2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar gunah degil.sadece cocuga guzel anlamli isim koymak sunnettir.

:) birlikte birseyler yapmak yemekten daha zevkli olur genelde de. Bizimkine yumurta hasliyim o onu yesin bende sarmami yiyim

Ya bayram öncesi hepsini gönderdik diyor iyi takip no verin bakayim diyorum 24 saati gecti daha vercek 3 tane sube aradim ismimle kargo var mi diye yok. Y.ici kargo ile geldi demi?
evet canım yurtiçi takip no falan vermiyor bende çok mesaj attimda veriyorum dedi ertesi gün gittim aldım

Canım benim ilk cocukta merdiven inip çıktım günde 6 7 hurma yedim yürüyüş yaptım açılma olsun diye ama bana misin demedi 10 saat suni sancı yedim .. inş seninki kolay olur
Merhaba, kaçıncı haftada hareketleri arttırmak lazım? Benim doktorum suni sancı vermeyeceğini söyledi. Yani normal sancı süreci başlamazsa sezaryen diye tutturacak. Niyeti de o yönde zaten. Ona fırsat vermek istemiyorum. Endişeliyim.

Ah be cnm herkes ayni iste ama az kaldi sabir

merhaba kızlar :) gaviscon şurup kullanan var mı? az önce aldım ama ne kadar kullanmam gerektiğini sormayı unuttum günde en fazla ne kadar kullanabiliyoruz?
Ben kullanıyorum. Gastroentrologum yazmıştı ve her yemek sonrası iç demişti. Kadın doğumcum da hiç bir riski yok, kafasına şişeyi dikip içenler var demişti. Ben yanma olacağını hissettiğimde içiyorum, her yemek sonrası kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…