2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay cok tatlı ya parmakmi emiyormuş, maşallah kizina, kilo alır merak etme, bu arada eyer isdersen her ihtimale karşi cantana bi silikon göğus ucu koy, ne olur ne olmaz, ben cok zorlandim kizimda.

V
Valla kusura bakmasın da o üzülmesin diye sen sus yok bilmem ne kendısı desın Bı kerede burda haksızsın anne doğru olan bu bu dıye sen alttan aldıkca o da yüz buluyor hiç sevmiyorum böyle kadınları ınş duzelır cnm ne diyeyim

Ben hemen takmak istiyorum ama hem sıcaklar var hemde sezaryen olursam dikiş ağrısı olursa diye düşünüyorum yasayıp göreceğiz.
Bende hemen takarım diyordum henüz almadım ama almayı bile düşünemiyorum, ağrılar bir yandan, bir yandan da içeride sanki bir bebek daha varmış gibi bir göbeğim kaldı. Bir de bugün dikkat ettimde fazla miktarda çatlak sahibi olmuşum.

Ay cok tatlı ya parmakmi emiyormuş, maşallah kizina, kilo alır merak etme, bu arada eyer isdersen her ihtimale karşi cantana bi silikon göğus ucu koy, ne olur ne olmaz, ben cok zorlandim kizimda.
Sağol canım  çok tatlıydı . Göğüs ucu almamıştım alayım madem ebe beni çok korkuttu pat diye söyleyiverdi.

İyi akşamlar kızlar geçenlerde sağ göğsümün altı kaburgam fena halde ağrı yaptı yatakta dönemiyıdum bike acısından oturup kalkarken hatta gülerrken bile canm acıyodu 1 hafta srdü Dr gitmeden geçti bnde soğk aldım DİE düşünerektn sormadm ama dün Dr geldiktn snra yine bşladı ne olabilir bu bilgisi olan var mı

Emzirirsinnn bnmde oleydii valla vantus gibi cekio bebisler hemn cikar ucu :) merak etme annesi o is ondaaa :)

Her ne kadar zorda olsa hamilelik cok güzel, allah bize içimize sokmak istiyceğmiz kadar seveceğmiz evladımızı, içimizde buyutmek gibi güzel bir hediye vermiş.
çok şükür canım emzirmekte çok güzel :) ama dogunca cokcabuk buyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…