- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.561
Bana artik o magnezyum da fayda etmiyorGünaydın kızlar 3 gündür magnezyumum bitmişti iki soda içiyordum. Dün gece kemik ağrısından bacak kasılması dan resmen oldum uyku sıfır eşim de yazık uyuyamadı. Eczane yanındaymış şimdi gitti magnezyum almaya. Dayanılacak gibi değil bu ağrı yaa. Acaba doğum kanalına mi girdi. İçinizde bebeği doğum kanalında olan var mı?
Ilgincmis aslinda sikayet edilmeyi haketmisler. Bizim burdada aynı dogumhaneye girer girmez şikayet dinlemeden daha masaya geç diyorlar yok imza atacağım nst için geldim diyorum birşey diyemiyor ozaman.Geçen birisi alttan muayene olmak istemiyorum ultrasonla bakın diye diretti ebeler ve doktor da imza attırıp gönderdi ultrasondan bakmadılar
Ay ne güzel 12 gün kalması bizim daha belirsiz diyorum keske sürpriz yapıp 38de kendisi gelse almak zorunda kalsa dr :) yoksa 40 haftaya kadar bekliycem her hafta hatta son günler sık sık kontrollerle ugrasicazÇok heyecanlı canım ya çok az kaldı:)
İnsan tarih yaklaştıkça heyecanlanıyor
Bana da 12 gün kaldı
Senden sonra sıra benm sanırım beklerse tabi bizim kizce ☺
Tam olarak kaç haftalıkken alıyor canım ?
Canım cevap için çok teşekkür ederim. Peki kemik ağrın oluyor mu? Ben iki gün çok yürüyüş ayakta kalma yaptım çatı kemiklerimde feci bir ağrı ayağımı kaldırarak yuruyemiyorum. Mesela bacsklarimi açıp oturunca yada bardas kurunca çok rahat ediyorum. Acaba kanala girdiği için mi yada girmeye mi çalışıyor? Böyle bir ağrın oldu mu?Benm bebeğim doğum kanalında canm aşırı derecede bnmde kasılmalarım var Dr normal kabul ediyo artık bnm için kasılmaları merdiven in çık ve bol yürüyüş artık dedi bnde magnezyum alıyorum ama şu sıralar pek fayda etmiyo süt biraz rahatlatıyo sanki gece uyurken ısıtıp içiyorum
Magnezyum kullanırken hiç böyle ağrım olmuyor. Ben magnorm alıyorum bazen bir bazen iki tane ama sırada içiyorum 2 adet modemi rahatlatıyor. Bacak krampı bir kere yaşadım ama kemik ağrım magnezyum almadığımdan mi yoksa kanala mi yerleşmeye çalışıyor onu çözemedim.Canim hangi magnezyum u kullanıyorsun?
Bir de günde kaç defa alıyorsun
Ben de kullanıyorum 1 haftadır ama ayak ağrılarım hiç geçmedi çok kötü oluyorum artık bazen dayanamıyorum agrisina
Benim temmuz 24 doğum erken gelmezse tabi. İkinci 37+0 da geldi bu da 36 da gelir gibi hissediyorum hep.Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm. Temmuz annesiyiz ama haziran olduk baksanıza kimse temmuzda doğurmayacak sanirim. :))
Benim yaramaz doğum kanalındaGünaydın kızlar 3 gündür magnezyumum bitmişti iki soda içiyordum. Dün gece kemik ağrısından bacak kasılması dan resmen oldum uyku sıfır eşim de yazık uyuyamadı. Eczane yanındaymış şimdi gitti magnezyum almaya. Dayanılacak gibi değil bu ağrı yaa. Acaba doğum kanalına mi girdi. İçinizde bebeği doğum kanalında olan var mı?
37+0 da demek ne güzel yaa benim kızım 37+4 ama gelmeye niyeti yok bense sabırsızımBenim temmuz 24 doğum erken gelmezse tabi. İkinci 37+0 da geldi bu da 36 da gelir gibi hissediyorum hep.
Amin cnm çok sagol hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza alalım artık korka korka 9 ayı devirdik çok şükür. :)Günaydin kızlar bizde 36 olduk doğuma iki haftamiz var erken doğum yapacağım diye diye çok şükür bu haftaları gördük ama Karnım çok sert bebeğim sıkısıyor iyice buyudukce hepimiz sagsalim kucagimiza alalım inşallah :)
Bu haftanın doğum yapacaklari @Karpatya0180fatma_sibel bebeklerinizi saglikla kucaginiza alın inşallah kızlar
Ne güzel benden öndesin imrendim valla ben oyle sabırsızımki..kızımı gördüm dün gece rüyamda emziriyodum nasıl güzeldi Allah m..Rabbim bağışlasın meleklerimiziGünaydın kızlar nasılsınız şükür ki 38. Haftaya dün giris yaptım ehh doguma kaldı 6 gün Allah'ın izniyle :))
İyiki dinlememişsin canım, ben cok uğraştim kendi bildiğmi yapmak için ama beni pes etdirdiler, uyku konusunda, şimdi söylüyorum buna karışmaba musade etmiycem diye şimdilik tamam diyor ama kavga etmekse izin vermiycem, benim kızım iyi uyku uyuyamadığı için hep huysuz zayıf ve gelişimi geride.Bir de canım benimle kiyaslanan kişi bebeğini keyfi olarak emzirmeyen mama ile şişiren sorsan vah vah sütü olmadı denilen bir kadın
Göğüs yaralarını bahane etti önce sonra sütüm yok dedi
Eşi makine aldı sagip çoğalsın diye sağdigı sütleri dolapta biriktirip sonra bozulunca çöpe attı
Amacım kimseyi kötülemek değil ama birileri ile kiyaslanacaksak her şeyini tam anlamıyla yapmış biri olmalı
Unutamıyorum o günleri
Çok ağlamıştım
Hep kızımla kiyaslarlardi seninki çok zayıf o çok kilolu diye
Pişman mıyım hiç değilim doğru olan bendim
Şimdi de aynı şeyleri uygulicam inşallah sütüm olur
İlk 6 ay sadece anne sütü
6.aydan itibaren kitapta ne yazıyorsa o
2 yaşına kadar anne sütü sart..
Aynen canim yok şimdi kimseyi takmıyorum konuşan konuşuyor ağzının payını verip susturuyorm hiç kimse umrumda değil tecrübeliyim artikBu konuda çok haklısın bencede öyle yap doğru bildiğinden şaşma ilkinde ne yaşadın biliyosun okadar ağlayıp kendni üzmüşsün bunda sakın öyle bişey yapma umrunda bile olmasın lütfen
Aynen canim cok az kaldi heyecanlaniyorum düşününce:)Hayırlısı olsun canım az kalmış, artık heyecan daha çok olur. Sağlıkla gelsinler inşallah
AdaisyLove senin de az kalmış canım, Allah hayırlı etsin sağlıkla gelsinler
Az kaldı canım neyse ki çok olan zamanı atlattik şimdi az kalan zamanda inşallah o da gelip geçecekBana artik o magnezyum da fayda etmiyorbirde özel olanı yazdı dr 60 tl ödüyorum tik yok bende içmeyi bıraktım. Kemik ağrısı çok birde her sabah kamplarla uyanıyorum gün içinde ağrısı devam ediyor
Ilgincmis aslinda sikayet edilmeyi haketmisler. Bizim burdada aynı dogumhaneye girer girmez şikayet dinlemeden daha masaya geç diyorlar yok imza atacağım nst için geldim diyorum birşey diyemiyor ozaman.
Ay ne güzel 12 gün kalması bizim daha belirsiz diyorum keske sürpriz yapıp 38de kendisi gelse almak zorunda kalsa dr :) yoksa 40 haftaya kadar bekliycem her hafta hatta son günler sık sık kontrollerle ugrasicaz
Bana da aynısını verdi doktor canım ama benim ağrım oluyor günde 1 defa kullanıyorum kramp bende de sık olmuyor ama kemik ağrısı bacak ağrısı beni benden alıyorMagnezyum kullanırken hiç böyle ağrım olmuyor. Ben magnorm alıyorum bazen bir bazen iki tane ama sırada içiyorum 2 adet modemi rahatlatıyor. Bacak krampı bir kere yaşadım ama kemik ağrım magnezyum almadığımdan mi yoksa kanala mi yerleşmeye çalışıyor onu çözemedim.
Ben çok inatçıyım canım kimseyi dinlenemedim eşim le bile çok zitlastik ama hep bildiğimi yaptım hep söyler bana dikine gittin diye iyi ki de gitmişim oh pişman değilim yıpranmadm mi çok yıprandım o süreçte geldi geçtiİyiki dinlememişsin canım, ben cok uğraştim kendi bildiğmi yapmak için ama beni pes etdirdiler, uyku konusunda, şimdi söylüyorum buna karışmaba musade etmiycem diye şimdilik tamam diyor ama kavga etmekse izin vermiycem, benim kızım iyi uyku uyuyamadığı için hep huysuz zayıf ve gelişimi geride.
Kızlar bebegim 28.haftadan beri doğum pozisyonundaydi hep baş aşağı duruyordu o haftadan beri ama biraz önce mideme yakın bölgeden hıçkırık hissettim tam sağ kaburgamın altindan şu an 36+5 haftalığım bu haftada ters dönme olur mu ki ben artık dönmez diyordum
Tavsiye istemeden konuya dalıyorlar işte canım, sonra ben susmalıymışım o zaman o da konuşamazmış, öyle diyorlar dünkü muhabbet içinde olan KV filan.Cook sinirlendim.
Herkes çocuğunu istediği doğrular ölçüsünde istediği gibi yetiştirebilirsenin çocuğun senin doğruların.
Kimseyi ilgilendirmez
Kimse çocuğu için kötü olan bir şeyi istemez.
amin cnm insallah alayim kucagima sag salim yazarm buraya basimdan gecenleri ilk dogumu olacaklara bilgi olur :) rabbm hepimizin kucaklarini doldursn insallah
Magnezyum kullanırken hiç böyle ağrım
Canm ayni durumu yasadm gecen acaba geri dondumu dedim korktum kontrole gittim bikac gun sonrasi donmemisti dogum pozisyonunda duruoduKızlar bebegim 28.haftadan beri doğum pozisyonundaydi hep baş aşağı duruyordu o haftadan beri ama biraz önce mideme yakın bölgeden hıçkırık hissettim tam sağ kaburgamın altindan şu an 36+5 haftalığım bu haftada ters dönme olur mu ki ben artık dönmez diyordum
Doktormu soyledi senmi anladn canm. Yada kanala inince gobek bariz dusuyomuBenim yaramaz doğum kanalında
Bende bunu merak ediyorum gobekmi dusuo acaba.Kızlar bebeğin knala indiğini nasıl anlıyorsunuz ?
Canım karnımın bi tarafı şiş gbi oraya dayıyo kendini bebek ve karnım birden sertleşiyo sanki bebek içerde geriyo kendini ve 45sn falan sürüyo o sıra bebek hareket etmiyo sonra yavaş yavaş gevşiyo bnmde saat içinde çok fazla oluyo ama bnm Dr norml dediği için saymıyorum evt o kasılma arasında acı oluyo ama uzun sürmüyo bde doğum kasılması olsa anlarsın farklı olur o dedi dr adet sancısı gbi heryerden vurur dediCanım kasılmaların nasıl oluyor senin? Karnımın tamamı gerginleşir taş gibi oldu benim hafif de ağrı oldu ama dayanılmayacak kadar değildi. 4-5dakikada bir oldu. 2saat boyunca takip ettim korktum iyice. Sancı oluyor da ben mi hissetmiyorum acaba diye düşündüm. Devam etseydi gece acile gidecektik. Ama hala tedirginim.
cnm bebeğin kanala girdiğini öğrenmeden önceki haftalarda çok ağrım oldu dediğin gbi bağdaş kurunca daha rahat oluyorum yürürken sanki alttan çıkacakmış gbi sancı ve ağrı oldu bnde kanala grmeye çalışırken bide çok sık WC ihtiyacı duydum baskı yaptığı için sanırım bide sürekli idrara sıkışıkmış gbi alt kısımlara yürürkn fln ağrı vuruyodu şimdi knalda bebek ama hala yürürkn fazlasıyla zorlanıyormCanım cevap için çok teşekkür ederim. Peki kemik ağrın oluyor mu? Ben iki gün çok yürüyüş ayakta kalma yaptım çatı kemiklerimde feci bir ağrı ayağımı kaldırarak yuruyemiyorum. Mesela bacsklarimi açıp oturunca yada bardas kurunca çok rahat ediyorum. Acaba kanala girdiği için mi yada girmeye mi çalışıyor? Böyle bir ağrın oldu mu?
Özel dahil normzl doğum ücretsiz öncelikle bunu belirteyim.2. Olarak zorlamaz istemez ve bu riski göze almaz.inan doktor da mesleğini seviyordur..Kızlar benim kızım hala baş aşagı donmedi, karnımda oturur pozısyonda, normal doğum isdiyorum ama boyle normal doğum zor olur, eğer dönmezde dr yinede zorla normal doğum yapdırırmi? Benim gideceğim hastane özel ama ben 700 ödüycem, 500 devlet vericek,
sezaryan gerekdiği durumunda ben yine 700 ödüycem devlet 1000 ödüycek hastaneye, makat gelişi, sezaryan için bir gerekce görmeyip normal doğum yaptırmasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?