2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bayramda bir yere gitmeyiz diye hevesleniyordum kiii yalan oldu köye gidecekmişiz 1saatlik falan bir yol gelmiyim diyorum eşime tek başına napıcan evde diyor oda haklı bilemedim köy havasıda iyi olur aslında

Kizlar kizima :

***miray
***mina
***inci
Isimlerini düşünüyoruz hangisi guzel sizce? Yada baska bi oneriniz var mi? Artik netlessib istiyorum yaaa

Canım mecburen evin kapısı kapansijn diye çektim.
Dışarı çıktım baktım elbise için bu saat oldu.
Fiyatları çok abartmislar bende hep normal bol salaş tercih ettim.
sonrada giymek için.
Ama bu sefer içme sinen bulamadim
3 saat dolaştık denedim ama olmadi.

Bayramda bir yere gitmeyiz diye hevesleniyordum kiii yalan oldu köye gidecekmişiz 1saatlik falan bir yol gelmiyim diyorum eşime tek başına napıcan evde diyor oda haklı bilemedim köy havasıda iyi olur aslında
Benimde evden cikasim bile yok bu sicakta giyinip kapidan cikmak bile eziyet..ama koy havasida iyimis ya

Kızlar su anne yanı reflu yastıkları ıkısı bır arada olan war alan weya tanıdıklarda goren kullanan varmı yoksa sadece teklı reflu yastıgımı ii olur sizce?
Reflü yastığı dediğin eğik düzlem mi? Bebeğin reflusu yoksa çok sık kusmuyorsa düz zemine yatırılması gerekiyor.

Kizlar kizima :

***miray
***mina
***inci
Isimlerini düşünüyoruz hangisi guzel sizce? Yada baska bi oneriniz var mi? Artik netlessib istiyorum yaaa
Mina hoşuma gitti
Benimde evden cikasim bile yok bu sicakta giyinip kapidan cikmak bile eziyet..ama koy havasida iyimis ya
köy serindir ondan gitsem iyi olur diyorum birazda. bayram olunca gelen giden yine bişeyler yapmadan duramam diye tereddütteyim

Bu egzersizleri deneyeyim,cok heyecanlı yaa umarım her şey yolunda gıder hepimiz için:)

Kizlar kizima :

***miray
***mina
***inci

Canım Miray erkek ismi diye biliyorum ama. Melis çok güzel bi isim bence, Nisa Kur’an da bi sure biliyosun, kadınlarla ilgili sure diye biliniyor. İkiside çok güzel bence.

Çok şükür canım daha da düzelecek inşallah geçmiş olsun dikkat et kendine

Mina hoşuma gitti
köy serindir ondan gitsem iyi olur diyorum birazda. bayram olunca gelen giden yine bişeyler yapmadan duramam diye tereddütteyim
tesekkur ederim
Canım Miray erkek ismi diye biliyorum ama. Melis çok güzel bi isim bence, Nisa Kur’an da bi sure biliyosun, kadınlarla ilgili sure diye biliniyor. İkiside çok güzel bence.
Melis ve nisa da seçeneklerimiz arasinda idi aslinda teşekkür ederim

Geçmiş olsun cnm. İnşallah vaktinde gelsin meleğin. Bende çok yorgunum bugün her yerim dökülüyor uykuya dalamiyorum agrim dan.

Bir saat birşey değil cnm arkada uzat ayağını miss yada arada dinlenme molası olur iyi olur. Koy havası iyi gelir oh misd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…