- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.401
Haftana gore gayet iyikızlar bende şeker çıkmıştıdiyete başlayınca bebeğim kilo almadığı için dr diyeti bıraktırdı.kilosu nasıl sizce 32+4 2052 kg.çok mu acaba şeker hızlı kilo aldırır demişlerdi aklıma takıldı
canım benim iki gebeligimde böyle oldu suyum bitmişti kan tahlili yaptilarmi enfeksiyondan kaynaklı kaçak yapıyor seninkide öylemi acabaSelam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Hareket etmıyo canımKızlar kasılma anında bebek hareketlerini de hissediyo musunuz? yoksa hareketsiz mi oluyo bebek
Kızlar dün gece eşim ailesini toplamış iftara getirmiş demiştim..bu halimle hadi lahmacun hadi cacık hadi ayran hadi yeşillik hadi çorba inananın bu saydıklarım basit duruyo ama nefesim kesile kesile yaptım..robotum bozulmuş bide elde minik minik doğradım onca soğanı..üstüne temizlik derken gece sancılandım onlar gittikten sonra.kimse ne bulaşığıma el sürdü ne servisime.sancı çeke çeke sabahı sabah ettim ben kötüleşince barıştık eşimle .ağır misfir daveti yüzünden konuşmuyodum..şimdide kalkmış 12 de abisinin eşinin fizik tedavisi var benim evin karşısındaki hastanede 3 canavarı bize bırakacaklarmış 12 de .eşime dedim bak dha yeni barıştık senle..ben bakmam o çocuklara.gelmesinler.eşim ders çalışıyor sınavı var 2 aya dedim ben dışarı çıkıcam onlar gelirse sende onlara nasıl bakarsan bak.ama kıyamıyorumda dersi var diye.vicdan yapıyorum..napıcam ben.abisinden ve eltimden bıktım artık.bütün hastane işleri bizde..ya insan rutin kontrole bizimle gel der mi?? İnsan kızımı sen muayeneye götür dermi ki çocuk hastanesi taaaa nerde yarım saatlik mesafe..bıktım bunların işlerinden..niye kimse bu kadının karnı burnunda nası bakacak o meraklı böceklere demiyo bıktım bıktım..sabahı boyle açmak istemezdim üzgünüm
Çok etkilyeceğini sanmıyorum ama dr una sor istersenKizlarr ya tayinimiz cikicak tasincaz temmuzun 15i gibi dogumun var simdi bayram icin memlekte gitcez mesafe 2.5 saat kendi arabamizla gitcez bayramdan sora donucez evi toplmaya annemde gelicek bizle temmuz un birine kadar toplancak esyalar bana diolarki yolculuk yapma bayramda gelince kal biz gider toplariz diolar aama ben istemiorum yaparim ben diorum cunku ben bulunmadan evimi esyalarimi toplamalarini istemiorum sizce 2.5 saatlik yol beni etkiler mi ne diosunuz dogru mu yapiorum
Ayyy canım benim yaaa Allah yardımcın olsun telaş yapma yolunda gıder ınsallah hersey dualarım sizinle Rabbim bebişine sağlık versin gününden evvel gelmesin vaktiyle gelsin inşallah habersiz bırakma bizi olur muSelam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Canim hiç korkma haftan da bebeğin kilosu da gayet iyi benim kızım 2900 kg doğmuştu hiç sorun olmadıSelam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
40.haftayı dolduran kim olacak burda acaba. 36 _ 37 deyince doğumlar başlıyo sanki. Çok heyecanlanıyorum böyle düşününce 20sinde dr a gideceğim daha erken gidesim geliyoCanim hiç korkma haftan da bebeğin kilosu da gayet iyi benim kızım 2900 kg doğmuştu hiç sorun olmadı
İnşallah biraz daha durur ama durmasa da artık bir sorun olmaz uzulme strese girme allah yardımcınız olsun inşallah serum iyi gelir dualarımız seninle ❤
Tek sürgülü valiz yok olsaydı ona koycaktım sanırım bebekle benimki ayrı koyıcam eşyaları teşekkürlerorta boy çekçekli valizimiz vardı ona koydum,eşyaları da hurca koydum o şekilde vazile yerleştirdim aslında bu valizin bir küçüğü de olur d,ye düşünüyordum ama sonra eşyalar rahat rahat kalsın valizde dedim,böyle bir valiziniz varsa onu değerlendirebilirisn veya büütçene uygun sert kapaklı valziler var onlar da olabilir.sitelerde ebatları yazar.
Sanırım bende öyle yapıcam sağoy canımBen ayrı koyacağım canım hangisi kolayına gelirse öyle yap bence
Geçmiş olsun canım bazen böyle olabiliyor bol bol havuç suyu iç çabuk artırıyor. Bebeğin kilosuda gayet iyi bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle içini ferah tutSelam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Canim hiç korkma artık normal bu haftalarda olması doğum zaten 37. 40 arasında olur40.haftayı dolduran kim olacak burda acaba. 36 _ 37 deyince doğumlar başlıyo sanki. Çok heyecanlanıyorum böyle düşününce 20sinde dr a gideceğim daha erken gidesim geliyo
Benim de randevum 21 inde .Bayramdan once gitmek istiyorum .Kasilma ,agrim filan oluyor diye .Genelde aksam rahatsızlanıyorum. Gitsem de ebeler olur en fazla nst ye filan sokarlar bilemedim.40.haftayı dolduran kim olacak burda acaba. 36 _ 37 deyince doğumlar başlıyo sanki. Çok heyecanlanıyorum böyle düşününce 20sinde dr a gideceğim daha erken gidesim geliyo
Hastalandın diyemi azar işiticen..bu insanlar çıldırmış.Allah akıl fikir versin seninde yardımcın olsun canım ama unutma kimsenin sana kızmaya hakkı yok.buna asla müsade etmemelisinMerhabalar, üst üste gelen rahatsızlıklarım sonuca dr dayım, kızım 2365 gram (+-200) 33+5 günlük cikdi (regil tarım yok) üksüruğumum için bi sürü antibyotik vs yazdı, yazdıda yazdı vala, şimdi antibyotık uyum sağlıyormu diye bekliyorum, bebeğim hala makat geliş 37 haftaya kadar doner berki dedi, kordonu 1 kez boynuna dolanmış. 2 kilo zayıflamışım hastayım diye normal dedi. Bu seferki iygisi iyi cok şükür dr, ama cok ilac vs yazdi ne kadar tutucak, para harcandıkca kv burnundan soluyor, niye hastalandım diye. Of cok kotuyum, zaten bide eve gidince bir sürü azar işiticem.
Sanmıyorum o kadar etkileyeceğini.tabi bünyenede bağlı..Kizlarr ya tayinimiz cikicak tasincaz temmuzun 15i gibi dogumun var simdi bayram icin memlekte gitcez mesafe 2.5 saat kendi arabamizla gitcez bayramdan sora donucez evi toplmaya annemde gelicek bizle temmuz un birine kadar toplancak esyalar bana diolarki yolculuk yapma bayramda gelince kal biz gider toplariz diolar aama ben istemiorum yaparim ben diorum cunku ben bulunmadan evimi esyalarimi toplamalarini istemiorum sizce 2.5 saatlik yol beni etkiler mi ne diosunuz dogru mu yapiorum
Kizin kac haftalik doğmuştu canim? Benim bu bebiste kucuk olacak sanirim... merakimdan sordumCanim hiç korkma haftan da bebeğin kilosu da gayet iyi benim kızım 2900 kg doğmuştu hiç sorun olmadı
İnşallah biraz daha durur ama durmasa da artık bir sorun olmaz uzulme strese girme allah yardımcınız olsun inşallah serum iyi gelir dualarımız seninle ❤
37 hafta 6 günlükken doğdu canım büyüyorlar sonra hiç takılma:)Kizin kac haftalik doğmuştu canim? Benim Dr bebiste kucuk olacak sanirim... merakimdan sordum
Tahlilleri verdim ama sonuçlarını bilmiyorum cnm 2hafta önce enfeksiyon çıkmıştı ilaç kullanmıştım tek kullanımlık.canım benim iki gebeligimde böyle oldu suyum bitmişti kan tahlili yaptilarmi enfeksiyondan kaynaklı kaçak yapıyor seninkide öylemi acaba
üzülme 36 .haftandasin bebeğin kilosuda iyi benim kizim 2360 gr dogmustu stres yapma
geçmiş olsun canım düzelir inşallah ağlayıp kahrolacak kadar erken haftalarda değilsin lütfen sakin ol olumlu düşün. aynı bu haftalarda arkadaşımın da suyu bitti doğuma aldılar suni sancıyla. evdeler şuanda. sen streslenirsen bebek de etkilenir mutlu ol güzel şeyler düşün canımSelam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Insallah37 hafta 6 günlükken doğdu canım büyüyorlar sonra hiç takılma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?