2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Veritas34 hayir kendime ayri canta yaptim. Hepsi birbirine girmesin diye de paketledim uzerine neyin ne olduğunu yazdim .Hastanenin dolabi hosuma gitmisti temizdi .Gidince yerlestiririz zaman olursa .
Anladım canım sanırım en mantıklısı ayrı yapmak bende öyle yapıyım o zaman teşekkürler

Tek valiz mi yaptınız

ikimizin bir koymak istiyorum ama

Kabin boy orta boyun bi tok küçüğü dimi

ayrı yapmak daha mı mantıklı acaba

canım ben ayrı ayrı yaptım karışmaması açısından tek çanta zor oluyor çünkü... daha önceki doğumumda da iki çanta götürmüştüm rahattı yani

kızlar bende şeker çıkmıştıdiyete başlayınca bebeğim kilo almadığı için dr diyeti bıraktırdı.kilosu nasıl sizce 32+4 2052 kg.çok mu acaba şeker hızlı kilo aldırır demişlerdi aklıma takıldı

Allah yarrdimcin olsun canim kayinvalideni bize verseler adam ederdik me bicim bi insanmis su halinde bile yapmadigini bırakmadı biraz mesafe koysan daha iyi olur sanki ama bebek var artik ne diyecegini de bilmiyor insan ama o yavrunun sucu ne iste allah yardimcin olsun ve yol göstersin...

Tek valiz mi yaptınız

ikimizin bir koymak istiyorum ama

Kabin boy orta boyun bi tok küçüğü dimi

ayrı yapmak daha mı mantıklı acaba
Evet canim ortanin kucugu. Ama hastaneden sadece kiyafet ve kendi kisisel esyalarinz getirin diye kagit verdiler. Gerci oda suslemesi kapi susu masa susu yatak susu icin ayri bi ortaboy valiz dolcak gibi bakalim.

Ahhh canım daha yeni doğdular sarılık olmaması için uyusada uyandırmak gerekiyor sen kırmadan onu dinlemeden uyandırıp emzir napican işte k.v maalesef hep bi karışmak istiyorr yani dr.bu kadar yil boşami okumuş diyesi geliyo insanın

Canım ya ben datanıyorum cok şükür dayanma gücüm var, allah sanada dayanma gücü versin, çnemli olan eşin eğer eşinle bir birnizi seviyorsanız aşamayacağnız hiç bişey yok.

Canim sigorta icerik olarak dogum kapsamliysa ve hamilelikten en az 6 ay once yaptirilmissa gecerli oluyor. Ama iceriginde dogum yoksa yada gec yapilmissa karsilamiyor. Tum sigorta sirketleri boyle calisiyor diye biliyorum.
Is yeri ozel sigortasi genelde kapsamiyor bizim de var ama gebelik ve dogum u karsilamiyor ne yazik ki

Merhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.

Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor peki eşin de mi aynı? umarım tek sorun kv dir

Kizlarr ya tayinimiz cikicak tasincaz temmuzun 15i gibi dogumun var simdi bayram icin memlekte gitcez mesafe 2.5 saat kendi arabamizla gitcez bayramdan sora donucez evi toplmaya annemde gelicek bizle temmuz un birine kadar toplancak esyalar bana diolarki yolculuk yapma bayramda gelince kal biz gider toplariz diolar aama ben istemiorum yaparim ben diorum cunku ben bulunmadan evimi esyalarimi toplamalarini istemiorum sizce 2.5 saatlik yol beni etkiler mi ne diosunuz dogru mu yapiorum

Cok gecmis olsun canim saglik bu kimin ne demeye hakki var ki?

orta boy çekçekli valizimiz vardı ona koydum,eşyaları da hurca koydum o şekilde vazile yerleştirdim aslında bu valizin bir küçüğü de olur d,ye düşünüyordum ama sonra eşyalar rahat rahat kalsın valizde dedim,böyle bir valiziniz varsa onu değerlendirebilirisn veya büütçene uygun sert kapaklı valziler var onlar da olabilir.sitelerde ebatları yazar.

canım buna benzer bi durum biz de yaşıyoruz görümcemle. bu durumdan benden çok eşim şikayetçi. mesela görümcemler buraya gelir eşiyle yaklaşık bir buçuk saat mesafeden. bikaç gün kalırlar sonra ee hadi bizi bırakın arabayla derler. eşim de dükkanı kapatır gider onları bırakır gelir git gel üç dört saat yol. benzin parası bile vermezler. bi de ben hastaneye gittiğimde bile iş yerimiz kapalı kalmasın diye kontrole tek başıma girip taksiyle dönüyorum. iki hafta önce doğum yaptı görümce onda bile sürekli eşim koşturdu sanki bebeğin babası yokmuş gibi. göğüs pompası lazım oldu onu bile eşim aldı. bir sürü masraf yaptık bebeğin babası elini cebine atmıyo bile. bizim de durumumuz pek iyi değil bankaya kredi ödüyoruz bir ay sonra benim de doğumum var. fazla masraf olmasın diye bebeğin bütün eşyalarını ikinci el aldım doğum devlette olcak. onlar özelde doğum yaptı sonra ceremesini biz çektik paraları kalmamış. küçücük bebek var bi de. ne halleri varsa görsünler de diyemiyo insan. ben kendi bebeğime harcadığım paradan kısıp onlara vermek zorunda mıyım ama? yeni doğum yaptıkları için bu sefer de arada bebek var diye sesimizi çıkarmadık ama bu son bi daha ne eşim ne ben hayatta bulaşmayız. herkes kullanacak adam arıyo bunların da borcu var bir ay sonra doğumları var diyen yok. şimdi üç çocuğu sana bıraktıklarında ses çıkarmazsan sen lohusayken de aynısını yapmaya kalkarlar. ne kadar iyi niyetli yaklaşırsan o kadar abartıyolar malesef.

ilaç parasına mı burnundan soluyr olacak şey mi,siz bileek mi rahatsızlanıyorsunuz,o hiç hastalanıp ilaç kullanmıyor mu böyle şeyler için kendinizi üzmeyin, gereği neyse yapılmalı.geçmiş olsun

Yolu bi sekilde atlatırsın canim ama esya toplama isi cok zor sen yanlarinda dur ama bisey yapma ne olur... ben 1yil olmadi tasinali evim cok sakin olmasina ragmen ve hamile bole degildim canim çıktı ... ki sen masallah sona da yaklasmissin hic yorma kendini sen tarif et onlar yapsin...

Maşallah kuzuya canım ❤
Kızlar kasılma anında bebek hareketlerini de hissediyo musunuz? yoksa hareketsiz mi oluyo bebek
Çoğu zaman hissetmiyorum ben canım kasılmalarım da son zamanlarda çok sert oluyor ağrı hissediyorum başımda inanılmaz bir basınç oluyor
Canim cok geçmiş olsun dikkat et kendine
Kaynanani da allah ıslah etsin bi durumda bile onun korkusunu yaşıyorsun
Canim kendi arabanizla gidecekseniz çok sorun olmaz ama doktoruna danış yine de sen arkada tek başına oturur ayaklarını uzatirisn yanında şu bulundurursun mola da verirsiniz sürekli inip yürürsün biraz

Canin zaten karismam esya isine ama baslarinda olmam lazim kendi evime baskasinin karismasini bakmasini istemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…