2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum sonrası korse alan veya bakan oldumu kizlar? Sezeryan sonrası ilkte taktirmamisti dr ve 1 senede gitti göbeğim. Şimdi hemen takmak istiyorum ama bu sıcaklarda taka bilirmiyim onuda bilmiyorum. Sizler napacaksiniz bu konuda?
Ben hemen takmak istiyorum ama hem sıcaklar var hemde sezaryen olursam dikiş ağrısı olursa diye düşünüyorum yasayıp göreceğiz.

Bugün nihayet kızımı görebildik. Bu sefer saklamadı kendini parmak emerken yakalandı az kilo almışız ama gelişimiyle ilgili problem yok dedi doktorumuz. Doğum pozisyonunu da almış. Sağlık ocağındaki son kontrolümüz de bugündü. Emzirmeyle ilgili bilgi ve kitapçık verdiler . Göğsüme baktı ebe . Hiç ucu yok sen nasıl emzirceksin dedi inşallah onun dediği gibi olmaz

Doğum sonrası korse alan veya bakan oldumu kizlar? Sezeryan sonrası ilkte taktirmamisti dr ve 1 senede gitti göbeğim. Şimdi hemen takmak istiyorum ama bu sıcaklarda taka bilirmiyim onuda bilmiyorum. Sizler napacaksiniz bu konuda?
ben aldım canım ince bir şey delikli nefes alabilen ama tabii sıcaklarda zorlayacak. dikişlerim çok acımadığı an takmayı düşünüyorum

Teşekkür ederm
Ya halim okuyorum eşimle aramizdaki iletişim iyice koptu. Ufacık biseye sinirlenebiliyor ..
Ya vedudda okuyorum ama ya mani okumuyordum ona da devam ederm insallah

Bende bu aralar iyi beslenemiyorum ..
Çocuğumun çok kilo aldığını düşünmüyorum...
Ama bakalım doktorum geçen hafta üç hafta sonra görüşürüz demişti..
Bayramdan sonraki haftaya randevu alcam.

Geçen gittiğimde sizin oğlan çok fırlama olcak sen tek bunla başa cikamazsin
Bunun yanına bir de kız yap..
Bende tek çocukla kalmak istediğimi hamileligimin iyi geçmediğini söyledim.
O da tek çocuklu olmak daha kaygılı olmaya sebep olur dedi..
Sizin oğlan hiç utanmıyor öyle açmış pipisini dedi. Eşime de bu kızın senden çektiği ne.
Çocuğun yaramazligi amcasına çekmiş
Tipi sana çekmiş
Kız tuzlu yemeklere maruz kalmış annen yüzünden demişti fırçalamıştı
Bende yine de istemiyorum anca atanirsam.
10 sene sonra. Belki beş sene sonra.

Zaten zayıflatması için değil sarkmaması için takılacak ilk zamanlar. İlk aylar en fazla bol su içip bol hareket etmek ve emzirmek yeteri kadar kalori yakacaktır. Toparlandıktan sonra yapılır ne gerekiyosa. Benim ilk doğumum inşallah kesisiz falan hayırlıca normal bi doğum yaparım Allahım yardım eder inşallah♡♡♡

saat başı 10 tekme mi? yani her saat mi? geçmiş olsun canım. rahim ikiye mi ayrılıyor ki sağ sol diye söylediler... hiçbir şey anlamadım doktorunun söylediklerinden

Kizlar bayram planlariniz neler memlekete gidenler var mi
Eşim göreve gitti canım perşembe gece gelecekler inşallah. Bayram alışverişi yapamycam diye söylene söylene gitti gitmeden onu konuştuk bizde. Bayramda napıyoruz dedim güldü. Malum çok uzaktayız biz ailelere. Sabah namaza gider kös kös otururuz güneşin tepemizden gitmesini bekleriz. Akşamüstü gezeriz falan heralde. Arkadaşlarımız var ama pek kimseye gitmeyi düşünmüyorum. Tek tük.

saat başı 10 tekme mi? yani her saat mi? geçmiş olsun canım. rahim ikiye mi ayrılıyor ki sağ sol diye söylediler... hiçbir şey anlamadım doktorunun söylediklerinden
Canım şüpheler içinde eve geldim bende anlamadım ki sağ sol aşağı yukarı diye baktı. Ama su kalmazsa normal doğumda olması sıkıntılı değil mi birde bebek daha yukarıda. Etrafımdakiler boluna suni sancı çekme sonu sezaryen diyorlar.

Allah yardımcın olsun , gerçekten meşakkatli geliyor kulağa. İnşallah daha etkili emmeye başlarlar kısa sürede , sen de rahatlarsın.
Teşekkür ederim, en azından sütüm kesilmesin diye sürekli sağıyorum ve bebişler beni unutmasın diyede silikon meme ucu yardımı ile emziriyorum.

canım kontrole nezaman çağırdı bana 3 günde bir doktor bakıyordu çok hareket etme hatta sürekli yat bol bol su iç havuç suyu iç yada havuç ye suyu arttiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…