2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım konuyla ilgisi yok ama 9 aylık evliyim demişsin evlenir evlenmez bebiş oldu sanırım planlı mıydı peki? ben de 14 aylık evliyim ama bu bebişten önce düşük yaptım 3 aylık evliyken 2 aylık hamileydim ama nasip değilmiş bu da ikinci bebişimiz

Cnm snın ilk kızın prematüre doğdu demıssın kaç haftalık kaç kılo dogmustu acaba
33haftalik dogdu canim 2480gr dogdu.. aniden dogdugu icin ne serum yapilabildi ne ciger gelistirici igne..kilosu haftasina gore cok iyiydi ama cigerleri gelişmediği icin uzun sure küvözde kaldi emme refleksi gelismedigi icin beslenme konusunda da cok sıkıntı yasadik... anlayacagin zor zamanlardi... allah kimseye yasatmasin

Hıcbsy yokken mı dgum basladı yoksa tetıkleyen bı enfeksıon falan mı wardı

Kızlar kardeşim tayin istedi demiştim kocaeliye benim yanıma geldi hemde merkeze hiç olmaz dediğimiz bir okula. Dua edenlere de çok teşekkür ederiz:)Oğluşum şans getirdi teyzesine:)
Hastane çantası hazırlarken de ben bebek çantası olarak aldığım çantayı bebeğe kullandım yetti. Kendime de kabin boy eski bir valizim vardı onu kullandım. Ama hastanede dağıtılacak hediyelikleri ayarlamadım nasıl götüreceğimizi onu düşünememişim siz yazınca aklıma geldi şimdi.
Arabayla yolculuk yapmak zorlamayabilir belki ama çoğumuz 36 37 ye geldik nerdeyse gittiğim yerde ani birşey olursa bilmediğim bir doktora gitmek istemem ve kayınvalidelerin yanında rahat uzanamam duşa istediğim gibi giremem ne bileyim vücudumun kilo aldığı kendime alışamadığım bir dönemde tüm gelen gidenle öpüşüp bayramlaşamıcam valla. Eşim de böyle düşünüyor. Kv ler 2 saat mesafede ama ben hiiiç keyfimi bozamam eşimle evimizde keyfimize bakacağız istersek gezmeye biyerlere çıkar geliriz günübirlik. Çokta şeapmamak lazım kimseyi takmam. Eşime ddm sen arife günü git sabah bayramlaş gel annenlerle istersen kal ben gelemem ddm o da benden ayrılmak istemez zaten.

Kızlar bebek çikolatalarını ne zaman almak lazım? Bu bebeklerin ne zaman doğacağı belli olmuyor şimdiden alsakda bozulur sanki.

Bide lohusa şerbeti nasıl yapılıyor toz şeklinde falan mı yoksa malzemeleri ayrı mı satılıyor?

Gittiğmde nst baslycak doktorum geçen ay 1 ay sonra kan tahlili yapar sekere vs bakarız demişti sende yaptılar mı ne için istedi acaba gerekli mi

Benim de randevum 21 inde .Bayramdan once gitmek istiyorum .Kasilma ,agrim filan oluyor diye .Genelde aksam rahatsızlanıyorum. Gitsem de ebeler olur en fazla nst ye filan sokarlar bilemedim.
Benmkide 20 yada 21i bir gün bile beklemek istemiyorum işte. Akşamları bebek daha hareketli oluyo ilk haftalarda da yerleşme ağrıları akşamları oluyodu ben buna bağlıyorum kasılmaları akşamları bende taş gibi dolanıyorum ortada.. magnezyum kullanıyomusun dün sağlık ocağındaki doktora soyledm kan testi yapmadan veremeyiz dedi. Nst ye daha başlamadın dimi ? Ben bu gittğmde başlanacak inşallah.

AdaisyLove sagol canım amin,

almilacm onun sozunu dinlemiyip hasta olduğum için, o yapma dedi ben yapdim, cok fazla azar işitmesemde söyledi biraz.

Afilim92 sagol canım, canım zaten burnumda onun sözünü duymaya bile halim yok konuşup konuşup susucak, zaten bebeğim hala makat geliş donmezse mecbur sezeryan olucam, onun derdindeyim birine muhtac kalmak hiç isdemiyorum. İnşallah döner.

@minaaaako evet sadıce konuşucak işde surkli.

oinone27 canım onu soylermi hiç, aksıne surekli kendini üvüyor, hiç dermi cok calışıyorsun dinlenemiyorsun o yüzden diye. Hastalanmamın bile suclusu benim cok seviyorum hastalanmayı ilac içmeyi onun gözünde.

@_FenikS_ teşekur ederim, oda boyle biri işde kimseyi değiştiremem, zaten umrumda bile değil ne derse desin onemli olan sağlık, kimse isdemez hasta olmayı.

Zuzushh sağol canım, gitsin ne yaparsa yapsın, yine diyor butun günü evdesin diye işmi yapıyorsun. Ne yapsam boş.

B Berenelam63 evet canim, amin inşallah. Herkesin huyu farkli işte.

Sagolun kızlar hepiniz, bu arada acaba kızımın donme ihtimali varmi? Bide kordon dolanması bir risk taşırmı?

Son düzenleme:
lohusa şerbeti aktardan alınıyor canım sulandirilarak yapılıyor sanırım ben cikolatayi pastaneden alacağım doğuma giderken bile alınır yada eşim gider alir

Tansiyonum yukselmeye basladi canim düşüremediler maalesef aniden sezeryana aldilar oncesinde hicbiseyim yoktu 1gunde gelisti apar topar oldu
Allah kolaylık wersın gecmıs olsun bunda öle olmaz ınsallah o haftayı atlattın sanırım Rabbım bırdaha aynı zorluklarla sınamasın cnm

Allah kolaylık wersın gecmıs olsun bunda öle olmaz ınsallah o haftayı atlattın sanırım Rabbım bırdaha aynı zorluklarla sınamasın cnm
Amiiin kimseye yasatmasin rabbim.. :) atlattik şükür bu kez o haftayi zaten cok tedirgin bekledik ayni haftayi surekli tetikte ama gecti...

Bebişe hala ısım bulamadıgımız ıcın n kapı susu ayarlayabıldım n cıkolata yaptırabıldım bı kararlasamıoruz

Lojmanda bi arkadas tasidi esyalarini bilmiomus o ozelligi oldugunu adamlar valizinizi alin cikin demis gerisini biz hallederiz demis vi skntı yasamadi tasindi coktan bakalim bizimde insallah su surec skntısız gecer

Haziranın sonunda sipariş vermeyi düşünüyorum canım ben bozulmaktan ziyada erir dolaptada tutmamak gerekiyormuş çikoltaları nasıl saklıcaz bilmiyorum. Ben sipariş verceğim yerle konuşmuştum serin yerde saklayın demişlerdide bu zamanda da bütün odaşarım kaynıyor ki. Şerbetide naaıl yapılıyor tam bilmiyorum ama aktardan alıyorsun katı birşeydi sanki yanlış hayırlamıyprsam onu kaynatıyordun

Kızlar bebeğin hareketleri kasıkta hissedildiğinde makat geliş pozisyonunda mı olmuş oluyor ? Midemin o taraflarda hissettiğimde oluyor ama genelde altlarda hissediyorum ayın 1inde gittiğimde doğum pozisyonunda demişti doktor ama değişir demişti. Artk karnımın altı komple çatladı ve kırmızı kırmızı çatlakların içi dolu dolu ve kaşınıyo bazen içimde kazı çalışması var sanıyorum o derece zorlamaya başladı sanki 2 gündür adet sancısı gibi ağrı oluyor. Şuan da da var. Doktordayken bir hafta önde çıkmıştı şuan nasıl bilmiyorum. normal olanı mı yasıyorum ?

oinone27 canim lohusa serbeti malzemesi karışım halinde satiliyor .Arkadasimin annesi cok iyi anlar o isten.Ayri ayri alip kendisi yapmıştı yogun olmasını istediği tadin oranini daha fazla karistirmisti.

Evet kullaniyorum 20li haftalarda kalca ağrımdan dolayi baslamistim .Tahlil degerlerim de düşüktü. Bu da oylelikle eklendi takviyelere .Nst ye hic girmedim sanirim bundan sonrakinde gircem ben de .Aksam basliyor tum sancilar ,agrilar.Esim yokken kendimi idare edebiliyorum .Yemek vs hallediyorum .Esim geliyor yemekten sonra başlıyor benim agrilar ,kivranmalar .Wcye bile yürüyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…