2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında hiç dinlenemiyorum. Hala işe gidiyordum ama bugün gözüm korktu bu yüzden gitmiycem artık. Havuç suyu şekeri artırmıyormu acaba? Doktor şekerimede çok dikkat etmemi söyledi.

Oglum 3 yasina yaklasti hala yastik kullanmiyoruz oylede alisti pasam, ilk dogdugunda yan yatis yastigi kullandik oda basina konmuyor ztn yan yatmasini sagliyor,hiriltisi oldugu icin kullandik onuda, yan yattiginda hiriltisi azaliyordu, bende hic yastik kullanmayin derim eger aksi bir durum yoksa, gelisim acisindan uzmanlarda uygun bulmuyor..

kizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim
Okudum cnm saglicakla bebegini kucsgina alirsin ins bizide unutmadigin icin saol,guzel haberlerle gel..

Yani umut var. İnşallah benimki de döner. Gerçi sancı esnasında bi de dönsün diye uğraşmak zor olmuştur. Vakitlice kanala girsin kuzular. Çok yormasınlar bizi
Tabiki cnm ama daha cok dr la alakali, bebiste stress vs gormesse normal icin ugrasir diye dusunuyorum..

özeldeki doktora ulaşabilirsiniz belki onun telefonu yok mu? hayırlısı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağınız almayı nasip etsin
Var canım mesaj attım watsupp tan gördü ama yazmadı...internetten baktım iğnenin etkisi 2 haftaymış ve 2 hafta Aralık’la 2 şer doz vurulanlar var kk da sanırım bi sakıncası yok

Var canım mesaj attım watsupp tan gördü ama yazmadı...internetten baktım iğnenin etkisi 2 haftaymış ve 2 hafta Aralık’la 2 şer doz vurulanlar var kk da sanırım bi sakıncası yok

iyi o zaman canım. Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin haftanız da iyi zaten.

Aslında hiç dinlenemiyorum. Hala işe gidiyordum ama bugün gözüm korktu bu yüzden gitmiycem artık. Havuç suyu şekeri artırmıyormu acaba? Doktor şekerimede çok dikkat etmemi söyledi.
Sende seker cikmadi diye hatirliyorum? seker varsa havuc tehlike evet dikkat etmen lazim... dinlen artik ... bol bol dua et canim ama dedigim gibi erken olursada hem haftan hem bebegin kilosu iyi masallah hic sıkma canini

kizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim

Ay canım hayırlısıyla kuzunu sağ salim kucağına alıraın inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Sen çoğunu halletmişsin canım o halde sıkıntı olmaz ay başında annenin gelmesi :) ben de çok şükür bugün evi silip süpürdüm banyoları iyice temizledim halılarımı da serdim rahatladım biraz. Yarın da toz alır evi derleyip toplarım diye düşünüyorum. Benim annem de haftaya gelecek inşallah camlar perdeler ve mutfak kaldı bakalım nasıl olacak :)

Canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah yardımcın olsun

Kızlar 45 arası gidip gelen sancı normal mi? Dr dan geldik sancı normal dedi Dr. Açıklık yok. Çok feci kemik kas agrim var belden asagisi . çok yormusum kendimi. Dr bol dinlenme su iç dedi.

Kızlar nişanın geldiğini nasıl anlarız? Ağrı vs oluyor mu?

Afedersiniz lavabodayken gelirse mesela idrarla akıp giderse nasıl bilcez ki?

Kızlar 45 arası gidip gelen sancı normal mi? Dr dan geldik sancı normal dedi Dr. Açıklık yok. Çok feci kemik kas agrim var belden asagisi . çok yormusum kendimi. Dr bol dinlenme su iç dedi.
Normal canım benim 50 cıktı normal dediler lekelenmem olmasına rağmen.aciklik yoksa suyu iyiyse sıkıntı yok yatacaksın yorulmayacaksin benim mesela adalat arttırdı dr ayrıca iğne de verdi haftada 1 muhtemelen 35 bitti mi 36 'a alacak dr çünkü bebek giderek aşağıya iniyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…