- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.201
Canım bende kıbrıstayım burası da çok sıcak. Bende bir onlu set aldım, iki alt patikli, beşer tanede atlet ve kollu çıtçıtlı zıbın. İki de uzun kollu tulum hediye geldi onlar biraz büyükler aslında giyebilirmi ilk on gün bilemiyorum. Ama on günden sonra askılı çıt çıtlılarla bırakıcam heralde tabi çocuk doktorunun yönlendirmesle.canım ben 1 tane 10lu 1 tane de 5li aldım. yaz günü olduğu için fazla giydirmem diye düşünüyorum uzun kollu. izmirdeyiz burası çok sıcak. ilk on gün falan geçince bi kısa kollu tulum giydiririm sadece. ayakları üşürse bi çorap üstüne de ince bi örtü tamamdır :) çok bunaltmayalım bebişleri :)
Canim bu kapsul ne işe yariyor?Öyle valla napalım. Haftada 400 500 gram alıyormis son 1 ay. Tonton 3 u gecmistir. Masallah. 22 de kontrol bakalim ne surprizi var bize :) ben yemek yiyemiyorum çünkü midem hep dolu gibi ama açlık da cekiyorum. 2 lokma yiyip biraz uzanıyorum tekrar yiyorum. Yemekten degil de İMOM gebelik kapsulu iciyorum bence o cok yariyor ona
imom omega sanırım bende kullaniyorumCanim bu kapsul ne işe yariyor?
evet acıtıyor canım normal bir durummuş artık yavaş yavaş doğumu bekleyin diyorlar zaten. senle satlarımız aynı 37 bitiyor artık 38e gircezYa kızlar bu gece bebeğim o kadar sert hareket etti ki korkudan hiç uyuyamadım. karnımın üstünden kolunu ve omzunu gördüm o kadar bastırdı yani. Böyle çok hareket edince kötü kötü şeyler geldi aklıma. Kordonu dolaşır mı kesesi yırtılır mı gibi. 37.haftaya girdik. Sizin bebişler de canınızı acıtıyor mu? Doktora danışan oldu mu aranızda. Benim randevu yarın sabah. Bakalım ne diyecek doktor
Evet canım son günleri yavaş yavaş dinlenerek işlerini bitirirsin fazla yormadan kendini. Sonra 3 çocuk bir arada olacak inşallah :)@_FenikS_ Aynen, hem üzülüyorum gidiyorlar diye hem de rahat rahat temizliğimi yaparım diye düşünüyorum. Bi de çok yoruyor çocuklar. Zaten ağırlaştım canım iş yapmak İstemiyo , hazırki çocukların dağıttığını zor topluyorum. Evi dağıtan olmayınca çok da yorulmam diye düşünüyorum
Canim bu kapsul ne işe yariyor?
ay bu ne hiçbir şey yapmıyormuş, para mı dağıtıyoruz sankiiiBen de temizlikçi kadın ile görüştüm doğumdan once gelir diye sinir etti beni hanımefendi.
Neymiş efendim mutfak dolap içlerine karışmaz avize silmez balkon tuvalet banyo yıkamaz kapı silmez duvar silmez buzdolabına dokunmaz
Eee ne yapmaya geleceksin süpürüp silmeye mi onu ben yapıyorum her gün zaten bir de 150 tl istiyor günlükbeynim e kan gitmedi artık sinirden git kendini evini temizle dedim ben de
maşallah canım ne güzel seçim zamanı doğum var yani bende haftaları sayıyorum :)evet acıtıyor canım normal bir durummuş artık yavaş yavaş doğumu bekleyin diyorlar zaten. senle satlarımız aynı 37 bitiyor artık 38e gircez
bende 4.aydan itibaren kullanıyorum normalde erken doğum yaparım sanırım bu ilacın sayesinde 38.haftayi bulucazKuzum bu bi vitamin. Bana doktor martta verdi kac aylik oluyor 4 5 aylikken. O gun bugundur iciyorum omega 3 ve nerdeyse tum vitaminler var. Devlet odemiyor 30 tl ama gerçekten bebegi besliyor. Bi bayan birinci bebeginde zararli diye omega icmemis. Ikinci de 4.aydan itibaren icmis. Kendi evladim oldugu halde soyluyorum ikinci daha zeki diyordu. Kutusunun fotosunu atayim mi ?
Olduğu kadarını yap bırak canim bebis daha önemli:) bakarsın başkası bulunur bulunmazsada sağlık olsunNasil yapacam diye de düşünüyorum canım hiç olmadı dediğin gibi doğumdan sonra yaparım artık ne yapıyım
Bakıyorum canım başkadır var mı diye bulacam ben de doğumdan 1 gün önce getirmeyi düşünüyorum ya da doğumdan sonra yi mi bıraksam diyorum
Aynen canim ben de sinir oldum sanki biz parayı çok kolay kazanıyoruz da hiç bir iş yapmadan o parayı alacak
Olması gereken bu aslında canım zaten genel işleri biz yapıyoruz ki süpürme silme bulaşık vs büyük işler kalıyor işte yapabilsem seni niye çağırayım ki kara kaşına gözüne mi bakayım :)))))
İnsallah hayirli olur canim. Tasinma sureci zorlayabilir kendini hirpalama yavas yavas hersey oluyo. Ben 1bucuk ay once tasindim hala bi ivir zivir kolisi kenarda duruyo. Nasil usendiysem hic elim gitmiyo.Bizim ev kirası 1800₺ olmuştu çok üzülüyodum. Arkadaşımın abisi ev almış otrduğu evden çıkıcak, dediki bana siz geçin hem az verirsiniz, ev sahibine söylemiş adam demiş sizin gibi insanlarsa 1100₺ olur ben şok :))))) çok sevindim dua edin inşş geçeriz eve annemede çok yakın :)) aradaki farkla arabe alırım kendime inşş 2+1 ama olsun yeter
Dikkat et canm hemen uzan dinlen. Biraz ayakta kalınca benmde adet sancısı gibi giriyor hemen uzanıyorum.. eğer devam ederse acile git istersen nst çekerler belki gerçek sancı mı diyeKizlar tam yemek yapcam belimden karnima dogru sancilar girdi.Soguk terler döktüm. Cok korktum .Tekrarlamaz insallah .
canım hiç nstye girdinmi çok sık sancı yasiyorsunKizlar tam yemek yapcam belimden karnima dogru sancilar girdi.Soguk terler döktüm. Cok korktum .Tekrarlamaz insallah .
bende 4.aydan itibaren kullanıyorum normalde erken doğum yaparım sanırım bu ilacın sayesinde 38.haftayi bulucaz
Adet sancisi gibi olani gecengece yasadim .Bu daha farklıydı saniyelik saplanmalar.Tetikte bekliyoruz valla iftardan sonra her an gidebiliriz. Simdi yatiyorum.Dikkat et canm hemen uzan dinlen. Biraz ayakta kalınca benmde adet sancısı gibi giriyor hemen uzanıyorum.. eğer devam ederse acile git istersen nst çekerler belki gerçek sancı mı diye
Girmedim canim.Tekrarlarsa hemen gitcez .Hep farkli agri oluyor ayni tip degil ben de ona şaşıyorum.canım hiç nstye girdinmi çok sık sancı yasiyorsun
bende 4.aydan itibaren kullanıyorum normalde erken doğum yaparım sanırım bu ilacın sayesinde 38.haftayi bulucaz
evet bir aksilik olmazsa 27-28 i gibi alırız dedi dr. senin de böyle bir şey olur sanırım ilk değil çünkü di mimaşallah canım ne güzel seçim zamanı doğum var yani bende haftaları sayıyorum :)
içinde kaç tane vitamin var tabiBenim bebegimin iri bebek olmasinin iki sebebi olabilir bence birincisi bu ilac ikincisi de dogustan bi irilik. Çünkü ben ikili tarama da bi degerim yuksek cikinca cok endise etmistim. Risk yoktu ama papp-a degerimin düzeltilmiş hali yuksekti. Gunlerce arastirdim ve hicbir zarari olmadigini fakat bu degerin yuksek oldugu hamilelikelrde bebek dogum kilosunun 4 ve uzeri olma durumunun sık görüldüğünü okumustum. Ya zaten iriydi yada bu ilac besledi bilmiyorum. Ama her sekilde bu ilaci cok sevdim. Sacim uzadi ve gurlesti tirnak kenari soyulmalarim gecti cok sükur
benim 4 temmuz canımevet bir aksilik olmazsa 27-28 i gibi alırız dedi dr. senin de böyle bir şey olur sanırım ilk değil çünkü di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?