- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.361
Anladım canım sanırım en mantıklısı ayrı yapmak bende öyle yapıyım o zaman teşekkürlerVeritas34 hayir kendime ayri canta yaptim. Hepsi birbirine girmesin diye de paketledim uzerine neyin ne olduğunu yazdim .Hastanenin dolabi hosuma gitmisti temizdi .Gidince yerlestiririz zaman olursa .
Tek valiz mi yaptınız
ikimizin bir koymak istiyorum ama
Kabin boy orta boyun bi tok küçüğü dimi
ayrı yapmak daha mı mantıklı acaba
bende 32+2 de 2 kg idi bence çok değilkızlar bende şeker çıkmıştıdiyete başlayınca bebeğim kilo almadığı için dr diyeti bıraktırdı.kilosu nasıl sizce 32+4 2052 kg.çok mu acaba şeker hızlı kilo aldırır demişlerdi aklıma takıldı
Allah yarrdimcin olsun canimAh ah..
Evime geldi komşu da getirmiş..
Burnumdan getirdi...
Bu saat oldu gittiler...
Öyle kotuluyor ki.
Yok oğluyla evlendirerek başını yakmış oğlnun . Bela almışlar beni. Pislikten gelmisim . Bir sürü şey..
Kadınlar o başka odaya gidince dediki babanın evine git.
Eşinde böyleyse . Niye bu cocugu yaptin dediler...
Düşünüyorum gitsem nolacak. Bebeğimin günahı ne.
Ilk geldiklerinde bana laf söylediklerinde sürekli cevabikjni verdim..
Sonra dayanamadım
Artık ağladm....
Sancim çok fazla var şuan...
Düşünüyorum da ben niye çekiyorum
Kocam mi beni çok seviyor?
Ben mi onu çok seviyorum?
Huzurum mu yerinde...
Evet canim ortanin kucugu. Ama hastaneden sadece kiyafet ve kendi kisisel esyalarinz getirin diye kagit verdiler. Gerci oda suslemesi kapi susu masa susu yatak susu icin ayri bi ortaboy valiz dolcak gibi bakalim.Tek valiz mi yaptınız
ikimizin bir koymak istiyorum ama
Kabin boy orta boyun bi tok küçüğü dimi
ayrı yapmak daha mı mantıklı acaba
Ahhh canım daha yeni doğdular sarılık olmaması için uyusada uyandırmak gerekiyor sen kırmadan onu dinlemeden uyandırıp emzir napican işte k.v maalesef hep bi karışmak istiyorr yani dr.bu kadar yil boşami okumuş diyesi geliyo insanınHaklısın düzen bir günde bozuluyor. K.v. onlar acıksa ağlar zaten takma kafana diyor. Bende kadını kırmak istemiyorum ama cehalet işte ne diyeceksin. Dr. ne dediyse onu yapacağız diyorum yine. Uyuyan bebeği emzirmek için uyandırma, uyanınca emer zaten diyor.
Canım ya ben datanıyorum cok şükür dayanma gücüm var, allah sanada dayanma gücü versin, çnemli olan eşin eğer eşinle bir birnizi seviyorsanız aşamayacağnız hiç bişey yok.Ah ah..
Burnumdan getirdi...
Bu saat oldu gittiler...
Öyle kotuluyor ki.
Yok oğluyla evlendirerek başını yakmış oğlnun . Bela almışlar beni. Pislikten gelmisim . Bir sürü şey..
Sonra dayanamadım
Artık ağladm....
Huzurum mu yerinde...
Is yeri ozel sigortasi genelde kapsamiyor bizim de var ama gebelik ve dogum u karsilamiyor ne yazik kiCanim sigorta icerik olarak dogum kapsamliysa ve hamilelikten en az 6 ay once yaptirilmissa gecerli oluyor. Ama iceriginde dogum yoksa yada gec yapilmissa karsilamiyor. Tum sigorta sirketleri boyle calisiyor diye biliyorum.
Allah yardımcın olsun gerçekten çok zorAh ah..
Burnumdan getirdi...
Bu saat oldu gittiler...
Öyle kotuluyor ki.
Sonra dayanamadım
Artık ağladm....
Huzurum mu yerinde...
Cok gecmis olsun canim saglik bu kimin ne demeye hakki var ki?Merhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
orta boy çekçekli valizimiz vardı ona koydum,eşyaları da hurca koydum o şekilde vazile yerleştirdim aslında bu valizin bir küçüğü de olur d,ye düşünüyordum ama sonra eşyalar rahat rahat kalsın valizde dedim,böyle bir valiziniz varsa onu değerlendirebilirisn veya büütçene uygun sert kapaklı valziler var onlar da olabilir.sitelerde ebatları yazar.Kızlar bebeğinizin kıyafetini nasıl bi bavula koydunuz? Ben şimdi bavul almayı düşünüyorum sürgülü gold rengi ama ebat olarak orta boy alsam büyük mü olur? Siz neye koydunuz hastaneye götürceklerinizi, ebatları şuan canlandıramıyorum gözümde
canım buna benzer bi durum biz de yaşıyoruz görümcemle. bu durumdan benden çok eşim şikayetçi. mesela görümcemler buraya gelir eşiyle yaklaşık bir buçuk saat mesafeden. bikaç gün kalırlar sonra ee hadi bizi bırakın arabayla derler. eşim de dükkanı kapatır gider onları bırakır gelir git gel üç dört saat yol. benzin parası bile vermezler. bi de ben hastaneye gittiğimde bile iş yerimiz kapalı kalmasın diye kontrole tek başıma girip taksiyle dönüyorum. iki hafta önce doğum yaptı görümce onda bile sürekli eşim koşturdu sanki bebeğin babası yokmuş gibi. göğüs pompası lazım oldu onu bile eşim aldı. bir sürü masraf yaptık bebeğin babası elini cebine atmıyo bile. bizim de durumumuz pek iyi değil bankaya kredi ödüyoruz bir ay sonra benim de doğumum var. fazla masraf olmasın diye bebeğin bütün eşyalarını ikinci el aldım doğum devlette olcak. onlar özelde doğum yaptı sonra ceremesini biz çektik paraları kalmamış. küçücük bebek var bi de. ne halleri varsa görsünler de diyemiyo insan. ben kendi bebeğime harcadığım paradan kısıp onlara vermek zorunda mıyım ama?Kızlar dün gece eşim ailesini toplamış iftara getirmiş demiştim..bu halimle hadi lahmacun hadi cacık hadi ayran hadi yeşillik hadi çorba inananın bu saydıklarım basit duruyo ama nefesim kesile kesile yaptım..robotum bozulmuş bide elde minik minik doğradım onca soğanı..üstüne temizlik derken gece sancılandım onlar gittikten sonra.kimse ne bulaşığıma el sürdü ne servisime.sancı çeke çeke sabahı sabah ettim ben kötüleşince barıştık eşimle .ağır misfir daveti yüzünden konuşmuyodum..şimdide kalkmış 12 de abisinin eşinin fizik tedavisi var benim evin karşısındaki hastanede 3 canavarı bize bırakacaklarmış 12 de .eşime dedim bak dha yeni barıştık senle..ben bakmam o çocuklara.gelmesinler.eşim ders çalışıyor sınavı var 2 aya dedim ben dışarı çıkıcam onlar gelirse sende onlara nasıl bakarsan bak.ama kıyamıyorumda dersi var diye.vicdan yapıyorum..napıcam ben.abisinden ve eltimden bıktım artık.bütün hastane işleri bizde..ya insan rutin kontrole bizimle gel der mi?? İnsan kızımı sen muayeneye götür dermi ki çocuk hastanesi taaaa nerde yarım saatlik mesafe..bıktım bunların işlerinden..niye kimse bu kadının karnı burnunda nası bakacak o meraklı böceklere demiyo bıktım bıktım..sabahı boyle açmak istemezdim üzgünüm
ilaç parasına mı burnundan soluyr olacak şey mi,siz bileek mi rahatsızlanıyorsunuz,o hiç hastalanıp ilaç kullanmıyor mu böyle şeyler için kendinizi üzmeyin, gereği neyse yapılmalı.geçmiş olsunMerhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
Yolu bi sekilde atlatırsın canim ama esya toplama isi cok zorKizlarr ya tayinimiz cikicak tasincaz temmuzun 15i gibi dogumun var simdi bayram icin memlekte gitcez mesafe 2.5 saat kendi arabamizla gitcez bayramdan sora donucez evi toplmaya annemde gelicek bizle temmuz un birine kadar toplancak esyalar bana diolarki yolculuk yapma bayramda gelince kal biz gider toplariz diolar aama ben istemiorum yaparim ben diorum cunku ben bulunmadan evimi esyalarimi toplamalarini istemiorum sizce 2.5 saatlik yol beni etkiler mi ne diosunuz dogru mu yapiorum
Maşallah kuzuya canım ❤kızlar biz kızımla görüşmeye gittik 2052 olmuş tostiğimtabi göreşemedik kafa tasını gördüm :))) bu devlet hastanesi beni benden alıo birde dedimki görüntü alabilirmiyim dr bey kalbne bakarken çekmiş kalbinin görüntüsünü aldım özelede gitmesek çocugumu göremicem ya :)) 2 hafta sonraya randevu verdi herşey yolunda şükür ..
Çoğu zaman hissetmiyorum ben canım kasılmalarım da son zamanlarda çok sert oluyor ağrı hissediyorum başımda inanılmaz bir basınç oluyorKızlar kasılma anında bebek hareketlerini de hissediyo musunuz? yoksa hareketsiz mi oluyo bebek
Canim cok geçmiş olsun dikkat et kendineMerhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
Canim kendi arabanizla gidecekseniz çok sorun olmaz ama doktoruna danış yine de sen arkada tek başına oturur ayaklarını uzatirisn yanında şu bulundurursun mola da verirsiniz sürekli inip yürürsün birazKizlarr ya tayinimiz cikicak tasincaz temmuzun 15i gibi dogumun var simdi bayram icin memlekte gitcez mesafe 2.5 saat kendi arabamizla gitcez bayramdan sora donucez evi toplmaya annemde gelicek bizle temmuz un birine kadar toplancak esyalar bana diolarki yolculuk yapma bayramda gelince kal biz gider toplariz diolar aama ben istemiorum yaparim ben diorum cunku ben bulunmadan evimi esyalarimi toplamalarini istemiorum sizce 2.5 saatlik yol beni etkiler mi ne diosunuz dogru mu yapiorum
Canin zaten karismam esya isine ama baslarinda olmam lazim kendi evime baskasinin karismasini bakmasini istemiorumYolu bi sekilde atlatırsın canim ama esya toplama isi cok zorsen yanlarinda dur ama bisey yapma ne olur... ben 1yil olmadi tasinali evim cok sakin olmasina ragmen ve hamile bole degildim canim çıktı ... ki sen masallah sona da yaklasmissin hic yorma kendini sen tarif et onlar yapsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?