2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana artik o magnezyum da fayda etmiyor birde özel olanı yazdı dr 60 tl ödüyorum tik yok bende içmeyi bıraktım. Kemik ağrısı çok birde her sabah kamplarla uyanıyorum gün içinde ağrısı devam ediyor

Geçen birisi alttan muayene olmak istemiyorum ultrasonla bakın diye diretti ebeler ve doktor da imza attırıp gönderdi ultrasondan bakmadılar
Ilgincmis aslinda sikayet edilmeyi haketmisler. Bizim burdada aynı dogumhaneye girer girmez şikayet dinlemeden daha masaya geç diyorlar yok imza atacağım nst için geldim diyorum birşey diyemiyor ozaman.
Ay ne güzel 12 gün kalması bizim daha belirsiz diyorum keske sürpriz yapıp 38de kendisi gelse almak zorunda kalsa dr :) yoksa 40 haftaya kadar bekliycem her hafta hatta son günler sık sık kontrollerle ugrasicaz

Canım cevap için çok teşekkür ederim. Peki kemik ağrın oluyor mu? Ben iki gün çok yürüyüş ayakta kalma yaptım çatı kemiklerimde feci bir ağrı ayağımı kaldırarak yuruyemiyorum. Mesela bacsklarimi açıp oturunca yada bardas kurunca çok rahat ediyorum. Acaba kanala girdiği için mi yada girmeye mi çalışıyor? Böyle bir ağrın oldu mu?

Canim hangi magnezyum u kullanıyorsun?
Bir de günde kaç defa alıyorsun
Ben de kullanıyorum 1 haftadır ama ayak ağrılarım hiç geçmedi çok kötü oluyorum artık bazen dayanamıyorum agrisina
Magnezyum kullanırken hiç böyle ağrım olmuyor. Ben magnorm alıyorum bazen bir bazen iki tane ama sırada içiyorum 2 adet modemi rahatlatıyor. Bacak krampı bir kere yaşadım ama kemik ağrım magnezyum almadığımdan mi yoksa kanala mi yerleşmeye çalışıyor onu çözemedim.

Kızlar bebegim 28.haftadan beri doğum pozisyonundaydi hep baş aşağı duruyordu o haftadan beri ama biraz önce mideme yakın bölgeden hıçkırık hissettim tam sağ kaburgamın altindan şu an 36+5 haftalığım bu haftada ters dönme olur mu ki ben artık dönmez diyordum

Benim yaramaz doğum kanalında

Amin cnm çok sagol hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza alalım artık korka korka 9 ayı devirdik çok şükür. :)

Günaydın kızlar nasılsınız şükür ki 38. Haftaya dün giris yaptım ehh doguma kaldı 6 gün Allah'ın izniyle :))
Ne güzel benden öndesin imrendim valla ben oyle sabırsızımki..kızımı gördüm dün gece rüyamda emziriyodum nasıl güzeldi Allah m..Rabbim bağışlasın meleklerimizi

İyiki dinlememişsin canım, ben cok uğraştim kendi bildiğmi yapmak için ama beni pes etdirdiler, uyku konusunda, şimdi söylüyorum buna karışmaba musade etmiycem diye şimdilik tamam diyor ama kavga etmekse izin vermiycem, benim kızım iyi uyku uyuyamadığı için hep huysuz zayıf ve gelişimi geride.

Bu konuda çok haklısın bencede öyle yap doğru bildiğinden şaşma ilkinde ne yaşadın biliyosun okadar ağlayıp kendni üzmüşsün bunda sakın öyle bişey yapma umrunda bile olmasın lütfen
Aynen canim yok şimdi kimseyi takmıyorum konuşan konuşuyor ağzının payını verip susturuyorm hiç kimse umrumda değil tecrübeliyim artik
Hayırlısı olsun canım az kalmış, artık heyecan daha çok olur. Sağlıkla gelsinler inşallah

AdaisyLove senin de az kalmış canım, Allah hayırlı etsin sağlıkla gelsinler
Aynen canim cok az kaldi heyecanlaniyorum düşününce:)
Az kaldı canım neyse ki çok olan zamanı atlattik şimdi az kalan zamanda inşallah o da gelip geçecek
Son günler daha uzun geliyor sanki bir de havalar çok sıcak ya insan iyice bunalıyor
Bana da aynısını verdi doktor canım ama benim ağrım oluyor günde 1 defa kullanıyorum kramp bende de sık olmuyor ama kemik ağrısı bacak ağrısı beni benden alıyor
Ben çok inatçıyım canım kimseyi dinlenemedim eşim le bile çok zitlastik ama hep bildiğimi yaptım hep söyler bana dikine gittin diye iyi ki de gitmişim oh pişman değilim yıpranmadm mi çok yıprandım o süreçte geldi geçti
Senin durumun daha farklı kaynananla yaşıyorsun diye nekadsr savasirsan savaş yanında olduğu için illa müdahale edecek allah yardımcın olsun

Yine dogum pozisyonuna donebilir.
Hatta sancilarlada donebilir demisti ebem.

Benim ilk kizim hersey normal beklenirken 40.haftanin basinda dönmüştü canım makat gelisliydi yani.Zor bi durummus ama olabiliyormus.

Tavsiye istemeden konuya dalıyorlar işte canım, sonra ben susmalıymışım o zaman o da konuşamazmış, öyle diyorlar dünkü muhabbet içinde olan KV filan.
Niye susayım ben ondan tavsiye mi istedim o sussun dedim bende. Hiç umurumda değil o hadsizse ben tabiki konuşurum. Herkes kendi işine baksın di mi canım doğru söylüyorsun benim çocuğum kime ne, sormamışım etmemişim.
amin cnm insallah alayim kucagima sag salim yazarm buraya basimdan gecenleri ilk dogumu olacaklara bilgi olur :) rabbm hepimizin kucaklarini doldursn insallah

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.
Artık doğum yapan arkadaşlar bize de moral verir, ilk tecrübelerini paylaşırsanız mutlu oluruz bizde kaygılarımızdan emin oluruz.

Canım karnımın bi tarafı şiş gbi oraya dayıyo kendini bebek ve karnım birden sertleşiyo sanki bebek içerde geriyo kendini ve 45sn falan sürüyo o sıra bebek hareket etmiyo sonra yavaş yavaş gevşiyo bnmde saat içinde çok fazla oluyo ama bnm Dr norml dediği için saymıyorum evt o kasılma arasında acı oluyo ama uzun sürmüyo bde doğum kasılması olsa anlarsın farklı olur o dedi dr adet sancısı gbi heryerden vurur dedi

cnm bebeğin kanala girdiğini öğrenmeden önceki haftalarda çok ağrım oldu dediğin gbi bağdaş kurunca daha rahat oluyorum yürürken sanki alttan çıkacakmış gbi sancı ve ağrı oldu bnde kanala grmeye çalışırken bide çok sık WC ihtiyacı duydum baskı yaptığı için sanırım bide sürekli idrara sıkışıkmış gbi alt kısımlara yürürkn fln ağrı vuruyodu şimdi knalda bebek ama hala yürürkn fazlasıyla zorlanıyorm

Kızlar benim kızım hala baş aşagı donmedi, karnımda oturur pozısyonda, normal doğum isdiyorum ama boyle normal doğum zor olur, eğer dönmezde dr yinede zorla normal doğum yapdırırmi? Benim gideceğim hastane özel ama ben 700 ödüycem, 500 devlet vericek,
sezaryan gerekdiği durumunda ben yine 700 ödüycem devlet 1000 ödüycek hastaneye, makat gelişi, sezaryan için bir gerekce görmeyip normal doğum yaptırmasından korkuyorum.

Doktor soylemeden önce mesanemde aşırı baskı vardı çok sık tuvalete çıkmama rağmen çok az miktarda küçük abdest geliyordu afedersiniz.bundan tahmin ediyodum zaten çnkü bebiş kanala girmişse mesane üzerindeki baskı fena artar ve tuvalet ihtiyacı sıklaşır.doktorumda kontrolde onaylamıştı kanala girmiş sık tuvalet ihtiyacı ondan demişti.göbek düşmesi gibi bişi ise söz konusu bile değil kızlar ya benim koca bi göbeğim var ve hala yerinde duruyo.göbek düşmez çünkü kanala ilk kafasının üst kısmı girer sadece.totişi sırtı omzu bacak ve kolları olduğı gibi durur.sadece doğum anındaki pozisyonu alır o kadar

Özel dahil normzl doğum ücretsiz öncelikle bunu belirteyim.2. Olarak zorlamaz istemez ve bu riski göze almaz.inan doktor da mesleğini seviyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…