- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.541
Bizim ev kirası 1800₺ olmuştu çok üzülüyodum. Arkadaşımın abisi ev almış otrduğu evden çıkıcak, dediki bana siz geçin hem az verirsiniz, ev sahibine söylemiş adam demiş sizin gibi insanlarsa 1100₺ olur ben şok :))))) çok sevindim dua edin inşş geçeriz eve annemede çok yakın :)) aradaki farkla arabe alırım kendime inşş 2+1 ama olsun yeter
Doğum sonrası korse alan veya bakan oldumu kizlar? Sezeryan sonrası ilkte taktirmamisti dr ve 1 senede gitti göbeğim. Şimdi hemen takmak istiyorum ama bu sıcaklarda taka bilirmiyim onuda bilmiyorum. Sizler napacaksiniz bu konuda?
Ben ilkte bilgisizdim dr ne sporu 6 ay sonra anca dedi yapmadım ama masallah ikizler öyle kosusturdularki beni spor yalan oldu yaninda o halde bile 1 sene sarkik gobekle dolaştım. Kilomu hemen vermeme rağmen o göbeğin bir kısmı 8 senedir benimle kaldı :) oyuzden senin ilkse takmani en azından denemeni tavsiye ederim. Bende alicam ama nasıl birşey alacağım pek bilemedim nette çok çeşit var kararsız kaldim.Ben bu konuda denetimsizim ama içimden korse takmak gelmiyor açıkçası çünkü hava çok sıcak zaten dikiş ağrısı olacak muhtemelen bi de sanki göbeğin gitmesi için beslenme ve spor daha etkili olur gibime geliyor tabi sezerysndan sonra spor yapmak ne kadar mümkün olur Allah bilir arkadaşlarım sonrasında çok ağırlar çektiklerini anlatıyorlar
Nette çeşit çok medikale bakayım birde diyorum alanlar olursa bizede fikir olurBenmde son 4 iş günü canmmm arefe günüde izinliyim:))
Ben bitane almak istiyorum kesinlikle ama hangisinden ne beden alsam karar veremedm ama alicammm istiyorumm
Çok acı ağrı oluyor diye duymuştum çok pişman oldum ben takmadigimaben iki dogumumdada hemen giydim benimki pacaliydi ama yinede giydim
ilk günler ağrım oluyordu dikiş ağrım drum korse giymemi tavsiye etmişti korse giyince ağrım olmamıştı göbek olduğu için göbek dikisin üzerine gelince ağrı yapıyordu korse ile daha rahattim
Nasıl birşey canim elindekiler? Giymeliler zor olur diye dusundum her wc ye gidiste indir çek dar olursa zorlar resim paylaşırmısın?Allah işinizi rast getirsin canım, bak ne kadar üzülüyordun başka kapı açıldı hem daha da uygun, inşallah istediğiniz gibi olur.
Ben de takmak istiyorum ama sanırım hastaneden eve gelince kullanırım. Ben bir tane aldım, iki tane de kız kardeşim getirdi.. Göbek kalmasın diye giyerim artık.
Çok güzel olmuş canım isme karar verebilsem bende kolonya yada oda parfümü düşünüyorum tanesi nedir ₺Kızlar bu arada benim de siparişlerim bugün geldi. Satıcının maşallahı var 1 haftada siparişi alıp eve kargoladı.. Bebeğimin Kral tacı kolonyaları nasıl teyzeleri? :)
çok güzel olmuş canım :)Kızlar bu arada benim de siparişlerim bugün geldi. Satıcının maşallahı var 1 haftada siparişi alıp eve kargoladı.. Bebeğimin Kral tacı kolonyaları nasıl teyzeleri? :)
Ben ilkte bilgisizdim dr ne sporu 6 ay sonra anca dedi yapmadım ama masallah ikizler öyle kosusturdularki beni spor yalan oldu yaninda o halde bile 1 sene sarkik gobekle dolaştım. Kilomu hemen vermeme rağmen o göbeğin bir kısmı 8 senedir benimle kaldı :) oyuzden senin ilkse takmani en azından denemeni tavsiye ederim. Bende alicam ama nasıl birşey alacağım pek bilemedim nette çok çeşit var kararsız kaldim.
Nette çeşit çok medikale bakayım birde diyorum alanlar olursa bizede fikir olur
Çok acı ağrı oluyor diye duymuştum çok pişman oldum ben takmadigimabunda yapicam bende insallah
Nasıl birşey canim elindekiler? Giymeliler zor olur diye dusundum her wc ye gidiste indir çek dar olursa zorlar resim paylaşırmısın?
Çok güzel olmuş canım isme karar verebilsem bende kolonya yada oda parfümü düşünüyorum tanesi nedir ₺
çok güzel olmuş canım :)
Pooff ben. Eşimin köyüne dedesini ziyarete .Annemlere .Kv de de burda yasiyor onlar da bizle köye gelcek.Kizlar bayram planlariniz neler memlekete gidenler var mi
Cok cici olmus .Benim de malzemeler geldi 3 5 tanesini yaptim.Bayramdan sonra tamamlarim insallah 50 taneKızlar bu arada benim de siparişlerim bugün geldi. Satıcının maşallahı var 1 haftada siparişi alıp eve kargoladı.. Bebeğimin Kral tacı kolonyaları nasıl teyzeleri? :)
Pooff ben. Eşimin köyüne dedesini ziyarete .Annemlere .Kv de de burda yasiyor onlar da bizle köye gelcek.
Cok cici olmus .Benim de malzemeler geldi 3 5 tanesini yaptim.Bayramdan sonra tamamlarim insallah 50 tane
Insallah canim .Evet kurdele ve pleksiler yapışacak. Ben de hic sevmem ama bayramdan sonraki boslukta canim sıkılacak diye is çıkardım kendime .teşekkür ederim canımcım. Bİr gazla bir gününü verir bitirirsin. .silikon yapıştırma iş var mı? Yakın olsaydık yardıma gelirdim sana :) çok severim ıncık cıncık işleri :)
bende hafta ici full evdeyim haftasonu eşimle çıkıyorum hafta ici sıkılıyorum tabi günleri sayıyorum bitsede şöyle bi rahat etsekBu arada 3 günde bir dışarı çıkıyorum gündüz sıcaklardan çıkamıyorum, akşam da evde ayaklarım şişiyor.. buzla onları indirmekten dışarı çıkmaya fırsat kalmıyor iyice bunaldım evde kızlar ya
Henüz tarih almadım ama sezeryan düşündüğüm için doğuma da 3 hafta kaldı sayılır.
habire ufak tefekleri sipariş verip evde kargo bekliyorum, şimdi de takı yastığı gelecek, basit bir şey aldım sonuçta yok olmasın diye.. Sizler dışarı çıkabiliyor musunuz ? Çalışanlarımızda var hala aramızda... maşallah diyorum onlara...
Canim fazla folik asitin zarari var mi ki? Neden korkuyorsun yani? Ben bu vitamini aldim ama folik asit iceren baska vitaminim de var senin mesaji gorunce tedirgin oldum?Benim sukur ki sadece omega3 birde arada icersem demir ilaci :) folik asit miktarlari fazla olacak korkusuna demir ve imom bile ayni anda hergun kullanamiyorum :\ fazla folikasitten cok korkuyorum
Öyle zaten ama insan ister istemez üzülüyor .Canim cok üzüldüm nasıl insan bu Rabbim görüyor boşver sende üzme kendini herkes onu ayıplar seni değil Rabbim Hidayet versin ona
Katılıyorum ama eşim konusunda katilmiyorumAllah sabır versin canım. Kulak tıkamaya çalış. Eşin davranışları ile belli etmiyor olabilir ama birbirinize değer veriyorsunuzdur eminim. Bütün bunları tek bir yere bağlamak saçma gelebilir ama bu devirde para konuşuyor. Sen mesleğini eline al, bir güçlen bak o zaman herşey daha iyi olacak.
Öff ne kotu pis insanlar var bu hayatta. Sokakta agrisi olan bi hamile kadin gorsek koluna girer yardim etmeye calisiriz. İnsan nasil torununun annesine boyle yapar aklim aklim almiyo. Ama bu durumu anca esinle cozebilirsin. Onun ikna olup ailesiyle konusmasi lazim.
B Bugunneselibirgun Allah o kv ye merhamet versin.Ayip yaa senin oglunun karisi ister sev ister sevme .Hakaret etme gücünü nerden buluyorsun .Inan okurken cok üzüldüm. Bol bol dua et sana yuklenemesinler akillari baslarina gelsin. Onlarin yuzunden bebegin karninda stres topuna döndü .
Aynen canım...
Bugün bana bir iyi davrandı bir şey yaptı.
ALLAHa havale ettim ben.
O çektiğim esmalaein faydasını görüyorum.
gereksiz benle samimi olmaya yardım etmeye çalışıyor. Sabah beşik almaya gittik beni ikna etmek için uğraşıyor oysa bende fiyatı uygun olsun kullanışlı olsun derdindeyim.
dönerken onlara gitmek istemedim benle eve geldi. Kaynım eve bıraktı. Bütün gün saat şuan sekiz yardım etti. Bende boş oturmadım ama kalbimi
Ahh kuzum kıyamam.
Sakın susma, cevabını ver kaynanana, sen çok mu temizsin, bende senin gibi bi kaynanaya denk geleceğimi bilseydim evlenmezdim, gerekirse giderim gibi şeyler de. Altta kalma, sustukca tepemize çıkıyor terbiyesizler. Bilmiyorum gerçi aile yapını ama eşin bırakmaz diye düşünüyorum. Eşine de üzgün üzgün tartışmadan anlat. Biz olayları şikayet eder gibi anlattığımız için erkekler annesini tutuyor genelde. Oysa kaynanalara bak çoğu ağlar zırlar ahh çok zoruma gitti yavrum oysa ben onun iyiliği için yaptım der öyle inandırır. Sende öyle yap, çok kırıldım bıktım de eşine anlat sakince.
Canım eşin eve o kadar misafiri çağırırken seni düşündü mü kıyamam dedi mi? Sende deme. Zaten 1-2 saat bakacak çocuklara, bırak onlar gidince ders çalışsın. 1-2 saatle bişey kaybetmez, gün içinde o molayı zaten veriyordur. Biz merhametten kıyamıyoruz ama onlar herşeyi yapıyor. Bence arkadaşına yada.bi akrabana git hem dinlenirsin hem kafan dağılır hem tepkini anlar eşin sana sormadan plan yapmamayı öğrenir.
Yok canım asla eşime anlatmayı düşünmüyorum.
Eşim anacı. Gecen sene onun ailesi yuzunden beni ailemin evine bıraktı. 3 hafta görüşmedik.
yine kaynana geldi iftira etmiş yook gorumcesini kaynanasini kotuluyor vs diye. O zaman bile bir defa aramamıştı o süreçte beni. Dönünce suratına bakmadım bu sefer o it oldu ailesinin lafından çıkamamis. Özlemiş ama ailemi sevmeyen beni hic sevmez diye düşünüp benim ailemden haber beklemis.
Iyice doldurmalarini istemiyorum.
Mümkün olduğunca kendi evimde olmak istiyorum
Eşim yoktu gelmemişti.Canim bütün bunları yüzüne karşı mı söyledi inanamıyorum ya nasıl bir kadın bu nasıl
Eşinin tavrı ne oluor bu durumlarda hiç kimsenin seni üzmesine izin verme kimse senden ve bebeğinden değerli değil
Doğru diyosun canım ama o kadar laftan sonra üzülmemek elde değil
Amin Allah iyi insanlarla berabrr eylesin.Ya seni kötülemeye böyle davranmaya hakkı yok bence bu ailenle konuş bu durumu gerekeni yapıp ağızlarının payını versinler. Neticede sen eziyet çekmek için evlenmedin, gerekirse dağılsın ortalık!! Benimde kızım olcak düşünüyorum da böyle bişey olsa ortalığın anasını ağlatırım. düşüncesi bile kötüAlllah iyi insanlarla tanıştırsın. Böyle çekmek zorunda deıilsin bunları
Ailemde bıktı zaten bu kadından..
Babannem mesleğini al eline, diger ogunuda evlendirsin o zaman pervane olur herkes sen gibi cekmez diyor
Kayinbabamda bıktı bu kadindan. Alttan altlitor artık napsin adam.
Kızlar bugu n bebeğimin beşiğini aldık büyüyen beşik.
Bir yerde her şey dahil 900 bir yerde sadece iskeleti 800 'di..
Biz en sonunda hem büyüyen hem çekmeceli bir beşik aldık.
Içime sindi fiyat olarakta işlev olarakta.
Uyku seti cibinlik dahil teşhir ürünü olduğu için 600 e aldık.
Yarim eve kurcaklar ...
Cnm inşallah dayanır bıraz daha Rabbim yar ve yardımcınız olsunKızlar tekrar merhaba taburcu oldum saat 4 te gelen doktor sol tarafta suyun kalmadığını sağ tarafta 12 cm kadar su olduğunu 1 hafta taş çatlasın 2 hafta daha çıkarır dedi. 34+5 olarak hesaplandı regl başlangıcıyla saymadılar 2 hafta eksik yani birde saat başı 10 tekmeyi sayacakmışım hareketsiz olursa acile gidecek mişim. Şimdi elim yüreğimde açılmam da hiç yok. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Rabbim yardım etsin cnm ınsanı en çok yoran tipler desene dısardan baksan mükemmel ama içini sen biliyorsun cevremde kım varsa eninde sonunda anladı ailesinin ne mal olduğunu İnş gec olmadan anlar eşin kımbılır bebeğin olunca belkı ailesinin farkına varır Rabbim ferahlık versinÖyle zaten ama insan ister istemez üzülüyor .
Katılıyorum ama eşim konusunda katilmiyorum
El iyisi olursa insan disardakine iyi davranır.. evdekini ezer.
Asla hakkımı helal etmiyorum kalbim öyle daralıyor ki. Eşim ailesini karşısına alamaz.. oraya gidince onlar hakkımda iftiralar atmış ben gelince olduğu gibi anlattım ama ailesine inandı. O da çözümü onlara uyum saglamamla buldu.. çok şükür eskiye göre daha iyiyiz öyle sık gitmiyoruz.. en azından sabahın köründe.
Allah yardimciniz olsun canim insallah dayanır yavru... havuc suyunu ihmal etme faydasi var diye okumuştumKızlar tekrar merhaba taburcu oldum saat 4 te gelen doktor sol tarafta suyun kalmadığını sağ tarafta 12 cm kadar su olduğunu 1 hafta taş çatlasın 2 hafta daha çıkarır dedi. 34+5 olarak hesaplandı regl başlangıcıyla saymadılar 2 hafta eksik yani birde saat başı 10 tekmeyi sayacakmışım hareketsiz olursa acile gidecek mişim. Şimdi elim yüreğimde açılmam da hiç yok. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Rabbim yardım etsin cnm ınsanı en çok yoran tipler desene dısardan baksan mükemmel ama içini sen biliyorsun cevremde kım varsa eninde sonunda anladı ailesinin ne mal olduğunu İnş gec olmadan anlar eşin kımbılır bebeğin olunca belkı ailesinin farkına varır Rabbim ferahlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?