2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim yorgunsan kendini iyi hissetmiyosan hiiic elleme. Yanlis hatirlamiyosam senden bi bardak sut esirgeyen kvnin lafiyla kendini paralama. Allah korusun bisey olsa kime vebali. Temizlik elbet yapilir bi sekilde.

bizde kv kazığı yedik bugün...
malum çocuklara köyde o bakıyor.. normalde eşim çarşamba gidip alıp gelecekti.. sonra ben kıyamadım ailesiyle bayramlaşsın diyerek bende gideyim seninle dedim... perşembe günü gidelim sürpriz olsun bayramın 2.günü sabahta çocukları da alır çıkar geliriz diye konuştuk... bugün kv aramış eşimi gel çocuklarını al perşembeye kadar bekleme benim işim gücüm var ev silip süpürücem yemek yapıcam çocuklarla olmuyo demiş... eşim çok üzgün bakacak birileri olsa bugün gidip alacak ama yok maalesef bende dedim çarşamba günü git al gel perşembe bi şekilde atlatırız... amaan herşey karıştı bizde yani

ne enterasan hakkaten onları sen yapacaksan o neye geliyo ? boy göstermeye mi yoksa ben temizlik yaptım havalarında gezmeye mi töbe yarabbim... bugün kv lere ayrı bi gıcığım zaten ayar oldum yeminle

Hayret doğrusu.isteyen olmuş sanki ..boyle insanlar yokmu
Atnen zaten o kadar seyi yaptıktan sonra dolabida kendim silerim.
Canim yorgunsan kendini iyi hissetmiyosan hiiic elleme. Yanlis hatirlamiyosam senden bi bardak sut esirgeyen kvnin lafiyla kendini paralama. Allah korusun bisey olsa kime vebali. Temizlik elbet yapilir bi sekilde.

Aynen canım.
Çok ağrım var oturunca bile ağrıyor uzanmam gerk

ne enterasan hakkaten onları sen yapacaksan o neye geliyo ? boy göstermeye mi yoksa ben temizlik yaptım havalarında gezmeye mi töbe yarabbim... bugün kv lere ayrı bi gıcığım zaten ayar oldum yeminle

Boy göstermeye geliyor tabi neye gelcek
.
Millete ben gelinin evini temizledim diye anlatıcak sadece.

Ay iyi demissin .Madem is buyuracak ne diye geliyor .Temizlikten ziyade 2 kap yemek getirse daha cok ise yarar.Iyi beslenmek lazim .
Ne sacmalik yaa Illa iftar daveti verecekse goturseydi herkesi maile iftara .Durumunuz musait degilse de boyle bir seye kalkismayacakti.Esim sen iyi olmazsan cagirmayiz dedi .Benim icim rahat etmedi .Evde agirlama durumum yoktu onlari da aldik piktikte iftar actik .
Haydiii bugun herkes tersinden kalkmis herhalde .Moralini bozma canim .Oluyor boyle pürüzler.

Yok canım öyle şey olur mu hiç..
Şimdi gelir dolabımda ne var ne yok onu bile kontrol eder.
Fazladan meyve görse peynir zeytin bal bile görse laf eder.
Sanki burda insan yaşamıyor.
Kendi evinde hicbir eksiği yok ama işte kıskançlık.

Her zaman kendisine muhtaç olmamizı istiyor çünkü.

Allah kurtarsin gercekten isin cok zor milana ve senin kv icin tuhaf demek yetersiz kalir.

Cok felaket evde bile yanıyorum dikkat et canim .Cok su tuketmeliyiz.
İçiyorum canımda etraf oruç olunca gizli saklı biraz azaldı :)
benimki beni yiyor içeriden sanırım 2 saati geçmesin elim ayağım titriyor açlıktan ama 2 lokma yiyince doyuyorum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sağlıklı olsun da annesi sezeryan olsun napalım herşey onlar için

Allah kurtarsin gercekten isin cok zor milana ve senin kv icin tuhaf demek yetersiz kalir.

Amin canım
Yüzünü görmeyince huzurum bir nebze oluyor.

Eşime de başladım lohusalik hem bebek hem anne için çok önemli stresten vs. Den süt kesilebilir. Kimsenin lafını cekeemem bu süreçte dedim
Adam zerre umursamıyor.

Ya kızlar bu gece bebeğim o kadar sert hareket etti ki korkudan hiç uyuyamadım. karnımın üstünden kolunu ve omzunu gördüm o kadar bastırdı yani. Böyle çok hareket edince kötü kötü şeyler geldi aklıma. Kordonu dolaşır mı kesesi yırtılır mı gibi. 37.haftaya girdik. Sizin bebişler de canınızı acıtıyor mu? Doktora danışan oldu mu aranızda. Benim randevu yarın sabah. Bakalım ne diyecek doktor

Ana kuzusu her biri .Laf anlatsan da anlamaz ki .Insallah bebegin olunca aile bilinci olusur esinde .

Benim de oluyo canim sanki alien filmi gibi yirtarak cikicak sanki. Kese olayi beni de korkutuyo ama kordon dolanmaz bence cunku itme germe hareketi.

Evet canım, Onlar içinde değişiklik olur. Balıkesir Akçay ilçesinde kayınvalidemler, deniz eve yürüme mesafesinde, çarşısı cıvıl cıvıl, hiç canları sıkılmaz, hergün denize giderler gezerler.

Sen hangi şehirdesin? Günlerimiz yakın, belki aynı gün doğuma gireriz

Kesinlikle katılıyorum ihtiyacım olduğu zaman gelmeyen doğumdan sonra da gelip kalabalık yapmasın
karnimiz iyice büyüdü iki kızım var haliyle ev dağılıyor eğilip yerden birsey almaya çalışırken Karnım ağrıyor bebek sıkısıyor heralde 3 haftam kaldı çabucak geçse keşke
Ben de aynı durumdayım canjm kızımın oyuncaklarını yerden toplarken çok zorlanıyorum bebek ayaklarını kaburgama dayamış bukulemiyorum bile

Şu kv anlamak zor sankı kendileri zamanında aynı şeyleri yasamadı yahu biraz anlayış altı üstü bu kadar zor mu millet dışarda hamile görse incinmesin diye uğraşıyor bıde bunların yaptığına bak Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah esınıze de akıl fikir versin

Sen bu haldeyken bide yemek mi bekliyolar. Bende baştan bu ramazan kimseyi cagiramam dedim. Onlar beni ağırlasin. Hem kvlerin de sen çağırsan bile gelmemeleri gerekiyodu. Geliyolarsa bile sana yardima gelmediler mi tekmi yapiyosun yemekleri

Ben de temizlikçi kadın ile görüştüm doğumdan once gelir diye sinir etti beni hanımefendi.
Neymiş efendim mutfak dolap içlerine karışmaz avize silmez balkon tuvalet banyo yıkamaz kapı silmez duvar silmez buzdolabına dokunmaz
Eee ne yapmaya geleceksin süpürüp silmeye mi onu ben yapıyorum her gün zaten bir de 150 tl istiyor günlük beynim e kan gitmedi artık sinirden git kendini evini temizle dedim ben de

ben de bu şekilde sert ve çok hareket hissediyorum son ultrasnda sormuştum,her şey normalken hareketli bebekten korkma dedi.içeride onlar da büyüyor kemikleri serleşiyor günden güne ve iç organlarımıza baskılarını biz böyle hissediyoruz bence.
ben de çrş günü gidicem o zaman doğum şeklini falan konuşucam sen konuştun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…