- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.481
benim görümce ne konuşur ne konuşmaz sinsi fesat bişi naptı belli değil.bende mesafeli davranıom belli ederek en iyisi böle keşke hiç konuşmasa
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallahCanım benim yaa, korkuyla okudum yazdıklarını, ama sonunda oh çok şükür dedim. Allah bi daha kötü günler göstermesin kuzum. Sağlıcakla hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize
Canım benim de ara ara anlattığın şekilde oluyor ama seninki kadar sık olmadı hiç doktoruma anlattığımda merak etme rahim kendini Doğuma hazırlıyor dedi. Ama sen doktoruna ulaşabiliyorsan danış derim.Kızlar karnı taş gibi sertleşip ardından adet ağrısı gibi ağrı olan var mı?
Dünden beri karnım ara ara sertleşiyor ama bu sefer ağrı giriyor karnıma. Bi anda enerjim bitmiş gibi oluyorum. Derin nefesler alıp uzanıyorum ya da oturuyorum 2,3dakika sonra geçiyor. Doğum sancısı mı bu?? Düzenli değil şu an. Bazen yarım saatte bir,bazen 5-10dk da bir oluyor. Bi de sanki idrarım gelmiş gibi aşağıya baskı oluyor. Tuvalete gitme ihtiyacım varmış gibi oluyorum.
Doğum sancısı adet sancısı gibi olur canım ya yavaş yavaş başlar ya da hızla başlar ama ağrılı olur öyle kasılma gerilme gibi olmaz canım ama kasılmaların niye öyle düzenli oldu onu bilemedim canım şimdi nasılsın hala devam mı ?Kızlar acil!!
4-5dakikada bir karnım geriliyor sertleşiyor. Aşırı bi ağrı vs yok. Takibe devam mı edeyim? Doğum sancısı olmaz demi bunlar??
Uyuduk canım sonra dediğin gibi meyve faslı şimdide dışarı çıktık yemek yicezCanim ac bi film izle .Kendine bir de meyve tabağı yap oh miss.Yoran yok bebekle ilgili sacma sorular soran yok .
Hayırlı bayramlar guzel anneler , bayrama ağlayarak hastanede başladım, dün gece sahur yoktu ya artık biz de kızım uyuduktan sonra biraz oturup uyuduk sabah bayram namazına kaldıracaktım eşimi alarm çalınca uyandım ve ilk defa bütün gece bebeğimin beni tekmelemedigini farkettim normalde o saate kadar kaç defa uyanırdım ama ne WC ne bebek tekmesi hicbir şeye uyanmamisim neyse eşim namazdan dönsün kahvaltı yapalım belki tok olursam canlanır dedim ama bolca yedim ne kadar bekledik uzandım falan yok tik olmadi 1 avuç çikolata yedim korkmaya başladım aceleyle hepsini yeyip uzandım yok tek bir kıpırdama yok hatta hafiften dürttüm duşa girdim çıktım olmadı ben ağlamaya başladım en son kurban bayramında bebeğimi kaybetmiştim diye bayramlarim hep kara geliyor diye ağlaya ağlaya acile gittik nst ye falan girdim tam kemer takcaklar uyandı benimki çok şükür nst boyunca sıkça kipirdadi dünyalar benim oldu eve geldiğimden beri istersen karnımı yırt hiç ses etmem yavrum yeter ki hep yaşadığını kıpırdayarak bana hissettir , Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağ salim hepimiz
kucağımıza alalım inşallah
Canim benim nasıl da korkmuş sun okurken içim titredi Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın iyi olmasına çok sevindim uykuya dalmış minnak yorulmuş demek :)Hayırlı bayramlar guzel anneler , bayrama ağlayarak hastanede başladım, dün gece sahur yoktu ya artık biz de kızım uyuduktan sonra biraz oturup uyuduk sabah bayram namazına kaldıracaktım eşimi alarm çalınca uyandım ve ilk defa bütün gece bebeğimin beni tekmelemedigini farkettim normalde o saate kadar kaç defa uyanırdım ama ne WC ne bebek tekmesi hicbir şeye uyanmamisim neyse eşim namazdan dönsün kahvaltı yapalım belki tok olursam canlanır dedim ama bolca yedim ne kadar bekledik uzandım falan yok tik olmadi 1 avuç çikolata yedim korkmaya başladım aceleyle hepsini yeyip uzandım yok tek bir kıpırdama yok hatta hafiften dürttüm duşa girdim çıktım olmadı ben ağlamaya başladım en son kurban bayramında bebeğimi kaybetmiştim diye bayramlarim hep kara geliyor diye ağlaya ağlaya acile gittik nst ye falan girdim tam kemer takcaklar uyandı benimki çok şükür nst boyunca sıkça kipirdadi dünyalar benim oldu eve geldiğimden beri istersen karnımı yırt hiç ses etmem yavrum yeter ki hep yaşadığını kıpırdayarak bana hissettir , Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağ salim hepimiz
kucağımıza alalım inşallah
Canim bence bir acil e gidip nst çektirKızlar acil!!
4-5dakikada bir karnım geriliyor sertleşiyor. Aşırı bi ağrı vs yok. Takibe devam mı edeyim? Doğum sancısı olmaz demi bunlar??
Canim nst çektir nolur nolmaz bebegin hareketleri nasıl?Kızlar acil!!
Canım benim de ara ara anlattığın şekilde oluyor ama seninki kadar sık olmadı hiç doktoruma anlattığımda merak etme rahim kendini Doğuma hazırlıyor dedi. Ama sen doktoruna ulaşabiliyorsan danış derim.
Doğum sancısı adet sancısı gibi olur canım ya yavaş yavaş başlar ya da hızla başlar ama ağrılı olur öyle kasılma gerilme gibi olmaz canım ama kasılmaların niye öyle düzenli oldu onu bilemedim canım şimdi nasılsın hala devam mı ?
Canim nst çektir nolur nolmaz bebegin hareketleri nasıl?
Sen yine de hazır ol duşunu al çantanı hazırla canım ama doğum sancısı olsaydı şimdiye çoktan dayanılmaz hale gelmişti ama yine de hem için rahat etsin hem de her şey yolunda mı diye acile git bir baksınlar canım korkma ama eşin yanindaysa kimseye ihtiyacın olmaz zaten ne kadar kalabalık o kadar stres demek her bebek bir gün gelecek eğer bebeğin gelmeye karar verdiyse sen de mutlulukla karşıla canım9a kadar duralım olmadı gidelim hastaneye diyo eşim de. Çok erken daha ya. Hazır değilim hiç. Kimsemiz yok yanımızda. Kardeşim annem gelecekti 2,3gün sonra. Korkuyorum resmen..
Dün yazmıştım Buraya da canım adet ağrısı gibi ağrı giriyor karnım sertleştiriyor diye. Bu gün de devam ediyor. Dayanılmaz bi ağrım yok ama karnım tamamen sertleşiyor. Geriliyor. Bikini bölgemden başlıyor gibi bişey çekiyor sanki karnımı. Sancım var da ben mi hissedemiyorum acaba?? Nst de 60lara çıkmıştı sancım önceki gün ama ben hiçbirşey hissetmedim.
Canm benmde gecen seninki gibi sürekli oldu tabi oyle kac dkda jir fln dikkat etmedm cok sukur bisey olmadi ama tedbiri elden birakmamak lazmKasılıp sertleşmeden aşırı bi hareket olmuyor bebiş de canım. Arada ayağını dayandığını hissediyorum karnıma. Ya da tepe gibi şişiyor karnımın bi tarafı.
Canım hastanede kasılmalarım düzenli birazda ağrım var dersen zaten ilk nstye alıyorlarKasılıp sertleşmeden aşırı bi hareket olmuyor bebiş de canım. Arada ayağını dayandığını hissediyorum karnıma. Ya da tepe gibi şişiyor karnımın bi tarafı.
İyi olmanıza çok sevindim canim okurken ben korktum merak ettim resmen. Neyse bu minikler arada yapıyor böyle şeyler :)B Bugunneselibirgun
cok şükür canım korktuğum başıma gelmedi en kötüye hazırladım kendimi ama şükürler olsun bebeğim iyiydi çok teşekkür ederim canım
AdaisyLove
Evet canım çok korktum hatta ebe bile halime acıdı çok ilgilendi benle sağolsun yanağımı bile okşadı :))
Sen acilinde kadın doğum olan bir hastaneye git kasılmam çok de hazırlıklı git hemen nst çekerler canim haber et bizedeKasılıp sertleşmeden aşırı bi hareket olmuyor bebiş de canım. Arada ayağını dayandığını hissediyorum karnıma. Ya da tepe gibi şişiyor karnımın bi tarafı.
Kipirdamadigi oluyordu ama tatlıya hayır diyemiyordu yavrum hemen uyanıp kıpırdıyordu bu defa hem tatli hem de onca uğrasa rağmen tepki vermeyince korktuk açıkçası bir daha yapmaz inşallah yaramazım :))Canım hastanede kasılmalarım düzenli birazda ağrım var dersen zaten ilk nstye alıyorlar
İyi olmanıza çok sevindim canim okurken ben korktum merak ettim resmen. Neyse bu minikler arada yapıyor böyle şeyler :)
Geçmiş olsun. Bana acildeki dr vermişti sevk etmeden önce sonra eğitim araştırmaya gittim gerek yok içme dediler. Bende almadim. Haftalik iğne falan vermedilermi yada ciğer geliştirici?Kızlar bugün eve çıktım hastaneden dr adalat diye hap verdi kullanan var mı aranızda hiç ise yarıyor mu erken doğum önleyici dedi dr ve sürekli yatış verdi kahverengi lekelenme biraz azaldı gibi ama hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?