2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu Meryem ana otunu ben de çok duydum ama nerede satılır acaba aktarlarda olur mu ?
Aktarlarda baharatcilarda satiliyor ben aldim bi tanesi 40 tl verdim.dayimin esi yapti dogumu 1 saat surdu sadece bende ona verdim benim sancilar baslayinca o yapacak yine benim adima ve gercekten cok ise yariyormus butun hamileliklerinde ayni otu kullanabiliyormussun.sudan cikarinca eski haline donuyormus nasil bir mucize iste

Çok sağolun kızlar lekelenme az az devam ediyor ama sancılar düştü bebek de sakinleşti gibi benden size tavsiye sakın çok ayakta kalmayın vok yurimeyin yorulmayın ben dün çok yoruldum ve ayakta çok kaldım kendinize dikkat edin dualarınızı esirgemeyin

Canm cogu yarim gun gelmio. Yaptiracagin is miktarina gore sor is coksa tam gun al. Ben yemek durumuna gore hareket ediyorum varsa veriyorum yoksa disardan pide kofte ekmek vs soyluyorum oglen icin telefonda sorma sen kendin karar ver ev yemegimi disari yemegimi vercegine. Isleride sor istersen ben cagrdm sormicam ama cam kapi dip bucak temizlatcem dolap ustlerini sildircem butun dolaplari disindan siliyolar icine karismiolar onceden konusulursa belki bilemiyorum.

toparlar merak etme ,ben 2200 doğmuşum ve beklenen tarihten 10 gün erken, doktor sağlığı gayet yerinde merak etme demiş,kendi doktorun ne diyor,bekler mi iki üç hafta

Ben de 2100 filan doğmuşum ama günü geçmiş annemin acil sezeryana almışlar bebek anneden ayrılmış diye. Valla geçen de 2,5haftada 500gr almıştı. Bu sefer 3hafta geçti 300gr almış. Doktor tarih konusunda bişey demedi. Normal Doğum görünüyor şu an. Bebek minyon diyor sadece. Onu da eşimin de benim de minyon olmamıza bağlıyor o kadar.

Benim de arkadaşımda varmış canım. İlla hastaneye götürüp orda mı suya koymak gerek canım?sancım başlayınca arkadaşa desem suya koysa olur mu?bazı yerlerde annenin o Sudan içmesi gerektiği yazıyor. Siz nasıl yaptınız?

Benim ablamada ebe bastırmış ama ıkınma gücüm yoktu diyor ablam. Bi an ah diye nefesi kesilmiş dalgınlığına gelmiş ikincide tedbirliydi bastırcağını biliyodmzbi bastı bebek çıktı dedi bana kalsa çıkartamazdım dedi, bazı durumlarda iyi oluyomuş aslında

Ebe misiniz

Canim sen hic kollamıyorsun kendini.Yikamadan hali gelmisti benim o zaman hamile bile değildim. Belimi agritmaktan korktum .Koridora biraktirdim .Mesela her hafta damacana su geliyor .Üstüm musaitse kapıyı aciyorum adam iceri yuvarliyor top gibi .Acmazsam da kapinin önüne koyuyor esim aliyor. Ben de hamile giyim magazasindan elbise alcaktim .Vazgectim surda hepi topu 2 3 hafta kaldi .Ve hic giymedigim hamile elbisem var. Yanina da diger 2 gun icin kombin yapip aldim .Gerek kalmadi.Dogumdan sonra giyebileceğim seyler tercih ettim .
40 Tl mi iyi para valla .Şok oldum. Bize umreden gelcek bakalim .Ama normalde kullaniliyor sezeryanda kullanilmiyor benim bildigim .
Arkadasimin açılma 3 ten ileri gitmiyordu ot açıldıkça açılma oldu ve hizlica kolaylıkla doğurdu. Ama duasi filan da varmis .

kızlar 4 5 saat önce başlayan sezeryan çizgisinin orda bi gerilme batma var acıyo yürürken bişi kopcak gibi sanki.nedir bu korkmaya başladım

Doguma yaklastikca bebek hızlıca kilo alirmis. Haftada 350 500 gram arasi alir mutlaka yaziyordu . Anne ne kadar alirsa yarisi ona gidermis. Ben kilo vermisim aon 2 gunde 62 lere düşmüşüm bebisko ne olacak bakalim

uzandım orda hareket edio baskı mı yapıoki ağrım falan yok o yğzden düşünmedim hastaneye gitmeyi canım ya
Gerilme hareketi yapiyor olabilir.Benimki de elleriyle kasiklarima dogru yumruk atiyo ellerini gorebiliyorum disaridan ayaklarina gore daha minnak

oinone27

Bende anlamadım canım ama gürcüstanda yaşıycak ve okulda falan zorlanmaz bu isimle. İyice bir araştırcam.
Sagol canım sorucam ordan ama bana umarım cvp verirler.

O Sudan içmek gerektiğini ben de duydum bi de Doğumdan sonra tekrar Sudan çıkartın yoksa rahim kapanmaz gibi bir şey de duymuş olabilirim emin olmamakla birlikte

Hemşireyim . tuvalette nüyük abdestinizi yapar gibi karın yada vajen kaslarını değil anüs kaslarını kasmanız lazım.aynen büyük abdestte ıkınır gibi. Ama bunun egzersizini yapın alıştırın kaslarınızı ki doğum sırasında kolay olsun.ıkınma anı dediğiniz sancının geldiği andır ve sancı ağrı olacağı için her ağrıda ıkınmalısınız.suni sancıyı herkese vermezler.açıklığı olmazsa yada açılma bir türlü yeterli olmazsa ki 10 cm olması lazım suni sancı verilir.biz beren ela koyucaz

Bugun 3 . Kez sert kasilma yasadim. 1 dakika sürüyor ama öncekilere hic benzemiyor. Tas kesiliyor karnim ve kenarlar boşalıyor gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…