara .Durumunuz musait degilse de boyle bir seye kalkismayacakti.Esim sen iyi olmazsan cagirmayiz dedi .Benim icim rahat etmedi .Evde agirlama durumum yoktu onlari da aldik piktikte iftar actik .
Haydiii bugun herkes tersinden kalkmis herhalde .Moralini bozma canim .Oluyor boyle pürüzler.
Allah kurtarsin gercekten isin cok zor milana ve senin kv icin tuhaf demek yetersiz kalir.Yok canım öyle şey olur mu hiç..
Şimdi gelir dolabımda ne var ne yok onu bile kontrol eder.
Fazladan meyve görse peynir zeytin bal bile görse laf eder.
Sanki burda insan yaşamıyor.
Kendi evinde hicbir eksiği yok ama işte kıskançlık.
Her zaman kendisine muhtaç olmamizı istiyor çünkü.
İçiyorum canımda etraf oruç olunca gizli saklı biraz azaldı :)Cok felaket evde bile yanıyorum dikkat et canim .Cok su tuketmeliyiz.
benimki beni yiyor içeriden sanırım 2 saati geçmesin elim ayağım titriyor açlıktan ama 2 lokma yiyince doyuyorum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumEyvah o zaman biz daha da ilerdeyiz sezeryana dogru kosuyorum galiba ben. Bizimkine makrozomi(iri bebek) teşhisi konmuştu ama insan yinede duydukca sasiriyor . Ben yesem de yemesem de o tontonluga devam masallah. Dışardan yemek soyluyor herhalde :)) baska ihtimal yok
Allah kurtarsin gercekten isin cok zor milana ve senin kv icin tuhaf demek yetersiz kalir.
Ana kuzusu her biri .Laf anlatsan da anlamaz ki .Insallah bebegin olunca aile bilinci olusur esinde .Amin canım
Yüzünü görmeyince huzurum bir nebze oluyor.
Eşime de başladım lohusalik hem bebek hem anne için çok önemli stresten vs. Den süt kesilebilir. Kimsenin lafını cekeemem bu süreçte dedim
Adam zerre umursamıyor.
Ana kuzusu her biri .Laf anlatsan da anlamaz ki .Insallah bebegin olunca aile bilinci olusur esinde .
Benim de oluyo canim sanki alien filmi gibi yirtarak cikicak sanki. Kese olayi beni de korkutuyo ama kordon dolanmaz bence cunku itme germe hareketi.Ya kızlar bu gece bebeğim o kadar sert hareket etti ki korkudan hiç uyuyamadım. karnımın üstünden kolunu ve omzunu gördüm o kadar bastırdı yani. Böyle çok hareket edince kötü kötü şeyler geldi aklıma. Kordonu dolaşır mı kesesi yırtılır mı gibi. 37.haftaya girdik. Sizin bebişler de canınızı acıtıyor mu? Doktora danışan oldu mu aranızda. Benim randevu yarın sabah. Bakalım ne diyecek doktor
Kıyamam ya ozaman hic görüntülüyor girmeyin :) onlarada değişiklik olur canları sağolsun sayılı gün geçer. Benimde takvimde 22 temmuz 10 gün erken alınca hemen hemen aynı zamanlardayiz. Takvim ekleme için kendi profiline gir orada bebegin doğacağı tarih bölümüne tahmini doğum tarihini gir canim.
Kesinlikle katılıyorum ihtiyacım olduğu zaman gelmeyen doğumdan sonra da gelip kalabalık yapmasın@Sebnem87 beni öpme olayını bebek yeni doğunca da mi taktın
Valla bende kimseyi istemiyorum.
Bu kadar ay bir ihtiyacın var mı canım bişey çekiyor mu diye kimse arayıp sormadı.
Kaynanam bile evine gidersm anca öyle yemek verdi.
O da gelmesin.
Sancidan ölüyorum .
Yanimda bir insan yok.
Millet gezme meraklısı gerçekten..
Gezme olunca dert etmiyorlar.
Ben de aynı durumdayım canjm kızımın oyuncaklarını yerden toplarken çok zorlanıyorum bebek ayaklarını kaburgama dayamış bukulemiyorum bilekarnimiz iyice büyüdü iki kızım var haliyle ev dağılıyor eğilip yerden birsey almaya çalışırken Karnım ağrıyor bebek sıkısıyor heralde 3 haftam kaldı çabucak geçse keşke
Sen bu haldeyken bide yemek mi bekliyolar. Bende baştan bu ramazan kimseyi cagiramam dedim. Onlar beni ağırlasin. Hem kvlerin de sen çağırsan bile gelmemeleri gerekiyodu. Geliyolarsa bile sana yardima gelmediler mi tekmi yapiyosun yemekleriEşime ısrarla ne senin aileni ne kendi ailemi iftar yemeğinde ağırlayamam dedim ama bugün bi elim yemekte bi elim temizlikte üstelik canım burnumdaykenya abisi yengesi canavar gibi üç çocuk kardesi kardesinin eşi kv ile kp offf napıcam ben bide kızdı gtti beyefendi.ama pişman edicem onu
ben de bu şekilde sert ve çok hareket hissediyorum son ultrasnda sormuştum,her şey normalken hareketli bebekten korkma dedi.içeride onlar da büyüyor kemikleri serleşiyor günden güne ve iç organlarımıza baskılarını biz böyle hissediyoruz bence.Ya kızlar bu gece bebeğim o kadar sert hareket etti ki korkudan hiç uyuyamadım. karnımın üstünden kolunu ve omzunu gördüm o kadar bastırdı yani. Böyle çok hareket edince kötü kötü şeyler geldi aklıma. Kordonu dolaşır mı kesesi yırtılır mı gibi. 37.haftaya girdik. Sizin bebişler de canınızı acıtıyor mu? Doktora danışan oldu mu aranızda. Benim randevu yarın sabah. Bakalım ne diyecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?