2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim iki gebeligimde böyle oldu suyum bitmişti kan tahlili yaptilarmi enfeksiyondan kaynaklı kaçak yapıyor seninkide öylemi acaba
üzülme 36 .haftandasin bebeğin kilosuda iyi benim kizim 2360 gr dogmustu stres yapma

Eşin neden seni korumuyor anlamıyorum, sen doğumu yaklaşmış bir kadınsın , akşamında yemek ,sabahında çocuk bakıcılığı bu nasıl şey ...

Çok etkilyeceğini sanmıyorum ama dr una sor istersen

Ayyy canım benim yaaa Allah yardımcın olsun telaş yapma yolunda gıder ınsallah hersey dualarım sizinle Rabbim bebişine sağlık versin gününden evvel gelmesin vaktiyle gelsin inşallah habersiz bırakma bizi olur mu

Canim hiç korkma haftan da bebeğin kilosu da gayet iyi benim kızım 2900 kg doğmuştu hiç sorun olmadı
İnşallah biraz daha durur ama durmasa da artık bir sorun olmaz uzulme strese girme allah yardımcınız olsun inşallah serum iyi gelir dualarımız seninle ❤

40.haftayı dolduran kim olacak burda acaba. 36 _ 37 deyince doğumlar başlıyo sanki. Çok heyecanlanıyorum böyle düşününce 20sinde dr a gideceğim daha erken gidesim geliyo

Tek sürgülü valiz yok olsaydı ona koycaktım sanırım bebekle benimki ayrı koyıcam eşyaları teşekkürler
Ben ayrı koyacağım canım hangisi kolayına gelirse öyle yap bence
Sanırım bende öyle yapıcam sağoy canım

Geçmiş olsun canım bazen böyle olabiliyor bol bol havuç suyu iç çabuk artırıyor. Bebeğin kilosuda gayet iyi bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle içini ferah tut

40.haftayı dolduran kim olacak burda acaba. 36 _ 37 deyince doğumlar başlıyo sanki. Çok heyecanlanıyorum böyle düşününce 20sinde dr a gideceğim daha erken gidesim geliyo
Canim hiç korkma artık normal bu haftalarda olması doğum zaten 37. 40 arasında olur
Ama 35.haftadan sonra da bir sorun teşkil etmez o haftalarda doğan bebekler prematüre sayılmıyor bile artık..
40.haftayi doldurmak da zor cnm beklemek yorucu
Az kalmış 20 sine canım kendini kötü hissediyorsan erken git ne olacak ki bişey demez doktor
Ben de o tarihlerde gidecem bakalım benim de son haftalar diye daha sık çağırmayın bekledim ama 10 gün sonraya attı bana da çok geliyor eşime de çok normal..

Benim de randevum 21 inde .Bayramdan once gitmek istiyorum .Kasilma ,agrim filan oluyor diye .Genelde aksam rahatsızlanıyorum. Gitsem de ebeler olur en fazla nst ye filan sokarlar bilemedim.

Hastalandın diyemi azar işiticen..bu insanlar çıldırmış.Allah akıl fikir versin seninde yardımcın olsun canım ama unutma kimsenin sana kızmaya hakkı yok.buna asla müsade etmemelisin

Sanmıyorum o kadar etkileyeceğini.tabi bünyenede bağlı..

Kizin kac haftalik doğmuştu canim? Benim bu bebiste kucuk olacak sanirim... merakimdan sordum

Tahlilleri verdim ama sonuçlarını bilmiyorum cnm 2hafta önce enfeksiyon çıkmıştı ilaç kullanmıştım tek kullanımlık.

geçmiş olsun canım düzelir inşallah ağlayıp kahrolacak kadar erken haftalarda değilsin lütfen sakin ol olumlu düşün. aynı bu haftalarda arkadaşımın da suyu bitti doğuma aldılar suni sancıyla. evdeler şuanda. sen streslenirsen bebek de etkilenir mutlu ol güzel şeyler düşün canım

37 hafta 6 günlükken doğdu canım büyüyorlar sonra hiç takılma:)
Insallah baya takinti yaptim bu konuyu ya ilk kizim premature dogmustu be cok sikinti yasadik.... insallah bu kez normal olur derken bu seferde kilo sorunu oldu hayirlisi bakalim saglikli olsunlar da hersey yoluna girer elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…