- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.521
Canım çok sağolasın içimi rahatlattin dünden beri kasılmaların azaldığını bariz hissediyorum çünkü çok aşırı kasılmak oluyordu inşallah 36.haftaya kadar bişey olmaz günde 2 kez kullanıyorum şimdilik sen kaç defa kullanıyorsunCanım ben de kullanıyorum adalat 26. Haftadan beri.normalde tansiyon ilacı fakat bu yaşadığımız kasılmaları önlüyor Ve buna bağlı erken doğumu tabiki.Ben 35. Haftaya kadar geldim adalatla inşlh Şen'de de işe yarar
Bnce geri görünüosa anne karnında ne kadar klsa o kadar iyi canım yaa..yıpranmışssın sende haklısın ama bebeğin için sık dişini tutabildikleri kadar içerde tuttsunlar.kaç kilo şimdiGünaydın iyi bayramlar kızlar. Dün hastaneye geldim nst için ve yatışım yapıldı özel hemen sezaryenle alır diye gitmedim devlettede doktor doğum suyu sınır altında yatış deyip yine doğum katına yönlendirdi bebeğin nabzı 210du ve serum ilaçlarla sakinleştirdiler şimdi normal çok şükür. Ama artık psikolojik olarak çok yıprandım gelip doğum diye yatış yapıp sonra takip diyorlar doğuma almıyorlar aşağıdaki ve yukarıdaki ultrasonlarda değişiklik ve doktordan doktora bakış açısı farklı olabilirmiş kafam karma karışık geçen beni taburcu eden dr bugün 9-10 arası gelip muayene edecekmiş sınır altı görürse sezaryen alacak ama almazsa da özele gidip doğurmakla doğurmamak arasında kaldım. Bu kadar kararsızlık her bi doktorun başka şey demesi çok yordu beni. Birde spinal mi genel anestezi mi daha iyi sizce? (Bu arada bebek 37+3 fakat 1 buçuk hafta geride diyorlar)
çok haklısın canım belirsizlik kotu hastaneler yipratiyor insanı ama az daha sabret bebeğin içinGünaydın iyi bayramlar kızlar. Dün hastaneye geldim nst için ve yatışım yapıldı özel hemen sezaryenle alır diye gitmedim devlettede doktor doğum suyu sınır altında yatış deyip yine doğum katına yönlendirdi bebeğin nabzı 210du ve serum ilaçlarla sakinleştirdiler şimdi normal çok şükür. Ama artık psikolojik olarak çok yıprandım gelip doğum diye yatış yapıp sonra takip diyorlar doğuma almıyorlar aşağıdaki ve yukarıdaki ultrasonlarda değişiklik ve doktordan doktora bakış açısı farklı olabilirmiş kafam karma karışık geçen beni taburcu eden dr bugün 9-10 arası gelip muayene edecekmiş sınır altı görürse sezaryen alacak ama almazsa da özele gidip doğurmakla doğurmamak arasında kaldım. Bu kadar kararsızlık her bi doktorun başka şey demesi çok yordu beni. Birde spinal mi genel anestezi mi daha iyi sizce? (Bu arada bebek 37+3 fakat 1 buçuk hafta geride diyorlar)
gunaydin canm allah hayirla sagliklica dogum yapabilmeni nasip etsin insallah ama bncede bebek geriden geliyorsa anne karninda beklemesi sanki daha iyi allah yardimcin olsun canmGünaydın iyi bayramlar kızlar. Dün hastaneye geldim nst için ve yatışım yapıldı özel hemen sezaryenle alır diye gitmedim devlettede doktor doğum suyu sınır altında yatış deyip yine doğum katına yönlendirdi bebeğin nabzı 210du ve serum ilaçlarla sakinleştirdiler şimdi normal çok şükür. Ama artık psikolojik olarak çok yıprandım gelip doğum diye yatış yapıp sonra takip diyorlar doğuma almıyorlar aşağıdaki ve yukarıdaki ultrasonlarda değişiklik ve doktordan doktora bakış açısı farklı olabilirmiş kafam karma karışık geçen beni taburcu eden dr bugün 9-10 arası gelip muayene edecekmiş sınır altı görürse sezaryen alacak ama almazsa da özele gidip doğurmakla doğurmamak arasında kaldım. Bu kadar kararsızlık her bi doktorun başka şey demesi çok yordu beni. Birde spinal mi genel anestezi mi daha iyi sizce? (Bu arada bebek 37+3 fakat 1 buçuk hafta geride diyorlar)
Günaydın cnm. Öncelikle geçmiş olsun. Yerinde olsam devlet çok kafa karıştırır özelde Dr un varsa direk onu ara ona git ve bebek geriyse sezeryanla ol spinalle. İlk çıktığında görmek çok güzel oluyor. Ve içerde geri olmasından korkma artık dışarda çabuk toparlar emin ol cnm. Yalnız senin gibi bir arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı yok bebek geride su bitmiş kordon dolanmış diye diye uzdulerdevlette kızı çok. Özele gitti sadece bebek geride dediler nedeni de artık çıkmak istiyor annesi dedi dr ve sezeryanla aldı maşallah 3500gr dogduzaten. Senin de öyle olur ki USG lerdehep 2700/2900 çıkıyordu minnoş. Rabbim yardımcın olsun cnm.Günaydın iyi bayramlar kızlar. Dün hastaneye geldim nst için ve yatışım yapıldı özel hemen sezaryenle alır diye gitmedim devlettede doktor doğum suyu sınır altında yatış deyip yine doğum katına yönlendirdi bebeğin nabzı 210du ve serum ilaçlarla sakinleştirdiler şimdi normal çok şükür. Ama artık psikolojik olarak çok yıprandım gelip doğum diye yatış yapıp sonra takip diyorlar doğuma almıyorlar aşağıdaki ve yukarıdaki ultrasonlarda değişiklik ve doktordan doktora bakış açısı farklı olabilirmiş kafam karma karışık geçen beni taburcu eden dr bugün 9-10 arası gelip muayene edecekmiş sınır altı görürse sezaryen alacak ama almazsa da özele gidip doğurmakla doğurmamak arasında kaldım. Bu kadar kararsızlık her bi doktorun başka şey demesi çok yordu beni. Birde spinal mi genel anestezi mi daha iyi sizce? (Bu arada bebek 37+3 fakat 1 buçuk hafta geride diyorlar)
Mümkünse başka bir doktorun daha görüşünü alsanız iyi olurGünaydın iyi bayramlar kızlar. Dün hastaneye geldim nst için ve yatışım yapıldı özel hemen sezaryenle alır diye gitmedim devlettede doktor doğum suyu sınır altında yatış deyip yine doğum katına yönlendirdi bebeğin nabzı 210du ve serum ilaçlarla sakinleştirdiler şimdi normal çok şükür. Ama artık psikolojik olarak çok yıprandım gelip doğum diye yatış yapıp sonra takip diyorlar doğuma almıyorlar aşağıdaki ve yukarıdaki ultrasonlarda değişiklik ve doktordan doktora bakış açısı farklı olabilirmiş kafam karma karışık geçen beni taburcu eden dr bugün 9-10 arası gelip muayene edecekmiş sınır altı görürse sezaryen alacak ama almazsa da özele gidip doğurmakla doğurmamak arasında kaldım. Bu kadar kararsızlık her bi doktorun başka şey demesi çok yordu beni. Birde spinal mi genel anestezi mi daha iyi sizce? (Bu arada bebek 37+3 fakat 1 buçuk hafta geride diyorlar)
yok cnm almamistk doktorumuz emin deildi kan sulandrci kullaniyordm belkide normalmi yapsak diordu son dk sezryene karar verdi nasipse onumuz carsamba gelcekbinsallahhhhhcanım sen bu vakte kadar gün almadinmi genelde 38.haftanin içinde yapıyorlar haftaya alır belki
Canım son zamanlarda bebeğin geride olması artık onu besleyen damarların besleyemedigi anlamına gelir. Nefesi de damara baskı muhtemel. Bu tarz durumda içerde beklemesi risklidir. Çünkü kakasını yiyebilir Allah korusungunaydin canm allah hayirla sagliklica dogum yapabilmeni nasip etsin insallah ama bncede bebek geriden geliyorsa anne karninda beklemesi sanki daha iyi allah yardimcin olsun canm
Geçen birisi alttan muayene olmak istemiyorum ultrasonla bakın diye diretti ebeler ve doktor da imza attırıp gönderdi ultrasondan bakmadılarBizimde aynı ama ben istemiyorum diyip imzaliyorum sadece nst yapıyorlar dönüyorum. Alttan muayene istemiyorum diye boş göndermiyorlar yani usg veya nst yapmak zorundalar
Masallah iyi canim ozaman bol su iç dahada düzelir inşallah. Oğlusun durur merak etme :) benim oğlus kaç kez yoldan döndü bekliyor :)
Kesinlikle katılıyorum bi de bana boşuna okuma kitap falan okuma eskiden kitap mı varmış herkes büyütüyordu diyenlere kızıyorum ne yani okumayalım mı ? Tamam kitapta yazana birebir uyup çocuk büyütecek halimiz Yok ama at o kitapları şeklinde tepki verenleri de anlamış değilimTabi biz doğum yapmadık ya nerden bilicez onlara göre. E iyi de bildiğini kimse iddia etmiyor ki, temenniler üzerine kurulu planlar var kafamızda.
Yabancı yine neyse de, mesela ben en çok yakınlara şaşıyorum,
Yok büyük konuşma bak hatırlatırım sana bunları vs.diyorlar.
Yahu kime diyorsun sen... yeğenin torunun vs için bunları diyosun .Sen yabancımısın kınım kınım kınayacakmısın nedir yani bu konuşmalar. Daha baştan danışacağın varsa da bunlara nasıl danışacaksın?baştan ofsayta atıyorlar....en iyisi güvendiğin insanlara danışmak.
Bence bazı insanlar fesatlanıyor bunun başka açıklaması yok. Bildiğini ispatlama çabası da başka bir egoizm.
Günaydın canım bence devlette kalma özel hastaneye git orda daha rahat edersin ve seninle daha çok ilgilenirlerGünaydın iyi bayramlar kızlar. Dün hastaneye geldim nst için ve yatışım yapıldı özel hemen sezaryenle alır diye gitmedim devlettede doktor doğum suyu sınır altında yatış deyip yine doğum katına yönlendirdi bebeğin nabzı 210du ve serum ilaçlarla sakinleştirdiler şimdi normal çok şükür. Ama artık psikolojik olarak çok yıprandım gelip doğum diye yatış yapıp sonra takip diyorlar doğuma almıyorlar aşağıdaki ve yukarıdaki ultrasonlarda değişiklik ve doktordan doktora bakış açısı farklı olabilirmiş kafam karma karışık geçen beni taburcu eden dr bugün 9-10 arası gelip muayene edecekmiş sınır altı görürse sezaryen alacak ama almazsa da özele gidip doğurmakla doğurmamak arasında kaldım. Bu kadar kararsızlık her bi doktorun başka şey demesi çok yordu beni. Birde spinal mi genel anestezi mi daha iyi sizce? (Bu arada bebek 37+3 fakat 1 buçuk hafta geride diyorlar)
Gecmis olsn cnm devlette her dr baska bisey soyluyor gercekten kafanin karismasi cok normal, ozelde bir dr un varsa ona gitmeni oneririm hele bebiste risk olusturacak birsey varsa gerekeni yaparlar, ama devletteki ihmalleri ve sonuclarini tv lerde her gun izliyoruz.. Allah korusun ve hakkinda hayirlisi olsun bebisine saglicakla kavusursun ve bu streste biter..Günaydın iyi bayramlar kızlar. Dün hastaneye geldim nst için ve yatışım yapıldı özel hemen sezaryenle alır diye gitmedim devlettede doktor doğum suyu sınır altında yatış deyip yine doğum katına yönlendirdi bebeğin nabzı 210du ve serum ilaçlarla sakinleştirdiler şimdi normal çok şükür. Ama artık psikolojik olarak çok yıprandım gelip doğum diye yatış yapıp sonra takip diyorlar doğuma almıyorlar aşağıdaki ve yukarıdaki ultrasonlarda değişiklik ve doktordan doktora bakış açısı farklı olabilirmiş kafam karma karışık geçen beni taburcu eden dr bugün 9-10 arası gelip muayene edecekmiş sınır altı görürse sezaryen alacak ama almazsa da özele gidip doğurmakla doğurmamak arasında kaldım. Bu kadar kararsızlık her bi doktorun başka şey demesi çok yordu beni. Birde spinal mi genel anestezi mi daha iyi sizce? (Bu arada bebek 37+3 fakat 1 buçuk hafta geride diyorlar)
Çok heyecanlı canım ya çok az kaldı:)Günaydın kızlar nasılsınız şükür ki 38. Haftaya dün giris yaptım ehh doguma kaldı 6 gün Allah'ın izniyle :))
Kesinlikle katılıyorum bi de bana boşuna okuma kitap falan okuma eskiden kitap mı varmış herkes büyütüyordu diyenlere kızıyorum ne yani okumayalım mı ? Tamam kitapta yazana birebir uyup çocuk büyütecek halimiz Yok ama at o kitapları şeklinde tepki verenleri de anlamış değilim
Günaydın kızlar 3 gündür magnezyumum bitmişti iki soda içiyordum. Dün gece kemik ağrısından bacak kasılması dan resmen oldum uyku sıfır eşim de yazık uyuyamadı. Eczane yanındaymış şimdi gitti magnezyum almaya. Dayanılacak gibi değil bu ağrı yaa. Acaba doğum kanalına mi girdi. İçinizde bebeği doğum kanalında olan var mı?
Az kaldı çok şükür, Ramazan bitti yavaş yavaş haziran sonu geliyor buralar şenlenecek, burdaki herkes için çok mutluyum, çokkk heyecanlıyım :))♡ Allah yardımcın olsun senin de canımm ♡Günaydın kızlar nasılsınız şükür ki 38. Haftaya dün giris yaptım ehh doguma kaldı 6 gün Allah'ın izniyle :))
Ben anlamıyorum kilolu çocukların çok sağlıklı sanılması, annelerinin iyi baktığı sanılması. Tövbe ya Allah akıl fikir versinHiç kimseyi takma canım ilk gebeliğimde bana da çok şey söylendi doğumdan sonra kendi bildiğimi ve doktorumun dediklerini uyguladım
6.ayda bebeğe her şeyi veriyorum çikolata bile yiyor diyen arkadaşımı poh pohlayan kaynanami da hiç unutmuyorum herkes senin gibi mi aç bırakıyorsun bu cocugu cümleleri hâlâ kulaklarımda iyi ki aç bırakmışım kızımı çok sağlıklı çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?