2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Düzelmez mi acaba pozisyonu

Canım dün bi akrabamla konuştum kızı son hafta dönmüş oyüzden sezaryen olmuş , yani olabiliyor öyle şeyler malesef

Ay canım beni anlattın şuan. Cuma kontrol at bakalım ne durumda olacak

Merhaba kızlar epeydir giremiyorum iyi bayramlar bugün beni neredeyse sezeryana alacaklardı haftalık nst kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışları 180 civarında çıktı serum verip dinlen dedi düşmezse alalım dedi serumdan sonra düşmüş ama benim düzensiz sancılarım çıkmış açılmam yok yine de riske atmayalım normal doğuramazsın alalım dedi ben de resmen kaçtım başka hastaneye oradaki dr acil bir durum yok dedi ama yine de merak ediyorum böyle birşey başına gelen var mı bebek için endişelenmeli miyim içim içimi yiyor

merhaba herkese iyi bayramlar. benim bebeğim bayram şekeri oldu bayram sabahı. şimdi koltukta uyuyor. Alah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
aaa sahimi inanmıyorum bian şaka sandım :) nasıl oldu ciktinmi hastaneden

Yeni mi doğurdun canım yoksa doğurmuşmuydun

aaa sahimi inanmıyorum bian şaka sandım :) nasıl oldu ciktinmi hastaneden
bayram sabahı doğurdum kızlar tam anlayamadığm belirtilerim oldu hadi bi gidip nst çekilelim dedik. 4 cm açıklık varmış. ama muayene sırasında bayıldığım için sezaryen oldum. şimdi eve geldik. gaz sancıları dikişleri bir yandan süt tam olarak gelemedi bit türlü o bi yandan 2 gündür uyumuyorum beynim yandı o bi yandan ama çok güzel bir duygu.

Aneeeem suprize bakkk. Hayirli ugurlu olsun canim.

canım sütun bundan sonra gelir dus aldıktan sonra geliyor hurma , humana bol su komposto sütünü arttirir çok sevindim Rabbim hayırlı eylesin sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşallah ne güzel bebegine kavustun darısı basimiza

Aaaa canım bize de bayram sürprizi oldu. Sağlıkla büyüsün inş sende hızla iyileş inş. Darısı başımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…