2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kocaelindeyim canim. Evet çok yakın hayırlısıyla şu haftalarda sağlıkla geçsin:) sizin tatil daha güzelmiş çocukların cani hic sıkılmaz zaman nasıl geçiyor anlamazlar bile. Sende ayağını uzatır dinlenirsin son hazırlıkları tamamlarsın. Ben çocuklar yokken son makine 3 aydan büyük kıyafetleri yıkadım kuruyunca ütüler hurclarim. Sonra pek bir isim kalmiyor

Selam kizlar ins herkesler iyidir, gun alan arkadaslar heyecaninizi paylasiyorum ins saglicakla kavusur guzel haberleri paylasirsiniz, benim gibi normal dogumu bekleyen annislerde ins hayirli vakitte saglicakla bizde kavusuruz.. Az once gobusumun tam ustunde 3,4 tane minik catlak arkadaslarla tanistim, gun isiginda piril piril parlayarak gozume gozume girdiler, okadar krem masaj nereye gitti be dedirtti yani, oglumda gobusunde tek bir catlagi olmayan ben kizimla ebedi izlerime kavusuyorum, saglicakla gelsinlerde olusan catlak olsun diyorum ama bi yandan da napcaz bu izleri kizlar, bu arada karnim oglumdakine gore daha buyuk sanirim catlaklarin sebebi bu

bizim burda gelen kadınlarda dolap içlerine karışmıyo canm. mutfak dolaplarınında sadece dışını siliyolar yada belkide önceden konuşmak lazm zamanının içinde onuda temizler belki ama başka bir işi yapmaz

Ay o nasıl temizlikçi ne kaldiki geriye ilginçmiş cidden. Eşinle kendin yapsan daha iyi. Ben sırf basında beklemesi var icime sinmeden yapacak birseyde diyemeyeceğim diye eşimle yaptım bitirdim. Bu işler için tanıdık biri daha iyi sanirim yoksa gelsede sen demeden birşey yapmaz

benmde olmadı olmadıııı da yeni yeni baktım karnımın alt kısmında kırmızı kırmızı çıkmışlar

misafirliğe gelecek heralde

Bende çok tedirgin oluyorum fazla hareket edince bazen saatlerce durmadan sert sert hareket ediyor korkuyorum sorun mu var içerde diye. Çarşamba kontrolde sorucam. Birde benimki nezaman çok hareketli olsa bir gün sonra çok sessiz geçiyor oda ayrı tedirgin ediyor. Kıpırdasalar aynı sessiz kalsalar aynı nasıl geçecek son günler bilmiyorum

Ben önceden 2 kişi getirdim canım dolap içlerine de yaptılar hocam onların işini de beğenmedim ama mecburdum yine
Eşimi beklersem bebek 1 yaşına girince yaparız artık canım:))))
1 aydır perde asılacak bekliyor öylece ha bugün ha yarın diye başkasına bakacam bulamazsam da kendim yapacam artık
misafirliğe gelecek heralde
Sanırım bir de çay kahve yemek servisi yapacam hanfendi ye

Benim de hep çok hareketliydi doktor bu iyi bir şey demişti. Ama ilk defa bu kadar sert olunca korktumaa işte..
Doğum şekli için de epiduralli normal doğum istiyorum. Doktor şimdilik bir sıkıntı yok olabilir dedi. Başka ne konuşmak gerekir acaba. İlk olduğu için ne soracağımı bile bilemiyorum

Hareket etseler bir dert etmeseler ayrı dert Allah zamanında sağlıkla doğurmayı nasip etsin herkese

Kızlar, mothercare de 2.ürüne %50 indirimi var. 8 li Hastane çıkışları 2 adet olunca teki 75 TL ye geliyor. Hala almayanınız varsa diye söyleyeyim dedim. Badylerde filan da indirim var görseli ekledim.

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20180611-164803.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 58
evet ben de öyle bilmeiyorum o an beni iki seçenek arasında seçim yapmak zorunda bırakırsa bi düşüneyim diyebilir miyim acaba,çatı muayenesi yapıldı mı bana yapacakmış ondan sonra değerlendiririz dedi

:)) anladim canim. Yinede dikkat et birini bulamazsan duvar cam silme işine girişme bebeğinden önemli değil sonuçta dikkat et. Doğumdan sonra elbet her işimizi yaparız sıkma canını.
Hareket etseler bir dert etmeseler ayrı dert Allah zamanında sağlıkla doğurmayı nasip etsin herkese
Aynen öyle :) amin inşallah

başkasını bul hiç kendini yorma hamile hamile canm. ben bayramın çıkmasını bekliom hemen halıları verip çağırcam inşallah benmde iyice gözüma batıo ev

Doğum yaklaştıkça herkes temizlik derdine düştü bende ayın 1ine ayarladım temizlikçi annemle kayınvalidem de gelecek çünkü ben temizlikçi ye orayı yap burayı yap diyemem annelerde arkasından halledecek kalan yerleri zaten küçük görümcemin kınası ve düğünü var 6 ve 8temmuzda misafir gelen olursa bizede gelir diye son anda yapılsın dedim umarım geç olmaz :)

Normalde sorsan iş yok diye yakınır ama . Böyle insanlara çok sinir oluyorum ya iş yapmak zor geliyor resmen

Yok artık daha neler
Bana gelen günlük 150 tlye süpürme, silme, mutfak tezgahı & dolap kapağı temizleme, iki banyo,bir wc, bir çok uzun balkonu kabaca temizleyip, üzerine bir de seçmeli iş yapıyordu (birkaç cam silme, balkon camı silme veya biraz ütü). İşi çok titiz yapmıyor diye bıraktım ama senin hatun da feciymiş. Bir akıllı o muymuş

Benim gittiğim doktor tüm doğumları epidural yapıyoruz dedi. Ağrısız olacağı için sezeryan istemiyorum ama bakalım doğumda belli olacak herşey. Çatı muayenesi yapılmadı bana daha. Bu sefer belki yapar. Ondan da çok korkuyorum :-(

Kızlar şimdi doktora gittim kızım 2340 gram olmuş gayet iyi dedi 34+1 oldum. Bunun haricinde doğumdan bahsetti, korku heyecanın doğumu çok etkilediğini söyledi, bebeğin nasıl çıktığını maketlerle anlattı- dönerek çıkarmış- nefes egzersizlerine başla şimdiden dedi.
Hergün yarım saat yürü dedi veee hergün bi odayı eğilerek sil dedi, kasların artık esnemeye başlasın dedi.
Doğum yapıcağım hastanede tadiyat varmış başka hastaneye gidicem daha iyi bi yer ama daha pahalı nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…