2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şu tahlil sonuçlarıma bakarmısınız anlayan vardır belki doktorum doğum öncesi istemişti

Eklentiler

• IMG-20180611-WA0002.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20180611-WA0001.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 59
benmde olmadı olmadıııı da yeni yeni baktım karnımın alt kısmında kırmızı kırmızı çıkmışlar
Benimkiler beyaz isikta parliyor, o kirmizi olanlar kalcamda olusmustu oglumda, sonradan onlarda beyazladi, o zamanlar kalcama niye krem surmedim diye icim icimi yemisti, amaa alakasi yokmus ki anladim krem mrem bahane catlak olustumu olusuyor arkadas, valla bio oil bile fayda etmedi, alisicaz sanirim bu izlerle yasamaya cnm gecmis olsun bize

Kızlar korkudan erteledim erteledim sonunda ağdaya gittim. Adeta bir sınavdı
Ağda doğumu tetikler diyenler filan vardı. Ben de işi yapan kıza sordum var mı öyle vakalar diye. Öyle bir şeyle karşılaşmamış. Hatta kadının biri gece sancılanmış, sabah 6:30da bu kızı evinden alıp kendine ağda yaptırıp öyle gitmiş doğuma. Ne cengaver insanlar var yahu

Eger kesin misafir gelcekse yine kirlenmez mi ?Yatili filan kalirlarsa nevresim yikamasi utulemesi vs .

Ay ben o an evde yalniz olursam esimi nasil arayacağımı unutmaktan filan korkuyorum millet hastane oncesi agda yaptiriyor o da iyiymis .

Emrivaki yapıyo beyefendi bide..nyse çok şükür yetişti herşey ama ben bittim tabi

Kızlar şu tahlil sonuçlarıma bakarmısınız anlayan vardır belki doktorum doğum öncesi istemişti
Cnm demir dusuk gorunuyor, bu arada t4 de dusmus tiroit varmi sende ilac vs kullaniyorsan cok gelmis olabilir dozu, b12 dusuk , iyi ve kotu kolestrol de oynamalar var benmde dengesiz cikmisti en son ciddi bisi gormuyor onu dr tiroit hastalarinda hormonlar birbirini taklit ediyormus vs vs, kreatinin ve ure bobreklerle alakali degerler, dr hepsini karsilastirarak bisi soyler cnm idrarda da enfeksiyon var gibi gorunuyor suan.. hee birde d vit dusuk ama genelde herkesin dusuk

Son düzenleme:
Benimde aynı ama sorun olmaz inşallah bende yarın 37 ye giriyorum

Gerçekten egilerek mi sil dedi. Banada herkes aman egilme diyor. Banada egilmek işkence gibi geliyor. Normal doğum içinmi öyle dedi

Kv den Allah razı olsun o çok iyi bütün torunlara bakıyo 4 torunu var ve hepsi onda gelse daha büyük dert yani..eltilerinse birinin omzu çıkık birinin eli ameliyatlı valla gayette kabul ettiler gelmeyi..herkes günü kurtarma derdinde

Teşekkürler cnm bilgi verdiğin için haftaya doguma gittiğimde artık bakıcak sonuçlara doktorum. Şu demir oldum olası hep düşük anlayamadım bi türlü, idrarda enfeksiyon var gibi dedin ama herhangi bir yanma v.s yok neyse artik bakicaz.

Emrivaki yapıyo beyefendi bide..nyse çok şükür yetişti herşey ama ben bittim tabi
Buyur sen yap diyeceksin .
Onlar da öğün atlatma derdinde desene canim .

Nasil yapacam diye de düşünüyorum canım hiç olmadı dediğin gibi doğumdan sonra yaparım artık ne yapıyım
başkasını bul hiç kendini yorma hamile hamile canm. ben bayramın çıkmasını bekliom hemen halıları verip çağırcam inşallah benmde iyice gözüma batıo ev
Bakıyorum canım başkadır var mı diye bulacam ben de doğumdan 1 gün önce getirmeyi düşünüyorum ya da doğumdan sonra yi mi bıraksam diyorum
Normalde sorsan iş yok diye yakınır ama . Böyle insanlara çok sinir oluyorum ya iş yapmak zor geliyor resmen
Aynen canim ben de sinir oldum sanki biz parayı çok kolay kazanıyoruz da hiç bir iş yapmadan o parayı alacak
Olması gereken bu aslında canım zaten genel işleri biz yapıyoruz ki süpürme silme bulaşık vs büyük işler kalıyor işte yapabilsem seni niye çağırayım ki kara kaşına gözüne mi bakayım :)))))

Cnm akdeniz anemisinde demir ve hemoglobin degerleri hep dusuk cikar devamli ilac kullanir o kisiler, ama senin ole bir problemin yoksa klasik demir eksikligidir bu, her kadinda malesef olabiliyor,
Bu arada her zaman yanma olmuyormus cnm agrin varmi kasiklarinda oda bir belirtiymis gecen hafta dr soyledi, yanmam yok ama deyince herzaman olmayabilir dedi kadinlarin kabusu iste bu idrar yollari enfk. Yok sistit vs. Aile hekimine gosterebilirsin sonuclarini oda bakabilir..

@_FenikS_ Aynen, hem üzülüyorum gidiyorlar diye hem de rahat rahat temizliğimi yaparım diye düşünüyorum. Bi de çok yoruyor çocuklar. Zaten ağırlaştım canım iş yapmak İstemiyo , hazırki çocukların dağıttığını zor topluyorum. Evi dağıtan olmayınca çok da yorulmam diye düşünüyorum

Kasiklarimda ağrı yok cnm olmazsa yarın bi gideyim gostereyim bunlar doguma engel değil dimi

evet benim bebiş de bir iki haftadır canımı yakmaya başladı sanırım büyüdükleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…