2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaa hic haberim olmadi boyle bir vitaminden dr da soylemedi? Ben bi sorayim bakalim ... tesekkur ederim

Canım kilosu çok geri değil bebişinin. Multivitamin içiyomusun sen?

Allah kurtarsin gercekten isin cok zor milana ve senin kv icin tuhaf demek yetersiz kalir.
Gercekden @Pembegomlek kv benimkine cok benzetiyorum huyunu, allah ikimizede sabir versin. Benim kv bi iş yapsın evde vala yuz ifadesni görmek lazım sürekli kendi kendi soyleniyor vs.

Sen nasilsin canim? Naptin seker isini olcuyor musun hala? Bebek nasil?
İki gündür ölçmeyi bıraktım. Doktorum dedi şekerim olsa bebeğin beli kalın olurmuş ama bizim minnağınki olması gerektiği kadar. Karpuz yiyorum iki gündür. Önümüz bayram hiçmi yemiycez yani tatlı napsam bilemedim. Abartmadan yiyorum bende.

acaba bende alsammi ya stent takilana kadar bebeg 8 gun onde gidiyodu stent takilinca 10 gunde tek 100gr almis cok canm skildi anlatamam ya 2.350 gr olmus cuma gunu gunuyle uyumlu dedi ama canim cok skildi decavit ve coraspin kullaniyorum ya yan etkisi olurmu acaba bunuda alip icsem off kafam karisik resmen ya

Insallah guzel gelismistir annesi :) yaaa carsamba gunu mu belli olacak dogum? Hayirlisi olsun haftan zaten guzel masallah bebis en son kac kiloydu? Dogsa da kuvöze gerek kalmaz insallah annesi :) saglicakla gelsin :)
bezler ozellikle bazen inanilmaz kokuyor hakikatten bende ne yapacagimi bilmiyorum kizimda müstakil evdeydik rahat rahat yasadikk simdi ise apartman bakalim nasil cozum bulacagiz

Gercekten mi? Ben normale yaklassin yeter diye düşünüyordum ama umut oldun icime vallahi bende iyice bi dikkat edeyim bakalim sonuc ne olacak

Bende decavit ve coraspirin kullanıyordum coraspirin i biraktirdi şimdi dr um

Abartmadan ye canim birde uzerine süt ve sut urunlerinden ye yada iç ... kan sekerinin birden yukselmesini engelliyor dr um önermişti ...

Canım kilosu çok geri değil bebişinin. Multivitamin içiyomusun sen?
Evet iciyorum canim yaa dr da oyle diyor sadece biraz zayıf... alt sinira yakin diyor haftasina göre .. 3-4gun geriden geliyormus... benim 2hafta hic kilo almadi canim o mahvetti ... onun uzerine diyeti biraktik sukur aldi yine :) neyse saglikli olsunlarda gerisi hallolur

@Kizilcik123 eğer sorun olacağını dusunuyorsan ozel cop kutusu e bebekte indirimdeydi gecenlerde .Ben almayi dusunmuyorum.Gunde iki kez çöp toplaniyor apartmanda .Cop kovam balkonda duruyor zaten. Koku sorunu yaşamayız .

Canım ilacın fotosunu atabilir misin?

Decavitin yerine bunu kullanabilirsin canim. Bunda hem daha cok vitamin var hemde omega 3 te var. Decavit sadece ilk e ay yetiyor sonra omega 3 ihtiyaci da oluşuyor bebekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…