- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.481
Canım k.v. yanımda ama bizimkilerin ritüelleri vardır böyle gelinlerinin her halükarda hizmette olduğunu göstermek isterler. K.v. çok iyi bir insan ama onu kanıtlamak için doğumdan sonra 4. günde misafir kabul etti, zaten zorlu bir doğum geçirdim ama hiç yatmadım inan kanama yüzünden depend yetişmiyordu ne giyeceğimi şaşırmıştım, görümcem gidip lcw den bana bir pantalon uydurduda insan içine çıktım. Şimdi gece benimle uykusuz kaldı diye onu uyutuyorum ben nöbetteyim. Allah'ın sevgili kuluymuşum bunca yorgunluğa iyi sütüm geldi diyorum. Annemde yanımda değil, bayramda bile gelmeyebilirmiş. Eşim çok yardımcı Allahtan her işi bölüşüyor benimle.ilkgunler bebekler acikinca aglamiyorki belli bir rutinde emzirmek lazım yoksa sarılık olurlar annen falan yanindaysa onlar ilgilensin misafirle
2 tane bebek bakıyorsun tek bebek olunca bile bebek uyuyunca dinlenmek uyumak istiyor insan kv dende başka zaman göstersin gelininin hizmetini Allah kolaylik versin canım sütun bebeklerin için şifa herseyi takmamaya çalış böyle zamanlarda zor oluyor ama sakın stres yapma sütun yetsin bebislerineCanım k.v. yanımda ama bizimkilerin ritüelleri vardır böyle gelinlerinin her halükarda hizmette olduğunu göstermek isterler. K.v. çok iyi bir insan ama onu kanıtlamak için doğumdan sonra 4. günde misafir kabul etti, zaten zorlu bir doğum geçirdim ama hiç yatmadım inan kanama yüzünden depend yetişmiyordu ne giyeceğimi şaşırmıştım, görümcem gidip lcw den bana bir pantalon uydurduda insan içine çıktım. Şimdi gece benimle uykusuz kaldı diye onu uyutuyorum ben nöbetteyim. Allah'ın sevgili kuluymuşum bunca yorgunluğa iyi sütüm geldi diyorum. Annemde yanımda değil, bayramda bile gelmeyebilirmiş. Eşim çok yardımcı Allahtan her işi bölüşüyor benimle.
Aynen :/Bebişe hala ısım bulamadıgımız ıcın n kapı susu ayarlayabıldım n cıkolata yaptırabıldım bı kararlasamıoruz
Az zaman kaldı belırsızlık n kotu yaAynen :/
Canim ikiz olunca zor evet ama biberon verirsen zamanla senin memeni reddederler .Kasikla ,enjektörle beslemeyi denedin mi ?çok şükür bugün ikinci sarılık muayenemiz vardı, atlatmışız artık ama sütüm yetmiyor bebekler küçük doğduğu için emerken yoruluyorlar, mecburen sağıp biberonla veriyorum arada da emziriyorum.
ben herhafta gidiyorum suyuma ozellikle bakıyorKızlar suyunuza baktırmak için özellikle erken gidin bebeğinizin hareketlerinide takip edin mutlaka
Kaç hafta + doğmuşlardı canımçok şükür bugün ikinci sarılık muayenemiz vardı, atlatmışız artık ama sütüm yetmiyor bebekler küçük doğduğu için emerken yoruluyorlar, mecburen sağıp biberonla veriyorum arada da emziriyorum.
Ben şu isimli çikolatalardan yaptırmak istiyorum canım başka bişey ikram etmiycem hastanede sadece çikolata olunca özel olsun istedim ama ne zaman almalıyım bilemedim. Temmuza kadar dayanırsam temmuzun başında alayım en iyisi 10 günde bişey olmaz :)lohusa şerbeti aktardan alınıyor canım sulandirilarak yapılıyor sanırım ben cikolatayi pastaneden alacağım doğuma giderken bile alınır yada eşim gider alir
Bende temmuz başında alayım o zaman canım ikisinide bebek durursa o zamana kadar :)Haziranın sonunda sipariş vermeyi düşünüyorum canım ben bozulmaktan ziyada erir dolaptada tutmamak gerekiyormuş çikoltaları nasıl saklıcaz bilmiyorum. Ben sipariş verceğim yerle konuşmuştum serin yerde saklayın demişlerdide bu zamanda da bütün odaşarım kaynıyor ki. Şerbetide naaıl yapılıyor tam bilmiyorum ama aktardan alıyorsun katı birşeydi sanki yanlış hayırlamıyprsam onu kaynatıyordun
Bende şerbetin tadını pek sevmem aslında, adet diye yapıcam biraz mecburenoinone27 canim lohusa serbeti malzemesi karışım halinde satiliyor .Arkadasimin annesi cok iyi anlar o isten.Ayri ayri alip kendisi yapmıştı yogun olmasını istediği tadin oranini daha fazla karistirmisti.
Evet kullaniyorum 20li haftalarda kalca ağrımdan dolayi baslamistim .Tahlil degerlerim de düşüktü. Bu da oylelikle eklendi takviyelere .Nst ye hic girmedim sanirim bundan sonrakinde gircem ben de .Aksam basliyor tum sancilar ,agrilar.Esim yokken kendimi idare edebiliyorum .Yemek vs hallediyorum .Esim geliyor yemekten sonra başlıyor benim agrilar ,kivranmalar .Wcye bile yürüyemiyorum.
Allah kolaylık versin canim, biz tek bebeği düşünüyoruz sende iki tane zor tabi, sütünde zamanla artar stres yapma emdikce çeneleri kuvvetlendikce süt fazla fazla gelirCanım k.v. yanımda ama bizimkilerin ritüelleri vardır böyle gelinlerinin her halükarda hizmette olduğunu göstermek isterler. K.v. çok iyi bir insan ama onu kanıtlamak için doğumdan sonra 4. günde misafir kabul etti, zaten zorlu bir doğum geçirdim ama hiç yatmadım inan kanama yüzünden depend yetişmiyordu ne giyeceğimi şaşırmıştım, görümcem gidip lcw den bana bir pantalon uydurduda insan içine çıktım. Şimdi gece benimle uykusuz kaldı diye onu uyutuyorum ben nöbetteyim. Allah'ın sevgili kuluymuşum bunca yorgunluğa iyi sütüm geldi diyorum. Annemde yanımda değil, bayramda bile gelmeyebilirmiş. Eşim çok yardımcı Allahtan her işi bölüşüyor benimle.
Yok canım denemedim zaten o dediğin şey yaşanılanların yanında çok ütopik kalıyor, ben önden emziriyorum çekemedikleri için 15 dakikada doymuyorlar sonra sağdığım sütten biberonla eşim yada k.v. veriyor o arada ben diğerini emziriyorum, sonrada altlarını değiştirip onları uyutuyorum bu süreç 2 saatte bir bir saatimi alıyor ve dolayısıyla uyuyamıyorum. Ben uykusuzluğa dayanıklıyımdır ama bu kadarını ben bile tahmin edemezdim.Canim ikiz olunca zor evet ama biberon verirsen zamanla senin memeni reddederler .Kasikla ,enjektörle beslemeyi denedin mi ?
Tam 36 da doğdular.Kaç hafta + doğmuşlardı canım
temmuzun başında yaptır canım onlar zaten ertesi gün yolluyorlarBen şu isimli çikolatalardan yaptırmak istiyorum canım başka bişey ikram etmiycem hastanede sadece çikolata olunca özel olsun istedim ama ne zaman almalıyım bilemedim. Temmuza kadar dayanırsam temmuzun başında alayım en iyisi 10 günde bişey olmaz :)
Bende temmuz başında alayım o zaman canım ikisinide bebek durursa o zamana kadar :)
Bende şerbetin tadını pek sevmem aslında, adet diye yapıcam biraz mecburen
Allah kolaylık versin canim, biz tek bebeği düşünüyoruz sende iki tane zor tabi, sütünde zamanla artar stres yapma emdikce çeneleri kuvvetlendikce süt fazla fazla gelir
Bız tasınırken evden eve taşımacılıkla anlasmıstık ben sadece kendı camasırlarımızı topladım baska hıcbırsey yapmadım onlar herseyımtopladı. Yaşnız yerlestırmeyı kendımız yaptık . Kolılerın uzerıne hangı odadan aldıklarını yazdılar ve o odalara bıraktılar cok rahattıEvet canim ozel mazemelrini kendin paketliyormussun onlar geri kalan herseyi yapiormus
Firsat buldukca uyumak lazim ama 2 saat hemen dolar .KV ne zamana kadar destek olacak ? O gidene kadar bir duzen oturtursun insallah uyumana da zaman kalir .Yok canım denemedim zaten o dediğin şey yaşanılanların yanında çok ütopik kalıyor, ben önden emziriyorum çekemedikleri için 15 dakikada doymuyorlar sonra sağdığım sütten biberonla eşim yada k.v. veriyor o arada ben diğerini emziriyorum, sonrada altlarını değiştirip onları uyutuyorum bu süreç 2 saatte bir bir saatimi alıyor ve dolayısıyla uyuyamıyorum. Ben uykusuzluğa dayanıklıyımdır ama bu kadarını ben bile tahmin edemezdim.
Ne kadar tuttu canimBız tasınırken evden eve taşımacılıkla anlasmıstık ben sadece kendı camasırlarımızı topladım baska hıcbırsey yapmadım onlar herseyımtopladı. Yaşnız yerlestırmeyı kendımız yaptık . Kolılerın uzerıne hangı odadan aldıklarını yazdılar ve o odalara bıraktılar cok rahattı
Selam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Benim doğum iznim bitene kadar yanımda olacak yani belki kışa kadar ama henüz doğum narkozundan beri hiç uyuma fırsatım olmadı maalesef, hep duyduğum lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum, çünkü ara ara yorgunluk çok zorluyor. Lohusayı yalnız bırakmayın derler ya hep onun sebebini tarif edemesemde anladım sanırım. İşe devam etmeme yakın bir yardımcı alacağım. O zaman belki biraz daha düzelir bu durum.Firsat buldukca uyumak lazim ama 2 saat hemen dolar .KV ne zamana kadar destek olacak ? O gidene kadar bir duzen oturtursun insallah uyumana da zaman kalir .
Şerbet kolay canım hemen aktardan alınır kaynatılırda çikolata benide düşündürüyor en kötü ihtimal dolaba koycam artık napalım benim 40. Haftam 23 temmuzda o zamana kadar beklerse yandım :)Ben şu isimli çikolatalardan yaptırmak istiyorum canım başka bişey ikram etmiycem hastanede sadece çikolata olunca özel olsun istedim ama ne zaman almalıyım bilemedim. Temmuza kadar dayanırsam temmuzun başında alayım en iyisi 10 günde bişey olmaz :)
Bende temmuz başında alayım o zaman canım ikisinide bebek durursa o zamana kadar :)
Bende şerbetin tadını pek sevmem aslında, adet diye yapıcam biraz mecburen
Allah kolaylık versin canim, biz tek bebeği düşünüyoruz sende iki tane zor tabi, sütünde zamanla artar stres yapma emdikce çeneleri kuvvetlendikce süt fazla fazla gelir
Pozitif düşün canim .Bebislerin yanında. Ve dünyaya uyum sağladıkları zaman sen de toparlanmis olacaksin .40 gun cok degisik duygular icine giriyor insan .Ablamdan biliyorum bir ağlıyor bir gülüyor insan .Hem kv uzun kalacakmış. Mutfağa temizliğe hic girisme kendine zaman ayir ,tadını cikar .Kirklari ciksin gezmeye baslarsiniz .Bu da iyi gelir .Benim doğum iznim bitene kadar yanımda olacak yani belki kışa kadar ama henüz doğum narkozundan beri hiç uyuma fırsatım olmadı maalesef, hep duyduğum lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum, çünkü ara ara yorgunluk çok zorluyor. Lohusayı yalnız bırakmayın derler ya hep onun sebebini tarif edemesemde anladım sanırım. İşe devam etmeme yakın bir yardımcı alacağım. O zaman belki biraz daha düzelir bu durum.
orta boy valize koydum ikimizinkinide tam yetti canımKızlar bebeğinizin kıyafetini nasıl bi bavula koydunuz? Ben şimdi bavul almayı düşünüyorum sürgülü gold rengi ama ebat olarak orta boy alsam büyük mü olur? Siz neye koydunuz hastaneye götürceklerinizi, ebatları şuan canlandıramıyorum gözümde
geçmiş olsun canım sağ salim doğurursun inşallah kilosu da iyiymiş meraklanma bişey olmaz Allahın izniyleSelam kızlar bugün sabah hastaneye kontrole geldim ilk defa yalnız geldim çıkıştada annemi havaalanından alırım diyordum neyse muayeneye girdim haftaya tekrar bekleriz herşey normal demelerini beklerken suyun çok azalmış yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum dedi bir anda doktor başladım ağlamaya neyse doktor yanında çalışan arkadaşım sakinleştirdi eşimi aradım ağlayarak işteydi apar topar geldi derken nst bağlandım açılma hiç yok sancı yok başka bir doktor kontrol etti bebek gününden küçük ultrasona göre açılmanda yok oruç mu tuttun suyun mu geldi diye sordu oruç tutmadım ama su ve sıvı çok tüketmedim siz yüklenin kızlar suya. Şimdi gözetim altındayım bebeği rahatlatacak serum takıldı saat 4 te başka bir dr daha bakacak haftaya doğuma almak için uzatmaya çalışalım serumla bebek büyüsün biraz daha dedi kilosu 2850gr şu an. Ne olur dua edin bebeğime inşallah bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım.
Allahım bağışlasın canım benim şu an ki korkum normal doğum için verilecek suni sancı bebek daha göğüs altımda hiç açılmam yok ne bekliyor beni hiç bilmiyorum Allahım hayırlısını versin inşallahKuzum çok geçmiş olsun, ama sen kendini strese sokma sakın. Kilosu çok düşük değilki. Benim alt komşumun iki oğlu var, biri 900 gr civarı doğdu, biri de 1500 e yakın. Şimdi görsen delikanlı oldular maaşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?