- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.421
Ya çıkamadım herifi bırakıp gidemedim işte.hep bizim aptal duygusallığımız yüzünden oluyo..eltim geldiğinde hazırlanmıştım çıkacaktım gözüne soka soka eşim mahcup çıkarsam utanacak.yapamadım..kalktım kahvaltı hazırladım canavarlara.şimdi tv seyrediyolar eltim hastaneye gtti abisi evde uyuyacak eşim derste bense çocukların başında..evlilik nası bi dünyaymış ya.9 aylık evliyim annemi anlamaya başladım..senin benden de zormuş canım .bide bunlara param gitseydi hele kendi bebeğimin rızkından gitseydi kudururdum..bence bir an önce almalısın sendecanım buna benzer bi durum biz de yaşıyoruz görümcemle. bu durumdan benden çok eşim şikayetçi. mesela görümcemler buraya gelir eşiyle yaklaşık bir buçuk saat mesafeden. bikaç gün kalırlar sonra ee hadi bizi bırakın arabayla derler. eşim de dükkanı kapatır gider onları bırakır gelir git gel üç dört saat yol. benzin parası bile vermezler. bi de ben hastaneye gittiğimde bile iş yerimiz kapalı kalmasın diye kontrole tek başıma girip taksiyle dönüyorum. iki hafta önce doğum yaptı görümce onda bile sürekli eşim koşturdu sanki bebeğin babası yokmuş gibi. göğüs pompası lazım oldu onu bile eşim aldı. bir sürü masraf yaptık bebeğin babası elini cebine atmıyo bile. bizim de durumumuz pek iyi değil bankaya kredi ödüyoruz bir ay sonra benim de doğumum var. fazla masraf olmasın diye bebeğin bütün eşyalarını ikinci el aldım doğum devlette olcak. onlar özelde doğum yaptı sonra ceremesini biz çektik paraları kalmamış. küçücük bebek var bi de. ne halleri varsa görsünler de diyemiyo insan. ben kendi bebeğime harcadığım paradan kısıp onlara vermek zorunda mıyım ama?yeni doğum yaptıkları için bu sefer de arada bebek var diye sesimizi çıkarmadık ama bu son bi daha ne eşim ne ben hayatta bulaşmayız. herkes kullanacak adam arıyo bunların da borcu var bir ay sonra doğumları var diyen yok. şimdi üç çocuğu sana bıraktıklarında ses çıkarmazsan sen lohusayken de aynısını yapmaya kalkarlar. ne kadar iyi niyetli yaklaşırsan o kadar abartıyolar malesef.
Kızlar suyunuza baktırmak için özellikle erken gidin bebeğinizin hareketlerinide takip edin mutlakaCanim hiç korkma artık normal bu haftalarda olması doğum zaten 37. 40 arasında olur
Ama 35.haftadan sonra da bir sorun teşkil etmez o haftalarda doğan bebekler prematüre sayılmıyor bile artık..
40.haftayi doldurmak da zor cnm beklemek yorucu
Az kalmış 20 sine canım kendini kötü hissediyorsan erken git ne olacak ki bişey demez doktor
Ben de o tarihlerde gidecem bakalım benim de son haftalar diye daha sık çağırmayın bekledim ama 10 gün sonraya attı bana da çok geliyor eşime de çok normal..
Nakliyat şirketleri mi canımKizlar bu anahtar teslim nakliye nasil oluo hic denediniz mi
Çok sağ ol canım burdaki herkese tek tek teşekkür ederim iyi ki varsınız. Peki hiç açılma olmadan suni sancıyla çok zor mu doğum yaptı.geçmiş olsun canım düzelir inşallah ağlayıp kahrolacak kadar erken haftalarda değilsin lütfen sakin ol olumlu düşün. aynı bu haftalarda arkadaşımın da suyu bitti doğuma aldılar suni sancıyla. evdeler şuanda. sen streslenirsen bebek de etkilenir mutlu ol güzel şeyler düşün canım
Evet canim ozel mazemelrini kendin paketliyormussun onlar geri kalan herseyi yapiormusNakliyat şirketleri mi canım
hahaha :)) cok mantıklı emeği geçmiş ne de olsa :))Evet canim ben de hep senin dedigin gibi gormustum. Esimin suanki sirketi hindistan merkezli herhalde onlara ozgu bisey. Bebe dogsun hintli mudure el opmeye goturcem.
Ayyy benimde kontrolüm vardı bugün çatı muayenesi yapılacaktı ama eltimin canavarlarına bakıyorum diye gidwmiyorum ihmal etmemeli aslında ya çok geçmiş olsun canım ya Allah yardımcın olsunSelam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
arkadaşım çok minyondu canım açılması yeterli olmadı sezaryene aldılar hiç kuvoze girmedi bebiş. ama haziran annelerinde suni sancıyla çok hızlı doğuranlar da oldu. bu biraz senin vucudunla alakalı.Çok sağ ol canım burdaki herkese tek tek teşekkür ederim iyi ki varsınız. Peki hiç açılma olmadan suni sancıyla çok zor mu doğum yaptı.
Ben de ev taşıdım paketleme yapınca 400 yada 500 tl farkı vardı ama evet toparlama işinide yapıyolar.ben paketleme yaptırmadım annemler geldi.geri kalan herşeyi muhakkak sarıyolar paketliyolar.kırılma riskini sıfıra indiriyolar ki asansörlü diye zaten hızlı ve pratikler..çok memnun kalmıştık bizEvet canim ozel mazemelrini kendin paketliyormussun onlar geri kalan herseyi yapiormus
Canim hic skntı yapma arkadasta ilk bebegini dogurdu sezeryanla bide 3 ay sora yeniden hamile kaldi 35nci haftada dikis yerleri gerildigi icin 35te dogurdu benegini ve suan bes aylik o bebek gayette saglikli bi skntı yasamadi seni. Haftan dahada ileri uzulme canimSelam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Aynen yaaaŞu gereksiz kayınvalide görümce elti konu komşu hepsini pataklamak istiyorum
Okudukca ben kızıyorum. Faydan yoksa zararında olmasın ya, ne istiyorlar anlamış değilim. Hem yardımcı olacaklarına olmuyorlar hem bide üstüne ekstra strese sebep oluyorlar. Git köşende sessizce otur işte dimi ama en azından sesin çıkmasın göze batma
Iste bende diorum bayramdan sora gelsem ozel esyalarimi paketlesem gerisini onlar halletse nasil olur bakliyatlarini filanda ozel kutularla paketliolarmis filanBen de ev taşıdım paketleme yapınca 400 yada 500 tl farkı vardı ama evet toparlama işinide yapıyolar.ben paketleme yaptırmadım annemler geldi.geri kalan herşeyi muhakkak sarıyolar paketliyolar.kırılma riskini sıfıra indiriyolar ki asansörlü diye zaten hızlı ve pratikler..çok memnun kalmıştık biz
Bide ben anlasam..annem kızdı bana zaten niye kabul ediyorum edersem başına çıkarlar diyeEşin neden seni korumuyor anlamıyorum, sen doğumu yaklaşmış bir kadınsın , akşamında yemek ,sabahında çocuk bakıcılığı bu nasıl şey ...
Evet kendi paketleri var ve kadın yardımcıları herşeyi tertemiz hallediyorlar..tabi bizim anlaştığımız şirket boyleydi bi araştır istersen canımIste bende diorum bayramdan sora gelsem ozel esyalarimi paketlesem gerisini onlar halletse nasil olur bakliyatlarini filanda ozel kutularla paketliolarmis filan
Esin mahcup olmasin diye yine kendini zora soktun .Bu kadar fedakarlik fazla bence. Hem tam o esnada ciksaydin ,cikarken de isin olduğunu soyleseydin elti kisisi utanirdi belki.Ya çıkamadım herifi bırakıp gidemedim işte.hep bizim aptal duygusallığımız yüzünden oluyo..eltim geldiğinde hazırlanmıştım çıkacaktım gözüne soka soka eşim mahcup çıkarsam utanacak.yapamadım..kalktım kahvaltı hazırladım canavarlara.şimdi tv seyrediyolar eltim hastaneye gtti abisi evde uyuyacak eşim derste bense çocukların başında..evlilik nası bi dünyaymış ya.9 aylık evliyim annemi anlamaya başladım..senin benden de zormuş canım .bide bunlara param gitseydi hele kendi bebeğimin rızkından gitseydi kudururdum..bence bir an önce almalısın sende
Canim hareketleri azalmis miydi peki?Kızlar suyunuza baktırmak için özellikle erken gidin bebeğinizin hareketlerinide takip edin mutlaka
Guvenilir bir firma olursa hic elin degmez .Esyalarin zarar görmez .Ama cok iyisini bulmalisin .Kuzenimin bazi esyalari kaybolmustu karakolluk olmuslardi .Evet canim ozel mazemelrini kendin paketliyormussun onlar geri kalan herseyi yapiormus
Sagol canım.Cok gecmis olsun canim saglik bu kimin ne demeye hakki var ki?
Sagol, onun sozunu dinlemedim kalın giyinmedim dondurma yedim şimdi onun soznu dinlemediğim için hastalandım, diye iste.ilaç parasına mı burnundan soluyr olacak şey mi,siz bileek mi rahatsızlanıyorsunuz,o hiç hastalanıp ilaç kullanmıyor mu böyle şeyler için kendinizi üzmeyin, gereği neyse yapılmalı.geçmiş olsun
Evet güzel bi intikam şekli olacaktı..Esin mahcup olmasin diye yine kendini zora soktun .Bu kadar fedakarlik fazla bence. Hem tam o esnada ciksaydin ,cikarken de isin olduğunu soyleseydin elti kisisi utanirdi belki.
Canim hareketleri azalmis miydi peki?
Guvenilir bir firma olursa hic elin degmez .Esyalarin zarar görmez .Ama cok iyisini bulmalisin .Kuzenimin bazi esyalari kaybolmustu karakolluk olmuslardi .
Cnm snın ilk kızın prematüre doğdu demıssın kaç haftalık kaç kılo dogmustu acabaInsallahbaya takinti yaptim bu konuyu ya ilk kizim premature dogmustu be cok sikinti yasadik.... insallah bu kez normal olur derken bu seferde kilo sorunu oldu hayirlisi bakalim saglikli olsunlar da hersey yoluna girer elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?