- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.141
Kocaelindeyim canim. Evet çok yakın hayırlısıyla şu haftalarda sağlıkla geçsin:) sizin tatil daha güzelmiş çocukların cani hic sıkılmaz zaman nasıl geçiyor anlamazlar bile. Sende ayağını uzatır dinlenirsin son hazırlıkları tamamlarsın. Ben çocuklar yokken son makine 3 aydan büyük kıyafetleri yıkadım kuruyunca ütüler hurclarim. Sonra pek bir isim kalmiyorEvet canım, Onlar içinde değişiklik olur. Balıkesir Akçay ilçesinde kayınvalidemler, deniz eve yürüme mesafesinde, çarşısı cıvıl cıvıl, hiç canları sıkılmaz, hergün denize giderler gezerler.
Sen hangi şehirdesin? Günlerimiz yakın, belki aynı gün doğuma gireriz
bizim burda gelen kadınlarda dolap içlerine karışmıyo canm. mutfak dolaplarınında sadece dışını siliyolar yada belkide önceden konuşmak lazm zamanının içinde onuda temizler belki ama başka bir işi yapmazBen de temizlikçi kadın ile görüştüm doğumdan once gelir diye sinir etti beni hanımefendi.
Neymiş efendim mutfak dolap içlerine karışmaz avize silmez balkon tuvalet banyo yıkamaz kapı silmez duvar silmez buzdolabına dokunmaz
Eee ne yapmaya geleceksin süpürüp silmeye mi onu ben yapıyorum her gün zaten bir de 150 tl istiyor günlükbeynim e kan gitmedi artık sinirden git kendini evini temizle dedim ben de
Ay o nasıl temizlikçi ne kaldiki geriye ilginçmiş cidden. Eşinle kendin yapsan daha iyi. Ben sırf basında beklemesi var icime sinmeden yapacak birseyde diyemeyeceğim diye eşimle yaptım bitirdim. Bu işler için tanıdık biri daha iyi sanirim yoksa gelsede sen demeden birşey yapmazBen de temizlikçi kadın ile görüştüm doğumdan once gelir diye sinir etti beni hanımefendi.
Neymiş efendim mutfak dolap içlerine karışmaz avize silmez balkon tuvalet banyo yıkamaz kapı silmez duvar silmez buzdolabına dokunmaz
Eee ne yapmaya geleceksin süpürüp silmeye mi onu ben yapıyorum her gün zaten bir de 150 tl istiyor günlükbeynim e kan gitmedi artık sinirden git kendini evini temizle dedim ben de
benmde olmadı olmadıııı da yeni yeni baktım karnımın alt kısmında kırmızı kırmızı çıkmışlarSelam kizlar ins herkesler iyidir, gun alan arkadaslar heyecaninizi paylasiyorum ins saglicakla kavusur guzel haberleri paylasirsiniz, benim gibi normal dogumu bekleyen annislerde ins hayirli vakitte saglicakla bizde kavusuruz.. Az once gobusumun tam ustunde 3,4 tane minik catlak arkadaslarla tanistim, gun isiginda piril piril parlayarak gozume gozume girdiler, okadar krem masaj nereye gitti be dedirtti yani, oglumda gobusunde tek bir catlagi olmayan ben kizimla ebedi izlerime kavusuyorum, saglicakla gelsinlerde olusan catlak olsun diyorum ama bi yandan da napcaz bu izleri kizlar, bu arada karnim oglumdakine gore daha buyuk sanirim catlaklarin sebebi bu
misafirliğe gelecek heraldeBen de temizlikçi kadın ile görüştüm doğumdan once gelir diye sinir etti beni hanımefendi.
Bende çok tedirgin oluyorum fazla hareket edince bazen saatlerce durmadan sert sert hareket ediyor korkuyorum sorun mu var içerde diye. Çarşamba kontrolde sorucam. Birde benimki nezaman çok hareketli olsa bir gün sonra çok sessiz geçiyor oda ayrı tedirgin ediyor. Kıpırdasalar aynı sessiz kalsalar aynı nasıl geçecek son günler bilmiyorumYa kızlar bu gece bebeğim o kadar sert hareket etti ki korkudan hiç uyuyamadım. karnımın üstünden kolunu ve omzunu gördüm o kadar bastırdı yani. Böyle çok hareket edince kötü kötü şeyler geldi aklıma. Kordonu dolaşır mı kesesi yırtılır mı gibi. 37.haftaya girdik. Sizin bebişler de canınızı acıtıyor mu? Doktora danışan oldu mu aranızda. Benim randevu yarın sabah. Bakalım ne diyecek doktor
Ben önceden 2 kişi getirdim canım dolap içlerine de yaptılar hocam onların işini de beğenmedim ama mecburdum yinebizim burda gelen kadınlarda dolap içlerine karışmıyo canm. mutfak dolaplarınında sadece dışını siliyolar yada belkide önceden konuşmak lazm zamanının içinde onuda temizler belki ama başka bir işi yapmaz
Eşimi beklersem bebek 1 yaşına girince yaparız artık canım:))))Ay o nasıl temizlikçi ne kaldiki geriye ilginçmiş cidden. Eşinle kendin yapsan daha iyi. Ben sırf basında beklemesi var icime sinmeden yapacak birseyde diyemeyeceğim diye eşimle yaptım bitirdim. Bu işler için tanıdık biri daha iyi sanirim yoksa gelsede sen demeden birşey yapmaz
Sanırım bir de çay kahve yemek servisi yapacam hanfendi yemisafirliğe gelecek heralde
Benim de hep çok hareketliydi doktor bu iyi bir şey demişti. Ama ilk defa bu kadar sert olunca korktumaa işte..ben de bu şekilde sert ve çok hareket hissediyorum son ultrasnda sormuştum,her şey normalken hareketli bebekten korkma dedi.içeride onlar da büyüyor kemikleri serleşiyor günden güne ve iç organlarımıza baskılarını biz böyle hissediyoruz bence.
ben de çrş günü gidicem o zaman doğum şeklini falan konuşucam sen konuştun mu
Hareket etseler bir dert etmeseler ayrı dertBende çok tedirgin oluyorum fazla hareket edince bazen saatlerce durmadan sert sert hareket ediyor korkuyorum sorun mu var içerde diye. Çarşamba kontrolde sorucam. Birde benimki nezaman çok hareketli olsa bir gün sonra çok sessiz geçiyor oda ayrı tedirgin ediyor. Kıpırdasalar aynı sessiz kalsalar aynı nasıl geçecek son günler bilmiyorum
evet ben de öyle bilmeiyorum o an beni iki seçenek arasında seçim yapmak zorunda bırakırsa bi düşüneyim diyebilir miyim acaba,çatı muayenesi yapıldı mı bana yapacakmış ondan sonra değerlendiririz dediBenim de hep çok hareketliydi doktor bu iyi bir şey demişti. Ama ilk defa bu kadar sert olunca korktumaa işte..
Doğum şekli için de epiduralli normal doğum istiyorum. Doktor şimdilik bir sıkıntı yok olabilir dedi. Başka ne konuşmak gerekir acaba. İlk olduğu için ne soracağımı bile bilemiyorum
:)) anladim canim. Yinede dikkat et birini bulamazsan duvar cam silme işine girişme bebeğinden önemli değil sonuçta dikkat et. Doğumdan sonra elbet her işimizi yaparız sıkma canını.Ben önceden 2 kişi getirdim canım dolap içlerine de yaptılar hocam onların işini de beğenmedim ama mecburdum yine
Eşimi beklersem bebek 1 yaşına girince yaparız artık canım:))))
1 aydır perde asılacak bekliyor öylece ha bugün ha yarın diye başkasına bakacam bulamazsam da kendim yapacam artık
Sanırım bir de çay kahve yemek servisi yapacam hanfendi ye
Aynen öyle :) amin inşallahHareket etseler bir dert etmeseler ayrı dertAllah zamanında sağlıkla doğurmayı nasip etsin herkese
başkasını bul hiç kendini yorma hamile hamile canm. ben bayramın çıkmasını bekliom hemen halıları verip çağırcam inşallah benmde iyice gözüma batıo evBen önceden 2 kişi getirdim canım dolap içlerine de yaptılar hocam onların işini de beğenmedim ama mecburdum yine
Eşimi beklersem bebek 1 yaşına girince yaparız artık canım:))))
1 aydır perde asılacak bekliyor öylece ha bugün ha yarın diye başkasına bakacam bulamazsam da kendim yapacam artık
Sanırım bir de çay kahve yemek servisi yapacam hanfendi ye
Yanlış hatırlamıyorsam paketin üzerinde 42-50 beden arası orta boy yazıyordu.L beden mi almalıyım acaba? inşallah tam olur kafam çok karışık
Normalde sorsan iş yok diye yakınır ama . Böyle insanlara çok sinir oluyorum ya iş yapmak zor geliyor resmenBen de temizlikçi kadın ile görüştüm doğumdan once gelir diye sinir etti beni hanımefendi.
Ben de temizlikçi kadın ile görüştüm doğumdan once gelir diye sinir etti beni hanımefendi.
Benim gittiğim doktor tüm doğumları epidural yapıyoruz dedi. Ağrısız olacağı için sezeryan istemiyorum ama bakalım doğumda belli olacak herşey. Çatı muayenesi yapılmadı bana daha. Bu sefer belki yapar. Ondan da çok korkuyorum :-(evet ben de öyle bilmeiyorum o an beni iki seçenek arasında seçim yapmak zorunda bırakırsa bi düşüneyim diyebilir miyim acaba,çatı muayenesi yapıldı mı bana yapacakmış ondan sonra değerlendiririz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?