2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya çıkamadım herifi bırakıp gidemedim işte.hep bizim aptal duygusallığımız yüzünden oluyo..eltim geldiğinde hazırlanmıştım çıkacaktım gözüne soka soka eşim mahcup çıkarsam utanacak.yapamadım..kalktım kahvaltı hazırladım canavarlara.şimdi tv seyrediyolar eltim hastaneye gtti abisi evde uyuyacak eşim derste bense çocukların başında..evlilik nası bi dünyaymış ya.9 aylık evliyim annemi anlamaya başladım..senin benden de zormuş canım .bide bunlara param gitseydi hele kendi bebeğimin rızkından gitseydi kudururdum..bence bir an önce almalısın sende

Kızlar suyunuza baktırmak için özellikle erken gidin bebeğinizin hareketlerinide takip edin mutlaka

Çok sağ ol canım burdaki herkese tek tek teşekkür ederim iyi ki varsınız. Peki hiç açılma olmadan suni sancıyla çok zor mu doğum yaptı.

Ayyy benimde kontrolüm vardı bugün çatı muayenesi yapılacaktı ama eltimin canavarlarına bakıyorum diye gidwmiyorum ihmal etmemeli aslında ya çok geçmiş olsun canım ya Allah yardımcın olsun

Çok sağ ol canım burdaki herkese tek tek teşekkür ederim iyi ki varsınız. Peki hiç açılma olmadan suni sancıyla çok zor mu doğum yaptı.
arkadaşım çok minyondu canım açılması yeterli olmadı sezaryene aldılar hiç kuvoze girmedi bebiş. ama haziran annelerinde suni sancıyla çok hızlı doğuranlar da oldu. bu biraz senin vucudunla alakalı.
artık bebişlerimiz premature değil 37 yi doldurmak üzereyiz. ikinci üçüncü sezaryeni olan annelerin bebeklerini bile bilerek alıyorlar bu haftalarda. kendini hiç üzme inşallah suyu toparlar da senin de doğal sancın gelir öyle doğurursun hem bak bebeğinin kilosu da gayet güzel düşük değil. normal bebek olmuş işteee

Evet canim ozel mazemelrini kendin paketliyormussun onlar geri kalan herseyi yapiormus
Ben de ev taşıdım paketleme yapınca 400 yada 500 tl farkı vardı ama evet toparlama işinide yapıyolar.ben paketleme yaptırmadım annemler geldi.geri kalan herşeyi muhakkak sarıyolar paketliyolar.kırılma riskini sıfıra indiriyolar ki asansörlü diye zaten hızlı ve pratikler..çok memnun kalmıştık biz

Canim hic skntı yapma arkadasta ilk bebegini dogurdu sezeryanla bide 3 ay sora yeniden hamile kaldi 35nci haftada dikis yerleri gerildigi icin 35te dogurdu benegini ve suan bes aylik o bebek gayette saglikli bi skntı yasamadi seni. Haftan dahada ileri uzulme canim

Aynen yaaa

Iste bende diorum bayramdan sora gelsem ozel esyalarimi paketlesem gerisini onlar halletse nasil olur bakliyatlarini filanda ozel kutularla paketliolarmis filan

Iste bende diorum bayramdan sora gelsem ozel esyalarimi paketlesem gerisini onlar halletse nasil olur bakliyatlarini filanda ozel kutularla paketliolarmis filan
Evet kendi paketleri var ve kadın yardımcıları herşeyi tertemiz hallediyorlar..tabi bizim anlaştığımız şirket boyleydi bi araştır istersen canım

Esin mahcup olmasin diye yine kendini zora soktun .Bu kadar fedakarlik fazla bence. Hem tam o esnada ciksaydin ,cikarken de isin olduğunu soyleseydin elti kisisi utanirdi belki.
Kızlar suyunuza baktırmak için özellikle erken gidin bebeğinizin hareketlerinide takip edin mutlaka
Canim hareketleri azalmis miydi peki?
Evet canim ozel mazemelrini kendin paketliyormussun onlar geri kalan herseyi yapiormus
Guvenilir bir firma olursa hic elin degmez .Esyalarin zarar görmez .Ama cok iyisini bulmalisin .Kuzenimin bazi esyalari kaybolmustu karakolluk olmuslardi .

ilaç parasına mı burnundan soluyr olacak şey mi,siz bileek mi rahatsızlanıyorsunuz,o hiç hastalanıp ilaç kullanmıyor mu böyle şeyler için kendinizi üzmeyin, gereği neyse yapılmalı.geçmiş olsun
Sagol, onun sozunu dinlemedim kalın giyinmedim dondurma yedim şimdi onun soznu dinlemediğim için hastalandım, diye iste.

Evet güzel bi intikam şekli olacaktı..

Insallah baya takinti yaptim bu konuyu ya ilk kizim premature dogmustu be cok sikinti yasadik.... insallah bu kez normal olur derken bu seferde kilo sorunu oldu hayirlisi bakalim saglikli olsunlar da hersey yoluna girer elbet
Cnm snın ilk kızın prematüre doğdu demıssın kaç haftalık kaç kılo dogmustu acaba

Kızlar ya hafıf dısım sızlıor kac gundur agrıyıp agrımamaya karar verememıs gbı ama kndını hıssetıor kalan zaman böle gcer mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…