2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim arkadaşımın da suyu azalmisti .Son haftadaydi aslinda.Kontrol icin gitti geri çıkmadı .Suni sanci verdiler .Mesai bitmeye yakin1 2 cm acıklik varmis .Ebeler doktora demis ki hocam sen bekleme bu bebek bugun gelmez .2 saat sonra birden hizli açılma olmus .Ve dr hastaneden ayrilmadan dogumhaneye almislar.Belli olmaz bir anda hizli ilerleyebilir süreç. Inmezse sezeryan derlerse de korkma bebisin sağlıkla doğsun da oyle ya da boyle fark etmez.Dua oku bol bol ben sana bir ayet yazcam doğumu kolaylastirmak icin .

@crescent01
ثُمَّ السَّبِيلَ يَسَّرَهُ ﴿٢٠﴾
Summes sebîle yesserahu.
Abese Suresi 20.Ayet okuyabildiğin kadar oku.Esine annene de okut canim

Kızlar şimdi kontrolden geliyrm yazmştm hatırlarsanz nst için gittiğim doktor bebeğin boynuna kordon dolanmş demişti. Kendi doktrum il dışında olduğu için muayene olamadm ama msj attm sorun olmaz demişti. Bugün yine nst için gittim gitmşken muayene oldum kordon duruyormuş bu saatten sonra açılmaz ama korkma şimdilk sıkıntı yok dedi.. Allaha emanetiz artık yapcak bişey yok.. buarada bebeğim bir haftada hiç kilo almamış geçen hafta 2480 di bu hafta 2500 dedi çok şaşırdım. Aslında yememe dikkat edyrm dedim onun senin yemenle alakası yok bebeğin yapısyla alakalı dedi doktor.. biraz moralim bozuldu açıkcası ama Rabbim sağlıkla kavuştrsnda kilo alır elbet

Canım farkli hastaneyse cihaz farki olabilir.Takilma cok kotu degil kilosu .Sen bebeğinin hareketlerini kontrol et .Icine suphe duserse tekrar gidersin doktora .Yaramaz cikti seninki.

Canım evlendikten 14 gün sonra yumurtlama dönemimdi ve bebek için yıllarca beklemeye gerek görmedik ikimizde onların daha büyümesi var dedikhem hamile kalabiliyomuyum merak etmiştim hani oluyo mu diye.iyi yakalamışsınsenin anlayacağın evlendiğimden beri hamileyim

kilosu neden düşük karın çevresi mi geride çıktı? benimki de 36+0 da 2450 dedi ama asıl sorun karın çevresinin iki buçuk hafta geride olması. kafası bir hafta büyük karın küçük. sana öyle bişey dedi mi

ilk denemede de olmuş maşallah fazla beklemedik şanslıyız sanırım allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

Canım farkli hastaneyse cihaz farki olabilir.Takilma cok kotu degil kilosu .Sen bebeğinin hareketlerini kontrol et .Icine suphe duserse tekrar gidersin doktora .Yaramaz cikti seninki.
Yok bu ölçümler nst için gittiğim hastneye ait aynı doktrun ölçümleri yani hayırlısı bakalım evet şimdiden yaramazlıklara başladı uğraştrcam sizi diyor anlaşılan

Canım geçen hafta gittiğimde daha detaylı bakmştı herşey haftasyla uyumlu demişti. Bugün daha yüzeysel baktı geçen hafta kilosuna ne demiştk dedi 2400 dedim bu hafta 2500 olmuş dedi nasıl yani sadece 100 gr mı almış dedm. Ölçümlerle alakalı hiç bişey demedi yani eve gelince baktm ki geçen hafta 2480 miş. Bu durumda 20 gr almış koskoca hafta.. açıkcası sonradan çokta takmadm kendi doktrum hep haftasyla uyumlu diyordu ona güvenyrm.. sende canını sıkma az kilolu olsalarda doğunca alırlar elbet

Bena bugun 2365 gram dedi, ama +- 200 gram ola bilir dedi.

Hiç açılma olmazsa suni sancı vermezler zaten, suyun gelirsede sezeryana alır .

Insallah canim mesajin o kadar iyi geldiki anlatamam hepimizin bebisleri zamaninda ve saglikli bir sekilde gelir insallah... ne emekler ne sikintilar cekiyoruz hicbirimizin emegi bosa cikmasin insallah

Gecmis olsun cok ama uzulme cnm stress yapma herseyde bir hayir vardir artik yavas yavas sonlardayiz,ayni sey bizim basimizada gelebilir saglicakla kavusman dilegiyle hayirli haberlerle don ins...

@crescent01 cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun sıkıntısız sorunsuz atlatırsınız bu süreci

D dehaaa canım bugün mü doktora gitcektin sen?
Gittimm canmm kafası doģum pozisyonunda duruo göbüşmüş demekki o bugun tam 35+5dik bebis 49 cm olmus 2773 gr. Ilk kez nst yede girdim artk haftada bir gitcekmism ama haftaya persembe gidicem calisamaz raporuda alicagm icin:)

Gittimm canmm kafası doģum pozisyonunda duruo göbüşmüş demekki o bugun tam 35+5dik bebis 49 cm olmus 2773 gr. Ilk kez nst yede girdim artk haftada bir gitcekmism ama haftaya persembe gidicem calisamaz raporuda alicagm icin:)
maşallah kuzuya canım...
bende Allah nasip ederse yarın son kez işyerine gelicem...
pzt de gidip çalışamaz raporumu alıcam çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…