2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim iki defa ağrım oldu sancim 20 lerde senin daha sik oluyor geçmezse yaptır tabi

Dun o saplanmalar bana da oldu. Cevremin tepkisi "dogum agrisi boyle olmaz baska birseydir o" olunca bende hep sabrettim. Bir magnezyum icmek iyi geldi birde biraz dar bir tisort giydim ondan sonra hafifledi nedense. Gecmis olsun canim seni taaa ne zamandan hatirliyorum taniyorum. Bugünlere beraber gelmis olmak cok guzel. Rabbim dogumuda nasip etsin

Ins mubarek gunde gonlunuze gore olsun, vallahi 1800 cok ya Allah kolayliklar versin

Kasilmalarina dikkat et cnm 10 15 dk da bir olursa hemen hastaneye kos bana doktor öyle demisti umarim tekrarlamaz.

ay bu ne hiçbir şey yapmıyormuş, para mı dağıtıyoruz sankiii tok işte
Aynen para dağıttığımizi sandı sanırım
Olduğu kadarını yap bırak canim bebis daha önemli:) bakarsın başkası bulunur bulunmazsada sağlık olsun
Zaten mecalim yok canım kendim yaparım diyorum da hiç yapamam herhalde çok ağırlaştım bebek de aşağıda yoruluyorum

Bende nisan ayından beri dayanmaya çalışıyorum ama artık her hapşırma kemiklerimi ağrıttığı için bugün yarımını içtim. İnşallah etki eder, bebeğe zararı yoktur canım.

Galiba yemek gerekiyor canım , bende çok dikkat ediyordum dr şekerin yok ama sen uzak dur demişti ama miniğimin kilosu yavaş ilerliyordu , 2 haftadır meyve sebze kaşar arada abur cubur yedim , fındık yedim ve sonuç miniğim kilo almış hemde bir sürü :)) dr bile görünce kilosu gayet iyi dedi , demekki yemem gerekiyor benim ..

Yaa benim bebegin kilo problemi var maalesef? Ben internetten arastirdim ama cesitleri var gibi ... sendeki hangisi canim bana atarsan bi dr uma sorayim?

Bizimki de 3 hafta sonra gelin demişti ben bugün gittim 2. Haftada birşey de demedi hiç , haftaya yine gel dedi zaten demesede gidecektim çünkü 10 gün içinde 2. Ücretsiz muayene oluyor hastanede, siZde çıkın gidin merak ettik geldik dersiniz :))

symmm nasılsın canım? Doktor kontrolün vardı bugün dimi?
Evwt canim ya bugun kontrolum var ve iyi sukur saglik olarak bi sorunu yok bebegin :) seker de olmadığına kanaaat getirdi dr.. tek sıkıntılı yönümüz yine kilo maalesef hala geriden geliyor bebis 2050gr geldi olcumlerde ... uzun ve zayif bir kizim olacak... dr un hic endisesi yok bu konuda ... gayet normal ve saglikli birak zayif olsun diyor... ama iste benim pek icim rahat degil ...

Hadi gözün aydın canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah , darısı başımıza :) gaz sancısı için yasak değilse rezene içebilirsin bana iyi geliyordu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…