- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.621
merhaba herkese iyi bayramlar. benim bebeğim bayram şekeri oldu bayram sabahı. şimdi koltukta uyuyor. Alah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşş dönmez canım normal geliş pozisyonnudadır, kader tabiYaaainşallah benimki dönmemiştir , Dr bayramdan sonra gel demişti hafta içi gidicem bakalım içerde neler oluyor
Waaawwwbayram sabahı doğurdum kızlar tam anlayamadığm belirtilerim oldu hadi bi gidip nst çekilelim dedik. 4 cm açıklık varmış. ama muayene sırasında bayıldığım için sezaryen oldum. şimdi eve geldik. gaz sancıları dikişleri bir yandan süt tam olarak gelemedi bit türlü o bi yandan 2 gündür uyumuyorum beynim yandı o bi yandan ama çok güzel bir duygu.
amin cnm bnm cumlemizin insallahhhSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Aaa hayırlı olsunn Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin bi anda sancınız mı geldi nasıl oldumerhaba herkese iyi bayramlar. benim bebeğim bayram şekeri oldu bayram sabahı. şimdi koltukta uyuyor. Alah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Maşallah dun mü dogdu... sezeryanla falan mı? Allah hayırlı uğurlu eylesin gözünüz aydınmerhaba herkese iyi bayramlar. benim bebeğim bayram şekeri oldu bayram sabahı. şimdi koltukta uyuyor. Alah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
gerçekten sürpriz yapmış minnak hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahmerhaba herkese iyi bayramlar. benim bebeğim bayram şekeri oldu bayram sabahı. şimdi koltukta uyuyor. Alah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayy nasıl sasirdim şaka sandim :)) Allah size bagislasin canim hayırlı olsun bebegin. Gelecekmi kasılmami derken doğdu bile masallah :) demekki kasılmaları ciddiye almak lazımmerhaba herkese iyi bayramlar. benim bebeğim bayram şekeri oldu bayram sabahı. şimdi koltukta uyuyor. Alah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayyy ne guzel kurtulmussun. Darısı basımıza Benimde her an olcak gibi hissediyorum ama hiç sancı falan yok hayırlısı artıkbayram sabahı doğurdum kızlar tam anlayamadığm belirtilerim oldu hadi bi gidip nst çekilelim dedik. 4 cm açıklık varmış. ama muayene sırasında bayıldığım için sezaryen oldum. şimdi eve geldik. gaz sancıları dikişleri bir yandan süt tam olarak gelemedi bit türlü o bi yandan 2 gündür uyumuyorum beynim yandı o bi yandan ama çok güzel bir duygu.
Tebrik ederim cnm. İkinizede geçmiş olsun. Umarım hemen toparlanırsın.bayram sabahı doğurdum kızlar tam anlayamadığm belirtilerim oldu hadi bi gidip nst çekilelim dedik. 4 cm açıklık varmış. ama muayene sırasında bayıldığım için sezaryen oldum. şimdi eve geldik. gaz sancıları dikişleri bir yandan süt tam olarak gelemedi bit türlü o bi yandan 2 gündür uyumuyorum beynim yandı o bi yandan ama çok güzel bir duygu.
Amin cnmBayramin 2.gununu de dogurmadan atlattik cok sukur .Darisi yarina
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün cnm. Geçmiş olsun sanada. Birşey sorucam sadece müsait olunca cevaplayan Sigmund sevinirim. Hiç narkoz verip uyutmadilar dimi? Karın zarı sıkılırlar sok mide bulantısı oldu mu? Bende bulantı olunca panikledim kuşlardan bogulurum diye o ara az narkoz verdimerhaba herkese iyi bayramlar. benim bebeğim bayram şekeri oldu bayram sabahı. şimdi koltukta uyuyor. Alah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin cnm
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün cnm. Geçmiş olsun sanada. Birşey sorucam sadece müsait olunca cevaplayan Sigmund sevinirim. Hiç narkoz verip uyutmadilar dimi? Karın zarı sıkılırlar sok mide bulantısı oldu mu? Bende bulantı olunca panikledim kuşlardan bogulurum diye o ara az narkoz verdi
Emziremedim ya oğlum uyanmak bilmedi size yazayım ona verdiğim süre bitmeden. Ameliyatta acı hissetmedim iğnenin giriş acisi kan alınırken ki acidan bile daha düşük. Ama bütün cekistirmeleri konuşmaları duyosunuz tabii. Kiminin o cekistirmelerden ittirmelerden bulantısı oluyormuş kiminin tansiyonu yukseliyormus kişisel şeyler biraz bunlar şans yani. Bende hiçbir etki olmadı. sadece soğuktan ve heyecandan bir saat boyunca zangir zangir titredim. Bebek doktorun tam söylediği gibi 2600 doğdu. 37+2. Dışardan bakınca hiç de öyle ay bu bebek çok zayıf kafa büyük karın küçük demiyorsunuz. Sadece diğer bebekler birazcık tosun kalıyor o kadar ama bu kilodaki bir bebek de normal bebek görüntüsünde ve sağlığında bebeği zayıf olanlar endişe etmesin. Bir de kendi bebeğiniz dünyanın en güzel bebeği gibi geliyor sizeNasilYarDiyeyim ayyyyyy çok güzel yaa, e sen küçük diyodun bebişe, küvezde kalmamış şükürler olsun, kaç kilo doğdu paşa :)
Hayırlı, uğurlu olsun canım, geçmiş olsun. Emzirdiktem sonra devamını bekliyoruz..
Maşallah canım olmaz mı tabi ki onlar neler iri zayıf sorun değil ki emdiği sürece büyüyecek annesi yeter ki sağlıklı olsunlar. Kilosu da gayet iyi bence haftasına göre. Her bebek 3/4 kilo doğacak değil ki! Ben mesela vaktinde 1250 Gr doğmuşum yani. Ama annem der millet küçük derdi baban bebek gibi bebek gelirdin küçük değildin diyorEmziremedim ya oğlum uyanmak bilmedi size yazayım ona verdiğim süre bitmeden. Ameliyatta acı hissetmedim iğnenin giriş acisi kan alınırken ki acidan bile daha düşük. Ama bütün cekistirmeleri konuşmaları duyosunuz tabii. Kiminin o cekistirmelerden ittirmelerden bulantısı oluyormuş kiminin tansiyonu yukseliyormus kişisel şeyler biraz bunlar şans yani. Bende hiçbir etki olmadı. sadece soğuktan ve heyecandan bir saat boyunca zangir zangir titredim. Bebek doktorun tam söylediği gibi 2600 doğdu. 37+2. Dışardan bakınca hiç de öyle ay bu bebek çok zayıf kafa büyük karın küçük demiyorsunuz. Sadece diğer bebekler birazcık tosun kalıyor o kadar ama bu kilodaki bir bebek de normal bebek görüntüsünde ve sağlığında bebeği zayıf olanlar endişe etmesin. Bir de kendi bebeğiniz dünyanın en güzel bebeği gibi geliyor sizetabiki öyle değil ama yine de bana göre dünyanın en güzeli oğlum
canım benim kizimda 2300 doğdu ama çok güzel kilo aldı hiç sorun değil sağlıklı olsun annesi tabiki o senin için dünyanın enguzeli :) canım bol bol emzir bebekler yenidogunca çok uyurlar uyanmasini sağla emzir sarılık olmasın olursa da Yenidoğan sarılığı oluyor 9.gunden sonra geçiyorEmziremedim ya oğlum uyanmak bilmedi size yazayım ona verdiğim süre bitmeden. Ameliyatta acı hissetmedim iğnenin giriş acisi kan alınırken ki acidan bile daha düşük. Ama bütün cekistirmeleri konuşmaları duyosunuz tabii. Kiminin o cekistirmelerden ittirmelerden bulantısı oluyormuş kiminin tansiyonu yukseliyormus kişisel şeyler biraz bunlar şans yani. Bende hiçbir etki olmadı. sadece soğuktan ve heyecandan bir saat boyunca zangir zangir titredim. Bebek doktorun tam söylediği gibi 2600 doğdu. 37+2. Dışardan bakınca hiç de öyle ay bu bebek çok zayıf kafa büyük karın küçük demiyorsunuz. Sadece diğer bebekler birazcık tosun kalıyor o kadar ama bu kilodaki bir bebek de normal bebek görüntüsünde ve sağlığında bebeği zayıf olanlar endişe etmesin. Bir de kendi bebeğiniz dünyanın en güzel bebeği gibi geliyor sizetabiki öyle değil ama yine de bana göre dünyanın en güzeli oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?