- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.441
Allah akil fikir versin islah etsin ne diyeyim...Sagol canım.
Elbetde, ama yinede söyleniyor sürekli işde,
canım konuyla ilgisi yok ama 9 aylık evliyim demişsin evlenir evlenmez bebiş oldu sanırımYa çıkamadım herifi bırakıp gidemedim işte.hep bizim aptal duygusallığımız yüzünden oluyo..eltim geldiğinde hazırlanmıştım çıkacaktım gözüne soka soka eşim mahcup çıkarsam utanacak.yapamadım..kalktım kahvaltı hazırladım canavarlara.şimdi tv seyrediyolar eltim hastaneye gtti abisi evde uyuyacak eşim derste bense çocukların başında..evlilik nası bi dünyaymış ya.9 aylık evliyim annemi anlamaya başladım..senin benden de zormuş canım .bide bunlara param gitseydi hele kendi bebeğimin rızkından gitseydi kudururdum..bence bir an önce almalısın sende
33haftalik dogdu canim 2480gr dogdu.. aniden dogdugu icin ne serum yapilabildi ne ciger gelistirici igne..kilosu haftasina gore cok iyiydi ama cigerleri gelişmediği icin uzun sure küvözde kaldiCnm snın ilk kızın prematüre doğdu demıssın kaç haftalık kaç kılo dogmustu acaba
kabul ettikçe gerçekten başına çıkarlar keşke ağrım var yorgunum falan deseydinBide ben anlasam..annem kızdı bana zaten niye kabul ediyorum edersem başına çıkarlar diye
Hıcbsy yokken mı dgum basladı yoksa tetıkleyen bı enfeksıon falan mı wardı33haftalik dogdu canim 2480gr dogdu.. aniden dogdugu icin ne serum yapilabildi ne ciger gelistirici igne..kilosu haftasina gore cok iyiydi ama cigerleri gelişmediği icin uzun sure küvözde kaldiemme refleksi gelismedigi icin beslenme konusunda da cok sıkıntı yasadik... anlayacagin zor zamanlardi... allah kimseye yasatmasin
Tansiyonum yukselmeye basladi canim düşüremediler maalesef aniden sezeryana aldilarHıcbsy yokken mı dgum basladı yoksa tetıkleyen bı enfeksıon falan mı wardı
Gittiğmde nst baslycak doktorum geçen ay 1 ay sonra kan tahlili yapar sekere vs bakarız demişti sende yaptılar mı ne için istedi acaba gerekli miCanim hiç korkma artık normal bu haftalarda olması doğum zaten 37. 40 arasında olur
Ama 35.haftadan sonra da bir sorun teşkil etmez o haftalarda doğan bebekler prematüre sayılmıyor bile artık..
40.haftayi doldurmak da zor cnm beklemek yorucu
Az kalmış 20 sine canım kendini kötü hissediyorsan erken git ne olacak ki bişey demez doktor
Ben de o tarihlerde gidecem bakalım benim de son haftalar diye daha sık çağırmayın bekledim ama 10 gün sonraya attı bana da çok geliyor eşime de çok normal..
Benmkide 20 yada 21i bir gün bile beklemek istemiyorum işte. Akşamları bebek daha hareketli oluyo ilk haftalarda da yerleşme ağrıları akşamları oluyodu ben buna bağlıyorum kasılmaları akşamları bende taş gibi dolanıyorum ortada.. magnezyum kullanıyomusun dün sağlık ocağındaki doktora soyledm kan testi yapmadan veremeyiz dedi. Nst ye daha başlamadın dimi ? Ben bu gittğmde başlanacak inşallah.Benim de randevum 21 inde .Bayramdan once gitmek istiyorum .Kasilma ,agrim filan oluyor diye .Genelde aksam rahatsızlanıyorum. Gitsem de ebeler olur en fazla nst ye filan sokarlar bilemedim.
lohusa şerbeti aktardan alınıyor canım sulandirilarak yapılıyor sanırım ben cikolatayi pastaneden alacağım doğuma giderken bile alınır yada eşim gider alirKızlar bebek çikolatalarını ne zaman almak lazım? Bu bebeklerin ne zaman doğacağı belli olmuyor şimdiden alsakda bozulur sanki.
Bide lohusa şerbeti nasıl yapılıyor toz şeklinde falan mı yoksa malzemeleri ayrı mı satılıyor?
Allah kolaylık wersın gecmıs olsun bunda öle olmaz ınsallah o haftayı atlattın sanırım Rabbım bırdaha aynı zorluklarla sınamasın cnmTansiyonum yukselmeye basladi canim düşüremediler maalesef aniden sezeryana aldilaroncesinde hicbiseyim yoktu 1gunde gelisti apar topar oldu
Amiiin kimseye yasatmasin rabbim.. :) atlattik şükür bu kez o haftayi zaten cok tedirgin bekledik ayni haftayi surekli tetikte ama gecti...Allah kolaylık wersın gecmıs olsun bunda öle olmaz ınsallah o haftayı atlattın sanırım Rabbım bırdaha aynı zorluklarla sınamasın cnm
Rabbim beterınden korusun suan ii ama dimi gelişimiAmiiin kimseye yasatmasin rabbim.. :) atlattik şükür bu kez o haftayi zaten cok tedirgin bekledik ayni haftayi surekli tetikte ama gecti...
Lojmanda bi arkadas tasidi esyalarini bilmiomus o ozelligi oldugunu adamlar valizinizi alin cikin demis gerisini biz hallederiz demis vi skntı yasamadi tasindi coktan bakalim bizimde insallah su surec skntısız gecerEsin mahcup olmasin diye yine kendini zora soktun .Bu kadar fedakarlik fazla bence. Hem tam o esnada ciksaydin ,cikarken de isin olduğunu soyleseydin elti kisisi utanirdi belki.
Canim hareketleri azalmis miydi peki?
Guvenilir bir firma olursa hic elin degmez .Esyalarin zarar görmez .Ama cok iyisini bulmalisin .Kuzenimin bazi esyalari kaybolmustu karakolluk olmuslardi .
Haziranın sonunda sipariş vermeyi düşünüyorum canım ben bozulmaktan ziyada erir dolaptada tutmamak gerekiyormuş çikoltaları nasıl saklıcaz bilmiyorum. Ben sipariş verceğim yerle konuşmuştum serin yerde saklayın demişlerdide bu zamanda da bütün odaşarım kaynıyor ki. Şerbetide naaıl yapılıyor tam bilmiyorum ama aktardan alıyorsun katı birşeydi sanki yanlış hayırlamıyprsam onu kaynatıyordunKızlar bebek çikolatalarını ne zaman almak lazım? Bu bebeklerin ne zaman doğacağı belli olmuyor şimdiden alsakda bozulur sanki.
Bide lohusa şerbeti nasıl yapılıyor toz şeklinde falan mı yoksa malzemeleri ayrı mı satılıyor?
Benmkide 20 yada 21i bir gün bile beklemek istemiyorum işte. Akşamları bebek daha hareketli oluyo ilk haftalarda da yerleşme ağrıları akşamları oluyodu ben buna bağlıyorum kasılmaları akşamları bende taş gibi dolanıyorum ortada.. magnezyum kullanıyomusun dün sağlık ocağındaki doktora soyledm kan testi yapmadan veremeyiz dedi. Nst ye daha başlamadın dimi ? Ben bu gittğmde başlanacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?