- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.381
canım neden azar işitceksin?Merhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
kalbini ferah tut, moralli olmaya çalış canım ,her şey yolunda gider umarım sizin için serumun işe yarayacağını düşünüyorumSelam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Selam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Tabiki o konuda cok haklisin ben olsam bende istemem ... kendini hirpalama yeter :) saglicakla gelsin yavrunCanin zaten karismam esya isine ama baslarinda olmam lazim kendi evime baskasinin karismasini bakmasini istemiorum
Canim allah yardimcin olsun. . Bebegin kilosu seni zora sokacak kadar düşük değil iyi düşün iyi olsun... inşallah bir hafta daha bekler o zaman daha iyi olir tabi 1gun 1gündür .. hic strese girme bol bol dua et .... bizlerde edelim insallahSelam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Ah ah..
Evime geldi komşu da getirmiş..
Burnumdan getirdi...
Bu saat oldu gittiler...
Öyle kotuluyor ki.
Yok oğluyla evlendirerek başını yakmış oğlnun . Bela almışlar beni. Pislikten gelmisim . Bir sürü şey..
Kadınlar o başka odaya gidince dediki babanın evine git.
Eşinde böyleyse . Niye bu cocugu yaptin dediler...
Düşünüyorum gitsem nolacak. Bebeğimin günahı ne.
Ilk geldiklerinde bana laf söylediklerinde sürekli cevabikjni verdim..
Sonra dayanamadım
Artık ağladm....
Sancim çok fazla var şuan...
Düşünüyorum da ben niye çekiyorum
Kocam mi beni çok seviyor?
Ben mi onu çok seviyorum?
Huzurum mu yerinde...
Selam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Canim gecmis olsun .Kv seni el ustunde tutsaydi da hastalanmasaydin .Neyine burnundan soluyacak ya ezdirme bu kadar kendini.Merhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
Canim ben 1 saat yol gittim vajinamda batmalar oldu. Esimin köy sevdasi yuzunden 3 gunde topla. 6 saat kadar daha yol gitcem .Eger secme sansin varsa yat dinlen .Yol kötü etkiliyor .Esyalar aklında kalir evet ama annen sonuçta. Yatak odani tek o toplar .Digerleri de halledilir .Kizlarr ya tayinimiz cikicak tasincaz temmuzun 15i gibi dogumun var simdi bayram icin memlekte gitcez mesafe 2.5 saat kendi arabamizla gitcez bayramdan sora donucez evi toplmaya annemde gelicek bizle temmuz un birine kadar toplancak esyalar bana diolarki yolculuk yapma bayramda gelince kal biz gider toplariz diolar aama ben istemiorum yaparim ben diorum cunku ben bulunmadan evimi esyalarimi toplamalarini istemiorum sizce 2.5 saatlik yol beni etkiler mi ne diosunuz dogru mu yapiorum
Canim gecmis olsun .Insallah guzel olur her sey .Bizi haberdar et .Eger taburcu olursan su ,maden suyu ve havuc suyuna yüklen.Selam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Merhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
Yaa şu senin kayınvalidene kendiminki kadar gıcık oluyorum. Anlayışsız vicdansız insan. Surat asmak yerine yardımcı olması gerekirken bide seni strese sokuyor. Hiç takma kafana seni hasta eden onlar, dinlenemedin ki hiç.Merhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
Canım bu senin bünyenle ilgili, ben gidebiliyorum o kadar yol ama bazısına yarım saat çok geliyor yoruyor. Eğer mola vererek giderseniz zorlanacağını düşünmüyorumKizlarr ya tayinimiz cikicak tasincaz temmuzun 15i gibi dogumun var simdi bayram icin memlekte gitcez mesafe 2.5 saat kendi arabamizla gitcez bayramdan sora donucez evi toplmaya annemde gelicek bizle temmuz un birine kadar toplancak esyalar bana diolarki yolculuk yapma bayramda gelince kal biz gider toplariz diolar aama ben istemiorum yaparim ben diorum cunku ben bulunmadan evimi esyalarimi toplamalarini istemiorum sizce 2.5 saatlik yol beni etkiler mi ne diosunuz dogru mu yapiorum
Inanamıyorum ben bu insanlara.canım buna benzer bi durum biz de yaşıyoruz görümcemle. bu durumdan benden çok eşim şikayetçi. mesela görümcemler buraya gelir eşiyle yaklaşık bir buçuk saat mesafeden. bikaç gün kalırlar sonra ee hadi bizi bırakın arabayla derler. eşim de dükkanı kapatır gider onları bırakır gelir git gel üç dört saat yol. benzin parası bile vermezler. bi de ben hastaneye gittiğimde bile iş yerimiz kapalı kalmasın diye kontrole tek başıma girip taksiyle dönüyorum. iki hafta önce doğum yaptı görümce onda bile sürekli eşim koşturdu sanki bebeğin babası yokmuş gibi. göğüs pompası lazım oldu onu bile eşim aldı. bir sürü masraf yaptık bebeğin babası elini cebine atmıyo bile. bizim de durumumuz pek iyi değil bankaya kredi ödüyoruz bir ay sonra benim de doğumum var. fazla masraf olmasın diye bebeğin bütün eşyalarını ikinci el aldım doğum devlette olcak. onlar özelde doğum yaptı sonra ceremesini biz çektik paraları kalmamış. küçücük bebek var bi de. ne halleri varsa görsünler de diyemiyo insan. ben kendi bebeğime harcadığım paradan kısıp onlara vermek zorunda mıyım ama?yeni doğum yaptıkları için bu sefer de arada bebek var diye sesimizi çıkarmadık ama bu son bi daha ne eşim ne ben hayatta bulaşmayız. herkes kullanacak adam arıyo bunların da borcu var bir ay sonra doğumları var diyen yok. şimdi üç çocuğu sana bıraktıklarında ses çıkarmazsan sen lohusayken de aynısını yapmaya kalkarlar. ne kadar iyi niyetli yaklaşırsan o kadar abartıyolar malesef.
Kuzum bebeğin kilosu iyi ama biraz daha durur umarım, stres yapma. Geçen hafta bana da susuz kaldığım için serum takıldı ve herşey yolunda gitti. Umarım seninde öyle olur.Selam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Çok geçmiş olsun. Okuduğum kadarıyla kaynanana ne yapsan yaranilmayacak cinsten oyuzden hiiç takma. Tedavini ol bebeğini dusun gerisini salla. Sağlık bu kim ister hasta olmayı hele bu durumdaykenMerhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
Ben geçen hafta 3 saatlik yola gittim ayni gunde dondum hic zorlanmadım çok şükür. Kendi aracinizsa zorlanmazsın olmadi dinlene dinlene gidersiniz ama eşya taşımaya bulaşma. Son haftalarda dikkat et başlarında dursan yine yeter sen söylersin annenler halleder canimKizlarr ya tayinimiz cikicak tasincaz temmuzun 15i gibi dogumun var simdi bayram icin memlekte gitcez mesafe 2.5 saat kendi arabamizla gitcez bayramdan sora donucez evi toplmaya annemde gelicek bizle temmuz un birine kadar toplancak esyalar bana diolarki yolculuk yapma bayramda gelince kal biz gider toplariz diolar aama ben istemiorum yaparim ben diorum cunku ben bulunmadan evimi esyalarimi toplamalarini istemiorum sizce 2.5 saatlik yol beni etkiler mi ne diosunuz dogru mu yapiorum
Çok geçmiş olsun. Bebeğin haftasıda kilosuda gayet iyi doğsa bile sorun çıkmaz insallah korkma. 1 hafta uzun süre değil serumlarla durdururlar. Evde olsan havuç suyu çok faydalı su azlığına. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Evet canim ben de hep senin dedigin gibi gormustum. Esimin suanki sirketi hindistan merkezli herhalde onlara ozgu bisey. Bebe dogsun hintli mudure el opmeye goturcem.Is yeri ozel sigortasi genelde kapsamiyor bizim de var ama gebelik ve dogum u karsilamiyor ne yazik ki
Ben 2 aydir eltimle konusmuyorum. Hayatima huzur mutluluk sukunet girdi valla. Ohh dunya varmis.Şu gereksiz kayınvalide görümce elti konu komşu hepsini pataklamak istiyorum
Okudukca ben kızıyorum. Faydan yoksa zararında olmasın ya, ne istiyorlar anlamış değilim. Hem yardımcı olacaklarına olmuyorlar hem bide üstüne ekstra strese sebep oluyorlar. Git köşende sessizce otur işte dimi ama en azından sesin çıkmasın göze batma
Evet canim umarim beni dinlerler walla bi stres sardi eger gidipte donmezsem doguma kadarr orda olcammm gerci dogumdan sorada bir sure kalicam offff offf yaaaBen geçen hafta 3 saatlik yola gittim ayni gunde dondum hic zorlanmadım çok şükür. Kendi aracinizsa zorlanmazsın olmadi dinlene dinlene gidersiniz ama eşya taşımaya bulaşma. Son haftalarda dikkat et başlarında dursan yine yeter sen söylersin annenler halleder canim
Ben ayrı koyacağım canım hangisi kolayına gelirse öyle yap benceTek valiz mi yaptınız
ikimizin bir koymak istiyorum ama
Kabin boy orta boyun bi tok küçüğü dimi
ayrı yapmak daha mı mantıklı acaba
Cok gecmis olsun canim. Kv seni deli gibi calistirmasaymis hamile halinle de hasta olmasamissin. Gitsin kendine burnundan solusun.Merhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
Gribim belki o tetikledi bilmiyorum ama su akmadan da azalabiliyormuş cnm çünkü hiç su gelmediCanim cok gecmis olsun, suyunun azalmasini hic hissetmedin mi ?
Ya da bebisin hareketlerinde bi degisiklik varmiydi?
Bence 3 kilo kotu bir kilo degil, sen gonlunu rahat tut, sorunsuz bir sekilde evinize geciceksiniz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?