2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende kıbrıstayım burası da çok sıcak. Bende bir onlu set aldım, iki alt patikli, beşer tanede atlet ve kollu çıtçıtlı zıbın. İki de uzun kollu tulum hediye geldi onlar biraz büyükler aslında giyebilirmi ilk on gün bilemiyorum. Ama on günden sonra askılı çıt çıtlılarla bırakıcam heralde tabi çocuk doktorunun yönlendirmesle.

Canim bu kapsul ne işe yariyor?

evet acıtıyor canım normal bir durummuş artık yavaş yavaş doğumu bekleyin diyorlar zaten. senle satlarımız aynı 37 bitiyor artık 38e gircez

Evet canım son günleri yavaş yavaş dinlenerek işlerini bitirirsin fazla yormadan kendini. Sonra 3 çocuk bir arada olacak inşallah :)

Canim bu kapsul ne işe yariyor?

Kuzum bu bi vitamin. Bana doktor martta verdi kac aylik oluyor 4 5 aylikken. O gun bugundur iciyorum omega 3 ve nerdeyse tum vitaminler var. Devlet odemiyor 30 tl ama gerçekten bebegi besliyor. Bi bayan birinci bebeginde zararli diye omega icmemis. Ikinci de 4.aydan itibaren icmis. Kendi evladim oldugu halde soyluyorum ikinci daha zeki diyordu. Kutusunun fotosunu atayim mi ?

ay bu ne hiçbir şey yapmıyormuş, para mı dağıtıyoruz sankiii tok işte

Kizlar tam yemek yapcam belimden karnima dogru sancilar girdi.Soguk terler döktüm. Cok korktum .Tekrarlamaz insallah .

bende 4.aydan itibaren kullanıyorum normalde erken doğum yaparım sanırım bu ilacın sayesinde 38.haftayi bulucaz

Olduğu kadarını yap bırak canim bebis daha önemli:) bakarsın başkası bulunur bulunmazsada sağlık olsun

İnsallah hayirli olur canim. Tasinma sureci zorlayabilir kendini hirpalama yavas yavas hersey oluyo. Ben 1bucuk ay once tasindim hala bi ivir zivir kolisi kenarda duruyo. Nasil usendiysem hic elim gitmiyo.

Kizlar tam yemek yapcam belimden karnima dogru sancilar girdi.Soguk terler döktüm. Cok korktum .Tekrarlamaz insallah .
Dikkat et canm hemen uzan dinlen. Biraz ayakta kalınca benmde adet sancısı gibi giriyor hemen uzanıyorum.. eğer devam ederse acile git istersen nst çekerler belki gerçek sancı mı diye

bende 4.aydan itibaren kullanıyorum normalde erken doğum yaparım sanırım bu ilacın sayesinde 38.haftayi bulucaz

Benim bebegimin iri bebek olmasinin iki sebebi olabilir bence birincisi bu ilac ikincisi de dogustan bi irilik. Çünkü ben ikili tarama da bi degerim yuksek cikinca cok endise etmistim. Risk yoktu ama papp-a degerimin düzeltilmiş hali yuksekti. Gunlerce arastirdim ve hicbir zarari olmadigini fakat bu degerin yuksek oldugu hamilelikelrde bebek dogum kilosunun 4 ve uzeri olma durumunun sık görüldüğünü okumustum. Ya zaten iriydi yada bu ilac besledi bilmiyorum. Ama her sekilde bu ilaci cok sevdim. Sacim uzadi ve gurlesti tirnak kenari soyulmalarim gecti cok sükur

Dikkat et canm hemen uzan dinlen. Biraz ayakta kalınca benmde adet sancısı gibi giriyor hemen uzanıyorum.. eğer devam ederse acile git istersen nst çekerler belki gerçek sancı mı diye
Adet sancisi gibi olani gecengece yasadim .Bu daha farklıydı saniyelik saplanmalar.Tetikte bekliyoruz valla iftardan sonra her an gidebiliriz. Simdi yatiyorum.
canım hiç nstye girdinmi çok sık sancı yasiyorsun
Girmedim canim.Tekrarlarsa hemen gitcez .Hep farkli agri oluyor ayni tip degil ben de ona şaşıyorum.

içinde kaç tane vitamin var tabi
maşallah canım bebisine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…