2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben anlamıyorum kilolu çocukların çok sağlıklı sanılması, annelerinin iyi baktığu sanılması. Tövbe ya Allah akıl fikir versin
Bir de canım benimle kiyaslanan kişi bebeğini keyfi olarak emzirmeyen mama ile şişiren sorsan vah vah sütü olmadı denilen bir kadın
Göğüs yaralarını bahane etti önce sonra sütüm yok dedi
Eşi makine aldı sagip çoğalsın diye sağdigı sütleri dolapta biriktirip sonra bozulunca çöpe attı
Amacım kimseyi kötülemek değil ama birileri ile kiyaslanacaksak her şeyini tam anlamıyla yapmış biri olmalı
Unutamıyorum o günleri
Çok ağlamıştım
Hep kızımla kiyaslarlardi seninki çok zayıf o çok kilolu diye
Pişman mıyım hiç değilim doğru olan bendim
Şimdi de aynı şeyleri uygulicam inşallah sütüm olur
İlk 6 ay sadece anne sütü
6.aydan itibaren kitapta ne yazıyorsa o
2 yaşına kadar anne sütü sart..

Yok artık yuh artık yaa. Bebeğine 6.ayda çikolata yedirdiği için övünen bi anne. En az 2 sene bebeği şekerle tanıştırmamak gerekir. Şeker iyi bi şey değilki yaa. Resmen zehir veriyo çocuğuna ve bununla gurur duyuyo. Pes

Aynen hem kendi hem çevresindekiler gurur duyuyor
Şimdi çocuk tam bir abur cubur bağımlısı
Benim kızım da abur cubur u hiç sevmez
Yediği iki şey var sadece onun dışında hiç biseyi ağzına sürmez

Benm bebeğim doğum kanalında canm aşırı derecede bnmde kasılmalarım var Dr normal kabul ediyo artık bnm için kasılmaları merdiven in çık ve bol yürüyüş artık dedi bnde magnezyum alıyorum ama şu sıralar pek fayda etmiyo süt biraz rahatlatıyo sanki gece uyurken ısıtıp içiyorum

Gerçekten çok heyecanlı ama son günler geçmek bilmiyor, sende hayirlisiyla kucağına al cnm ins. 37+6gunluk oluyor cnm

Kesinlikle haklısın canım. İlk 6 ay su bile vermeyin diyor doktorlar ebeler. Benim 2 kızım var, ikisini de 25’er ay emzirdim. Nasip olursa oğlumu da emziricem en az 2 sene. Şimdi ebeler 2 seneyi de geçebilir diyo hatta. Oğluşum ne zaman isterse o zaman bıraktırıcam bende

Az kaldı çok şükür, Ramazan bitti yavaş yavaş haziran sonu geliyor buralar şenlenecek, burdaki herkes için çok mutluyum, çokkk heyecanlıyım :))♡ Allah yardımcın olsun senin de canımm ♡
Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm. Temmuz annesiyiz ama haziran olduk baksanıza kimse temmuzda doğurmayacak sanirim. :))

Bu konuda çok haklısın bencede öyle yap doğru bildiğinden şaşma ilkinde ne yaşadın biliyosun okadar ağlayıp kendni üzmüşsün bunda sakın öyle bişey yapma umrunda bile olmasın lütfen

yok cnm almamistk doktorumuz emin deildi kan sulandrci kullaniyordm belkide normalmi yapsak diordu son dk sezryene karar verdi nasipse onumuz carsamba gelcekbinsallahhhhh
Ay sahimi ne güzel :) Sağlıkla bebeğine kavus inşallah canim

Sizi sürekli takip eden güvendiğiniz doktor daha faydalı olur gibi. Allah YARDIMCINIZ olsun, sıkıntı yapmayın sakın, belirsizlik etkilemiş sizi. Doktorların da tecrübelisi ve kendinden emin olanı makbul. İnşallah hayırlısınla kucağınıza alırsınız.

Yok ya okumamalıymışız. Cahil ya, bana diyor ki milupaya üye oluyosun mesela haftalık bildirimler geliyormuş efendim ona göre yorum yapıyomuş anneler, ne alakaymış filan.

Ne milupası dedim bende, bir çok kaynak ve makale ve anne tecrübeleri okuyorum dedim,hayır sanki ispat etmek zorundayım.
En sonunda kestirip attım, bıktım iyi ki bir çocuk yapmışlar senelerdir bunlardan ne çektiğimi ben bilirim
Çocuksuz olunca zenci muamelesi yapıyorlar insana. Benim 17 yıl çocuğum olmadı ama iki kardeşimde de anneme çok yardımcı oldum, baktım.
Onlar inatsa benim bir tarafımda iki kanat .yeterse yeter yahu :))

Canım hiç korkma ben serklajlıyım ve Benin gibi dikişi olan herkese dr adalatı veriyor.çünkü bizler için kasılma çok tehlikeli.ayrıca ben özelde prf.perinatologa gidiyorum Ve bana bu ilaç İçin sınır vermedi canım.ve bi çok arkadaşımda Doğuma kadar kullandı,sonuçta bebeklerimizi ne kadar fazla içerde tutarsak kardır.ben 26.haftada başladım,bugün Allah'ın izniyle 36. Haftaya girdim ve günde 2 defa alıyorum ilacı.içini ferah tut cnm ve bence doktorunla konuşup en azından 38 leri gör

Canım kasılmaların nasıl oluyor senin? Karnımın tamamı gerginleşir taş gibi oldu benim hafif de ağrı oldu ama dayanılmayacak kadar değildi. 4-5dakikada bir oldu. 2saat boyunca takip ettim korktum iyice. Sancı oluyor da ben mi hissetmiyorum acaba diye düşündüm. Devam etseydi gece acile gidecektik. Ama hala tedirginim.

Gerçekten çok heyecanlı ama son günler geçmek bilmiyor, sende hayirlisiyla kucağına al cnm ins. 37+6gunluk oluyor cnm

Hayırlısı olsun canım az kalmış, artık heyecan daha çok olur. Sağlıkla gelsinler inşallah

AdaisyLove senin de az kalmış canım, Allah hayırlı etsin sağlıkla gelsinler

Cook sinirlendim.

Herkes çocuğunu istediği doğrular ölçüsünde istediği gibi yetiştirebilirsenin çocuğun senin doğruların.
Kimseyi ilgilendirmez

Kimse çocuğu için kötü olan bir şeyi istemez.

Günaydin kızlar bizde 36 olduk doğuma iki haftamiz var erken doğum yapacağım diye diye çok şükür bu haftaları gördük ama Karnım çok sert bebeğim sıkısıyor iyice buyudukce hepimiz sagsalim kucagimiza alalım inşallah :)
Bu haftanın doğum yapacaklari Karpatya0180 fatma_sibel bebeklerinizi saglikla kucaginiza alın inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…