- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.461
Canim ac bi film izle .Kendine bir de meyve tabağı yap oh miss.Yoran yok bebekle ilgili sacma sorular soran yok .Geçmiş olsun kızlar...
Ben evde olmak istemiyorum ya biraz dışarı çıkmak istiyorum evde bunaldim
Afilim92 bizim görümce de konuşmaz benle
Benziyor bu yönden
Keşke dışarda olsaydım diyorum.
of. Canim skliyo
Bilmiyorum canım bebeğin hareketleri de az sanki bugün çok nadir ediyor
Kızlar karnı taş gibi sertleşip ardından adet ağrısı gibi ağrı olan var mı?
Dünden beri karnım ara ara sertleşiyor ama bu sefer ağrı giriyor karnıma. Bi anda enerjim bitmiş gibi oluyorum. Derin nefesler alıp uzanıyorum ya da oturuyorum 2,3dakika sonra geçiyor. Doğum sancısı mı bu?? Düzenli değil şu an. Bazen yarım saatte bir,bazen 5-10dk da bir oluyor. Bi de sanki idrarım gelmiş gibi aşağıya baskı oluyor. Tuvalete gitme ihtiyacım varmış gibi oluyorum.
Keskee ben de evimde olabilseydim .Gece cocuklar bisey patlatıyordu kac kere sıçrayarak kalktim .Hatta bebek de korktu sesle beraber vurmaya basladi .Esim namaza gidince biraz uyumusum .Sonra hazirlandik kv ye geldik kahvaltiya .Su an salonun ortasinda bi basima oturuyorum .Kv bayram gorusmelerini yapiyor baska odada .Gorumce zaten konusmaz benle .Esim namazda .Ve namazdan sonra yola cikcaz .Kasilmalarim var korkuyorum bir sey olcak diye .Hava cok bunaltici ve yol beni perisan ediyor.
Hepinize çok geçmiş olsun kizlar noldu hepinize böyle. Hastaneyi ihmal etmeyin lütfen son haftalardayız insan herşeyden nem kapıyor. bebekler iyi olsunlarda biz bosuna evhamlanmis olalim.Hayırlı bayramlar guzel anneler , bayrama ağlayarak hastanede başladım, dün gece sahur yoktu ya artık biz de kızım uyuduktan sonra biraz oturup uyuduk sabah bayram namazına kaldıracaktım eşimi alarm çalınca uyandım ve ilk defa bütün gece bebeğimin beni tekmelemedigini farkettim normalde o saate kadar kaç defa uyanırdım ama ne WC ne bebek tekmesi hicbir şeye uyanmamisim neyse eşim namazdan dönsün kahvaltı yapalım belki tok olursam canlanır dedim ama bolca yedim ne kadar bekledik uzandım falan yok tik olmadi 1 avuç çikolata yedim korkmaya başladım aceleyle hepsini yeyip uzandım yok tek bir kıpırdama yok hatta hafiften dürttüm duşa girdim çıktım olmadı ben ağlamaya başladım en son kurban bayramında bebeğimi kaybetmiştim diye bayramlarim hep kara geliyor diye ağlaya ağlaya acile gittik nst ye falan girdim tam kemer takcaklar uyandı benimki çok şükür nst boyunca sıkça kipirdadi dünyalar benim oldu eve geldiğimden beri istersen karnımı yırt hiç ses etmem yavrum yeter ki hep yaşadığını kıpırdayarak bana hissettir , Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağ salim hepimiz
kucağımıza alalım inşallah
Bizde eşimle hergün napıyosak onu yapıyoruz öğlen kahvaltı yaptk oturuyoruz yavaştan çamaşır yıkayıp asacağım iş yapacaz karı koca. Annemle görüntülü konuşup bayramlaştık başkada yok. Akşam üstü serinlikte gezeriz biraz. Plan bu kadar :)Günaydın kızlar. Musmutlu bayramlarımız olsun.
Bizim kimsemiz yok bu şehirde uzağız herkese. Eşim nöbetten geldi uyudu. Ancak güneş batınca dışarı çıkarız bi hava alırız. Uzak olmakta zor. Uzak olsan bir dert yakın olsan bir dert.
Çok geçmiş olsun canım durumu nasıl iyi olur inşallahSevindim canım iyi olmana
Evet alanları daraldı artık o yüzden de olabilir bugün de biraz stresliyim
Senin kaynanangiller de her şeye çomak sokmasa olmuyor sanki bayram günü kalp kirmasinlar bari
Kimseyi de namaz kılmaya zorkayamazsin ki içinden gelmeli insanın
Oğlu kalkmamissa sen ne yapasın
Biz de plan yapmıştık gezmeye gidecektik kötü haberle güne başladık eşimin eniştesi kısmı felç geçirmiş babası gibi sever ben de öyle ellerinde büyümüş zaten çok üzüldük
Burdaki hic bir hastane musahele etmedi sehir disinda bir hastaneye aldilar Eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı.
İnşallah eniştemiz iyi olur kafamı kaldiramiyorum sabahtan beri çok iyi bir insandı 2 gün önce beraberdik
Dün misafirim vardı biraz yoruldum canım
Yukarıda da anlattım güne de kötü başladık bugün
Canım benim. Allahım korktuğuna uğratmasın kıyamam ben sanaHayırlı bayramlar guzel anneler , bayrama ağlayarak hastanede başladım, dün gece sahur yoktu ya artık biz de kızım uyuduktan sonra biraz oturup uyuduk sabah bayram namazına kaldıracaktım eşimi alarm çalınca uyandım ve ilk defa bütün gece bebeğimin beni tekmelemedigini farkettim normalde o saate kadar kaç defa uyanırdım ama ne WC ne bebek tekmesi hicbir şeye uyanmamisim neyse eşim namazdan dönsün kahvaltı yapalım belki tok olursam canlanır dedim ama bolca yedim ne kadar bekledik uzandım falan yok tik olmadi 1 avuç çikolata yedim korkmaya başladım aceleyle hepsini yeyip uzandım yok tek bir kıpırdama yok hatta hafiften dürttüm duşa girdim çıktım olmadı ben ağlamaya başladım en son kurban bayramında bebeğimi kaybetmiştim diye bayramlarim hep kara geliyor diye ağlaya ağlaya acile gittik nst ye falan girdim tam kemer takcaklar uyandı benimki çok şükür nst boyunca sıkça kipirdadi dünyalar benim oldu eve geldiğimden beri istersen karnımı yırt hiç ses etmem yavrum yeter ki hep yaşadığını kıpırdayarak bana hissettir , Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağ salim hepimiz
1 saat once ayni seyi yasadim.Kv de kahvalti yaptik .Oturuyordum wc gitme hissi oldu sonra wc de oldugum yerde kaldim doğrulamadım hem karnim tas gibi oldu hem de alt kisimlara agri girdi .Bir de az sonra yola cikcaz .Gitmeden hastaneye gitcez belki de tekrarlarsa.
Dün bana oldu canım 2 3 defa sonra geçti
Aman diyorum kızım bayram da yaramazlık yapma bir bekle pazartesiden sonra ne istiyorsan yap diye.
Kasılma takip programı var canım onu indir ordan takip et bakalım süresi ve kaç dk da bir olduğunu düzenli ise bir hastaneye git nst çektir için rahat etsin bende geçti kasılmalar
Amin cümlemizi canım çok teşekkür ederimCanım benim. Allahım korktuğuna uğratmasın kıyamam ben sana
Durumu stabil şu an canım haber bekliyorum ben de telefon başındaÇok geçmiş olsun canım durumu nasıl iyi olur inşallah
Son zamanlar evde dinlenerek geçirmek en iyisi sanırım canim kendimizi çok yoruyoruz bazen farkında olmadanBenim gün içinde devam ediyor canım.dün akşam başladı. Ara ara yokladı. Yemekten kalkıp zor attık kendimi kanepeye. Bi süre sonra geçti ama enerjim de bitmiş oldu. Bu gün de yine tekrarladı. Ama gece daha sık olmuştu. Haftaya Cumartesi kontrole gitcem O zamana kadar devam edecek mi bakalım.
Saate bakıyorum ben de hep canım. Düzenli değil çok şükür. Ama önceden karnım şişer sert olurdu. Hatta bebek poposunu dayıyor gibiydi. Şimdi ise o şişlik olunca adet ağrısu gibi ağrı da olmaya başladı. Resmen içim kayıyor gibi oluyo yığılıp kalıcam sanki oracığa. Bu gün çok sık olmadı ama artık bi yere gitmeye korkar oldum.
Amin canım inşallahAdaisyLove çok büyük geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin eniştenizin.
Evet ya artık gelsinleeeeeeerİyi bayramlar kizlaar. Bayramdan sonra da sirayla gelsin bebislerr
Hayatın zormuş canım..eşinde çok anlayışlı değil anladığım kadarıyla.Allah yardımcın olsun..Hayırlı bayramlar arkadaşlar.
Kayiinbabamlara gittik sabah 10 gibi.
Gece dörtte çamaşır sermeye kalktım.
6 da esiminuyandirmaya kalktım kalkmadi sonra 9 gibi uyandik.
Anca gittik.
Kayinbabam hiç gelmeseydiniz dedi .
Çıkarken de bana br dahaki bayram bu sate kalırsanız kapı açılmaz dedi.
Sabah namazında orda olcakmisiz namaza onla gitcekmiş. Sonea biz kahvalti hazırlicakmışız falan.
Eşim zaten iyice saldı kendini.
Namaza gitmedi.
Son gun niyetli bile değildi.
Of of.
Kendi babbannemlere gittk onlarda denize gitmiş.
Halamlar da denize gitmiş.
Bizde eve döndük. Gitcek başka yer yok.
Siz bayramda ne yapcaksiniz.
Eşime yarın pikniğe gidelim diyorum başıma iş çıkarma diyor.
Denize gitceksekte ben girmiceksem gitcekmkskz
Napsakbbunaldim evde olmaktan
benim görümce ne konuşur ne konuşmaz sinsi fesat bişi naptı belli değil.bende mesafeli davranıom belli ederek en iyisi böle keşke hiç konuşmasaGeçmiş olsun kızlar...
Ben evde olmak istemiyorum ya biraz dışarı çıkmak istiyorum evde bunaldim
Afilim92 bizim görümce de konuşmaz benle
Benziyor bu yönden
Keşke dışarda olsaydım diyorum.
of. Canim skliyo
sanırım bu eski toprakta var canım ilk bana gelsinler olayı bi şu şekilde çözdük mesafe olarak yakın kimse önce ona sınra diğerine..bizimkilerde naptınız die sorar geç gidincs falan ama o kadarda tepki abartmış bayram bayram ne gerek var gelinmiş sonuçtaHayatın zormuş canım..eşinde çok anlayışlı değil anladığım kadarıyla.Allah yardımcın olsun..
Hayırlı bayramlar guzel anneler , bayrama ağlayarak hastanede başladım, dün gece sahur yoktu ya artık biz de kızım uyuduktan sonra biraz oturup uyuduk sabah bayram namazına kaldıracaktım eşimi alarm çalınca uyandım ve ilk defa bütün gece bebeğimin beni tekmelemedigini farkettim normalde o saate kadar kaç defa uyanırdım ama ne WC ne bebek tekmesi hicbir şeye uyanmamisim neyse eşim namazdan dönsün kahvaltı yapalım belki tok olursam canlanır dedim ama bolca yedim ne kadar bekledik uzandım falan yok tik olmadi 1 avuç çikolata yedim korkmaya başladım aceleyle hepsini yeyip uzandım yok tek bir kıpırdama yok hatta hafiften dürttüm duşa girdim çıktım olmadı ben ağlamaya başladım en son kurban bayramında bebeğimi kaybetmiştim diye bayramlarim hep kara geliyor diye ağlaya ağlaya acile gittik nst ye falan girdim tam kemer takcaklar uyandı benimki çok şükür nst boyunca sıkça kipirdadi dünyalar benim oldu eve geldiğimden beri istersen karnımı yırt hiç ses etmem yavrum yeter ki hep yaşadığını kıpırdayarak bana hissettir , Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağ salim hepimiz
Bende şaşırdım . küslerin barıştığı bu mübarek zamanlarda hiç gereği yoktu.bazı şeyler insanlık hatrına görmezden gelinebilirsanırım bu eski toprakta var canım ilk bana gelsinler olayı bi şu şekilde çözdük mesafe olarak yakın kimse önce ona sınra diğerine..bizimkilerde naptınız die sorar geç gidincs falan ama o kadarda tepki abartmış bayram bayram ne gerek var gelinmiş sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?