2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba herkese iyi bayramlar. benim bebeğim bayram şekeri oldu bayram sabahı. şimdi koltukta uyuyor. Alah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bayramı doğurmadan atlatalım dedik doğum yapan varmış meğer Hem Gözün aydın hem geçmiş olsun canım. Hayırlısıyla sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.

Waaawwwne güzelmiş yaa.bnde bi umut bugün doğacak yarın doğacak diye ekliyorumprensesim inatçı birazadını ne koydunuz

merhaba herkese iyi bayramlar. benim bebeğim bayram şekeri oldu bayram sabahı. şimdi koltukta uyuyor. Alah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aaa hayırlı olsunn Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin bi anda sancınız mı geldi nasıl oldu

gerçekten sürpriz yapmış minnak hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

Ayy nasıl sasirdim şaka sandim :)) Allah size bagislasin canim hayırlı olsun bebegin. Gelecekmi kasılmami derken doğdu bile masallah :) demekki kasılmaları ciddiye almak lazım

Ayyy ne guzel kurtulmussun. Darısı basımıza Benimde her an olcak gibi hissediyorum ama hiç sancı falan yok hayırlısı artık

Tebrik ederim cnm. İkinizede geçmiş olsun. Umarım hemen toparlanırsın.

Geçen çarşamba nstde düzenli sancı çıkmıştı zaten, ben de hissediyordum bir süre düzenli olup geçiyordu bir iki saat sonra. Arefe günü size yazacaktım ben kesin bu bayram dogururum öyle hissediyorum diye. Arefe akşamı kendimi çok rahatsız huzursuz hissettim adlandiramadim ne oluyor diye gece hiç bir şekilde uyuyamadım. Sabah kayinpedere kahvaltıya gittik. Tabi bebek hareket ediyor sancı düzenli olmasa da giriyor ama bir mide bulantısı başladı. Sonra arefe gününden başlayan makata iğne batması tarzda acılar oluyordu ama hepsi kendimi dinleyince hissedebilecegim şeyler yani doğum bu diye aklıma gelmedi. Ben iyiyim aslında ama bebek strese girmiştir belki içimiz rahat olsun nst cekilelim sonra gezeriz dedik bayramlıklarimla sıfır hazirlikla hastaneye gittik. Nstde yine sancı çıktı ama çok da düzenli değildi. Sonra ebe hemşire hadi bı açıklığa bakalım dedi.
Yandaki kız rahatlıkla bu muayeneyi olabilirken ben maalesef bayıldım ve nişanim geldi ama öyle sümüksü falan değil kan aktı bacaklarimdan aşağı. Benim aci esigim inanılmaz düsuk sakın bana bakıp korkmayın çatı muayenesi bile değil sadece açıklığa bakmıştı yani. 4 cm açıklıkla yeni yemek yemiş olduğum için spinal anestezi ile doğum yaptım bir saat içinde. Eşim ben ameliyat olurken eve kadar bütün kuralları ihlal edip cezalar yiyip bavullari alıp geldi. neyse ki hiçbir başağrısı bel ağrısı yaşamadım anesteziden sonra ama sezaryen basit bir ameliyat değil bilginiz olsun. Gerisini kendi bebeğinizle tecrübe edeceksiniz zaten. Bütün dünyamız o oldu bir anda. Evcilik oda hazırlama süsleme yapma bitti gerçek hayata gecis yaptık resmen. Doğumdan sonrasını da bebeği bir saat emzirmeye uğraştıktan sonra yazayım
Tek tek alintilayamadim hepinize teşekkürler

Bayramin 2.gununu de dogurmadan atlattik cok sukur .Darisi yarina
Amin cnm
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün cnm. Geçmiş olsun sanada. Birşey sorucam sadece müsait olunca cevaplayan Sigmund sevinirim. Hiç narkoz verip uyutmadilar dimi? Karın zarı sıkılırlar sok mide bulantısı oldu mu? Bende bulantı olunca panikledim kuşlardan bogulurum diye o ara az narkoz verdi

Bugün de ancak uzandım. Yine şiddetli kemik kasık ağrısıyla geldik eve. İnşallah kanala girmemiştir yaramaz oğlum. Sanki hareketler azaldı gibi hissediyorum. Yada yoruldum ondan. Valla bu hafta eşime dedim camtami kapaticam. Süsleri ıvır zıvır karı bugün sabahtan koliledik. Bir iki eksik var pazartesi onları alacak eşim. Kendi valizin ve bebisinkini de ayarladim mi doğurabilirim. Görümcem de bugün haftaya doğurgan sanki deyip durdu sinir oldum. Gözüm korktu cok

Emziremedim ya oğlum uyanmak bilmedi size yazayım ona verdiğim süre bitmeden. Ameliyatta acı hissetmedim iğnenin giriş acisi kan alınırken ki acidan bile daha düşük. Ama bütün cekistirmeleri konuşmaları duyosunuz tabii. Kiminin o cekistirmelerden ittirmelerden bulantısı oluyormuş kiminin tansiyonu yukseliyormus kişisel şeyler biraz bunlar şans yani. Bende hiçbir etki olmadı. sadece soğuktan ve heyecandan bir saat boyunca zangir zangir titredim. Bebek doktorun tam söylediği gibi 2600 doğdu. 37+2. Dışardan bakınca hiç de öyle ay bu bebek çok zayıf kafa büyük karın küçük demiyorsunuz. Sadece diğer bebekler birazcık tosun kalıyor o kadar ama bu kilodaki bir bebek de normal bebek görüntüsünde ve sağlığında bebeği zayıf olanlar endişe etmesin. Bir de kendi bebeğiniz dünyanın en güzel bebeği gibi geliyor size tabiki öyle değil ama yine de bana göre dünyanın en güzeli oğlum

Maşallah canım olmaz mı tabi ki onlar neler iri zayıf sorun değil ki emdiği sürece büyüyecek annesi yeter ki sağlıklı olsunlar. Kilosu da gayet iyi bence haftasına göre. Her bebek 3/4 kilo doğacak değil ki! Ben mesela vaktinde 1250 Gr doğmuşum yani. Ama annem der millet küçük derdi baban bebek gibi bebek gelirdin küçük değildin diyor

canım benim kizimda 2300 doğdu ama çok güzel kilo aldı hiç sorun değil sağlıklı olsun annesi tabiki o senin için dünyanın enguzeli :) canım bol bol emzir bebekler yenidogunca çok uyurlar uyanmasini sağla emzir sarılık olmasın olursa da Yenidoğan sarılığı oluyor 9.gunden sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…