2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten el konuşur
Gelin susar.
Boşver canım boşver..

Canim benim de makat gelis o yuzden cok arastirdim. Ters gelis bebegi normal dogurtmak cok cok riskli. Turkiye’de bu riski kendi keyfine gore hic bir dr almaz. Ama bazi anneler ben illa normal dogum istiyorum deyip makat gelisi normal dogurmaya calisabiliyor boyle hikayeler de okudum. Benim drum tam bir normal dogum sevdalisidir sezeryan karsiti bir adamdir. O bile 2 hafta sonraya sezeryan planlayacagiz gibi gorunuyor dedi.

Özel dahil normzl doğum ücretsiz öncelikle bunu belirteyim.2. Olarak zorlamaz istemez ve bu riski göze almaz.inan doktor da mesleğini seviyordur..
İnşallah bu riske girmez bu arada burda öyle değil ilk doğumumu yaptiğim hastane boyle, hata 1 yilda ücreti artmiş ola bilir.

Evet canım özelikle seni etiketlemek isdedim kulanıcı adını hatırlayamadım, seninki kacıncı haftadan beri makat geliş? Dönme ihtimali yokmu diyor dr, kilosu ne kadar?

Evet canım özelikle seni etiketlemek isdedim kulanıcı adını hatırlayamadım, seninki kacıncı haftadan beri makat geliş? Dönme ihtimali yokmu diyor dr, kilosu ne kadar?
Canim ben ilk kez 28de sormustum pozisyon nedir diye. Makat gelis ama daha cok erken doner merak etme demisti dr. Sonra 30 33 35 36 haftalarda kontrolum oldu hepsinde tersti. Persembe 37 kontrolum var gene bakicaz dondu mu diye ama donmedigini hissediyorum. Kilo olarak 3kg civari ama kafa ve govde buyuklugu fazla o yuzden donmesi pek mumkun gorunmuyor. Gene ameliyat gunu 38+4e denk geliyo dr bakar donmus mu diye ama bu saatten sonra olasilik %1 den daha az.

Yine dogum pozisyonuna donebilir.
Hatta sancilarlada donebilir demisti ebem.

Benim ilk kizim hersey normal beklenirken 40.haftanin basinda dönmüştü canım makat gelisliydi yani.Zor bi durummus ama olabiliyormus.
İnşallah çok geç olmadan döner bebeğim

Belki de ben yanlış anladım bakalım Dr ne diyecek haftaya kontrolüm var inşallah doğum pozisyonundadir hala

Benim dr da hiç umursamadı 33+5 de doner dedi.

Annem hep emzirdikce zayiflarsin diyo dogru mu

Donmez canim korma bende senin gibiydim dondu tekrar basi yukari sandim ama donmemis sipa hala basasagiymis icini ferah tut

Kızlar iyi bayramlar.bişi sorucam ben biliyorsunuz normal Doğum yapmadım.adet ağrısı gibi ağrılarım var bacaklarım kasıklarım çok ağrıyo normal mi acaba...iki oğlum var onlarda oldumu böyle ağrılar hatırlamıyorum...

Merhaba kizlar .Herkes iyidir insallah .Gecmisi okuyamadim .Ben dun esimin koyundeydim .Yol carpti surekli kasilmalarim oldu. Gidince full yattim ev ahalisi dışında kimseyle gorusmedim cok iyi oldu.Kimsenin bebek bakim nasihatini dinleyecek halim yoktu .Bugun de annemlere geldik .Ablacimla kavustuk. Bebisime bohca hazırlamış icinde neler neler var .Ayakkabisindan battaniyesine bayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…