2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten egilerek mi sil dedi. Banada herkes aman egilme diyor. Banada egilmek işkence gibi geliyor. Normal doğum içinmi öyle dedi
Evetcanım normal doğum yapcaklar için eğilerek sil yeri dedi ama hergün bir odayı silceksin bütün evi değil. Bide namazı ben oturarak kılıyorum onuda ayakta kılsan iyi olur dedi rüku ve secdede doğuma yardımcıymış

Kasiklarimda ağrı yok cnm olmazsa yarın bi gideyim gostereyim bunlar doguma engel değil dimi
Yok cnm,idrar yolu enfk o kadar cok kadinda varki antibiyotige ragmen gecmeyen bi illet, ama iste bazi dr larda erken dogumu tetikler vs diye mecbur antibiyotik kullandiriyor, lokosit vs duzeyine gore sanirim belirliyor bunu az olanlarda hic bisey yapmiyor hatta bol su ic diyip yolluyor, ins sennde oledir.
Protein,seker vs de cikmamis ne guzel,
Ama kanda kreatin,kan ure azot degerleri ve digerlerini en iyi dr soyler..

Bayada kalabalıklarmis. Allah kolaylık versin canim kendini çok yorma. Bari akşam sofrayi onlar toplasn bulaşıklari yikasinlar. Yeterince yorulmuşsundur zaten

Doktor diyosa doğrudur canim egilmek cok zor geliyo ama demekki egilmeliymişiz :)

benmde olmadı olmadıııı da yeni yeni baktım karnımın alt kısmında kırmızı kırmızı çıkmışlar
benim de karnımın altında kırmızı kırmızı bi de normalde altta olduğu için görmemişim göbüşüm hiç çatlamadı sanıyodum geçen gün aynaya bi baktım sevgili çatlaklarımla göz göze geldik umarım daha fazla çatlamam

Su fln çok içiyorum dedigin gibi nasıl bi illetse her kadında maalesef ki cikiyor yok olmuyor.

Dogumdan once yaptr kafan rahat olsun bence

Benmde göbusumde yoktu vatlamadm sandm bi baktm alt taraf kirmizilasmiss

Bizim ev kirası 1800₺ olmuştu çok üzülüyodum. Arkadaşımın abisi ev almış otrduğu evden çıkıcak, dediki bana siz geçin hem az verirsiniz, ev sahibine söylemiş adam demiş sizin gibi insanlarsa 1100₺ olur ben şok :))))) çok sevindim dua edin inşş geçeriz eve annemede çok yakın :)) aradaki farkla arabe alırım kendime inşş 2+1 ama olsun yeter

Bebis kismetiyle geliyor masallah :) hersey gönlünce olsun canim

Öyle valla napalım. Haftada 400 500 gram alıyormis son 1 ay. Tonton 3 u gecmistir. Masallah. 22 de kontrol bakalim ne surprizi var bize :) ben yemek yiyemiyorum çünkü midem hep dolu gibi ama açlık da cekiyorum. 2 lokma yiyip biraz uzanıyorum tekrar yiyorum. Yemekten degil de İMOM gebelik kapsulu iciyorum bence o cok yariyor ona

inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesin tabi Rabbim darda koymaz

Bir gün varamızda canım. Benimde cuma günkü kontrolde 2700 dü . İki hafta önden gidiyor diyor doktorum. Bakalım kısmet ne kadar dayanacak çıkmak için bebişlerimiz.

2 gündür kasik agrisi ve ishalle cebellesiyorum. Magnezyum icince gecti hemen temizlige basladim ikinvi dalga gelirse hazir olayim huzurlu olayim. Camlarim silinecek iki cam balkonum da silinecek ama ben gurbetteyim gelse gelse kendi ailem ve esimin is arkadaslari gelir. Onlar da halimi biliyor napayim. Zaten sildiğimde 3 damla yagmur yagsa pencerelerin kenarından sicrayan yagmur ayni hale sokuyor. Temizlik yapanlara yaptıranlara kolay gelsin. Bitirenler size de masallah Sicaktan herkes muzdarip sanirim. Esim orucken bunalinca dizlerinin arkasini soguk suyla yikiyor iyi geliyor diyordu denedim gercekten insani serinletiyor. Isterseniz bi deneyin sizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…