2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ac bi film izle .Kendine bir de meyve tabağı yap oh miss.Yoran yok bebekle ilgili sacma sorular soran yok .

Hayırlı bayramlar guzel anneler , bayrama ağlayarak hastanede başladım, dün gece sahur yoktu ya artık biz de kızım uyuduktan sonra biraz oturup uyuduk sabah bayram namazına kaldıracaktım eşimi alarm çalınca uyandım ve ilk defa bütün gece bebeğimin beni tekmelemedigini farkettim normalde o saate kadar kaç defa uyanırdım ama ne WC ne bebek tekmesi hicbir şeye uyanmamisim neyse eşim namazdan dönsün kahvaltı yapalım belki tok olursam canlanır dedim ama bolca yedim ne kadar bekledik uzandım falan yok tik olmadi 1 avuç çikolata yedim korkmaya başladım aceleyle hepsini yeyip uzandım yok tek bir kıpırdama yok hatta hafiften dürttüm duşa girdim çıktım olmadı ben ağlamaya başladım en son kurban bayramında bebeğimi kaybetmiştim diye bayramlarim hep kara geliyor diye ağlaya ağlaya acile gittik nst ye falan girdim tam kemer takcaklar uyandı benimki çok şükür nst boyunca sıkça kipirdadi dünyalar benim oldu eve geldiğimden beri istersen karnımı yırt hiç ses etmem yavrum yeter ki hep yaşadığını kıpırdayarak bana hissettir , Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağ salim hepimiz
kucağımıza alalım inşallah

Bilmiyorum canım bebeğin hareketleri de az sanki bugün çok nadir ediyor

Hepinize çok geçmiş olsun kizlar noldu hepinize böyle. Hastaneyi ihmal etmeyin lütfen son haftalardayız insan herşeyden nem kapıyor. bebekler iyi olsunlarda biz bosuna evhamlanmis olalim. AdaisyLove canim 2 gundur bendede hareketler baya azaldi yer darligimi uyku düzenimi bilmiyorum. Genelde hiç kırık tutunca güzel kaydadeğer hareketleri oluyor

Kızlar sürekli ayaklarım sıcaktan dolayı şişiyor. Burası çok sıcak buz jelleriyle uzanıyorum. Bir de ağırlaşmışım oturduğum yerden zor kalkıyorum.

Bir kaç gündür şiş iniyor bir saat sonra yine aynı oluyor. Dün idrar da bakıldı albümin yok çok şükür.

Her tarafın ağrıyor nezleyim de... Bit de kasılmalar geldikçe idrar hissi tuvalet off artık tuvalete gitmeye bıktım ama havada sıcak bol sıvı alıyorum.

Neyse çok uzattım bir yere de çıkamadık böyle olunca. Sabah iyi bir kahvaltı ettik çardağımızda Kayınvalide görümcemler eltimler... beni bizatihi arayanlar soranlar da olunca iyi oldu.

Artık son haftalar her an doğum olabilir...Allah'ım sağlıkla kurtarsın bizleri ve gül kokulularımızı da

Cümleten hayırlı bayramlar Rabbim herkese gönlünden geçenleri nasip etsin
Sağlıklı hayırlı zamanda yavruları kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Ben de dün çok yoruldum bugun kasilmalar var alttan vuruyor birde canım yanıyor şu bayramı sağlıkla atlatalim ins

Bizde eşimle hergün napıyosak onu yapıyoruz öğlen kahvaltı yaptk oturuyoruz yavaştan çamaşır yıkayıp asacağım iş yapacaz karı koca. Annemle görüntülü konuşup bayramlaştık başkada yok. Akşam üstü serinlikte gezeriz biraz. Plan bu kadar :)

Hayırlı Bayramlar buarada hepinize ♡

Çok geçmiş olsun canım durumu nasıl iyi olur inşallah

Canım benim. Allahım korktuğuna uğratmasın kıyamam ben sana

Benim gün içinde devam ediyor canım.dün akşam başladı. Ara ara yokladı. Yemekten kalkıp zor attık kendimi kanepeye. Bi süre sonra geçti ama enerjim de bitmiş oldu. Bu gün de yine tekrarladı. Ama gece daha sık olmuştu. Haftaya Cumartesi kontrole gitcem O zamana kadar devam edecek mi bakalım.

Saate bakıyorum ben de hep canım. Düzenli değil çok şükür. Ama önceden karnım şişer sert olurdu. Hatta bebek poposunu dayıyor gibiydi. Şimdi ise o şişlik olunca adet ağrısu gibi ağrı da olmaya başladı. Resmen içim kayıyor gibi oluyo yığılıp kalıcam sanki oracığa. Bu gün çok sık olmadı ama artık bi yere gitmeye korkar oldum.

Çok geçmiş olsun canım durumu nasıl iyi olur inşallah
Durumu stabil şu an canım haber bekliyorum ben de telefon başında
İnşallah iyi olur güzel haberler alırız
Son zamanlar evde dinlenerek geçirmek en iyisi sanırım canim kendimizi çok yoruyoruz bazen farkında olmadan
AdaisyLove çok büyük geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin eniştenizin.
Amin canım inşallah Çok teşekkür ederim

Hayatın zormuş canım..eşinde çok anlayışlı değil anladığım kadarıyla.Allah yardımcın olsun..

benim görümce ne konuşur ne konuşmaz sinsi fesat bişi naptı belli değil.bende mesafeli davranıom belli ederek en iyisi böle keşke hiç konuşmasa

Hayatın zormuş canım..eşinde çok anlayışlı değil anladığım kadarıyla.Allah yardımcın olsun..
sanırım bu eski toprakta var canım ilk bana gelsinler olayı bi şu şekilde çözdük mesafe olarak yakın kimse önce ona sınra diğerine..bizimkilerde naptınız die sorar geç gidincs falan ama o kadarda tepki abartmış bayram bayram ne gerek var gelinmiş sonuçta

Canım benim yaa, korkuyla okudum yazdıklarını, ama sonunda oh çok şükür dedim. Allah bi daha kötü günler göstermesin kuzum. Sağlıcakla hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize

Bende şaşırdım . küslerin barıştığı bu mübarek zamanlarda hiç gereği yoktu.bazı şeyler insanlık hatrına görmezden gelinebilir

Kızlar acil!!
4-5dakikada bir karnım geriliyor sertleşiyor. Aşırı bi ağrı vs yok. Takibe devam mı edeyim? Doğum sancısı olmaz demi bunlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…