2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.. güzel bir gün olsun inşallah...

nevesta81 canım kuzuları kokla kokla benim için... mis kokuyorlardır onlar şimdi

fatma_sibel canım artık hemen yoruluyoruz bende öyleyim hiçbirşey yapmak istemiyorum inan 10 dk ayakta dolaşayım belim ağrıyo

@Pembegomlek Allah o kv ni ıslah etsin söylenecek çok şey varda söylenmiyor maalesef.... kadın demeye dilim varmıyo böyle bir insan olamaz ya

etrafımız düşüncesiz insanlarla dolu maalesef...
her evde bi kv ya da kp
her evde bir düşüncesiz misafirler

Allah kolaylık versin hepimize

Ya seni kötülemeye böyle davranmaya hakkı yok bence bu ailenle konuş bu durumu gerekeni yapıp ağızlarının payını versinler. Neticede sen eziyet çekmek için evlenmedin, gerekirse dağılsın ortalık!! Benimde kızım olcak düşünüyorum da böyle bişey olsa ortalığın anasını ağlatırım. düşüncesi bile kötü Alllah iyi insanlarla tanıştırsın. Böyle çekmek zorunda deıilsin bunları

Bu erkeklerin düşüncesizliğide sıktı artık heee. O demiyosa sen de ban rahatsızım de kendimle uğraşamıyorum gördermeseniz daha iyi olur abi falan de eğer gelirse çık direk dışarı kimseyi düşünmek zorunda değilsin

Haklısın düzen bir günde bozuluyor. K.v. onlar acıksa ağlar zaten takma kafana diyor. Bende kadını kırmak istemiyorum ama cehalet işte ne diyeceksin. Dr. ne dediyse onu yapacağız diyorum yine. Uyuyan bebeği emzirmek için uyandırma, uyanınca emer zaten diyor.

onlar herşeyi senden benden hatta doktorlardan daha çok bilir canım... gerçi bazen bildikleri de oluyor haklarını da yemeyeyim ama sen bildiğini yap boşver tıka kulaklarını

Olur mu ya sarilik olur Allah korusun .Emzirme mahrem bir olay saygı duymalari gerekiyor.

Kızlar bebeğinizin kıyafetini nasıl bi bavula koydunuz? Ben şimdi bavul almayı düşünüyorum sürgülü gold rengi ama ebat olarak orta boy alsam büyük mü olur? Siz neye koydunuz hastaneye götürceklerinizi, ebatları şuan canlandıramıyorum gözümde

bebiş için okiedog çanta almıştım baya da büyük onun kıyafetlerini onun içine yerleştirdim hepsini de aldı...
kendi kıyafetlerimi de evde spor bi çantam vardı onun içine koydum canım

Ben bakım çantasına koydum sığdı hepsi .

ilkgunler bebekler acikinca aglamiyorki belli bir rutinde emzirmek lazım yoksa sarılık olurlar annen falan yanindaysa onlar ilgilensin misafirle

bende bebek bakim çantasına koydum bebegimin eşyalarını sigdi kendim içinde ayrı el bavulu aldim

Cok uzucu msjlar okuyorum. Kizlar su donem oncelik biz anneler ve bebeklerimizin sagligi mutlulugu. Kimsenin bu siralamayi degistirmesine izin vermeyelim ve degmeyen insanlar icin strese girmeyelim. Demesi kolay tabi ama istersek uygulayabiliriz.
Hamileligin son zamanlarinin keyfini cikarmak dilegiyle

kızlar biz kızımla görüşmeye gittik 2052 olmuş tostiğim tabi göreşemedik kafa tasını gördüm :))) bu devlet hastanesi beni benden alıo birde dedimki görüntü alabilirmiyim dr bey kalbne bakarken çekmiş kalbinin görüntüsünü aldım özelede gitmesek çocugumu göremicem ya :)) 2 hafta sonraya randevu verdi herşey yolunda şükür ..

Canim benim kabin boy valizim vardi onu yapiyorum. Bebisin kiyafetlerini takim takim keseye koyup valize yerlestirdim. Bizim hastane butun bakim urunlerini vs verdigi icin kendi esyalarim ve bebege sadece kiyafet koyuyorum.

Canım bende kabin boy aldım gayet kullanışlı ve yeterli bebeğin eşyalarını ona, bakım ve kendi eşyalarımı bakım çantasına koyacağım henüz düzenleme yapmadım onda.

Ben bakım çantasına koydum sığdı hepsi .
Tek valiz mi yaptınız
bende bebek bakim çantasına koydum bebegimin eşyalarını sigdi kendim içinde ayrı el bavulu aldim
ikimizin bir koymak istiyorum ama
Canim benim kabin boy valizim vardi onu yapiyorum. Bebisin kiyafetlerini takim takim keseye koyup valize yerlestirdim. Bizim hastane butun bakim urunlerini vs verdigi icin kendi esyalarim ve bebege sadece kiyafet koyuyorum.
Kabin boy orta boyun bi tok küçüğü dimi
bebiş için okiedog çanta almıştım baya da büyük onun kıyafetlerini onun içine yerleştirdim hepsini de aldı...
kendi kıyafetlerimi de evde spor bi çantam vardı onun içine koydum canım
ayrı yapmak daha mı mantıklı acaba

Çıkıcam getirme deyip kötü olacağıma eşim uğraşsın güzel güzel zaman geçirirler

Veritas34 hayir kendime ayri canta yaptim. Hepsi birbirine girmesin diye de paketledim uzerine neyin ne olduğunu yazdim .Hastanenin dolabi hosuma gitmisti temizdi .Gidince yerlestiririz zaman olursa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…