- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.521
1.5 yıl oldu bız tasınalı 800 tl vermıstık canım ama cok memnun kaldık hıcbır esysmıza bırsey olmadı 2 bardagım bıle kırılmadıNe kadar tuttu canim
çok şükür bugün ikinci sarılık muayenemiz vardı, atlatmışız artık ama sütüm yetmiyor bebekler küçük doğduğu için emerken yoruluyorlar, mecburen sağıp biberonla veriyorum arada da emziriyorum.
Ben doğumdan önce 2 ünite kan aldım. 8.2ydi anca 9.5 a yükseltebildiler. Ameliyatta da çok kan kaybetmişim sonrasındada 1 ünite kan aldım ama iyiyim şimdi sadece kendime gelmem biraz sürdü.Oyyy cok sevindim canimmm valla cimcimelerine kavustun bizim yerimizede kokla meleklerini...
Bu arada kansizlik problemin vardi seninde canin nasil oldu dogumun degerin kacti girdiginde ?
Ayni hastanedemi olculdu? Farkli hastaneyse yalnis sonuç ola bilir.Kızlar şimdi kontrolden geliyrm yazmştm hatırlarsanz nst için gittiğim doktor bebeğin boynuna kordon dolanmş demişti. Kendi doktrum il dışında olduğu için muayene olamadm ama msj attm sorun olmaz demişti. Bugün yine nst için gittim gitmşken muayene oldum kordon duruyormuş bu saatten sonra açılmaz ama korkma şimdilk sıkıntı yok dedi.. Allaha emanetiz artık yapcak bişey yok.. buarada bebeğim bir haftada hiç kilo almamış geçen hafta 2480 di bu hafta 2500 dedi çok şaşırdım. Aslında yememe dikkat edyrm dedim onun senin yemenle alakası yok bebeğin yapısyla alakalı dedi doktor.. biraz moralim bozuldu açıkcası ama Rabbim sağlıkla kavuştrsnda kilo alır elbet
Benim doğum iznim bitene kadar yanımda olacak yani belki kışa kadar ama henüz doğum narkozundan beri hiç uyuma fırsatım olmadı maalesef, hep duyduğum lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum, çünkü ara ara yorgunluk çok zorluyor. Lohusayı yalnız bırakmayın derler ya hep onun sebebini tarif edemesemde anladım sanırım. İşe devam etmeme yakın bir yardımcı alacağım. O zaman belki biraz daha düzelir bu durum.
Cnm gozun aydin cok sevindim, bebislerle saglicakla evine cikarsin ins, darisi bizim basimiza olsun..Selamlar anca gelip bir şeyler yazabiliyorum. Kızlarıma kavuştum. Çok minik doğdular ama küveze girmediler. 1900 ve 2100. Hastanedeyiz hala yanımda uyuyorlar. :)
Epidurel sezeyan olacaktım ama bebekler alındıktan sonra genele dönmüş. Ayılmam biraz uzun sürdü, ama şimdi iyiyim sadece bir gaz sancısı var sinir eden. Sütüm hemen geldi ama çok ufak oldukları için çene kasları daha çok güçsüz. Çok ememedileri işinnsüt ve mama beraber götürüyorum şimdilik.
Ben 2 gecelik almıştım. Ama 3 tane almak lazımmış. Depend kilotla çok rahat ettim. Sizler iyisinizdir umarım. Geçmişi okuyamadım.
Cok sukur canim saglikli kurtuldunuz ya ucunuzde darisi bizlere insallah...Ben doğumdan önce 2 ünite kan aldım. 8.2ydi anca 9.5 a yükseltebildiler. Ameliyatta da çok kan kaybetmişim sonrasındada 1 ünite kan aldım ama iyiyim şimdi sadece kendime gelmem biraz sürdü.
Ben bu konuda denetimsizim ama içimden korse takmak gelmiyor açıkçası çünkü hava çok sıcak zaten dikiş ağrısı olacak muhtemelen bi de sanki göbeğin gitmesi için beslenme ve spor daha etkili olur gibime geliyor tabi sezerysndan sonra spor yapmak ne kadar mümkün olur Allah bilir arkadaşlarım sonrasında çok ağırlar çektiklerini anlatıyorlarDoğum sonrası korse alan veya bakan oldumu kizlar? Sezeryan sonrası ilkte taktirmamisti dr ve 1 senede gitti göbeğim. Şimdi hemen takmak istiyorum ama bu sıcaklarda taka bilirmiyim onuda bilmiyorum. Sizler napacaksiniz bu konuda?
Ben lohusa şerbetini hiç beğenmiyorum onun yerine vişne suyu yapıp koyıcam :))Kızlar bebek çikolatalarını ne zaman almak lazım? Bu bebeklerin ne zaman doğacağı belli olmuyor şimdiden alsakda bozulur sanki.
Bide lohusa şerbeti nasıl yapılıyor toz şeklinde falan mı yoksa malzemeleri ayrı mı satılıyor?
Aynı benBebişe hala ısım bulamadıgımız ıcın n kapı susu ayarlayabıldım n cıkolata yaptırabıldım bı kararlasamıoruz
Sanırım en mantıklı ayrı yapmak bende öyle yapıcam teşekkürlerBen kendi kıyafetlerimi kabin boy çantaya koydum bebeklerin hastane çıkışı setlerinide ayrı ayrı hurca koyup bir el çantasına koymuştum.
Benmde son 4 iş günü canmmm arefe günüde izinliyim:))maşallah kuzuya canım...
bende Allah nasip ederse yarın son kez işyerine gelicem...
pzt de gidip çalışamaz raporumu alıcam çok mutluyum
Ben bitane almak istiyorum kesinlikle ama hangisinden ne beden alsam karar veremedm ama alicammm istiyorummDoğum sonrası korse alan veya bakan oldumu kizlar? Sezeryan sonrası ilkte taktirmamisti dr ve 1 senede gitti göbeğim. Şimdi hemen takmak istiyorum ama bu sıcaklarda taka bilirmiyim onuda bilmiyorum. Sizler napacaksiniz bu konuda?
Aynen öyle insan güçlü durdukça herkes normal birşeymiş gibi 3., 4. gününde gelmeye başladılar. Hele hastanede çok gelen oldu sağolsun ama ben rezil durumdaydım, yani narkozdan uyandıktan sonra yatağa kustum mesela, Allahtan geniş oda almışım herkes görmedi o hallerimi.canım insanlar tek bebişe zor bakıyor , sen 9 ay ikisinide koynunda taşıdın ,şimdi ikisine bir yetişmeye çalışıyorsun ,üstüne birde başka işler çıkmış, el insaf yani , insan güçlü durdukça üstünemi geliniyor anlamadım ki ...
Ay sevindim inşallah benimde göbüştür canım bakalım bende haftaya görücem. Bende haftaya nstye giricem meraklıyım nasıl geçicek diye :) maşallah boylu poslu olacak sanırım :) rapor içinde ultrasona alır mı acaba alırsa bol bol görmüş olcan oh ne güzel canım :)Gittimm canmm kafası doģum pozisyonunda duruo göbüşmüş demekki o bugun tam 35+5dik bebis 49 cm olmus 2773 gr. Ilk kez nst yede girdim artk haftada bir gitcekmism ama haftaya persembe gidicem calisamaz raporuda alicagm icin:)
Ne güzel çok sevindim senin adına canım iyi arifeyede vermişler izniniben eve gidiyorummm
iyi akşamlar
son 1 gün
Allah yardımcın olsun , gerçekten meşakkatli geliyor kulağa. İnşallah daha etkili emmeye başlarlar kısa sürede , sen de rahatlarsın.Yok canım denemedim zaten o dediğin şey yaşanılanların yanında çok ütopik kalıyor, ben önden emziriyorum çekemedikleri için 15 dakikada doymuyorlar sonra sağdığım sütten biberonla eşim yada k.v. veriyor o arada ben diğerini emziriyorum, sonrada altlarını değiştirip onları uyutuyorum bu süreç 2 saatte bir bir saatimi alıyor ve dolayısıyla uyuyamıyorum. Ben uykusuzluğa dayanıklıyımdır ama bu kadarını ben bile tahmin edemezdim.
ben iki dogumumdada hemen giydim benimki pacaliydi ama yinede giydimDoğum sonrası korse alan veya bakan oldumu kizlar? Sezeryan sonrası ilkte taktirmamisti dr ve 1 senede gitti göbeğim. Şimdi hemen takmak istiyorum ama bu sıcaklarda taka bilirmiyim onuda bilmiyorum. Sizler napacaksiniz bu konuda?
Normalde haftaya salı cagrcakti herhafta gidiyim die ama persembe rapor vercwk die persembe gel hem raporu aliran hem muayene olursun dedi. Muayeneye girmedende tekrar nst ye giricekmisim artk her gidisimde giricekmsm yaniAy sevindim inşallah benimde göbüştür canım bakalım bende haftaya görücem. Bende haftaya nstye giricem meraklıyım nasıl geçicek diye :) maşallah boylu poslu olacak sanırım :) rapor içinde ultrasona alır mı acaba alırsa bol bol görmüş olcan oh ne güzel canım :)
Ne güzel çok sevindim senin adına canım iyi arifeyede vermişler iznini
Bende sizdenim, isim bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?