2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

8 ay millette çit yoktu dogum yaklasinca hepsi uzman kesildi .Normalde halini hatrini sormayan insanlar simdi dogum tarihi soruyor .Cok bilmek zorunda ya sanki ...

dün kilodan konuşulmuş ben de bu sabah tartıldım 34+3'teyim 11 kg aldım. kilo alımım baya yavaşladı son üç haftada sadece 1 kg aldım. hedefim 13'le bitirmekti böyle giderse 13ü geçmem gibi ama hiç de belli olmuyo malesef

Keske yakin olsak ben yapardim o zaman baklava paylasirdik :) guzel acarim ama iki kisi biz onu yersek halimiz harap olur. Gelen de pek olmuyor malum :/ ama hatayda olsam bak yapardık bi tepsi serbetlerdik yarisi sana yarisi bana mis gibi yerdik :) sarmayida ben sadece az pirinc az bulgur sogan salca nane tuz dan olanini seviyorum benim kv asurelik malzeme kadar sey koyuyor icine adam da ona alismis benimkini begenmez kendi sarmama hasretim o yuzden. Ama hirs yaptım kendime saracagim minik minik posetleyip arada cikarip pisircem. Bu arada hazir alintilamisken gavisconu da yazayim . Orta dogu ve balkanlarda ilaci en cok icen kisi bence benim. Oyle ki artik fayda etmiyor. Tek net tavsiyem ac da icilse tokta icilse içtikten sonra asla ama asla ne su ne yemek agza sokulmamasi. Cunku i mideyi kaplayan bi ilac ama biz ardina su icince birsey yiyince kapsam bozuluyor

Evet sağlıkçı . bnde korkuyorum malesef egzerszleri falan var ama çok zorlanıyorum yaparken .kolay olmuyor malesef

Burda bi arkadaşa kimdi hatırlamıyorum doktoru hergün bi odayı bezle eğilerek sil demişti sanırım o tarz hareketler açılmayı kolaylaştırıyor

Hiç sıkma canını canım önemli olan senin değil bebeğin kilo alması hem hiç merak etme son haftalarda birden 1. 2 kg artiyorsun bende öyle oldu 78.5 tum 10 gün sonra tartildim 80.4 olmuşum şok oldum hazmedemedim ama şimdi takmiyorum artık:)
Ayy ne güzel olurdu düşüncesi bile çok güzel yemekten çok yapmak zevkli olurdu herhalde :))
Sen de kendine yetecek kadar yap canım hem daha az yorucu olur esin de o gün başının çaresine baksın vallahi ya yer ya da aç kalır
Gaviscon için de katılıyorum canım ya ben de rennie tablet alıyorum beni daha çok kesiyor aynı şekilde üstüne su dahi içsem hemen etkisi gidiyor

Kızlar ben hastaneye yattım kahverengi akintim geldi şuan ilaç tedavisi yapıyorlar doğumu geciktirici açıklık yok dedi ebe dua edin nolur olmasın daha 33 haftaligim daha (((
Canim insallah olmaz daha. Aciklik yoksa korkma Allah yardimcin olsun .Stres yapip tetikleme sakin

Aynen canim mantikli. Dün aldim 30 tl verdim. Meğer şok ta da varmış. Bugün baktim orda 22 tl

Kizlar 36+0 kontrolunden ciktim. Hala donmemis pek doncek gibi de degil. Haftaya tekrar bakicaz donmemisse 2bucuk hafta sonra sezeryan dedi dr. 2 temmuza denk geliyo

Hmmm merak ediyodum seni bnde.iyi canım bebeğin iyiyse beklersin nolacak..benim prensesiminde gelmeye niyeti yok dha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…