2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle yemek gerekiyor :) bizde gayet test ettik... iki hafta dr un verdiği diyete uydum ve sadece 40gr aldi bebek ama artik hersey serbest dedi gecen hafta ve 9 gunde 280gr aldi şükür... kilo almasaydi dogumu konusacaktik erteledik şükür ... netice olarak son aylarda yemezsek olmuyor :)

Rica etsem bana atabilir misiniz son ayim ama yinede faydası olur heralde

Bende 2 hafta önce gittiğimde 1800 lerdeydi kilosu moralim bozuldu dr iyi dedi ama içime sinmedi , saldım bende yeme işini canımın istediğini yedim gitti , oh birde ne göreyim miniğim bugün haftasından öne geçmiş demekki yemem gerekiyor benim , başkalarını bilemem ama biz yemeden minikler kilo almıyor anlaşılan ye sende canım bol bol karpuz çerez kaşar vb herşeyi ye tontiş olsun :))

bizim de çarşamba belli olcak erkenden alıp almayacağı son gidişimde haftada 100 gr almıştı sadece.
kızlar belki de arefe günü ameliyata girerim belli olmaz yanii...

bu arada kirli bebek bezleri çok mu kokuyor? özel koku çıkarmayan çöp kutuları var imiş napsak??? mutfağa koyulmaz sonuçta, kapının dışına da apartmana yayılır kokusu

Oyyy cok sevindim canimmm valla cimcimelerine kavustun bizim yerimizede kokla meleklerini...

Bu arada kansizlik problemin vardi seninde canin nasil oldu dogumun degerin kacti girdiginde ?

Bebis kismetiyle geliyor masallah :) hersey gönlünce olsun canim
Valla canım kısmetiyle geldi yavrum:) amin inşş cümlemizinde
inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesin tabi Rabbim darda koymaz
inşş canım çok iyi olur o ev olursa
İnsallah hayirli olur canim. Tasinma sureci zorlayabilir kendini hirpalama yavas yavas hersey oluyo. Ben 1bucuk ay once tasindim hala bi ivir zivir kolisi kenarda duruyo. Nasil usendiysem hic elim gitmiyo.
Canım o ev olsunda taşınmak sorun değil biz geniş aileyiz ucundan birileri tutuyo şükür ki. Zaten doğumdan sonra taşınma olcak eğer evi tutarsak, tek başına zor olur
Ins mubarek gunde gonlunuze gore olsun, vallahi 1800 cok ya Allah kolayliklar versin
amin canım inşş o

Merhaba arkadaşlar . Bugün doktora gittim minik balığım 3kilo 66 gram olmuş maşallah. Suyu azalmış biraz. Çatı muayenesi oldum bir sorun yok şimdilik. Sancı kanama su gelirse hemen gel dedi doktor. Eğer gelmezse haftaya gel dedi. Çatı muayenesi çok canımı yaktı yürümekte ve hareket etmekte çok zorlanıyorum.

Kızlar yine bir kv vakası benim basima da geldi. Anlatayım size sinir oldum. Bizden 10 saat uzaktalar tam iftar vakti aradı. Doğumu gel burada yap diyor eşimin kardeşi hemşire yardımcı olurmuş hem onlar kalabalıkmış bende doktorumdan memnunum zaten işe zor gidiyorum dedim ama o öyle istiyormuş iznim bitene kadar kalirmisim. Evlerinde eşimin iki kız kardeşi bi erkek kardeşi bi gorumcenin 5 yaşında oğlu var kv kp de var. Ağustos başı da eşimin erkek kardeşi evleniyor düğün telaşı içinde ben ilk çocuğumla orada kalcakmisim çok sinirlendim burada da bakan var merak etmeyin dedim annemle aynı şehirdeyiz zaten. Düşünceli mi olmaya çalışıyor ne istiyor anlamadım gerçekten eşime söyledim hiç bişey demedi. Bide bayramda gelin diyor gelemicez siz gelin dedik gelmiyorlar.

Internetten baktim vitamin tarzi bisey sanırım degil mi? Dr mu onerdi?
Ben hamile kalmadan imom takviye başlamıştım kendim araştırıp folik asit falan herşey vardı hamilelikte düşünyorduk o ay diğer takviyelerde çok pahalıydı. Hala daha kullanıyorum. Bulantı dönemi bırakmıştım ama onu bırakınca daha kötü olduğumu hissettim tekrar başladım. Bebek için c vitamini ve omega 3 çok önemli. İçinde bunlar dahil demir, b kompleks, biotin( tırnak ve saçları o güçlendiriyor) herşey var bir hamilenin ihtiyaç duyduğu. Benim doktorum ilaç taraftarı değil ama ben balık yemiyorum ve almam gereken vitamin dozunu alıp almadığımı da tam bilemem gıdalarla diye içtim. Hatta emzirme dönemi için imom laktozis gibi bi isimle yenisi üretildi ona da devam etmeyi düşünüyorum.

İmom ne dicektimki cevapları okudum :) kan olsun can olsun yarasın kuzuya :)
Bir gün varamızda canım. Benimde cuma günkü kontrolde 2700 dü . İki hafta önden gidiyor diyor doktorum. Bakalım kısmet ne kadar dayanacak çıkmak için bebişlerimiz.
Canım Valla 40ı göreceğiz gibi hissediyorum :)
Kizlar ya sizide ates basio mu ya ben bildiginiz cok terliorrum soguk soguk daraliorum hemen
boğuluyorum diyebilirim sıcaktan daralıyorum pencere kapalı yerde duramıyorum

Yaa benim bebegin kilo problemi var maalesef? Ben internetten arastirdim ama cesitleri var gibi ... sendeki hangisi canim bana atarsan bi dr uma sorayim?

Canim eczaneye gidip imom istiyorum deyince hangisi diyorlar sende gebelikte olani diyorsun bunu veriyor. 3 cesidi var sanirim oncesi gebelik ve sonrasi. Ben nasipse dogurunca da sonrasini icecegim saclarim rapunzel gibi oldu masallah kendi nazarim degecwk bi gun :) birde ben karpuz yiyorum kaşar yiyorum . Burada da okudum baska kaynaktada ikiside bebege hizli kilo aldırırmış

bayram bize de dert olacak gibi geliyor hayırlısı...eşlerin aslında bun konuda aktif olmaları gerekiyor burada kontrollerimize devam ettik bu saatten sonra yeni doktor yeni düzen oluşturmak olmaz anne demeleri gerekiyorken günah keçisi biz oluyoruz,neyse siz yine de bunları dert etmeyin kulak arkası yapın:)

tesekkur ederim faydasi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…