2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bayramınız mübarek olsun kızlar
Şeker tadında nice güzel bayramlar geçirmemiz dileğiyle. Kurban bayramını miniklerimizle geçiririz umarım
Bu bayramı ailelerimizden uzak olduğumuz için biraz buruk geçiriyorum ama olsun hastalık yada farklı bi sebepten değil en azından kızım için gidemedim

Hayirli bayramlar. Ciddi bi sertleşme ve zor nefes alma oluyor. Agri hissi yok belki de vardir ama benim agri eşiğim cok yüksek anlayamiyorum
Ağrı eşiğinden dolayı hissetmiyor olabilirsin gerçekten, doktoruna ulaşabiliyorsan bir danış istersen...Pozisyon değiştip, nefes egzersizi de deneyebilirsin: Bana tavsiye edilen 3 e kadar sayarak nefes almak, 6ya kadar sayarak yavaşça nefes vermek. Bunu tekrar tekrar yap canım işe yarayabilir. Bizim doktorun yönlendirdiği yoga ve nefes eğitiminde söylenmişti.

Bende oldu aynısı. Kasılma vardı ağrı yoktu ama çok fazla olunca nst ye gittim sancim 75-100 arası çıktı... serumla durdurdular bazen sanci oluyor bız hissetmiyoruz.

Cok tesekkur ederim canim sagolasin deneyecegim. Ben kasilma gelince kalkip yuruyorum yürüyorsam oturuyorum. Burnundan nefes alip agzimdan veriyorum ama yinede dunkuler 60 saniyeden daha kisa sürmedi. Doktor bi hastane soyledi muayene ol orada dedi. Bugun aciksa gidecegiz degilse yarin gidecegiz. Kasilmayi hep hissederdim ama dunku tamamen farkli idi. Sanki boyle yassi bir seye donustu bebegin kesesi. Ne yaptım ne ettimse gecmedi 1 dk gecince bi anda yumuşadı. Bi sitede okudum kadının kasilmasi tutmus. O gun sadece 1 litre su ictigini fark etmis hemen su icmeye baslamis ve gerçekten su ictikce 3 dk da bir olan kasilma yavas yavas azalip kaybolmus bende onu okuyunca hemen su icmeye başladım ve gercekten de cok istahla ictim susuzmusum

Tamm o zmn o elendi su gumus kapakları duydunuz mu pahalı bıraz ama cok memnunlar ınstagram alemı
O kapaklardan bende cok emin degikim instagramda blogger anneler pek memnun ama iste bazen reklam isi de oluyor ya pek guvenemiyorum... fiyatıda cokk alirim ise yaramazsa cok üzülürüm...

İnci gayet yeterli çok zarif
teşekkür ederim

Bende oldu aynısı. Kasılma vardı ağrı yoktu ama çok fazla olunca nst ye gittim sancim 75-100 arası çıktı... serumla durdurdular bazen sanci oluyor bız hissetmiyoruz.
Bu da ilginç bir durum. Nasıl anlayacağız biz
Banu çiftçi de, adına sancı dendiğine bakmayın aslında kasılma o, sancı yanlış kelime diyor . Kastettiği acısız olma ihtimali heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…