2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.

canım neden azar işitceksin?

kalbini ferah tut, moralli olmaya çalış canım ,her şey yolunda gider umarım sizin için serumun işe yarayacağını düşünüyorum

Canim cok gecmis olsun, suyunun azalmasini hic hissetmedin mi ?
Ya da bebisin hareketlerinde bi degisiklik varmiydi?

Bence 3 kilo kotu bir kilo degil, sen gonlunu rahat tut, sorunsuz bir sekilde evinize geciceksiniz insallah.

Canim allah yardimcin olsun. . Bebegin kilosu seni zora sokacak kadar düşük değil iyi düşün iyi olsun... inşallah bir hafta daha bekler o zaman daha iyi olir tabi 1gun 1gündür .. hic strese girme bol bol dua et .... bizlerde edelim insallah

O nasıl şey canım ya ne hakkı var bunca şey söylemeye sen hamilesin yahu , bence biraz cehalet var yoksa aklı başında biri böyle davranamaz, sen sakin olmaya çalış zaten duygusal olarak zor zamanlardan geçiyoruz fevri davranma lütfen...

canım benim için rahat olsun... haftanda gayet güzel bebişte gayet kilolu hiç canını sıkma.. Rabbim ne derse o olur biliyorsun... üzme kendini bebişi de strese sokma...

Canim gecmis olsun .Kv seni el ustunde tutsaydi da hastalanmasaydin .Neyine burnundan soluyacak ya ezdirme bu kadar kendini.
Canim ben 1 saat yol gittim vajinamda batmalar oldu. Esimin köy sevdasi yuzunden 3 gunde topla. 6 saat kadar daha yol gitcem .Eger secme sansin varsa yat dinlen .Yol kötü etkiliyor .Esyalar aklında kalir evet ama annen sonuçta. Yatak odani tek o toplar .Digerleri de halledilir .
Canim gecmis olsun .Insallah guzel olur her sey .Bizi haberdar et .Eger taburcu olursan su ,maden suyu ve havuc suyuna yüklen.

inşallah sağ salim sorunsuz bir şekilde kucağına almak nasip olsun canım ...

Neden azar işitiyorsun eve gidince? Hasta oldun diyemi ?

Yaa şu senin kayınvalidene kendiminki kadar gıcık oluyorum. Anlayışsız vicdansız insan. Surat asmak yerine yardımcı olması gerekirken bide seni strese sokuyor. Hiç takma kafana seni hasta eden onlar, dinlenemedin ki hiç.
Canım bu senin bünyenle ilgili, ben gidebiliyorum o kadar yol ama bazısına yarım saat çok geliyor yoruyor. Eğer mola vererek giderseniz zorlanacağını düşünmüyorum
Inanamıyorum ben bu insanlara.
Özel hastanede doğum yap ama pompanı devlet hastanesine giden akrabandan bekle, haksızlık bu düşüncesizlik. İnsanlar kullanmayı çok seviyorlar. Sende özel hastanede doğum yapıp paramız yetmedi siz ödeyin deyin o zaman, madem durumları var insan yardım eder, yardım beklemez. Allah sabır versin.
Kuzum bebeğin kilosu iyi ama biraz daha durur umarım, stres yapma. Geçen hafta bana da susuz kaldığım için serum takıldı ve herşey yolunda gitti. Umarım seninde öyle olur.

Şu gereksiz kayınvalide görümce elti konu komşu hepsini pataklamak istiyorum
Okudukca ben kızıyorum. Faydan yoksa zararında olmasın ya, ne istiyorlar anlamış değilim. Hem yardımcı olacaklarına olmuyorlar hem bide üstüne ekstra strese sebep oluyorlar. Git köşende sessizce otur işte dimi ama en azından sesin çıkmasın göze batma

Çok geçmiş olsun. Okuduğum kadarıyla kaynanana ne yapsan yaranilmayacak cinsten oyuzden hiiç takma. Tedavini ol bebeğini dusun gerisini salla. Sağlık bu kim ister hasta olmayı hele bu durumdayken
Ben geçen hafta 3 saatlik yola gittim ayni gunde dondum hic zorlanmadım çok şükür. Kendi aracinizsa zorlanmazsın olmadi dinlene dinlene gidersiniz ama eşya taşımaya bulaşma. Son haftalarda dikkat et başlarında dursan yine yeter sen söylersin annenler halleder canim
Çok geçmiş olsun. Bebeğin haftasıda kilosuda gayet iyi doğsa bile sorun çıkmaz insallah korkma. 1 hafta uzun süre değil serumlarla durdururlar. Evde olsan havuç suyu çok faydalı su azlığına. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Is yeri ozel sigortasi genelde kapsamiyor bizim de var ama gebelik ve dogum u karsilamiyor ne yazik ki
Evet canim ben de hep senin dedigin gibi gormustum. Esimin suanki sirketi hindistan merkezli herhalde onlara ozgu bisey. Bebe dogsun hintli mudure el opmeye goturcem.

Ben 2 aydir eltimle konusmuyorum. Hayatima huzur mutluluk sukunet girdi valla. Ohh dunya varmis.

Evet canim umarim beni dinlerler walla bi stres sardi eger gidipte donmezsem doguma kadarr orda olcammm gerci dogumdan sorada bir sure kalicam offff offf yaaa

Cok gecmis olsun canim. Kv seni deli gibi calistirmasaymis hamile halinle de hasta olmasamissin. Gitsin kendine burnundan solusun.

Canim cok gecmis olsun, suyunun azalmasini hic hissetmedin mi ?
Ya da bebisin hareketlerinde bi degisiklik varmiydi?

Bence 3 kilo kotu bir kilo degil, sen gonlunu rahat tut, sorunsuz bir sekilde evinize geciceksiniz insallah.
Gribim belki o tetikledi bilmiyorum ama su akmadan da azalabiliyormuş cnm çünkü hiç su gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…