2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Coraspini de 32 de biraktim ben. Doktor biraktirdi normal dogum olacaksa diye. Sizin sezeryan mi canim

Decavitin yerine bunu kullanabilirsin canim. Bunda hem daha cok vitamin var hemde omega 3 te var. Decavit sadece ilk e ay yetiyor sonra omega 3 ihtiyaci da oluşuyor bebekte
Ben decavit de kullaniyorum omega 3 de .Eski dr um oyle ayarlamisti yenisi de bir düzenleme yapmadı uygun gördü .Hatta b12 ignem filan var .Ne cok takviye aliyorum ya demir devit b12 omega multivitamin magnezyum

Ben decavit de kullaniyorum omega 3 de .Eski dr um oyle ayarlamisti yenisi de bir düzenleme yapmadı uygun gördü .Hatta b12 ignem filan var .Ne cok takviye aliyorum ya demir devit b12 omega multivitamin

Benim sukur ki sadece omega3 birde arada icersem demir ilaci :) folik asit miktarlari fazla olacak korkusuna demir ve imom bile ayni anda hergun kullanamiyorum :\ fazla folikasitten cok korkuyorum

Çatı muayenesinde ne yaptılar ki böyle acıyo canım banim bildiğim doktor iki parmakla bakıp çekiyo en fezla beş on saniye

Benim sukur ki sadece omega3 birde arada icersem demir ilaci :) folik asit miktarlari fazla olacak korkusuna demir ve imom bile ayni anda hergun kullanamiyorum :\ fazla folikasitten cok korkuyorum
Ben ninlari kullamasam ayağa kalkamam galiba .Cunku cok düşük degerlerle hamile kaldim .Hatya b 12 im iki haneli rakamlardan olusuyordu :)

yasmin-27 canim doktorun neden bu kadar erken çatı muayenesi yapti. Okudugum kadari ile son hafta filan yapiliyor erken dogumu tetiklemesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…