2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aslında kiloları çok iyiydi maşallah senin miniklerin demekki yinede yetmiyor güçleri kuzularımın ,neyse sen onlar için kolaylatırıver annesi

Doğum sonrası korse alan veya bakan oldumu kizlar? Sezeryan sonrası ilkte taktirmamisti dr ve 1 senede gitti göbeğim. Şimdi hemen takmak istiyorum ama bu sıcaklarda taka bilirmiyim onuda bilmiyorum. Sizler napacaksiniz bu konuda?

Oyyy cok sevindim canimmm valla cimcimelerine kavustun bizim yerimizede kokla meleklerini...

Bu arada kansizlik problemin vardi seninde canin nasil oldu dogumun degerin kacti girdiginde ?
Ben doğumdan önce 2 ünite kan aldım. 8.2ydi anca 9.5 a yükseltebildiler. Ameliyatta da çok kan kaybetmişim sonrasındada 1 ünite kan aldım ama iyiyim şimdi sadece kendime gelmem biraz sürdü.

Ayni hastanedemi olculdu? Farkli hastaneyse yalnis sonuç ola bilir.

canım insanlar tek bebişe zor bakıyor , sen 9 ay ikisinide koynunda taşıdın ,şimdi ikisine bir yetişmeye çalışıyorsun ,üstüne birde başka işler çıkmış, el insaf yani , insan güçlü durdukça üstünemi geliniyor anlamadım ki ...

Kızlar bebek odasına gece lambası abajur istiyorum ama bir tÜrlü uygun fiyatlı bulamadım siz aldınız mı?

Cnm gozun aydin cok sevindim, bebislerle saglicakla evine cikarsin ins, darisi bizim basimiza olsun..

Doğum sonrası korse alan veya bakan oldumu kizlar? Sezeryan sonrası ilkte taktirmamisti dr ve 1 senede gitti göbeğim. Şimdi hemen takmak istiyorum ama bu sıcaklarda taka bilirmiyim onuda bilmiyorum. Sizler napacaksiniz bu konuda?
Ben bu konuda denetimsizim ama içimden korse takmak gelmiyor açıkçası çünkü hava çok sıcak zaten dikiş ağrısı olacak muhtemelen bi de sanki göbeğin gitmesi için beslenme ve spor daha etkili olur gibime geliyor tabi sezerysndan sonra spor yapmak ne kadar mümkün olur Allah bilir arkadaşlarım sonrasında çok ağırlar çektiklerini anlatıyorlar

Ben lohusa şerbetini hiç beğenmiyorum onun yerine vişne suyu yapıp koyıcam :))
Bebişe hala ısım bulamadıgımız ıcın n kapı susu ayarlayabıldım n cıkolata yaptırabıldım bı kararlasamıoruz
Aynı ben duruyo onlar hala
Ben kendi kıyafetlerimi kabin boy çantaya koydum bebeklerin hastane çıkışı setlerinide ayrı ayrı hurca koyup bir el çantasına koymuştum.
Sanırım en mantıklı ayrı yapmak bende öyle yapıcam teşekkürler

maşallah kuzuya canım...
bende Allah nasip ederse yarın son kez işyerine gelicem...
pzt de gidip çalışamaz raporumu alıcam çok mutluyum
Benmde son 4 iş günü canmmm arefe günüde izinliyim:))

Ben bitane almak istiyorum kesinlikle ama hangisinden ne beden alsam karar veremedm ama alicammm istiyorumm

Aynen öyle insan güçlü durdukça herkes normal birşeymiş gibi 3., 4. gününde gelmeye başladılar. Hele hastanede çok gelen oldu sağolsun ama ben rezil durumdaydım, yani narkozdan uyandıktan sonra yatağa kustum mesela, Allahtan geniş oda almışım herkes görmedi o hallerimi.

Gittimm canmm kafası doģum pozisyonunda duruo göbüşmüş demekki o bugun tam 35+5dik bebis 49 cm olmus 2773 gr. Ilk kez nst yede girdim artk haftada bir gitcekmism ama haftaya persembe gidicem calisamaz raporuda alicagm icin:)
Ay sevindim inşallah benimde göbüştür canım bakalım bende haftaya görücem. Bende haftaya nstye giricem meraklıyım nasıl geçicek diye :) maşallah boylu poslu olacak sanırım :) rapor içinde ultrasona alır mı acaba alırsa bol bol görmüş olcan oh ne güzel canım :)
ben eve gidiyorummm
iyi akşamlar
son 1 gün
Ne güzel çok sevindim senin adına canım iyi arifeyede vermişler iznini

Allah yardımcın olsun , gerçekten meşakkatli geliyor kulağa. İnşallah daha etkili emmeye başlarlar kısa sürede , sen de rahatlarsın.

ben iki dogumumdada hemen giydim benimki pacaliydi ama yinede giydim
ilk günler ağrım oluyordu dikiş ağrım drum korse giymemi tavsiye etmişti korse giyince ağrım olmamıştı göbek olduğu için göbek dikisin üzerine gelince ağrı yapıyordu korse ile daha rahattim

Normalde haftaya salı cagrcakti herhafta gidiyim die ama persembe rapor vercwk die persembe gel hem raporu aliran hem muayene olursun dedi. Muayeneye girmedende tekrar nst ye giricekmisim artk her gidisimde giricekmsm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…