2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kullanmadım ama burda kullanan vardı yanlış hatırlamıyorsam canım. Inşallah işe yarar ilaç erteleyebildiği kadar erteler doğumunu.
Aman o densizlerden heryerde var canım. Dünyada tek çocuğu onlar büyütmüş havasında her şeyi ben bilirim diye geziyorlar ortalıkta. En güzeli hiç muhattap olmamak ama yüzyüze gelince mecbur kalıyor insan.
Kipirdamadigi oluyordu ama tatlıya hayır diyemiyordu yavrum hemen uyanıp kıpırdıyordu bu defa hem tatli hem de onca uğrasa rağmen tepki vermeyince korktuk açıkçası bir daha yapmaz inşallah yaramazım :))
Inşallah canım, bana da arada oluyor panik yapıyorum . Eşim diyor bebek kıpırdayıp gerilse off diyosun kıpırdamasa off diyosun diye :) aniden gerilincede bi an off diyormuşum da ben :))

Kızlar benim bulunduğum yere yakın kadın Doğum acili olan bi devlet hastanesi var oranın aciline gittiğimde prosedür olarak ilk ebeler alttan açıklık muayenesi yapıyor sonra doktor ultrasondan bakıyor en son nst. Alttan açıklık muayenesi yaptırmak istemeyenlerden imza alıp hiç bir muayene yapmadan geri gönderiyorlar yani beni alttan muayene etmeyin sadece nst ya da ultrasona sokun deme gibi bir şansı Yok hastanın. Sizin gittiğiniz kadın Doğum acilleri de böyle mi ?

O ilacı çok duydum canım grupta da kullananlar vardı kim olduklarını hatırlamıyorum ama inşallah faydası olur doğumu erteleye bileceği kadar ertlesin fayda faydadır sen bolca dinlenmene bak canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu stres yapma 32 haftayı geçtin ya artık keyfine bak moralini yüksek tut

canım özel e gidersen direk muayene edip nstye alırlar ama devlette tabi prosedür farklı pek kişinin isteğine göre ilerlemez işleyiş

Tövbe bir daha sesimi çıkarmam ne kadar acıtarak hareket ederse etsin yeter ki hareket etsin :))

ilacı bende duydum kullananlar vardı grupta tuvalet dışında ayağa kalkma canım 35 i görsen riski olmaz inşallah

K karyaaa48 ben kullaniyorum o ilactan hemde bayadir sorunlu bi gebeligim oldugu icin doktorum tedbir amacli baslatti kasilmayi engelleyen bi ilac 35. haftadayim su an Rabbim sizede banada 38 gormeyi nasip etsin cok stres yapmayin bi suru sorun yasadim biz ne yaparsak yapalim olacak olan oluyor.

Tabi biz doğum yapmadık ya nerden bilicez onlara göre. E iyi de bildiğini kimse iddia etmiyor ki, temenniler üzerine kurulu planlar var kafamızda.
Yabancı yine neyse de, mesela ben en çok yakınlara şaşıyorum,
Yok büyük konuşma bak hatırlatırım sana bunları vs.diyorlar.
Yahu kime diyorsun sen... yeğenin torunun vs için bunları diyosun .Sen yabancımısın kınım kınım kınayacakmısın nedir yani bu konuşmalar. Daha baştan danışacağın varsa da bunlara nasıl danışacaksın?baştan ofsayta atıyorlar....en iyisi güvendiğin insanlara danışmak.

Bence bazı insanlar fesatlanıyor bunun başka açıklaması yok. Bildiğini ispatlama çabası da başka bir egoizm.

Bende onu anlamıyorum doğum yapan herkes mükemmel çocuk mu bakıyor sanki, herkesin hataları elbet oluyordur. Onlarda ondan bundan duyduklarını doğru bilerek uygulamış. Belki sen onlardan daha çok şey biliyorsun okuyarak ana kabul etmezler bunu. tabi ki her çocuk başka ama illa emzik ver biberon ver diyenler var benimde çevremde, ben diretmiyorum vermem etmem diye ama belki mecbur kalıp vericem belki çocuk kabul etmiycek, kimse onu düşünmüyor nedense. Sadece kendi doğrularını savunmayı seviyorlar.

Aynen canım ,aynı şekilde düşünüyorum. Çok doğru anladın beni..

Bizimde aynı ama ben istemiyorum diyip imzaliyorum sadece nst yapıyorlar dönüyorum. Alttan muayene istemiyorum diye boş göndermiyorlar yani usg veya nst yapmak zorundalar
Şimdilik kasılma süreleri uzadı canım. 8-10dk ya çıktı. Çok şükür. Gece kötü olursam gideriz acile diyorum. İnş biraz daha durur oğluşum.
Masallah iyi canim ozaman bol su iç dahada düzelir inşallah. Oğlusun durur merak etme :) benim oğlus kaç kez yoldan döndü bekliyor :)

tabi canım herkesin doğruları var herkes çok iyi anne ..
Kimi anne var emzik verir biberon verir hazır ürün verir kimi anne var biberon vermez verirsede cam ürün verir kimi anne tv izletmez kimi anne çocuğunun elinden telefon dusmez reklamla video ile yemek yedirir şimdi sorsan hepsi mükemmel anne :)

Geçmiş olsun. Bana acildeki dr vermişti sevk etmeden önce sonra eğitim araştırmaya gittim gerek yok içme dediler. Bende almadim. Haftalik iğne falan vermedilermi yada ciğer geliştirici?
2 doz ciğer geliştirici yaptıkla ama kasılmalar için de adalat kullanacaksin35.haftaya kadar dedi zaten 3-4 gün sonra kontrol var yine ve sedimantasyon 60 cıktı antibiyotikde verdi dr ciğer geliştirici iğne de bütün vücudumda kızarıklık yaptı şimdi biraz azaldı ama ilacda bitti zaten

Canım ben de kullanıyorum adalat 26. Haftadan beri.normalde tansiyon ilacı fakat bu yaşadığımız kasılmaları önlüyor Ve buna bağlı erken doğumu tabiki.Ben 35. Haftaya kadar geldim adalatla inşlh Şen'de de işe yarar

35. Haftaya kadar kullan ozaman canim benim 35 bitmek üzere kullandigim iğneyi dr 36da bırak dedi. Adalatida yazdıklarında 33 teydim araştırma nedense kullandirtmadi. Sen o ilaci forumlarda arat birsürü arkadaş kullanmış hemde 25li haftalardan. Senin haftanda iyi zararlı olsa dr vermezdi zaten ciger igneside olmussun dogsa bile sorun cikmaz insallah. Sen stres yapma en önemli etken o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…