2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Lojmanda bi arkadas tasidi esyalarini bilmiomus o ozelligi oldugunu adamlar valizinizi alin cikin demis gerisini biz hallederiz demis vi skntı yasamadi tasindi coktan bakalim bizimde insallah su surec skntısız gecer
Insallah canim .Ama imkaniniz varsa esin filan baslarinda bulunsun .Ben arkami donup gidemem yapim geregi .

Benimki dönmüştü en son su an bas gelis karnimin alt kisimlarinda elleri var aksam uzun bir sure dokundum esimle.Ayaklari yukarda daha sert hareketleri .Bir de benimki dönünce anlayabiliyorum.

sanırım 36 haftaya kadar dönebiliyor inşallah döner canım. bi de ilk doğumun normalmiş bu da normal olursa ilkine göre daha kolay olur sanırım.

Ağrılar ne zaman basladı sende bi kaç gündür ağrılar var ama yeni mi ? İnşallah artmaz ağrılar kasıkta mı oluyor adet sancısı gibi mi ? Yürünmüyor ya dün alışverişe çıktık eşimle. Mağazada bulduğum tabureye oturdum. Okadar yorucu ki yürümek. Epeydir çıkmıyodum demekki vakit geçtikçe daha da zor olacak.

Benimki dönmüştü en son su an bas gelis karnimin alt kisimlarinda elleri var aksam uzun bir sure dokundum esimle.Ayaklari yukarda daha sert hareketleri .Bir de benimki dönünce anlayabiliyorum.
Akşam bikini bölgemin o taraflara elimi koydum minik bişey kayıyodu elimin altında. Eli olabilir mi dediğin gibi ?

kızlar bugün sabahtan beri adet sancısı gibi ağrım var ve akıntım biraz çoğaldı. daha önce hiç böyle olmamıştı bi sorun var mıdır acaba? bu arada kasılma falan yok.

Son bir haftadir agrilarim artti .Bir gece adet sancisi gibi oldu. Dun belimden karnima dogru simsek cakmasi gibi saniyelik cok siddetli batma oldu. Kasılmalara alistim .Suresini filan takip ediyorum .Tedirgin olursam doktora yaziyorum hemen.
Akşam bikini bölgemin o taraflara elimi koydum minik bişey kayıyodu elimin altında. Eli olabilir mi dediğin gibi ?
Olabilir .Ben elini cok rahat fark edebiliyorum hep ayni bolgede geziniyor ve sadece sag tarafimda oluyor .Napiyorsa artik

sanırım 36 haftaya kadar dönebiliyor inşallah döner canım. bi de ilk doğumun normalmiş bu da normal olursa ilkine göre daha kolay olur sanırım.
İnşallah canım cok umutluydum bu sefer kesin dondu dedim kendi kendime, ilkim normal diye normal isdiyorum, ilk doğumum cok kolaydı bu 2 ci daha kolay olucakdi diye düşündüm hep.

İçten dışarıya sevviyodur seni :) bakalım benim son aklıma bağlı pazarteside gidebilirim eşim izin alırsa inşallah♡

Olur mu ya sarilik olur Allah korusun .Emzirme mahrem bir olay saygı duymalari gerekiyor.
çok şükür bugün ikinci sarılık muayenemiz vardı, atlatmışız artık ama sütüm yetmiyor bebekler küçük doğduğu için emerken yoruluyorlar, mecburen sağıp biberonla veriyorum arada da emziriyorum.

Suan hiçbirşeyi yok şükür cok saglikli bir cocuk sadece ilk yılımiz zor gecmisti canim insallah bu bebiste sorun yasamayiz korkularım var işin asli
Ilk böle bı tecrube yasadıgın ıcın korkularının olması gayt normal ama Allahın ıznıyle emınım bunda böle bı durum söz konusu olmıycaktır kotu dusunme ii dusun ii olsun hem yasadın cektın ama Allah bagıslamıs bterın beterı war bn ii hissediorum snın ıcın bu mınık zamanında gelck inşallah

Ben kendi kıyafetlerimi kabin boy çantaya koydum bebeklerin hastane çıkışı setlerinide ayrı ayrı hurca koyup bir el çantasına koymuştum.

@crescent01 canım iki arkadasımda 37.haftasında doğum yaptı biri planlı sezaryen diğeri açılması olmuş doğum başlamış sezaryenle doğuran arkadas 2800 gramla yaptı doğumu. Çok şükür turp gibiler. Anne baba minyondu zaten.

Normal yapanda o civardaydı ama doğum sonrası 3buçuğa yakın çıkmış.hiç belli olmaz ki bu. Sen niye kendini korkutup üzüyorsun? maşallah bence gayet iyisiniz . Sabret haftaya doğum yapsan bile çok erken değil 38.hafta yani :) lütfen rahat ol dua et bizlerde ediyoruz sağ salim sıkıntısız kavuşursun yavruna inşallah♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…