2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ilkgunler bebekler acikinca aglamiyorki belli bir rutinde emzirmek lazım yoksa sarılık olurlar annen falan yanindaysa onlar ilgilensin misafirle
Canım k.v. yanımda ama bizimkilerin ritüelleri vardır böyle gelinlerinin her halükarda hizmette olduğunu göstermek isterler. K.v. çok iyi bir insan ama onu kanıtlamak için doğumdan sonra 4. günde misafir kabul etti, zaten zorlu bir doğum geçirdim ama hiç yatmadım inan kanama yüzünden depend yetişmiyordu ne giyeceğimi şaşırmıştım, görümcem gidip lcw den bana bir pantalon uydurduda insan içine çıktım. Şimdi gece benimle uykusuz kaldı diye onu uyutuyorum ben nöbetteyim. Allah'ın sevgili kuluymuşum bunca yorgunluğa iyi sütüm geldi diyorum. Annemde yanımda değil, bayramda bile gelmeyebilirmiş. Eşim çok yardımcı Allahtan her işi bölüşüyor benimle.

2 tane bebek bakıyorsun tek bebek olunca bile bebek uyuyunca dinlenmek uyumak istiyor insan kv dende başka zaman göstersin gelininin hizmetini Allah kolaylik versin canım sütun bebeklerin için şifa herseyi takmamaya çalış böyle zamanlarda zor oluyor ama sakın stres yapma sütun yetsin bebislerine

Canim ikiz olunca zor evet ama biberon verirsen zamanla senin memeni reddederler .Kasikla ,enjektörle beslemeyi denedin mi ?

lohusa şerbeti aktardan alınıyor canım sulandirilarak yapılıyor sanırım ben cikolatayi pastaneden alacağım doğuma giderken bile alınır yada eşim gider alir
Ben şu isimli çikolatalardan yaptırmak istiyorum canım başka bişey ikram etmiycem hastanede sadece çikolata olunca özel olsun istedim ama ne zaman almalıyım bilemedim. Temmuza kadar dayanırsam temmuzun başında alayım en iyisi 10 günde bişey olmaz :)
Bende temmuz başında alayım o zaman canım ikisinide bebek durursa o zamana kadar :)
Bende şerbetin tadını pek sevmem aslında, adet diye yapıcam biraz mecburen
Allah kolaylık versin canim, biz tek bebeği düşünüyoruz sende iki tane zor tabi, sütünde zamanla artar stres yapma emdikce çeneleri kuvvetlendikce süt fazla fazla gelir

Canim ikiz olunca zor evet ama biberon verirsen zamanla senin memeni reddederler .Kasikla ,enjektörle beslemeyi denedin mi ?
Yok canım denemedim zaten o dediğin şey yaşanılanların yanında çok ütopik kalıyor, ben önden emziriyorum çekemedikleri için 15 dakikada doymuyorlar sonra sağdığım sütten biberonla eşim yada k.v. veriyor o arada ben diğerini emziriyorum, sonrada altlarını değiştirip onları uyutuyorum bu süreç 2 saatte bir bir saatimi alıyor ve dolayısıyla uyuyamıyorum. Ben uykusuzluğa dayanıklıyımdır ama bu kadarını ben bile tahmin edemezdim.

temmuzun başında yaptır canım onlar zaten ertesi gün yolluyorlar

Evet canim ozel mazemelrini kendin paketliyormussun onlar geri kalan herseyi yapiormus
Bız tasınırken evden eve taşımacılıkla anlasmıstık ben sadece kendı camasırlarımızı topladım baska hıcbırsey yapmadım onlar herseyımtopladı. Yaşnız yerlestırmeyı kendımız yaptık . Kolılerın uzerıne hangı odadan aldıklarını yazdılar ve o odalara bıraktılar cok rahattı

Firsat buldukca uyumak lazim ama 2 saat hemen dolar .KV ne zamana kadar destek olacak ? O gidene kadar bir duzen oturtursun insallah uyumana da zaman kalir .

Ne kadar tuttu canim

Kuzum çok geçmiş olsun, ama sen kendini strese sokma sakın. Kilosu çok düşük değilki. Benim alt komşumun iki oğlu var, biri 900 gr civarı doğdu, biri de 1500 e yakın. Şimdi görsen delikanlı oldular maaşallah.

Firsat buldukca uyumak lazim ama 2 saat hemen dolar .KV ne zamana kadar destek olacak ? O gidene kadar bir duzen oturtursun insallah uyumana da zaman kalir .
Benim doğum iznim bitene kadar yanımda olacak yani belki kışa kadar ama henüz doğum narkozundan beri hiç uyuma fırsatım olmadı maalesef, hep duyduğum lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum, çünkü ara ara yorgunluk çok zorluyor. Lohusayı yalnız bırakmayın derler ya hep onun sebebini tarif edemesemde anladım sanırım. İşe devam etmeme yakın bir yardımcı alacağım. O zaman belki biraz daha düzelir bu durum.

Şerbet kolay canım hemen aktardan alınır kaynatılırda çikolata benide düşündürüyor en kötü ihtimal dolaba koycam artık napalım benim 40. Haftam 23 temmuzda o zamana kadar beklerse yandım :)

Pozitif düşün canim .Bebislerin yanında. Ve dünyaya uyum sağladıkları zaman sen de toparlanmis olacaksin .40 gun cok degisik duygular icine giriyor insan .Ablamdan biliyorum bir ağlıyor bir gülüyor insan .Hem kv uzun kalacakmış. Mutfağa temizliğe hic girisme kendine zaman ayir ,tadını cikar .Kirklari ciksin gezmeye baslarsiniz .Bu da iyi gelir .

orta boy valize koydum ikimizinkinide tam yetti canım

geçmiş olsun canım sağ salim doğurursun inşallah kilosu da iyiymiş meraklanma bişey olmaz Allahın izniyle

Allahım bağışlasın canım benim şu an ki korkum normal doğum için verilecek suni sancı bebek daha göğüs altımda hiç açılmam yok ne bekliyor beni hiç bilmiyorum Allahım hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…