2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize merhaba. İki gündür koltuk altlarimda beze çıktı. Süt bezesi diyorlar kime sorsam ve çok canım yanıyor. Sizde de oluştu mu bu ve benzeri bir beze? Ağrıdan uyuyamıyorum

amin canm hepimizinkini insallah bu ara karpuz
amin canm insallah hepimize nasip etsin allagim bu ara yemeye basladim tekrardan karpuz frlan insallah yarar kuzumada gununden gerilemez kilo alir insallahh cok korkuyorum

Günaydın kızlar.
Bayramınız mübarek olsun. Rabbim bir dahaki bayrama erişmeyi nasip etsin inşallah.
Oğlanları eşimi namaza gönderdim kahvaltı hazirlasam mi uyurlar mi dolanıyorum evde. Dünden yoruldum sabah sancim tuttu. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Gerilme hareketi yapiyor olabilir.Benimki de elleriyle kasiklarima dogru yumruk atiyo ellerini gorebiliyorum disaridan ayaklarina gore daha minnak
yaa ben anlayamıorum ama minicik bi kabartı oluo arada.bel kısmımda yanlarıma doğru oluyor ama :)

Doguma yaklastikca bebek hızlıca kilo alirmis. Haftada 350 500 gram arasi alir mutlaka yaziyordu . Anne ne kadar alirsa yarisi ona gidermis. Ben kilo vermisim aon 2 gunde 62 lere düşmüşüm bebisko ne olacak bakalim
Sen benden daha ileridesin aslında. Bu yarısının bebeğe gitmesi ne zamandan itibaren oluyor ki?

Bugun 3 . Kez sert kasilma yasadim. 1 dakika sürüyor ama öncekilere hic benzemiyor. Tas kesiliyor karnim ve kenarlar boşalıyor gibi oluyor
Ağrı da oluyor mu? Ben karnımın kasıldığını söylediğimde regl ağrısı gibi ağrı da girmiyorsa o kasılma değil dendi ama bilemiyorum da. Öyle olduğunda da nst'de sancının 50 çıkması durumunda sancı var oluyormuş. Bende sadece karın sertleşiyor...

Hayirli bayramlar. Ciddi bi sertleşme ve zor nefes alma oluyor. Agri hissi yok belki de vardir ama benim agri eşiğim cok yüksek anlayamiyorum

Sen benden daha ileridesin aslında. Bu yarısının bebeğe gitmesi ne zamandan itibaren oluyor ki?

Gebelik uygulamasinda 33.hafta sonrasinda yaziyordu. Ama ben gecen hafta 500 gram aldim 6 gunde ve bebek te 430 gram almis. Nerdeyse birebir olmus yani. Bu sanirim kisiden kisiye bebektwn bebege degiskenlik gosteriyor. Simdi de kilo vermisim kontrol 21 inde durumdan haberdar e derim bakalim bebek kac gram aldi

Arkadaşın kendi evinde yapabilir canım hatta meryem suresini suya okuyup üflese daha da makbul geçer

Evet normal doğum için internette tam yazıyo duaları gerçekten herkes yararlı olduğunu söylüyor sadece Hacda yetişiyormuş.zamanında o otu kızı için fatma annemiz mi ekmiş ne öyle bişeyler tam hatırlamıyorum internette detaylı bilgisi var

Bayramınız mübarek olsun dostlar. Allah kuzucuklarımızla sevdiklerimizle tekrarına erişmeyi nasip etsin inşallah

Eşimden nezle geçti hapşırıp duruyorum. İnşallah çok uzun sürmez, hamileliğimin başında da nezle olmuştum 3 haftada geçmişti.
Nasıl başa çıkıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…