- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.321
Ah dilim yokki benimde..Biz birbirimizin halinden anliyoruz canim. Onlarda da hiç vicdan yokmuş yani pes diyorum
Canim sana kimse vicdan yapmamis acimamis bence gelmeye karar verirlerse cik. Esin de minnos yegenleriyle harika bi gun gecirsin de anlasin seni.Kızlar dün gece eşim ailesini toplamış iftara getirmiş demiştim..bu halimle hadi lahmacun hadi cacık hadi ayran hadi yeşillik hadi çorba inananın bu saydıklarım basit duruyo ama nefesim kesile kesile yaptım..robotum bozulmuş bide elde minik minik doğradım onca soğanı..üstüne temizlik derken gece sancılandım onlar gittikten sonra.kimse ne bulaşığıma el sürdü ne servisime.sancı çeke çeke sabahı sabah ettim ben kötüleşince barıştık eşimle .ağır misfir daveti yüzünden konuşmuyodum..şimdide kalkmış 12 de abisinin eşinin fizik tedavisi var benim evin karşısındaki hastanede 3 canavarı bize bırakacaklarmış 12 de .eşime dedim bak dha yeni barıştık senle..ben bakmam o çocuklara.gelmesinler.eşim ders çalışıyor sınavı var 2 aya dedim ben dışarı çıkıcam onlar gelirse sende onlara nasıl bakarsan bak.ama kıyamıyorumda dersi var diye.vicdan yapıyorum..napıcam ben.abisinden ve eltimden bıktım artık.bütün hastane işleri bizde..ya insan rutin kontrole bizimle gel der mi?? İnsan kızımı sen muayeneye götür dermi ki çocuk hastanesi taaaa nerde yarım saatlik mesafe..bıktım bunların işlerinden..niye kimse bu kadının karnı burnunda nası bakacak o meraklı böceklere demiyo bıktım bıktım..sabahı boyle açmak istemezdim üzgünüm
Yok ben onlardan utanma beklemiyorum zaten..daha evlendiğim ilk zamanlar anladım bunu.biraz anlayış istemiştim ama herkes çıkarı derdinde.eşim canavarları tanıyo ki bugün onlarla kalsa bile bu değişmeyecek ders alıp abi getirme demez abisinin hiçbişeyine hayır demez oCanim sana kimse vicdan yapmamis acimamis bence gelmeye karar verirlerse cik. Esin de minnos yegenleriyle harika bi gun gecirsin de anlasin seni.Zaten dunden mahfolmussun. İnsanlarda da bi utanma olur.
Ahh kuzum kıyamam.Ah ah..
Evime geldi komşu da getirmiş..
Burnumdan getirdi...
Bu saat oldu gittiler...
Öyle kotuluyor ki.
Yok oğluyla evlendirerek başını yakmış oğlnun . Bela almışlar beni. Pislikten gelmisim . Bir sürü şey..
Kadınlar o başka odaya gidince dediki babanın evine git.
Eşinde böyleyse . Niye bu cocugu yaptin dediler...
Düşünüyorum gitsem nolacak. Bebeğimin günahı ne.
Ilk geldiklerinde bana laf söylediklerinde sürekli cevabikjni verdim..
Sonra dayanamadım
Artık ağladm....
Sancim çok fazla var şuan...
Düşünüyorum da ben niye çekiyorum
Kocam mi beni çok seviyor?
Ben mi onu çok seviyorum?
Huzurum mu yerinde...
Canım eşin eve o kadar misafiri çağırırken seni düşündü mü kıyamam dedi mi? Sende deme. Zaten 1-2 saat bakacak çocuklara, bırak onlar gidince ders çalışsın. 1-2 saatle bişey kaybetmez, gün içinde o molayı zaten veriyordur. Biz merhametten kıyamıyoruz ama onlar herşeyi yapıyor. Bence arkadaşına yada.bi akrabana git hem dinlenirsin hem kafan dağılır hem tepkini anlar eşin sana sormadan plan yapmamayı öğrenir.Kızlar dün gece eşim ailesini toplamış iftara getirmiş demiştim..bu halimle hadi lahmacun hadi cacık hadi ayran hadi yeşillik hadi çorba inananın bu saydıklarım basit duruyo ama nefesim kesile kesile yaptım..robotum bozulmuş bide elde minik minik doğradım onca soğanı..üstüne temizlik derken gece sancılandım onlar gittikten sonra.kimse ne bulaşığıma el sürdü ne servisime.sancı çeke çeke sabahı sabah ettim ben kötüleşince barıştık eşimle .ağır misfir daveti yüzünden konuşmuyodum..şimdide kalkmış 12 de abisinin eşinin fizik tedavisi var benim evin karşısındaki hastanede 3 canavarı bize bırakacaklarmış 12 de .eşime dedim bak dha yeni barıştık senle..ben bakmam o çocuklara.gelmesinler.eşim ders çalışıyor sınavı var 2 aya dedim ben dışarı çıkıcam onlar gelirse sende onlara nasıl bakarsan bak.ama kıyamıyorumda dersi var diye.vicdan yapıyorum..napıcam ben.abisinden ve eltimden bıktım artık.bütün hastane işleri bizde..ya insan rutin kontrole bizimle gel der mi?? İnsan kızımı sen muayeneye götür dermi ki çocuk hastanesi taaaa nerde yarım saatlik mesafe..bıktım bunların işlerinden..niye kimse bu kadının karnı burnunda nası bakacak o meraklı böceklere demiyo bıktım bıktım..sabahı boyle açmak istemezdim üzgünüm
Canim sen aksatma emzirme süt sagma isini .Sonucta ne kadar cok emzirirsen o kadar artiyor sütün. Hos görsünler gec odana bebeklerle ilgilen .Arkadasim da ayni hatayi yapti yanlarindan kalkmayim ayip olur ha gittiler ha gidecekler tum duzeni bozuldu.Iyiyim canım bebişlerde iyi bugün 2. Topuk kanını aldılar sağlık ocağına gittik. Tek beklemediğim sorun eşimin akrabaları çok erken ziyarete başladı. O yüzden bebekleri beslemekte güçlük çektim bu saatte süt sağıyorum şu an.
Canim kac dakikada bir kac saniye sürüyor not al doktoruna danisGünaydın arkadaşlar, birkaç gündür kasıklarıma adet sancısı gıbı bir şey giriyor kısa sürüyor ya da tek taraflı oluyor bunu doğum kasılmalar olarak mı degerlendirmeliyim acaba
Günaydın cnm. Rabbim yardımcın olsun. Asla vicdan yapma boşver. Net tavrını koy ve o şekilde devam et. Bu haldesin ve eşinin seni düşünmemesi de çok sinir bozucu. Sancim var beni doktora götür de dersini de vicdan yapma sen dersini düşünüyorsun adam zerre düşünmüyor seni. Hiç de umursama ola ki gelirse cocuklar Cik dışarı otur bı cafede vakit geçirirken ilgilenme.Kızlar dün gece eşim ailesini toplamış iftara getirmiş demiştim..bu halimle hadi lahmacun hadi cacık hadi ayran hadi yeşillik hadi çorba inananın bu saydıklarım basit duruyo ama nefesim kesile kesile yaptım..robotum bozulmuş bide elde minik minik doğradım onca soğanı..üstüne temizlik derken gece sancılandım onlar gittikten sonra.kimse ne bulaşığıma el sürdü ne servisime.sancı çeke çeke sabahı sabah ettim ben kötüleşince barıştık eşimle .ağır misfir daveti yüzünden konuşmuyodum..şimdide kalkmış 12 de abisinin eşinin fizik tedavisi var benim evin karşısındaki hastanede 3 canavarı bize bırakacaklarmış 12 de .eşime dedim bak dha yeni barıştık senle..ben bakmam o çocuklara.gelmesinler.eşim ders çalışıyor sınavı var 2 aya dedim ben dışarı çıkıcam onlar gelirse sende onlara nasıl bakarsan bak.ama kıyamıyorumda dersi var diye.vicdan yapıyorum..napıcam ben.abisinden ve eltimden bıktım artık.bütün hastane işleri bizde..ya insan rutin kontrole bizimle gel der mi?? İnsan kızımı sen muayeneye götür dermi ki çocuk hastanesi taaaa nerde yarım saatlik mesafe..bıktım bunların işlerinden..niye kimse bu kadının karnı burnunda nası bakacak o meraklı böceklere demiyo bıktım bıktım..sabahı boyle açmak istemezdim üzgünüm
Benzerini görümcem için yaşadım vakti gelince öyle bir derki cnm sen sabret nettavirli ol asla taviz verme vicdan yapma. Çocuğun olunca vicdan yapacağın tek gerçek evladın olacak inan eşin çok geriye kalacak. Boşver sıkma canını.Yok ben onlardan utanma beklemiyorum zaten..daha evlendiğim ilk zamanlar anladım bunu.biraz anlayış istemiştim ama herkes çıkarı derdinde.eşim canavarları tanıyo ki bugün onlarla kalsa bile bu değişmeyecek ders alıp abi getirme demez abisinin hiçbişeyine hayır demez o
Haklısın bu yönden düşünmemiştim..bnada danışmalıydı..@Pembegomlek Allah o kv ye merhamet versin.Ayip yaa senin oglunun karisi ister sev ister sevme .Hakaret etme gücünü nerden buluyorsun .Inan okurken cok üzüldüm. Bol bol dua et sana yuklenemesinler akillari baslarina gelsin. Onlarin yuzunden bebegin karninda stres topuna döndü .
B Berenelam63 canim sen de vicdan filan yapma zaten dun yeterince zaman harcadin onlara kotalari doldu diye düşünüyorum. Esin de sana sormadan kabul etmis madem pasa pasa baksin .Eger fikir danışmayı ogretemezsen onun yüzünden daha cok misafir agirlar ,cok cocuk bakarsin .
Oyle mi olur hayır derlermi gercekten çok umutsuzumBenzerini görümcem için yaşadım vakti gelince öyle bir derki cnm sen sabret nettavirli ol asla taviz verme vicdan yapma. Çocuğun olunca vicdan yapacağın tek gerçek evladın olacak inan eşin çok geriye kalacak. Boşver sıkma canını.
Ses cikarmadikca erkekler akrabalarina yaranmak icin hep daha ileri gidiyor .Haklısın bu yönden düşünmemiştim..bnada danışmalıydı..
Gitmeliyim..evet.alttan alan taraf olmaktan bıktım zaten.çeksin ceremesini..Ahh kuzum kıyamam.
Sakın susma, cevabını ver kaynanana, sen çok mu temizsin, bende senin gibi bi kaynanaya denk geleceğimi bilseydim evlenmezdim, gerekirse giderim gibi şeyler de. Altta kalma, sustukca tepemize çıkıyor terbiyesizler. Bilmiyorum gerçi aile yapını ama eşin bırakmaz diye düşünüyorum. Eşine de üzgün üzgün tartışmadan anlat. Biz olayları şikayet eder gibi anlattığımız için erkekler annesini tutuyor genelde. Oysa kaynanalara bak çoğu ağlar zırlar ahh çok zoruma gitti yavrum oysa ben onun iyiliği için yaptım der öyle inandırır. Sende öyle yap, çok kırıldım bıktım de eşine anlat sakince.
Canım eşin eve o kadar misafiri çağırırken seni düşündü mü kıyamam dedi mi? Sende deme. Zaten 1-2 saat bakacak çocuklara, bırak onlar gidince ders çalışsın. 1-2 saatle bişey kaybetmez, gün içinde o molayı zaten veriyordur. Biz merhametten kıyamıyoruz ama onlar herşeyi yapıyor. Bence arkadaşına yada.bi akrabana git hem dinlenirsin hem kafan dağılır hem tepkini anlar eşin sana sormadan plan yapmamayı öğrenir.
İnan ki diyorlar. Hatta ne ailesini ne de başkasını gözlerini görüyor. Erkekler geç olgunlaşan varlıklar ve evliliğe adapte olmaları biraz zaman alıyor cnmm sen sabret tevekkül et ama kendinden ödün verme tavrını net belli et vicdan yapma gerek yok. Zamanla düzelecek.Oyle mi olur hayır derlermi gercekten çok umutsuzum
Daha ileri ne olabilir dicem de neler yaşanmıyoki..Ses cikarmadikca erkekler akrabalarina yaranmak icin hep daha ileri gidiyor .
Gidicem en iyisi boyle.o bu huyunu bırakana kadar yalnız kalacakGünaydın cnm. Rabbim yardımcın olsun. Asla vicdan yapma boşver. Net tavrını koy ve o şekilde devam et. Bu haldesin ve eşinin seni düşünmemesi de çok sinir bozucu. Sancim var beni doktora götür de dersini de vicdan yapma sen dersini düşünüyorsun adam zerre düşünmüyor seni. Hiç de umursama ola ki gelirse cocuklar Cik dışarı otur bı cafede vakit geçirirken ilgilenme.
İnşallah yaİnan ki diyorlar. Hatta ne ailesini ne de başkasını gözlerini görüyor. Erkekler geç olgunlaşan varlıklar ve evliliğe adapte olmaları biraz zaman alıyor cnmm sen sabret tevekkül et ama kendinden ödün verme tavrını net belli et vicdan yapma gerek yok. Zamanla düzelecek.
Canim bütün bunları yüzüne karşı mı söyledi inanamıyorum ya nasıl bir kadın bu nasılAh ah..
Evime geldi komşu da getirmiş..
Burnumdan getirdi...
Bu saat oldu gittiler...
Öyle kotuluyor ki.
Yok oğluyla evlendirerek başını yakmış oğlnun . Bela almışlar beni. Pislikten gelmisim . Bir sürü şey..
Kadınlar o başka odaya gidince dediki babanın evine git.
Eşinde böyleyse . Niye bu cocugu yaptin dediler...
Düşünüyorum gitsem nolacak. Bebeğimin günahı ne.
Ilk geldiklerinde bana laf söylediklerinde sürekli cevabikjni verdim..
Sonra dayanamadım
Artık ağladm....
Sancim çok fazla var şuan...
Düşünüyorum da ben niye çekiyorum
Kocam mi beni çok seviyor?
Ben mi onu çok seviyorum?
Huzurum mu yerinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?