- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.241
Kesinlikle yemek gerekiyor :) bizde gayet test ettik... iki hafta dr un verdiği diyete uydum ve sadece 40gr aldi bebekGaliba yemek gerekiyor canım , bende çok dikkat ediyordum dr şekerin yok ama sen uzak dur demişti ama miniğimin kilosu yavaş ilerliyordu , 2 haftadır meyve sebze kaşar arada abur cubur yedim , fındık yedim ve sonuç miniğim kilo almış hemde bir sürü :)) dr bile görünce kilosu gayet iyi dedi , demekki yemem gerekiyor benim ..
Rica etsem bana atabilir misiniz son ayim ama yinede faydası olur heraldeKuzum bu bi vitamin. Bana doktor martta verdi kac aylik oluyor 4 5 aylikken. O gun bugundur iciyorum omega 3 ve nerdeyse tum vitaminler var. Devlet odemiyor 30 tl ama gerçekten bebegi besliyor. Bi bayan birinci bebeginde zararli diye omega icmemis. Ikinci de 4.aydan itibaren icmis. Kendi evladim oldugu halde soyluyorum ikinci daha zeki diyordu. Kutusunun fotosunu atayim mi ?
Kesinlikle yemek gerekiyor :) bizde gayet test ettik... iki hafta dr un verdiği diyete uydum ve sadece 40gr aldi bebekama artik hersey serbest dedi gecen hafta ve 9 gunde 280gr aldi şükür... kilo almasaydi dogumu konusacaktik erteledik şükür ... netice olarak son aylarda yemezsek olmuyor :)
bizim de çarşamba belli olcak erkenden alıp almayacağıKesinlikle yemek gerekiyor :) bizde gayet test ettik... iki hafta dr un verdiği diyete uydum ve sadece 40gr aldi bebekama artik hersey serbest dedi gecen hafta ve 9 gunde 280gr aldi şükür... kilo almasaydi dogumu konusacaktik erteledik şükür ... netice olarak son aylarda yemezsek olmuyor :)
Olur çok iyi olurTahmini doğum tarihimiz aynı görünüyor. Yarın doktora gideceğim. Ne dediğini söylerim size de
Oyyy cok sevindim canimmm valla cimcimelerine kavustun bizim yerimizede kokla meleklerini...Selamlar anca gelip bir şeyler yazabiliyorum. Kızlarıma kavuştum. Çok minik doğdular ama küveze girmediler. 1900 ve 2100. Hastanedeyiz hala yanımda uyuyorlar. :)
Epidurel sezeyan olacaktım ama bebekler alındıktan sonra genele dönmüş. Ayılmam biraz uzun sürdü, ama şimdi iyiyim sadece bir gaz sancısı var sinir eden. Sütüm hemen geldi ama çok ufak oldukları için çene kasları daha çok güçsüz. Çok ememedileri işinnsüt ve mama beraber götürüyorum şimdilik.
Ben 2 gecelik almıştım. Ama 3 tane almak lazımmış. Depend kilotla çok rahat ettim. Sizler iyisinizdir umarım. Geçmişi okuyamadım.
Hah tamda oyleBuyur sen yap diyeceksin .
Onlar da öğün atlatma derdinde desene canim .
Pertim pertim ve pertim..sofraya elini süren olmadı..teşekkür ederim beni düşündüğün içinBayada kalabalıklarmis. Allah kolaylık versin canim kendini çok yorma. Bari akşam sofrayi onlar toplasn bulaşıklari yikasinlar. Yeterince yorulmuşsundur zaten
Valla canım kısmetiyle geldi yavrum:) amin inşş cümlemizindeBebis kismetiyle geliyor masallah :) hersey gönlünce olsun canim
inşş canım çok iyi olur o ev olursainşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesin tabi Rabbim darda koymaz
Canım o ev olsunda taşınmak sorun değil biz geniş aileyiz ucundan birileri tutuyo şükür ki. Zaten doğumdan sonra taşınma olcak eğer evi tutarsak, tek başına zor olurİnsallah hayirli olur canim. Tasinma sureci zorlayabilir kendini hirpalama yavas yavas hersey oluyo. Ben 1bucuk ay once tasindim hala bi ivir zivir kolisi kenarda duruyo. Nasil usendiysem hic elim gitmiyo.
amin canım inşş oIns mubarek gunde gonlunuze gore olsun, vallahi 1800 cok ya Allah kolayliklar versin
Ben hamile kalmadan imom takviye başlamıştım kendim araştırıp folik asit falan herşey vardı hamilelikte düşünyorduk o ay diğer takviyelerde çok pahalıydı. Hala daha kullanıyorum. Bulantı dönemi bırakmıştım ama onu bırakınca daha kötü olduğumu hissettim tekrar başladım. Bebek için c vitamini ve omega 3 çok önemli. İçinde bunlar dahil demir, b kompleks, biotin( tırnak ve saçları o güçlendiriyor) herşey var bir hamilenin ihtiyaç duyduğu. Benim doktorum ilaç taraftarı değil ama ben balık yemiyorum ve almam gereken vitamin dozunu alıp almadığımı da tam bilemem gıdalarla diye içtim. Hatta emzirme dönemi için imom laktozis gibi bi isimle yenisi üretildi ona da devam etmeyi düşünüyorum.Internetten baktim vitamin tarzi bisey sanırım degil mi? Dr mu onerdi?
İmom ne dicektimki cevapları okudum :) kan olsun can olsun yarasın kuzuya :)Öyle valla napalım. Haftada 400 500 gram alıyormis son 1 ay. Tonton 3 u gecmistir. Masallah. 22 de kontrol bakalim ne surprizi var bize :) ben yemek yiyemiyorum çünkü midem hep dolu gibi ama açlık da cekiyorum. 2 lokma yiyip biraz uzanıyorum tekrar yiyorum. Yemekten degil de İMOM gebelik kapsulu iciyorum bence o cok yariyor ona
Canım Valla 40ı göreceğiz gibi hissediyorum :)Bir gün varamızda canım. Benimde cuma günkü kontrolde 2700 dü . İki hafta önden gidiyor diyor doktorum. Bakalım kısmet ne kadar dayanacak çıkmak için bebişlerimiz.
boğuluyorum diyebilirim sıcaktan daralıyorum pencere kapalı yerde duramıyorumKizlar ya sizide ates basio mu ya ben bildiginiz cok terliorrum soguk soguk daraliorum hemen
İmom ne dicektimki cevapları okudum :) kan olsun can olsun yarasın kuzuya :)
Canım Valla 40ı göreceğiz gibi hissediyorum :)
boğuluyorum diyebilirim sıcaktan daralıyorum pencere kapalı yerde duramıyorum
Rica etsem bana atabilir misiniz son ayim ama yinede faydası olur heralde
Yaa benim bebegin kilo problemi var maalesef? Ben internetten arastirdim ama cesitleri var gibi ... sendeki hangisi canim bana atarsan bi dr uma sorayim?
bayram bize de dert olacak gibi geliyor hayırlısı...eşlerin aslında bun konuda aktif olmaları gerekiyor burada kontrollerimize devam ettik bu saatten sonra yeni doktor yeni düzen oluşturmak olmaz anne demeleri gerekiyorken günah keçisi biz oluyoruz,neyse siz yine de bunları dert etmeyin kulak arkası yapın:)Kızlar yine bir kv vakası benim basima da geldi. Anlatayım size sinir oldum. Bizden 10 saat uzaktalar tam iftar vakti aradı. Doğumu gel burada yap diyor eşimin kardeşi hemşire yardımcı olurmuş hem onlar kalabalıkmış bende doktorumdan memnunum zaten işe zor gidiyorum dedim ama o öyle istiyormuş iznim bitene kadar kalirmisim. Evlerinde eşimin iki kız kardeşi bi erkek kardeşi bi gorumcenin 5 yaşında oğlu var kv kp de var. Ağustos başı da eşimin erkek kardeşi evleniyor düğün telaşı içinde ben ilk çocuğumla orada kalcakmisim çok sinirlendim burada da bakan var merak etmeyin dedim annemle aynı şehirdeyiz zaten. Düşünceli mi olmaya çalışıyor ne istiyor anlamadım gerçekten eşime söyledim hiç bişey demedi. Bide bayramda gelin diyor gelemicez siz gelin dedik gelmiyorlar.
Canim eczaneye gidip imom istiyorum deyince hangisi diyorlar sende gebelikte olani diyorsun bunu veriyor. 3 cesidi var sanirim oncesi gebelik ve sonrasi. Ben nasipse dogurunca da sonrasini icecegim saclarim rapunzel gibi oldu masallah kendi nazarim degecwk bi gun :) birde ben karpuz yiyorum kaşar yiyorum . Burada da okudum baska kaynaktada ikiside bebege hizli kilo aldırırmış
Eki Görüntüle 2156353
Teşekkür ederim inş faydası olurBen kutusunu atmisim ama internetten buldum. Insallah bol bol faydasi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?