2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah işinizi rast getirsin canım, bak ne kadar üzülüyordun başka kapı açıldı hem daha da uygun, inşallah istediğiniz gibi olur.

Doğum sonrası korse alan veya bakan oldumu kizlar? Sezeryan sonrası ilkte taktirmamisti dr ve 1 senede gitti göbeğim. Şimdi hemen takmak istiyorum ama bu sıcaklarda taka bilirmiyim onuda bilmiyorum. Sizler napacaksiniz bu konuda?

Ben de takmak istiyorum ama sanırım hastaneden eve gelince kullanırım. Ben bir tane aldım, iki tane de kız kardeşim getirdi.. Göbek kalmasın diye giyerim artık.

Ben ilkte bilgisizdim dr ne sporu 6 ay sonra anca dedi yapmadım ama masallah ikizler öyle kosusturdularki beni spor yalan oldu yaninda o halde bile 1 sene sarkik gobekle dolaştım. Kilomu hemen vermeme rağmen o göbeğin bir kısmı 8 senedir benimle kaldı :) oyuzden senin ilkse takmani en azından denemeni tavsiye ederim. Bende alicam ama nasıl birşey alacağım pek bilemedim nette çok çeşit var kararsız kaldim.
Benmde son 4 iş günü canmmm arefe günüde izinliyim:))

Ben bitane almak istiyorum kesinlikle ama hangisinden ne beden alsam karar veremedm ama alicammm istiyorumm
Nette çeşit çok medikale bakayım birde diyorum alanlar olursa bizede fikir olur
Çok acı ağrı oluyor diye duymuştum çok pişman oldum ben takmadigima bunda yapicam bende insallah
Nasıl birşey canim elindekiler? Giymeliler zor olur diye dusundum her wc ye gidiste indir çek dar olursa zorlar resim paylaşırmısın?

Kızlar bu arada benim de siparişlerim bugün geldi. Satıcının maşallahı var 1 haftada siparişi alıp eve kargoladı.. Bebeğimin Kral tacı kolonyaları nasıl teyzeleri? :)
Çok güzel olmuş canım isme karar verebilsem bende kolonya yada oda parfümü düşünüyorum tanesi nedir ₺

Kızlar bu arada benim de siparişlerim bugün geldi. Satıcının maşallahı var 1 haftada siparişi alıp eve kargoladı.. Bebeğimin Kral tacı kolonyaları nasıl teyzeleri? :)
çok güzel olmuş canım :)

Ben de korse her tuvalete gidip gelmede rahatsız etmiyor mu diye merak ediyorum. Zaten sezeryandan en çok korkmamın nedeni bu ameliyat sonrası sıkıntılar

Benim aldığım külot şeklinde ve XL boy çok saranını almadım ilkin onu kullanacağım. Daha sonra kardeşimin verdiği paçalı yine külot şeklinde korseler var onlar daha sıkı onları da daha sonra kullanacağım.
Bu korseler kalın mus çoraplar olur ya onun dantel dokulu olanlarından, yani sıkı saracak ama çok kalın değiller.

Çok güzel olmuş canım isme karar verebilsem bende kolonya yada oda parfümü düşünüyorum tanesi nedir ₺

Sağol canım. Adedi 3,80 TL çok uyguna geldi ama 50 tane alınca fiyatı bu..zaten 50 taneyi de hastaneye gelen eve gelenlere vererek tüketirim. Yanına bir de süslü biberon şekerlik aldım onların içine de 3 er tane badem şekeri koyup ipli kağıt çantalarda ikram edeceğim canım. Çukulataları ayrıca tutarlar evde de hastanede de.

çok güzel olmuş canım :)

teşekkürler canım :)

Kizlar bayram planlariniz neler memlekete gidenler var mi
Pooff ben. Eşimin köyüne dedesini ziyarete .Annemlere .Kv de de burda yasiyor onlar da bizle köye gelcek.
Cok cici olmus .Benim de malzemeler geldi 3 5 tanesini yaptim.Bayramdan sonra tamamlarim insallah 50 tane

Bu arada 3 günde bir dışarı çıkıyorum gündüz sıcaklardan çıkamıyorum, akşam da evde ayaklarım şişiyor.. buzla onları indirmekten dışarı çıkmaya fırsat kalmıyor iyice bunaldım evde kızlar ya
Henüz tarih almadım ama sezeryan düşündüğüm için doğuma da 3 hafta kaldı sayılır.

habire ufak tefekleri sipariş verip evde kargo bekliyorum, şimdi de takı yastığı gelecek, basit bir şey aldım sonuçta yok olmasın diye.. Sizler dışarı çıkabiliyor musunuz ? Çalışanlarımızda var hala aramızda... maşallah diyorum onlara...

Pooff ben. Eşimin köyüne dedesini ziyarete .Annemlere .Kv de de burda yasiyor onlar da bizle köye gelcek.

Cok cici olmus .Benim de malzemeler geldi 3 5 tanesini yaptim.Bayramdan sonra tamamlarim insallah 50 tane

teşekkür ederim canımcım. Bİr gazla bir gününü verir bitirirsin. .silikon yapıştırma iş var mı? Yakın olsaydık yardıma gelirdim sana :) çok severim ıncık cıncık işleri :)

teşekkür ederim canımcım. Bİr gazla bir gününü verir bitirirsin. .silikon yapıştırma iş var mı? Yakın olsaydık yardıma gelirdim sana :) çok severim ıncık cıncık işleri :)
Insallah canim .Evet kurdele ve pleksiler yapışacak. Ben de hic sevmem ama bayramdan sonraki boslukta canim sıkılacak diye is çıkardım kendime .

bende hafta ici full evdeyim haftasonu eşimle çıkıyorum hafta ici sıkılıyorum tabi günleri sayıyorum bitsede şöyle bi rahat etsek

Benim sukur ki sadece omega3 birde arada icersem demir ilaci :) folik asit miktarlari fazla olacak korkusuna demir ve imom bile ayni anda hergun kullanamiyorum :\ fazla folikasitten cok korkuyorum
Canim fazla folik asitin zarari var mi ki? Neden korkuyorsun yani? Ben bu vitamini aldim ama folik asit iceren baska vitaminim de var senin mesaji gorunce tedirgin oldum?

Kızlar tekrar merhaba taburcu oldum saat 4 te gelen doktor sol tarafta suyun kalmadığını sağ tarafta 12 cm kadar su olduğunu 1 hafta taş çatlasın 2 hafta daha çıkarır dedi. 34+5 olarak hesaplandı regl başlangıcıyla saymadılar 2 hafta eksik yani birde saat başı 10 tekmeyi sayacakmışım hareketsiz olursa acile gidecek mişim. Şimdi elim yüreğimde açılmam da hiç yok. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Canim cok üzüldüm nasıl insan bu Rabbim görüyor boşver sende üzme kendini herkes onu ayıplar seni değil Rabbim Hidayet versin ona
Öyle zaten ama insan ister istemez üzülüyor .

Katılıyorum ama eşim konusunda katilmiyorum

El iyisi olursa insan disardakine iyi davranır.. evdekini ezer.
Asla hakkımı helal etmiyorum kalbim öyle daralıyor ki. Eşim ailesini karşısına alamaz.. oraya gidince onlar hakkımda iftiralar atmış ben gelince olduğu gibi anlattım ama ailesine inandı. O da çözümü onlara uyum saglamamla buldu.. çok şükür eskiye göre daha iyiyiz öyle sık gitmiyoruz.. en azından sabahın köründe.

Cnm inşallah dayanır bıraz daha Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Rabbim yardım etsin cnm ınsanı en çok yoran tipler desene dısardan baksan mükemmel ama içini sen biliyorsun cevremde kım varsa eninde sonunda anladı ailesinin ne mal olduğunu İnş gec olmadan anlar eşin kımbılır bebeğin olunca belkı ailesinin farkına varır Rabbim ferahlık versin

Allah yardimciniz olsun canim insallah dayanır yavru... havuc suyunu ihmal etme faydasi var diye okumuştum

Canım farkında aslında ama o zorla seveyim diye uğraşıyor ki sevmiyorum diye bişey yok annesi olduğu için seviyorum
Ama bu kadar.
Yüzüne bakılacak eli öpülcek bir tarafı yok.

O da farkında ama yimede sen yap sem alttan al. Sen sus.
Sen bişey deme

O ne yaparsa yapsın kafasında.
Ki zaten onada bişey anlatmıyorum ki sogumasin arada kalmasın iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…