2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle canım hiç umursamadim zaten ben kadının düşüncesine şaşıyorum.

evet canım sana söylediler mi herhangi bir tarih falan? bir ihtimal arefe olabilir ama birazcık daha kalsın isterim tabii ciğerleri için

bende öyle yapıcam canım en mantıklısı:)
yemesek nasıl kilo minişler.drların yrme demeside acayip.ben diyete başladım eşime dedimki bu çocuk aç kalıo çünkü brn doymuyorum o nadıl doysun :) ve o hafta dr ye sen diueti boşver kilo almamış dedi :))

Gercekden B Bugunneselibirgun kv benimkine cok benzetiyorum huyunu, allah ikimizede sabir versin. Benim kv bi iş yapsın evde vala yuz ifadesni görmek lazım sürekli kendi kendi soyleniyor vs.

Ah ah..
Evime geldi komşu da getirmiş..
Burnumdan getirdi...
Bu saat oldu gittiler...
Öyle kotuluyor ki.
Yok oğluyla evlendirerek başını yakmış oğlnun . Bela almışlar beni. Pislikten gelmisim . Bir sürü şey..
Kadınlar o başka odaya gidince dediki babanın evine git.
Eşinde böyleyse . Niye bu cocugu yaptin dediler...

Düşünüyorum gitsem nolacak. Bebeğimin günahı ne.

Ilk geldiklerinde bana laf söylediklerinde sürekli cevabikjni verdim..
Sonra dayanamadım
Artık ağladm....

Sancim çok fazla var şuan...
Düşünüyorum da ben niye çekiyorum
Kocam mi beni çok seviyor?
Ben mi onu çok seviyorum?
Huzurum mu yerinde...

Ben 47 ile basladim suan 63 sanirim 70 olacak. Aklim almiyor artik hesabi biraktim. Gecen hafta 62.500 den 63 e cikmisim bebek 430 gram almış. Boyle olsa keske hepsi . Bacaklarimda yeni yeni hafif bi kalinlasma var. Kollar gene cop gibi kaburgalarim gene meydanda. Nerde bu kilo nerdeee . Popom hep vardi gene ayni zaten

Benim b12 80 mi neydi. En son 150 lerde çıktı sukur :)
Benim igneyle500 filan olmustu ama uzun zamandir yaptirmiyorum düştüğünü hissediyorum .Aksam parmaklarim morardi yine .
Ben bir paket koymuştum hastanede gerek olmadı sürekli hastaneden verdiler ama eve gelince bir paketi bitirip normal pede geçtim.
Canim nasilsin bebisler nasil ?

Benim igneyle500 filan olmustu ama uzun zamandir yaptirmiyorum düştüğünü hissediyorum .Aksam parmaklarim morardi yine .

Canim nasilsin bebisler nasil ?
Iyiyim canım bebişlerde iyi bugün 2. Topuk kanını aldılar sağlık ocağına gittik. Tek beklemediğim sorun eşimin akrabaları çok erken ziyarete başladı. O yüzden bebekleri beslemekte güçlük çektim bu saatte süt sağıyorum şu an.

Günaydın arkadaşlar, birkaç gündür kasıklarıma adet sancısı gıbı bir şey giriyor kısa sürüyor ya da tek taraflı oluyor bunu doğum kasılmalar olarak mı degerlendirmeliyim acaba

Canim cok üzüldüm nasıl insan bu Rabbim görüyor boşver sende üzme kendini herkes onu ayıplar seni değil Rabbim Hidayet versin ona

Günaydın kızlar akşam iftardan sonra eşimle 1 saat dışarı çıktık kızımızın odasına hali almak için , sadece 1 saat dışarda kaldık ve şuan ayaklarım o kadar kötü agriyor ki anlatamam. Çıktım çıkacağıma bin pişman oldum, 8.30 gibi hastaneye gidip kalan son 2 test için kan vermem lazım ama nasıl gideceğim bilmiyorum.

Allah sabır versin canım. Kulak tıkamaya çalış. Eşin davranışları ile belli etmiyor olabilir ama birbirinize değer veriyorsunuzdur eminim. Bütün bunları tek bir yere bağlamak saçma gelebilir ama bu devirde para konuşuyor. Sen mesleğini eline al, bir güçlen bak o zaman herşey daha iyi olacak.

Öff ne kotu pis insanlar var bu hayatta. Sokakta agrisi olan bi hamile kadin gorsek koluna girer yardim etmeye calisiriz. İnsan nasil torununun annesine boyle yapar aklim aklim almiyo. Ama bu durumu anca esinle cozebilirsin. Onun ikna olup ailesiyle konusmasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…